Mosta Matguide: 10 Must-Eat restauranter og gatematboder i Mosta

Mosta (maltesisk: Il-Mosta) er en by i den nordlige regionen på Malta, nord-vest for Valletta. I 2014 hadde den en estimert befolkning på 20 241.
Ting å gjøre i Mosta

1. Lord Nelson Restaurant

280 Triq Il-Kbira, Mosta, Island of Malta MST 1017, Malta Tilrettelagt for rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Full bar Middelhavet, Europeisk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer HK$290 - HK$385 +356 7943 2590

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 281 anmeldelser

Denne restauranten ligger i et byhus med tradisjonell maltesisk karakter, nær Mosta Dome, og har enorm sjarm. Tilbyr et virkelig eklektisk utvalg av internasjonal mat av en internasjonalt erfaren maltesisk kokk. Familieeid og drevet vil du bli personlig servert. Prisvinnende hvert år de siste femten årene.

Anmeldt av Nicky N

Basert på de mange flotte anmeldelser og spise ute regelmessig i Malta vi bestemte oss for å prøve Lord Nelson. Vi bestilte for fire personer og sa tydelig på reservasjonen at det var en bursdagsmiddag. To av gruppen ankom ca. 10 minutter for tidlig og ble sittende i spisesalen alene uten ytterligere interaksjon. Lederen forsvant til kjøkkenet og da vi andre ankom hver for seg ca. 15 minutter senere var det ingen som ønsket oss velkommen. Når vi alle var der spurte vi sjefen om å bli servert - på dette tidspunktet hadde de første gjestene vært der uten service eller bekreftelse i rundt 25 minutter. En kelner dukket senere opp, og han var høflig, men veldig opptatt. Maten var en trist tilstand - forrettene til svettebrød var bittesmå, tørre og smakløse. Hovedrettene var en enda større skuffelse med 3 brisketretter med masse fett på seg og det minste fiskestykket noensinne - ventetiden var rundt 45 minutter fra vi fikk forrettene. Vi satt deretter rundt 10 minutter og ventet på sideordrene. De kom aldri, og da vi spurte lederen hvor de var, sa han surlily at vi hadde bestilt dem sent, så vi må vente på dem. Vi informerte om at vi bestilte dem samtidig som resten av måltidene, men kansellerte dem da maten vår ble kald. Selv om alle rettene var dårlige, pekte vi bare ut en av biffbristene som var 80% rent fett og gristle. Lederen innrømmet deretter at kokken ikke burde ha sendt det ut og fjernet det fra regningen. Servitøren ble kjørt av ham så vi måtte hele tiden be om å bli servert (han var i det minste vennlig), men i det hele tatt var det en veldig dårlig bursdagsopplevelse. For ordens skyld brydde de seg ikke om å erkjenne bursdagen i det hele tatt. Det er strålende restauranter i Malta - Vi spiser ute nesten daglig og besøker flotte steder som Caviar&Bull, Blue Elephant, Wigis, Bahia blant tonnevis av andre. Basert på vår erfaring vil alle fire av oss være enige: gi Lord Nelson en glipp.

2. Av Mary

Constitution Street, Mosta, Island of Malta 9058, Malta Buffet, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$141 - HK$385 +356 2143 4444

Utmerket - 66 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 768 anmeldelser

Ta' Marija Restaurant er en prisvinnende familiedrevet restaurant siden 1964. Den har etablert seg sterkt som den fremste eksponenten for autentisk maltesisk mat, satt i en innbydende tradisjonell atmosfære og komplimentert med regelmessig underholdning. For en kveld med kulinariske herligheter overstrødd med mye liv, arrangeres Folklore-middagsshow hver onsdag og fredag. De starter med ruslende musikere som spiller mandoliner og gitarer, som spenner frem den søteste av maltesiske sanger med sikker lystighet underveis. Etter din deilige middag, vil den sjarmerende Maria Muscat presentere folkloreshowet på en rekke språk, med seks dansere som lokker deg inn i en jovial historie om maltesisk historie fortalt gjennom dans. På et tidspunkt kan du eller din spesielle gjest bli håndplukket til å gjøre bevegelsene sine på dansegulvet, slik at du også kan lage historien om din egen uforglemmelige kveld! Vel, og det er ikke helt over før det er over...Etter showet Ta' Marijas dansegulv forblir opplyst slik at du og festen din kan danse hele natten til alle tiders favorittsanger. Lokalbefolkningen nyter det hver gang også, så denne kvelden er rettet mot våre anerkjente utenlandske gjester så vel som våre alltid lojale lokale venner. Hvem sier at du ikke kan spise, danse og gnistre på ett sted? Ta' Marija er åpen for lunsj fra 12.00 og middag fra 19.00. Transport til og fra feriehus kan ordnes. Reservasjoner anbefales sterkt for å unngå skuffelse. Feire Malta . Feir maten, vinen, kulturen og arven på den prisvinnende Ta' Marija Restaurant.

Anmeldt av SteffiGrimm - Siggiewi, Malta

Besøkte med hele familien på en fredag ​​kveld for søsterens bursdag. Siden vi var en ganske stor gruppe (8 personer), fikk vi et av de runde bordene. Jeg elsker disse bordene! Det hjelper hele gruppen å ha én samtale! På fredag ​​kveld var det malteseraften, og vi var de eneste malteserne i restauranten. Resten var fra hele verden, inkludert Asia og Australia . Vi syntes det var ganske kult! Personalet er veldig oppmerksomt, og Marija (eieren) er alltid rundt og sørger for at alt går knirkefritt! Denne gangen bestilte vi fra menyen, i stedet for buffeten. Biffene her er til å dø for. Hvis du ikke har prøvd dem, vennligst gjør det! Ser deg igjen snart!

3. L'agape

St. Cataldu Square, Rabat, Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig Middag, sen kveld +356 2099 2209

Utmerket - 84 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 184 anmeldelser

Anmeldt av Ed N - London, Storbritannia

Det er litt vanskelig å vite hvor du skal begynne da alt var perfekt. Vi var inne Malta besøke venner og dro til L'Agape den siste natten som en gruppe på 4. Det er ingen meny som sådan - de skifter rettene daglig, så det er en oppdagelsesreise på noen måter! Maten var utsøkt og rikelig. De tilbød seg å lage en blanding av forretter basert på dagens meny som var tunfisk, blekksprutgryte, siciliansk pølsegryte og brød. Strømnettet vi hadde var tunfiskbiff, ribeye-steker, biffkebab og kalvekjøtt - alt tilberedt til perfeksjon. Vi ga desserten videre gitt mengden mat vi gjemt bort på de to første kursene. Bestill tidlig da de er veldig populære.

4. Sottozero Gelato-fabrikken

46 Triq Ir Rebbiegha | San Paul Il-bahar, Bugibba, Island of Malta SPB 2560, Malta Serverer alkohol, Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi Vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Sen kveld, drinker +356 2701 9339

Utmerket - 88 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 735 anmeldelser

Anmeldt av Andrea_d18 - Wallasey , Storbritannia

Gelatoen her var fantastisk. Ingen grunn til bekymring hvis du har allergier, hadde denne fantastiske lille butikken gelato laget av mange alternativer. rismelk, sukkerfri for bare å nevne to. De smakte utrolig både de fulle fett etc varianter og fri for smaker. Hvis du liker iskrem må du prøve Gelato WoW!!! Se selv de fantastiske smakene og den vakre teksturen til Gelato. Gå på en godbit du vil ikke bli skuffet.

5. Vecchio Forno vinbarkafé

27 Eucharistic Bongress Road, Mosta, Island of Malta mst9021, Malta Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Pizza, Middelhavet, Europeisk, Vinbar Middag, sen kveld HK$126 - HK$306 +356 2142 1461

Utmerket - femti%

God - 35 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 114 anmeldelser

Vinbaren l-Vecchio Forno ligger i hjertet av Mosta. Det ombygde interiøret ligger i et tradisjonelt bakeri, og er en koselig og avslappende setting. Bord med levende lys, typiske maltesiske steinvegger, malerier og kunstverk og tykke tredører bidrar til atmosfæren. En favoritt blant maltesiske innbyggere Il-Vecchio Forno har et betydelig utvalg av lokale og utenlandske viner. Stedets hemmelige ess må imidlertid være den fortsatt fungerende steinovnen og de deilige Il Vecchio Forno-pizzaene som tilberedes inne. Det gir også vinbaren en hjemmekoselig innbydende følelse i de kaldere månedene av året . Il Vecchio forno serverer også tallerkener, focaccia, salater, ravioli og daglige spesialiteter som typiske italienske retter pappardelle al tartufo, ravioli al cingiale og linguine vongole. Den unike atmosfæren er ideell for bursdagsfester, høner\bachelorfester, konfirmasjoner og ansatte. fester.Åpent daglig fra kl. 19.00 og utover.

Anmeldt av Peter C - Island of Malta , Malta

Il Vecchio Forno ligger i hovedveien i gangavstand fra Mosta Dome, og er det perfekte stedet å nyte et glass vin og deilig pizza i et koselig og avslappet miljø. Jeg valgte en pizza i italiensk stil med tomater, mozzarella di bufala ost og fersk basilikum som var appetittvekkende og et perfekt valg for sommeren. Sammen med en hvitvin fra Campania , sørlige Italia , det viste seg å bli en veldig hyggelig kveld med gode venner.

6. Toffee & Co

34 St Augustine Str, Rabat, Island of Malta , Malta Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Vin og øl, Godtar kredittkort Middelhavet, Vinbar, Kafé, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld HK$78 +356 2145 1996

Utmerket - 77 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 413 anmeldelser

Dette er mer en liten kaffebar/delikatesseforretning. Den selger alkohol så vel som kaker og selger pakket mat for å ta med. Jeg ville fortelle alle om å besøke her, siden det er nydelig og vi ble venner med eierne

Anmeldt av Stefan C

Søt ganske beliggenhet i en bakgate. God service - veldig oppmerksomme. God mat fra en liten meny. Gode ​​priser.

7. Olympic Bar og Restaurant

Constitution Street | Midten Brighton , Melbourne , Australia , Mosta, Island of Malta , Malta Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +356 2143 2067

Utmerket - 57 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 126 anmeldelser

Anmeldt av Roxana B - Attard, null, Malta

Snublet over denne restauranten mens jeg gikk gjennom Mosta. Det var fullpakket med folk, men vi fikk et bord umiddelbart. Tjenesten var rask, maten veldig god, og prisene er så billige. Pasta og risotto var 5 euro hver og en salat var 4 euro! De serverer også glutenfri mat :)

8. Mellows Cafe

Torget Rotunde 29 Constitution Street, Mosta, Island of Malta MST 9058, Malta Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Bar, Kafé, Middelhavet, Europeisk, Pub, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld +356 2142 3097

Utmerket - 53 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 149 anmeldelser

Anmeldt av Florian S

Dette er første gang i alle mine anmeldelser at jeg gir 1 stjerne (og jeg håper også siste gang) fordi jeg foretrekker å se på det lyse synet av noe.
I dette tilfellet eksisterte det ikke engang.
Vi måtte vente i 40 minutter på et bord mens halvparten av restauranten var tom (det var imidlertid ikke booket alt). Det er allerede ille, men jeg tror at jeg aldri før har blitt behandlet så respektløst av en kelner som i 20 minutter ikke engang gadd å se på oss eller snakke med oss ​​og så la oss vente i 20 minutter uten å vite hva det vil være for oss . Samtidig hadde 3 servitører i baren ikke annet å gjøre enn å snakke med venner.
Så - på slutten - spiste vi. Maten er ikke så ille, men tung som faen. Det og en minimal behandling av servitørene skapte en atmosfære av en dyr McDonalds. Høyt, uten rekkefølge, kjøkkenklokken utrolig irriterende. Og så på slutten ba de ikke engang om en dessert, heller ikke en kaffe, men ventet på at vi skulle gå og betale på egen hånd. Å, og de tok først med maten og deretter drinkene - det er også noe jeg så for første gang i livet mitt.

9. Kakeboksen Mosta

Mosta Square, Mosta, Island of Malta , Malta Godtar Visa, Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Godtar MasterCard, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Kafé, glutenfrie alternativer Frokost, brunsj HK$47 - HK$94 +356 2010 9255

Utmerket - 56 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 111 anmeldelser

Anmeldt av vince a - Rabat, Malta

Shopping i Mosta , Malta gir lyst til å ta en kaffepause. Så vi besøkte The CAKE Box like foran den berømte Rotunde kirke. Her lages det gode kaffer sammen med veldig fine fancy kaker. Gå dit... du vil sikkert elske det.

10. Fior Di Latte

21 Villegaignon Street, Mdina, Island of Malta MDN 1150, Malta Ta ut , Tilgjengelig for rullestol Kafe Drikkevarer HK$16 - HK$47

Utmerket - 75 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 215 anmeldelser

Fior di Latte er et familieeid Gelateria i Mdina. Vi tilbyr en rekke appetittvekkende gelato- og sorbetsmaker, nylaget på stedet hver dag. Vi henter kun de beste ingrediensene fra hele verden for å sikre at vi holder oss tro mot vårt motto om kvalitet, konsistens og autentisitet. Vi streber etter å bedre produkttilbudet i Mdina - hvor eierne' familie har levd i over 500 år.

Anmeldt av taftdev - Randolph Center, Vermont

Vi var her på en tur så tiden var knapp. Tjenesten var rask og vennlig og gelatoen var veldig bra. Vil anbefale dette stedet til hvem som helst.