Mest populære restauranter i Athen

I den svulmende Georgia-varmen er ingen steder så kjølig som Athen. Denne hippe collegebyen er hjemmet til University of Georgia, Pulitzer-prisvinnende forfattere og kjente rockemusikere. Utforsk sentrumsområdet, hvor viktorianske bygninger er fylt med en eklektisk kombinasjon av uavhengige kaffebarer, restauranter og butikker. Med navnet 'Live Music Central', er Athens travle musikksteder kjent over hele verden. Sjekk ut The 40 Watt Club, hvor The B-52s og R.E.M startet.
Ting å gjøre i Athen

1. Last Resort Grill

184 W Clayton St, 184 W Clayton St, 30601-2710, Athen, Georgia , Athen, GA 30601-2710 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 706-549-0810

Utmerket - 67 %

God - 24 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av birthdayvacation - maryland, usa

Prøvde siste utvei basert på TA-anmeldelser. Brødet var kjempegodt, stekte grønne tomater var gode. Datteren min bestilte pasta med reker minus bacon som hun hans pescatarian, jeg hadde innpakket kylling, og mannen min hadde indrefilet av okse. Alle tallerkenene våre var tomme! Jeg innrømmer at mannens middag så mye bedre ut enn min. Vi bestilte en skive hvit sjokoladeostkake med Oreo-skorpe. Jeg var ikke en fan av desserten. Jeg følte at den manglet smak og ikke var så fast som ostekaken burde være. Vi klaget ikke, vi delte det.
Stedet er lite og ser fancy ut, med hvite duker, men det er et barområde ved siden av spisestuen hvor folk hadde på seg shorts. Det er en liten gratis parkeringsplass ved siden av restauranten. Med så mange steder å prøve i Athen, er jeg ikke sikker på at vi ville gå tilbake som et må gå igjen.

2. Mammas gutt

197 Oak St, Athen, GA 30601-3615 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, internasjonal, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj SGD 8 - SGD 21 +1 706-548-6249

Utmerket - 65 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 634 anmeldelser

Anmeldt av bmttrips - Atlanta, Georgia

Stoppet på Oconee-stedet på vei inn til byen. Vi bestilte 'to go' i skranken og fikk gratis kaffe mens vi ventet. Maten vår tok litt tid og var åpenbart tilberedt da vi bestilte - den var varm, fersk og så god! Ansatte var vennlige og takket oss for at vi kom inn.
Vær forberedt og sulten - frokostsmørbrødene er ENORME...Jeg kunne ikke fullføre det, men det var fantastisk. Kaffen var flott også. Hverdager er ikke overfylt, men ring på forhånd for å hente og gå hvis du har det travelt.

3. Den nasjonale

232 W Hancock Ave, Athen, GA 30601-2728 Gatekjøkken, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Barnestoler tilgjengelig Bar, Middelhavet, Amerikansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj +1 706-549-3450

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 309 anmeldelser

Åpent for lunsj mandag - lørdag og middag hver dag; baren vår er også åpen for kaffe og tapas på dagtid 14:30 - 17:00. Ideen bak The National er enkel: å tilby et uformelt samlingssted i nabolaget som minner om barene og kafeene vi har hatt på reiser til Europa. Middelhavsinspirert mat og vin serveres til lunsj og middag i spisesalen og hele dagen i baren. Mens menyen vår peker på kulinariske tradisjoner fra utlandet, setter vi pris på våre lokale bønder og rettene våre gjenspeiler de skiftende årstidene i Nordøst Georgia .

Anmeldt av Lisa R

Vi har hørt om The National fra venner en stund og var glade for å prøve den. Tjenesten var profesjonell og rask (elsker dette!), men vi ble ganske overveldet av maten. Det var 4 i vårt parti, og ingen ble imponert, og vi trodde absolutt ikke at prisen reflekterte det som sto på bordet. Kaken vi hadde til dessert smakte faktisk og føltes foreldet. Jeg tilbød vennene mine at det ikke var mulig å servere gammel kake, og dette må være slik det var ment å være. Men ingen kjøpte den. Vi likte alle atmosfæren og servicen, men jeg tror ikke noen av oss kommer tilbake for en ny runde.

4. Hjem. Laget fra bunnen av

1072 Baxter St, Athen, GA 30606-6341 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, Cajun og Kreolsk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, drikke +1 706-206-9216

Utmerket - 81 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 89 anmeldelser

Prisvinnende restaurant med en sterk serveringsgren samt en rekke nasjonalt tilgjengelige enestående sørstatssnacks

Anmeldt av GrandmamaBJ

Beklager, TAdvisor, denne gangen spurte vi en lokal innbygger og sjekker deretter med deg. Vi var fornøyd med begge anbefalingene, og vi hadde en herlig og deilig lunsj laget fra bunnen av. Kom dit før 11:30 for å slå publikum. Kyllingsalaten var flott med biter av frukt og fine chucks av kylling (ikke grøtaktig). Grønnsakene var kjempegode. Tjenesten var oppmerksomme uten å være distraherende. Fornuftige priser.

5. Cali N Tito's

1427 S Lumpkin St, Athen, GA 30605-1343 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Meksikansk, karibisk, latin, spansk, cubansk, søramerikansk, sentralamerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 706-227-9979

Utmerket - 64 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 512 anmeldelser

Anmeldt av Sheilavehla - Alpharetta, Georgia

Legg inn bestillingen ved skranken ta et nummer og det blir levert til deg. Jeg har den cubanske sandwichen, den var veldig bra. Min sønn hadde quesadillas og pommes frites. Pommes frites var fantastisk. Han ville ikke dele quesadillaen, men jeg tok bilder se nedenfor.

Mye innendørs sitteplasser mye uteservering også med en plastkapsel for å gjøre det fint i de kalde månedene. De har til og med et sted for ild og varmeovner for å holde gjester varme mens de spiser.

Jeg ville komme tilbake hit for å henge ut. De tilbyr inn et korkegebyr på to dollar for enhver flaske du tar med siden de ikke har brennevinsbevilling.

6. Sørkjøkken + Bar

247 E Washington St, Athen, GA 30601-4532 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Bar, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Brunsj, lunsj, middag +1 706-395-6125

Utmerket - 61 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 184 anmeldelser

Anmeldt av Mommyof4greatkids - Chickamauga, Georgia

Vi dro dit i dag for søndagsbrunsj. Kom til åpningen. De ba oss om å vente noen minutter fordi de nettopp hadde satt en haug med mennesker (hva????) ... ok ... vi ventet. Vi var et parti på 5 og de satte et parti på 4 som ankom flere minutter etter oss omtrent 5 minutter før oss (virkelig? Hvorfor? Ikke mangel på bord!). Det bordet hadde mat da vi fikk bestilt..... spol frem til 10:55 når maten ankom..... middelmådig service forresten...... Grillet ost BLT var deilig, fransk toast var kjempegodt, andefett tater tots god, bacon velsmakende......stekt egg...ok.... kjeks og saus... 3 kjeks ca 3' i diameter med totalt kanskje en veldig snaut 1/4 kopp saus.... ikke på langt nær nok for harde tørre kjeks. Sausen var veldig god, men måtte kjøpe mer for å kunne smake den. Tjenesten mangler, hun kom forbi når vi nettopp fikk maten for å spørre hvordan det var... hvordan skulle jeg vite det på det tidspunktet, og igjen når vi var ferdige.
Førsteinntrykk....så mange ting jeg har lyst til å prøve...vi må komme tilbake....varig inntrykk....NEI TAKK... ikke forferdelig, men skuffet.

7. George's Low Country Table

2095 S Milledge Ave, Athen, GA 30605-2070 Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gatekjøkken Amerikansk, sjømat, glutenfrie alternativer, vegetarvennlig Middag, lunsj, brunsj, sen kveld 706-548-3359

Utmerket - 56 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 217 anmeldelser

Anmeldt av MariefromGeorgia - Ludowici Georgia

Helt siden jeg hadde min første smak av autentisk etouffee på Merci Beaucoup restaurant i Natchitoches, LA i 2015, har jeg lengtet etter og oppsøkt ethvert sted innen kjøreavstand fra Hinesville, Georgia å spise denne herlige matlagingen igjen, men til ingen nytte. Det var helt til jeg hørte om dette stedet i Athen, Georgia . Jeg hadde akkurat avsluttet min årlige tur til fjellet på Moonshiners Festival i Dawsonville, Georgia , da jeg så en oppføring for et annet sted, homemadeathens.com som annonserte at de hadde beignets, i Georgia Eats, den offisielle statlige kulinariske guiden. Jeg bestemte meg for å kjøre en og en halv time ut av veien hjem til Hinesville, Ga. for å prøve dette og spørre om etouffee. Mens jeg nøt kaffe og beignets, spurte jeg om ethvert sted jeg kunne finne Etouffee og ble henvist til George's Lowcountry Table. Jeg ankom raskt siden det var bare noen kvartaler derfra og ble imponert over menyen, servicen, maten, atmosfæren, verdien og det alltid tilstedeværende smilet på Jermaine, kelnerens ansikt og hans innsats for å imøtekomme meg og sørge for at min middag. opplevelsen var den mest behagelige til dags dato. Jeg så sakte over menyen med dens appetittvekkende valg og klarte først ikke å bestemme meg for hva jeg skulle bestille, men han foreslo at jeg skulle prøve en GRATIS PRØVE av deres Etouffee, fra den første smaken ble jeg hekta og bestemte meg for å bestille en av de mest bestilte varer, Aubergine Pirogue som vanligvis kommer med en salat. Jeg ville også prøve de stekte grønne tomatene med remuladesaus. Det var der Jermaine gikk utover for å gjøre meg til en veldig fornøyd kunde. Jeg fortalte ham at jeg ikke gjør salater, og han tilbød seg å erstatte de stekte grønne tomatene minus Hopping John, for salaten! Han gikk for å legge inn bestillingen min på kjøkkenet og kom raskt tilbake med en kurv med ferske, varme, hjemmelagde kjeks og smør og en glassflaske med isvann sammen med glasset med isvann med sitron. De varme kjeksene smeltet nettopp i munnen din. Han tok frem de fantastisk stekte til en gylden fargetone, stekte grønne tomater og saus. Fra den første biten visste jeg at jeg hadde tatt den riktige beslutningen om å kjøre ut av veien for dette måltidet! På et blunk kom Jermaine med bestillingen min med det alltid tilstedeværende smilet og den smittende gleden han hadde om ham. Det så fantastisk ut, den stekte auberginen med reker, krabbefyll og langustetouffee! Det luktet fantastisk, og smakte rett og slett fantastisk med hver eneste bit. Du kan lukke øynene og smake på stemningen og den distinkte smaken som er New Orleans. Porsjonene var sjenerøse og jeg måtte få en boks for å ta maten med meg hjem til Hinesville Ga. inn og kunne lukte det de fire timene det tok meg å komme meg hjem. Jeg nyter disse restene mens jeg skriver denne anmeldelsen og gjenopplever den fantastiske maten på nytt. Jeg vil takke hele personalet for at de fikk meg til å føle meg hjemme og den uforglemmelige matopplevelsen jeg hadde. Jeg planlegger en tur/retur i april 2018 for å se den botaniske hagen halvannen kilometer unna og nok en gang prøve den New Orleans-smaken som ble funnet på George's i Athen. Tusen takk til Zack som fortalte meg om George's. Jeg kommer tilbake til stedet hans for de beignets og kaffe til dessert! Jeg var virkelig heldig som fikk et bord på en fredagskveld, men de fleste var borte på Ga Bulldog-kampen i Jacksonville, Florida, inkludert søsteren min og hennes økonomi! De har gratis wifi, reservasjoner er også tilgjengelig! P.S. menyen byr også på biffer, sjømat, short ribs, country-stekt kylling, collard greener, prok indrefilet, salater, pimentost og stekt okra, Gumbo, etc.

8. De Palmas italienske kafé

401 E Broad St, Athen, GA 30601-2820 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Pizza, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 706-354-6966

Utmerket - 49 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 390 anmeldelser

Anmeldt av Dekki - Athen, Georgia

Vi dro til DePalmas østside, lenge en favoritt kafé i nabolaget. Vi hadde reist, så glad for å sitte med et glass anstendig husets vin, men så, åh. Bestilte en svinekjøttrett som kom i en overkokt panering og rå inni. Som grovt rått. De var veldig unnskyldende og brakte oss en gratis pastamiddag
som ikke var noe spesielt, men bra nok. Pastaen deres DePalma med rosmarinsaus er å gå til, og det samme er reker Charmaine (ikke sikker på stavemåten). De har gode salater, den fylte soppen med både pesto og pølse er gode småbiter. De fylte brødpinnene vil mate din karboavhengighet i minst en uke. Pasta Alfredo er bedre enn de fleste. Pizza er flott; vi pleier å holde oss til ganske beskjedne pålegg, for det meste veggis, men det er definitivt en av de beste på østsiden av Athen.
Daglige spesiallasagner er hit og savner, men klassikeren deres er god.
Bare vær litt forsiktig. Kan bli ganske overfylt og litt støyende.

9. Seabear Oyster Bar

297 Prince Ave, Suite 10, Athen, GA 30601-2480 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, sjømat, bar, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 706-850-4367

Utmerket - 73 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 90 anmeldelser

Anmeldt av Jim D

Vi ankom nyttårsaften rundt kl. 20.00 uten interesse for rå østers, etter anbefaling fra hotellpersonalet. Stedet var helt fullt med en optimistisk, vennlig stemning. Vi ble fortalt at vi ville sitte om 25 minutter, og mens vi ventet ba en sjarmerende ung dame ved navn Victoria om drinkbestillingen vår. Jeg hadde lagt igjen lesebrillene mine og spurt om de hadde en eikeaktig, smøraktig Chardonnay. Hun gjorde en plass på anbefaling uten å nøle. Vi ventet 45 minutters ventetid, men ble sittende og bestilte om 20. Maten var ute så raskt at jeg hevet øyenbrynet, men alt var varmt, friskt og smakfullt. Min kone og jeg deler det meste, så vi fikk reker og krabbekaker (en blanding av begge), en søtpotetsalat og reker og gryn. Jeg begynte med Shimp og Crabcakes. Disse var eksepsjonelle. Jeg aner ikke hvordan de tilberedte disse slik de gjorde. Etter en veldig tynn, skarp skorpe falt gaffelen praktisk talt gjennom til tallerkenen, men det var behagelig tekstur og smak i hver bit. Jeg likte hvordan servere roterte og hjalp til med hverandres bord og glass ble fylt uten svevende, overivrige servere. Serveren vår, Ashley, var oppmerksom og like sjarmerende og svarte på spørsmålene våre om maten så vel som en server muligens kunne og var så engasjerende at vi følte at vi var hennes eneste prioritet til tross for en full restaurant. Jeg kan ikke beskrive søtpotetsalaten tilstrekkelig. Det var lagdelte greener og stekte (kanskje) søtpotetskiver med en vinaigrette som hadde litt varme, kanskje chipotle? Varmen og vinaigretten var en uventet overraskelse som vi har bestemt oss for å prøve å tilnærme hjemme. Jeg er mer kvalifisert til å kommentere reker og gryn, siden jeg har spist dem fra Galveston til Charleston. Jeg har aldri hatt det bedre, og bare noen få har til og med vært i nærheten, delvis fordi rekene ble tilberedt til perfeksjon. Retten var fantastisk smakfull uten å være tung på salt. Når de ble bitt, sprakk rekene og ble tilberedt og møre hele veien. Når jeg ser på en anmeldelse ovenfor, kan jeg ikke forestille meg UGADawg55 og jeg spiste på samme restaurant. Jeg tror reker og gryn og reker og crabcakes var $12 hver. Det jeg vil beskrive som en hovedsalat, som vi delte, var $9. To $9 glass med en veldig fin Chardonnay og maten og drikken vår kostet omtrent $50, så jeg skjønner ikke at noen ville føle at dette stedet var overpriset. Jeg kan virkelig ikke uttrykke tilstrekkelig hvor hyggelig og imøtekommende personalet var og hvordan de gjorde det uten å gjøre det om dem. Ved å slå seg sammen for å holde glassene fylte på hvert bord, sjekket serverne bordet vårt praktisk talt hvert minutt eller så. Servere snakket bare til oss kanskje hver tredje eller fjerde gang de kom forbi, men aldri uten grunn. Vertinnen, en annen varm engasjerende personlighet, kom for eksempel innom en gang for å bekrefte at fanen vår var stengt i baren uten kostnad og drinkene ble overført til middagsbilletten vår. Nyttårsaften er beste tid for en dårlig restaurantopplevelse. Hvis de noen gang har følt seg under press fra fullt hus og travle atmosfære, lot personalet på Seabear oss aldri føle det. Jeg forventer ikke å få den opplevelsen duplisert og noen pris med det første. Takk, damer, for en eksepsjonell nyttårsaften opplevelse!

10. Stedet

229 E Broad St, Athen, GA 30601-2802 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj +1 706-850-2988

Utmerket - 64 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 150 anmeldelser

Anmeldt av Colon_queen - Atlanta, Georgia

Vi bor her deltid.
Sett det. Aldri vært. Gikk b/c av TA anmeldelser.
Elsket det. Alt var deilig.
Nyskapende sørlandsk mat.
Anstendig vinliste. Innredningen var sjarmerende.
I motsetning til mange anmeldelser som hadde et problem, var tjenesten bra.
Men gikk ikke rushtiden.
Vi kommer tilbake.