Mest populær meksikansk mat i Muscle Shoals, Alabama, USA

Finn ut hvilke meksikanske restauranter du kan prøve i Muscle Shoals. Muscle Shoals er den største byen i Colbert County, Alabama, USA. Fra 2010-folketellingen var befolkningen i Muscle Shoals 13.146. Den estimerte befolkningen i 2015 var 13 706.
Ting å gjøre i Muscle Shoals

6. Meksikansk parti

117 Highway 72 E, Tuscumbia, AL 35674-4587 meksikansk +1 256-383-1400 http://tuscumbia.fiestamexonline.com/

Anmeldt av SouthernBelle1967

Brudd: Blekemiddel lagret sammen med mat og en sprayflaske var ikke merket. Inngangskjøleren var ute av temperatur. Elementer i kjøleren var ikke korrekt datomerket. Silkurven var frynset.â¢â¢â¢Der var mugg i ismaskinenâ¢â¢â¢Salat ble skylt i håndvasken.*Lederen sa at de fleste bruddene ble fikset den dagen og en tekniker kom ut like etter for å fikse den kjøligere temperaturen. Vi nekter å gå her lenger. Tjenesten har vært forferdelig de siste 2 gangene vi var der. Vi ble sittende og aldri ventet på og vi vinket til dem og de bare ignorerte oss. Snakket med mange andre og de har hatt terrinleservice. Det triste er at denne restauranten pleide å være flott, og nå har den virkelig gått nedover bakken.

Alabama, USA Matguide: 10 barmat-restauranter og gatematboder i Muscle Shoals5. Meksikansk parti

4001 N Jackson Hwy, Sheffield, AL 35660-1919 meksikansk +1 256-248-4279 http://casamexicanarestaurantsheffield.cafezone.space

Anmeldt av Charles H

Jeg bestiller vanligvis fajitas og min kone bestiller flautas. Maten som serveres av Fiesta Mexicana er velsmakende og kommer i sjenerøse porsjoner. På en sidenotat serverer de et par retter som menyen beskriver som 'hot' (habanero peppers eller varmere). Menyen sier tydelig dette, og du kan tro det.

Topp 9 pubmat i Muscle Shoals, Alabama, USA

4. Meksikansk hus

1100 S Jackson Hwy, Sheffield, AL 35660-5769 Meksikansk, spansk Lunsj middag Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Bordservering, Gatekjøkken https://www.casamexicanamexicanfood.com/ Mat Service Verdi
Totalvurderinger

4 basert på 19 anmeldelser

Anmeldt av AlabamaAngel

Casa Mexicana i Sheffield har god takeaway-tjeneste. Jeg gikk inn i dag og la inn en bestilling. Maten min var klar innen 5 minutter. Det var varmt, friskt og deilig også!

Beste grillmat nær Muscle Shoals, Alabama, USA

3. Fiesta meksikansk restaurant

2517 Avalon Ave, Muscle Shoals, AL 35661-3129 meksikansk +1 256-389-8282

Anmeldt av AlabamaAngel

Fiesta Mexicana Restaurant i Muscle Shoals er et godt valg for meksikansk mat. Min mann, sønn, søster og jeg spiste lunsj der i dag, og det var ganske bra. Jeg hadde biff taco salat mens de andre i mitt parti hadde tacos, burritos, enchiladas, ris og bønner. Alle var fornøyd med maten. Fiestas nåværende helseinspeksjonsscore er 97, noe som også er imponerende.

Mest populære Steakhouse-mat i Muscle Shoals, Alabama, USA

2. Old Ranch

3402 Woodward Ave, Muscle Shoals, AL 35661-3542 meksikansk Lunsj middag Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Bordservering +1 256-386-0470 http://ranchoviejomuscleshoals.justcafes.website Mat Service Verdi
Totalvurderinger

3 basert på 25 anmeldelser

Anmeldt av William J

Hadde en sen middag her på en tirsdag kveld. Ligger på den travle motorveien Woodward Ave. / Highway 43 like sør for 6th St. på sørsiden av Muscle Shoals. Ankom om 9 pm, parkeringsplassen var for det meste tom som var restauranten. Satt med en gang av en vennlig vert. Fin innredning og atmosfære i restauranten, ikke for sterkt opplyst. Chips og salsa kom til bordet med en gang og var veldig velsmakende. Jeg bestilte biff Fajitas, de kom på omtrent 7 minutter. Maten var velsmakende og delen var enorm - jeg kunne ikke spise alt. Kelneren min var flink og kom innom bordet mitt ofte. Totalpris for mitt måltid var mindre enn $10, og jeg dro med en full mage. Den eneste anbefalingen jeg vil komme med, ville være at personalet snakker litt bedre engelsk - var veldig vanskelig å forstå personalet, spesielt servitøren min. Ellers en god opplevelse, og jeg planlegger å komme tilbake.

Topp 9 pizzamat i Muscle Shoals, Alabama, USA

1. Rosies meksikanske Cantina

302 N Court St, Florence, AL 35630-4738 Meksikansk, sørvestlig Lunsj middag Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Godtar kredittkort, Bordservering +1 256-767-5599 http://www.rosiesmexicancantina.com/ Mat Service Verdi Atmosfære
Totalvurderinger

4 basert på 293 anmeldelser

Anmeldt av Fred G

Rosie's Mexican Cantina er en førsteklasses meksikansk restaurant rett midt i sentrum av Florence Al. Det er verdt å gå dit hvis du noen gang er innen 20 miles fra stedet. På en lørdag kveld så det ut som en turbuss hadde sendt ut passasjerene på restauranten. Vi ventet i omtrent 15 minutter, men det var verdt hvert sekund av det. De hjemmelagde chipsene var så varme og velsmakende at vi nesten ikke kunne spise bestillingen vår med den. Min kone hadde fajitas og det hadde reker taco. Begge var akkurat det vi ønsket. Maten var rask og smakfull. Og selvfølgelig toppet den gratis isen et godt måltid på lørdagskvelden. Rosie's er et sted du ikke vil gå glipp av hvis du liker meksikanske spesialiteter. Et raskt ord om serveren vår: hun var fantastisk. Teglasset mitt ble etterfylt tre ganger, og jeg måtte aldri spørre. Salsakoppen vår ble byttet ut hver gang vi tømte den uten å måtte spørre. En annen bolle med chips erstattet den tomme første rett i tide. Flott opplevelse rundt.

Beste sjømat nær Muscle Shoals, Alabama, USA