Hvor du kan spise kinesisk mat i Kingston: De beste restaurantene og barene

Finn ut hvilke kinesiske restauranter du kan prøve i Kingston. Langt fra feriebyene på nordkysten er Kingston Jamaica på sitt mest autentiske, en vidstrakt by med kontraster spredt mellom østkysten og Blue Mountains. Kingstons mangfold gjenspeiles i de forskjellige nabolagene, fra de velstående nordlige forstedene til det mindre velstående sentrum. Reisende kan oppdage ånden til One Love på Bob Marley Museum, eller smake på deilig iskrem på Devon House. I nærheten tilbyr den tidligere hovedstaden i Spanish Town innsikt i områdets historie.
Ting å gjøre i Kingston

7. Kina Maks

Orchid Village, Barbican Road, Kingston Jamaica kinesisk Reservasjoner +1 876-927-1888

Anmeldt av dawnimac

Fem av oss ankom etter 20.00. og hadde et herlig måltid, inkludert en hel fisk med løk og ingefær, samt sitronkylling, Singapore-nudler og reker. Vi hadde det så bra at vi lot personalet vente etter stengetid kl. 22.00, men det var ingen klager. Jeg har besøkt her mange ganger med stor suksess, og det er en av få restauranter i området som er åpen på søndag.

Mest populære sushimat i Kingston, Kingston Parish, Karibien6. Dragon Palace restaurant

Village Plaza 15 - 17, Constant Spring Road overfor Big Courts nær Halfway Tree. Over Ammars, Kingston Jamaica kinesisk, asiatisk, fusion Middag lunsj Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Bordservering +1 876-906-5165 http://www.facebook.com/dragonpalacejamaica Mat Service Verdi Atmosfære
Totalvurderinger

4 basert på 23 anmeldelser

Dragon Palace Restaurant serverer autentisk kinesisk mat med kokker som kommer fra Kina. VI LEVERER til utvalgte steder! Ring og spør om levering!

Anmeldt av Stefan S

Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser, men dette er uten tvil min favoritt autentiske kinesiske restaurant. En av mine favorittrestauranter å stoppe på så snart jeg reiser til Jamaica. Tjenesten er fantastisk, servitører er oppmerksomme og eieren er veldig imøtekommende. Restauranten er nydelig, dekorert med autentisk kinesisk kunst og er et flott sted for familiemiddager og å ta noen ut på date. Rettene er velsmakende, godt presentert og godt proporsjonert for prisen. Min favorittrett er Salt og Pepper reker. Jeg anbefaler denne restauranten.

Beste amerikanske maten i nærheten av Kingston, Kingston Parish, Caribbean

5. Golden Bowl Restaurant

7 Cargill Avenue, Kingston Jamaica kinesisk, asiatisk Lunsj, middag, brunsj Gatekjøkken, Sitteplasser, Reservasjoner, Tilpasset rullestolbrukere, Bordservering +1 876-929-8556 Mat Service Verdi
Totalvurderinger

4 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av Dwight B

Jeg er definitivt en kinesisk matavhengig. Jeg elsker plasseringen av denne restauranten, midt i byen. Call ahead-tjenesten er utmerket. Maten er alltid deilig. Prøv dampene med ingefærsaus. De har mange andre retter, inkludert en av mine favoritter spesialstekt ris med kyllingbiff.

Beste japansk mat nær Kingston, Kingston Parish, Karibien

4. Kina hage

6 Dominica Drive, Kingston Jamaica kinesisk, asiatisk Lunsj middag Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Bordservering +1 876-929-7458 Mat Service Verdi
Totalvurderinger

4 basert på 19 anmeldelser

Anmeldt av KButterfly17

China Garden har en praktisk beliggenhet i New Kingston Business District nær de store forretningshotellene utenfor Knutsford Blvd. Restauranten kan gjøre med litt oppussing og menyvalg, presentasjon og kundeservice trenger mye forbedring! Maten mangler også smak!

Topp 10 jamaicansk mat i Kingston, Kingston Parish, Caribbean

3. China Express

67 C Spring Rd Market Place, Kingston 10 Jamaica kinesisk Lunsj middag Gatekjøkken, Sitteplasser, Serverer alkohol, Reservasjoner, Tilpasset rullestolbrukere, Bordservering +1 876-906-9158 Mat Service Verdi Atmosfære
Totalvurderinger

4 basert på 65 anmeldelser

Anmeldt av CyndyandByron

Kina og Jamaica har hatt et langt partnerskap økonomisk, så hvorfor ikke gastronomisk. Selv om du kan be om takeaway, vennligst ikke ta feil av denne restauranten for en kjent kinesisk takeaway-butikk. Det ligger i en liten stripe type kjøpesenter med flere andre eksklusive spisesteder som Usain Bolts og et middelhavssted. Når du går inn, kjenner du igjen det dominerende kongelige røde og gull-temaet. Menyen er veldig stor, men vi valgte våre favoritter--veggie lo mein og curried hummer. Porsjonene er mer enn tilstrekkelig og godt presentert med veggieskulpturer som gulrotfuglutskjæringer. Servitørene er høflige og effektive. Det er lett å se hvorfor så mange lokalbefolkningen anbefaler denne restauranten.

Kingston Parish, karibisk matguide: 10 karibiske matrestauranter og gatematboder i Kingston

2. Jadehage

Sovereign Centre, Butikk 54-59 106 Hope Road, Kingston Jamaica kinesisk, asiatisk Middag lunsj Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Bordservering 978 3476-9 http://www.facebook.com/jadegardenrestaurant Mat Service Verdi Atmosfære
Totalvurderinger

4 basert på 55 anmeldelser

Anmeldt av lsporse

Andre gang, og alt utenfor dim sum-menyen med 10 ting er bare altfor søtt. Sukkeret i sausene dempet de naturlige smakene, og jeg kunne ikke smake noe annet. Servitøren behandlet oss som om vi ikke kjente kinesisk mat, når 2 av oss har bodd der.

Hvor å spise Barmat i Kingston: De beste restaurantene og barene

1. Dragon Court

6 South Avenue, Kingston Jamaica kinesisk, asiatisk Lunsj middag Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Serverer alkohol, Bordservering +1 876-920-8448 Mat Service Verdi Atmosfære
Totalvurderinger

4 basert på 53 anmeldelser

Anmeldt av Molly J

Jeg har offisielt blitt vegetarianer, men la meg si at det er mange kinesiske restauranter på Jamaica, og ingen av dem er øverste Dragon Court. De leverer konsekvent mat og service av høy kvalitet, det spiller ingen rolle når på dagen du kommer fordi maten alltid er god. Den har en god blanding av krydder på grunn av en kombinasjon av Jamaica og asiatiske oppskrifter og for meg gir det måltidet en særegen smak. Prisen er akkurat der den skal være, og stemningen gir den en fin touch der du vil spise eller ta ut det er din sak. De har en annen restaurant i Montego bay, og jeg kan ikke se forskjellen, så hvis du bor i Kingston og du virkelig vil ha varm mat, velg denne retten.

Topp 10 sjømatmat i Kingston, Kingston Parish, Caribbean