Mest populære restauranter i Shawano

Shawano i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for levering. Oppdag de beste restaurantene i Shawano med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i Shawano

1. Luigi's Pizza & Pasta

607 S Main St, Shawano, WI 54166-3029 Levering, Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Pizza, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 715-524-4791

Utmerket - 68 %

God - 24 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 141 anmeldelser

Anmeldt av NomadicPixie - Kent, Washington

Mens vi reiste fra Minneapolis til Oconto, ønsket vi å stoppe på et anstendig sted for middag og online anmeldelser antyder dette som et foretrukket sted, så vi prøvde det.

Vi bestilte 1 kalvekjøtt Parmigiana-kvern og 1 Philly Cheese-steak sub og en side med pommes frites. Begge disse smørbrødene var utmerket, og prisen var mindre enn hva en typisk T-bane ville kreve, men laget med TLC fra en mor og pop-etablissement.

Vi ble overrasket over familien / samfunnet atmosfæren på dette stedet. De fleste mennesker så ut til å kjenne hverandre og serverne, og likevel følte seg utenfor byens innbyggere som oss velkommen også. Vi vil definitivt være tilbake når vi passerer gjennom det området igjen!

2. Bønner og bøker Coffeehouse

1235 E Green Bay St, Shawano, WI 54166-2234 Sitteplasser, rullestoltilpasset Kafe Lunsj, frokost SGD 4 - SGD 8 +1 715-524-2233

Utmerket - 86 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 14 anmeldelser

Lokalt eid og drevet kaffehus med full espressobar, fire brygger daglig, frokost- og lunsjmeny i en avslappende atmosfære. Vår spesialitet er vår Latte' dagens!!

Anmeldt av centomuch - Minnesota

Stoppet innom for en drink, ble og leste blader i komfortable stoler mens du nipper til. Selger også bøker og litt diverse. Personalet var vennlig. Stripesenteret butikken ligger i er ikke bra for kvalitetsstemning, men verdt et stopp for å endre tempo! Takk for din anmeldelse. Jeg håper du kommer innom igjen!

3. Dairy Queen

1005 E Green Bay St, Shawano, WI 54166-2203 +1 715-526-5730

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

Anmeldt av 724snowman - Wisconsin

Vært her for lunsjspesialen på fem dollar, og ærlig talt, nå dager hvor kan du få en grillet burger, pommes frites, drink og dessert for fem dollar. Tjenesten her er alltid bra og de beveger seg ganske raskt og maten tilberedes fersk på bestilling.
Jeg liker å avslutte måltidet med en jordbærsaus og deretter tilbake til å gjøre det jeg planla for dagen.

Plassering rett på hovedgaten går gjennom byen så enkel tilgang bør ikke gi noen et problem. Drive thru tilbys også for de som ikke har lyst til å gå ut av kjøretøyet eller har små med.

Alt i alt, et godt måltid tilbud som er vanskelig å matche i byen.

Nyt

Snømann :O)

4. Bults Bakeri og Kafé

128 S Main St, Shawano, WI 54166-2358 Frokost +1 715-526-6600

Utmerket - 58 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 14 %

Totalvurderinger

4 basert på 7 anmeldelser

Anmeldt av David G - Shawano, Wisconsin

Kafe kan være et generøst begrep - de har sitteplasser og serverer drikkevarer som passer til bakevarene de selger.

Smultringer er flotte og laget ferske hver natt. De selger ofte ut ved middagstid, men kan også ha noen daggamle utvalg som fortsatt er gode. Smultringer er ikke merket, så du må spørre om hva fyllet er i hver enkelt. Smultringer og melk er under en dollar mens kaffe og dekorerte kjeks er over en dollar.

Enkle sitteplasser under svakt lys og server din egen kaffe med lokalavisen tilgjengelig. Det er et daglig tilholdssted for seniorpublikummet.

Hovedgate parallell parkering ut foran. Mer parkering bak, men inngangen bak er ikke åpenbar.

5. Tequila meksikansk restaurant

1240 E Green Bay St, Shawano, WI 54166-2208 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Fjernsyn Meksikansk, vegetarisk vennlig Lunsj middag +1 715-524-5282

Utmerket - 71 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 94 anmeldelser

Anmeldt av Rob M - Winnipeg, Canada

Har reist mye i Mexico – Jeg ble positivt overrasket over at dette stedet var overraskende autentisk. Definitivt ikke din vanlige meksikanske matkjede! Salsaen med sjetongene hadde en god krydret bite, maten var veldig varm fra kjøkkenet og deilig. Det var en liten blanding av språkbarrierer på bestillingen (kelneren vår snakket med en tung spansk aksent), men det ble korrigert umiddelbart. Margaritas var sjenerøse og deilige.

Menyen er omfattende - så mange ting å velge mellom, og combo på combo verdi av alternativer. Alle favorittene er her.

Prøvde ikke noen ørkener - vi ble fylt fra de sjenerøse porsjonene.

Innredningen er til og med lys og innbydende - aldri forventet dette midt i Wisconsin!

6. Stemme

511 N Main St, Shawano, WI 54166-1944 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Kafe Frokost lunsj +1 715-851-4527

Utmerket - 68 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 16 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av Dalen K

Jeg elsker atmosfæren på dette stedet og utsikten fra andre etasje er flott. Du kan til og med stoppe inn fra båten ved den nye kaien. De Tyrkia forsiktig var bra og grønnsakene i den var veldig ferske. Jeg hadde kaffe fra Barundi og var glatt. Anbefaler dette stedet på det sterkeste.

7. Farm Inn on Main

123 N Main St, Shawano, WI 54166-2355 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikanske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 715-524-4916

Utmerket - 59 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 119 anmeldelser

Anmeldt av garyhD7668IG - Green Bay, Wisconsin

Vi spiser her når vi går gjennom Shawano. Den stekte kyllingen er flott. Frokost er kjempebra. Ørkenene er velsmakende. Vel verdt å stoppe på vei nordover. Bare et par minutter av 29.

8. Bubba's BBQ Co.

114 S Main St, Shawano, WI 54166-2358 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Amerikansk, Grill Lunsj middag SGD 8 - SGD 26 +1 715-526-9099

Utmerket - 72 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 111 anmeldelser

Bubba's serverer BBQ Meats i tradisjonell Texas-stil. Den kan bestilles per pund, 1/2lb. 1/4 lb., ved tallerken, i en kombinasjon eller til og med i en sandwich. Helt ærlig kan vi servere det akkurat som du vil! Bubba's tar også stor varsomhet i siderettene våre også. De er alle laget fra bunnen av på kjøkkenet vårt ved å bruke Bubbas hemmelige oppskrifter! I sannhet er det ingen hemmeligheter her på Bubba's BBQ Co. Vi lager rett og slett ekte mat med ferske kvalitetsingredienser. Vi håper du liker maten vår like mye som vi liker å servere den! Mens vi har en full bar som serverer spesialøl og vår signatur Old Fashioned, inviterer vi deg til også å nyte vår familieatmosfære der vi har sitteplasser i familiestil. Dette er en Texas-tradisjon for å tilbringe tid med venner og naboer mens du nyter et avslappende måltid! Gni gjerne albuene med de andre gjestene, da vi alle er på Bubba's BBQ Co. for å nyte god BBQ!

Anmeldt av JDevlee - Wausau, Wisconsin

Jeg hadde min første noe skuffende opplevelse hos Bubba i løpet av denne farsdagshelgen. Jeg møtte søsteren min, svogeren min og mamma og pappa på farsdagen rundt klokken 01.30. Med det dårlige været på farsdagen og fint helgevær dagen før (og etter lunsjrushet), hadde jeg allerede ventet at de kanskje var tom for et par ting. De ga oss beskjed med en gang at de var tom for brisket, burgere og coleslaw. Vi bestilte et par ribbefat og jeg bestilte Pit Master-kombinasjonen. De lot meg til og med doble opp på ribbeina som en del av kombinasjonen min. Lang historie kort, vi fant senere ut at de også var tom for ribbeina. Hvorfor de 5 stjernene? Begge disse kvinnene var veldig unnskyldende og villige til å samarbeide med oss ​​for å gjøre det riktig. La oss bare si at vi fortsatt var veldig fornøyde med situasjonen. De tilbød erstatninger og mer mat enn vi opprinnelig bestilte. Bortsett fra å ha et strømbrudd, vet jeg ikke hvordan dette kunne vært mindre i deres kontroll. Jeg følte virkelig synd på dem og situasjonen deres. Folk må forstå at hvis du har en god BBQ-restaurant, vil du gå tom for mat. Selv de beste BBQ-restaurantene har dette problemet på grunn av forberedelsestiden. Det tar tid å røyke god BBQ! Uansett, flott jobb damer med å sørge for at kundene dine fortsatt hadde en hyggelig opplevelse. Vi kommer tilbake!

9. Angie's Main Cafe

132 S Main St, Shawano, WI 54166-2358 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, middag, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj +1 715-524-6240

Utmerket - 67 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 65 anmeldelser

Telefon: (715) 524-6240

Anmeldt av rockydogz1 - Venice, Florida

Klassisk diner med den klassiske diner-layouten som tar deg tilbake til 50- og 60-tallet. Alt er hjemmelaget med sjenerøse porsjoner. Virker som poteter kommer med nesten hver rett. Gjengangere har faktisk sine egne sitteplasser på disken, og du kan forvirre dem hvis du er på deres plass!!! Spør eieren Angie for hennes anbefalinger om daglige spesialiteter!

10. Classics Restaurant og Lounge

W6026 Lake Dr, Shawano, WI 54166-1463 Gatekjøkken, Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Barnestoler tilgjengelig Amerikansk, pub, bar Middag, sen kveld, drinker SGD 9 - SGD 64 +1 715-524-8711

Utmerket - 76 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 48 anmeldelser

Uformell til god mat. Nostalgisk rock n roll atmosfære. Full bar med hjemmelagde gamle fashioneds og $2 happy hour. Forretter, spesialsmørbrød og full middagsmeny serveres til kl. 22.00. Levende musikk hver helg. Store gruppereservasjoner verdsatt.

Anmeldt av NoName007 - North Carolina

Mens vi så Friends/Family i Keshena, WI, ble vi invitert til å delta i Classics månedlige 'Wine Paring Dinner'. Forventningene våre ble overskredet mye ettersom kvaliteten på hver rett var enestående og vinsammensetningene var perfekt og svært rimelig. 5-retters måltid var en rimelig $55 inkludert vin med hver rett (vi bilde av menyene nedenfor). Hver måned serveres en annen serie med retter med nye viner paret slik at du kan få et godt utvalg hvis du er en gjenganger. Du kan også kjøpe de omtalte vinene til kostpris hvis du liker det du smaker (levert i løpet av de påfølgende månedene med vinskjæringsmiddag). Vi kan ikke uttrykke hvor fantastisk måltidet var, så du trenger bare å komme til Classic's Restaurant and Lounge og prøve selv. Vi vil definitivt være tilbake, og hvis vi bodde lokalt ville vi delta hver måned.