Saint James Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Saint James

Saint James i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for reservasjoner. Oppdag de beste restaurantene i Saint James med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i Saint James

1. Sybills

1100 N Jefferson St, Saint James, MO 65559-1039 Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Barnestoler tilgjengelig Amerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj SGD 26 - SGD 33 +1 573-265-4224

Utmerket - 86 %

God - 9 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 234 anmeldelser

Anmeldt av VS3 - Saint Louis

Den som fant opp TripAdvisor er et geni. Når du er sulten og trykker på 'Near me Now' og et sted som Sybills dukker opp, føler du at du treffer lotteriet. En overraskelse for sansene. Alt vi bestilte var fantastisk og store porsjoner sendte oss hjem...MerWOW, takk!! Vi setter pris på anmeldelsen og at du stikker innom. Vi håper du kommer tilbake når som helst du er i området. Takk for at du bruker TripAdvisor og ga oss en sjanse. Gud velsigne, Sybill

2. Ruby's Ice Cream

205 State Route B, Saint James, MO 65559-1126 Sitteplasser, rullestoltilpasset +1 573-265-8280

Utmerket - 82 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Polishedfingers - Frankfurt, Tyskland

Familien min og jeg var innom forrige uke da vi gikk gjennom. Vi så flere skilt på motorveien som gjorde oss litt nysgjerrige og le. Jeg er så glad vi stoppet. Vi ble møtt av en veldig vennlig ung mann ved navn 'Johnna'. (Jeg har sannsynligvis stavet navnet hans feil... beklager) Jeg følte at han virkelig likte jobben sin og likte å betjene kundene sine. Vi fortalte ham at vi var utenbys fra, og han lyste fra øre til øre for å sikre at vi hadde den beste servicen mens vi var i byen. Når familien min og jeg smakte iskremen vår, var vi glade for at vi stoppet fordi den virkelig var deilig. Hvis du er i byen, sørg for at du stopper og forteller 'Johnna' at vi har sendt deg. Nyt isen din!!

3. Public House Brewing Company - St James Taproom

551 State Route B, Saint James, MO 65559-1055 Uteservering, Sitteplasser, Servitører, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Gatekjøkken, Reservasjoner Amerikansk, bar, pub Lunsj middag SGD 9 - SGD 20 +1 573-261-3333

Utmerket - 67 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 96 anmeldelser

Public House Brewing Company er et prisvinnende håndverksbryggeri i Ozark Highlands i Missouri med lokasjoner i Rolla og St. James. Vår beliggenhet i St James har et fullproduksjon på 20 fat bryggeri med tapping og tapping og har tilgjengelige omvisninger. Vårt tilstøtende tapperom har sitteplasser for 175 innendørs og en uteservering som har Public House-øl på fat, St. James-viner og et komplett kjøkken, samt varer/suvenirer. Busser velkommen.

Anmeldt av APracticalIdealist - Johnstown, Pennsylvania

Public House er et utrolig kult sted å drikke, med en virkelig god ølliste. Menyen er liten, men gjennomtenkt. Bare to problemer kom i veien for en strålende anmeldelse. Min burger ville ha vært flott hvis det hadde vært sjelden, som forespurt, i stedet for godt utført; Jeg elsket baconsyltetøyet på toppen, som bidro til å balansere tørrheten til godt stekt biff. Jeg fortsatte å lete etter servitrisen for å se om jeg kunne bytte den gjennomarbeidede burgeren inn med en sjelden en, men hun dukket ikke opp igjen før vi var ferdige.

Jeg liker veldig godt at de tilbyr en ølprøvetaker, så jeg kunne prøve små glass av flere av de flotte ølene deres, men det viste seg ikke å være en klok idé den kvelden. Ord til de kloke: Hvis du kommer med en gruppe (det var omtrent 15 av oss), ikke bestill en ølprøvetaker. Fire av oss gjorde det, og det var tydelig at de ikke hadde noen anelse om hvem som var hvem, eller hvilke øl som var på noen av prøvetakerne. (Minst 3 av mine tok feil.) Stedet var ikke overfylt, men jeg visste at vi var i trøbbel da jeg så serveren som brakte brettet - ikke servitøren vår - så på prøvetakerne med et forvirret ansiktsuttrykk . Alt i alt, jeg ville definitivt gå tilbake, men hvis jeg kom med en gruppe, ville jeg hoppet over prøvetakeren og ikke bestille noe som kan bli skadet av overkoking. Basert på andre anmeldelser, vil jeg anta at disse problemene ikke skjer med mindre grupper.

4. St. James Marketplace Cafe

211 N Seymour St, Saint James, MO 65559-1629 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, supper, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj, brunsj +1 573-263-2557

Utmerket - 90 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 37 anmeldelser

Anmeldt av Laura L - Nixa, Missouri

Maten var deilig og servert i sjenerøse porsjoner. Personalet var usedvanlig vennlige og hjelpsomme. Dette er fersk mat som serveres raskt til en svært rimelig pris. Smørbrødene er så store at 1/2-kombinasjonene med sandwich & suppe eller salat er veldig mettende.

5. Bob's Country Kitchen

1202 N Jefferson St, Saint James, MO 65559-1040 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, vegetarvennlig Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 573-265-4616

Utmerket - 47 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 103 anmeldelser

Anmeldt av RestorePrairies

Å komme seg gjennom smørebordet blir utfordringen...
Maten holdes varm, velsmakende (steinbit og kylling).
Tjenesten er rask og vennlig
Når du kommer opp på St James, sjekk at de er åpne og kom til Country Bob's.
De er opptatt, men ser alltid ut til å få et bord.
Sitt foran slik at du er nærmere brettet!!!
En dag tror jeg de serverer frokost om kvelden på brettet...

6. Bare en smak

200 N Jefferson St, Saint James, MO 65559-1920 Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Gateparkering, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Gatekjøkken, Reservasjoner, Godtar kredittkort Moderne, Pub, Vinbar, Vegetarvennlig Brunsj, sen kveld, drinker, lunsj, middag SGD 8 - SGD 46 +1 573-265-6506

Utmerket - 66 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 23 anmeldelser

Just A Taste tilbyr en komplett meny med mat, vin, håndverks- og importøl, brennevin og cocktailer. Alt på menyen vår gjenspeiler vårt brede utvalg av smaker, og vi tror det er noe som vil glede alle som kommer på besøk. Vi har en Sommelier og Cicerone på staben som gjerne svarer på alle spørsmål du måtte ha om din nye favorittøl eller vin. Matmenyen vår roterer med årstidene og fokuserer på å bruke de ferskeste ingrediensene for å lage fantastiske, hyggelige retter.

Anmeldt av Akumalholic - MO

Jeg kan ikke tro at St. James er så heldig å ha et så fantastisk sted. Jeg skulle ønske alle småbyer hadde slik flaks. Ikke bare er maten fantastisk, øl- og vinutvalgene over toppen, bourbons på øverste hylle, scotch osv...mange, men de...MoreWow! Hvis det ikke er en RAVE-anmeldelse, vet jeg ikke hva det er! Tusen takk for dine gode ord og støtte. Vi setter oppriktig pris på alle kommentarer vi kan motta. Vi håper du stopper neste gang du kommer gjennom området!

7. Missouri Pizza Company

115 E Springfield St, Saint James, MO 65559-1646 Levering, Gatekjøkken, Uteservering, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Godtar kredittkort Pizza Drikke, lunsj, middag +1 573-265-6672

Utmerket - 44 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 14 anmeldelser

Anmeldt av JagearsFam - Saint Louis, Missouri

Min mann og jeg bestilte en pizza og vinger for å utføre. Jeg måtte bestille på en torsdag fordi hvis jeg forsøkte å ringe på en fredag ​​eller lørdag, var telefonen opptatt for flere forsøk. Bestillingen vår var klar da jeg ankom, omtrent 25 minutter etter at jeg ringte den inn.

Det første jeg la merke til da jeg gikk inn var en kø på rundt 10 personer, og på slutten ett register. Jeg fant en servitør og spurte om jeg måtte stå i kø for å hente en 'to go'-bestilling. Hun svarte at jeg ikke gjorde det, men hun brukte et par minutter på å finne ut hva hun skulle gjøre. Hun tok med seg en iPad og la inn kortet mitt manuelt. Servitrisen var enig i at det ikke var et godt system for å hente mat.

Vi bestilte en stor pizza med pepperoni og hamburger og Alabama White Lightening wings.

Pizzaen hadde en god blanding av ost og smakte som en pizza i ovnen skal. Skorpen var akkurat seig nok, men bunnen var overstekt, muligens på grunn av en ovnstemperatur som var for høy. Pålegg manglet, skjønt. For $1,00 for hver pålegg forventet jeg mer pepperoni. Pizzaen var $13,99 for en stor. Vingene ble kokt grundig, med en god farge, men manglet alvorlig på smak. Veldig kjedelig. Ingen salt på disse i det hele tatt. Og de smakte hovedsakelig bare som stekt kylling, noe som var en stor skuffelse med tanke på de strålende kritikkene som lokalbefolkningen har gitt dem. Vingene var $7,99 for 6.

Totalt sett er det et stort potensial her, men jeg kommer ikke til å vente på at de skal bli bedre. Vi skal bare kjøre de 15 minuttene til Rolla og spise noe der.

8. Kina Konge

205 State Route B Ste 8, Saint James, MO 65559-2000 Sitteplasser, rullestoltilpasset kinesisk, asiatisk +1 573-265-6660

Utmerket - femti%

God - 10 %

Tilfredsstillende - 40 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 10 anmeldelser

Anmeldt av Michael D - Prescott, Arizona

Gjennomsnittlig kinesisk mat. Måltidet var velsmakende, ikke dårlig, men ikke bra. Det var et sent måltid, men maten var ikke fersk. Bare et OK måltid. Tjenesten og prisene var også gjennomsnittlig. Det samme er innredningen.

9. Checos meksikanske restaurant

601 State Route B, Saint James, MO 65559-1056

Utmerket - 60 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av shellakers - st louis mo

Vi er alltid litt skissere når det kommer til meksikansk lenger. Det er alltid truffet, men savner mest, spesielt når du er ute av byen og ikke vet om ryktet. Det begynner å bli VELDIG vanskelig å finne god, fersk meksikansk! Checo's er definitivt stedet å gå når du besøker St. James hvis du har en smak for meksikansk skjønt!

Serveren vår var HILARIOUS! Han fikk oss til å le så hardt at vi nesten ikke klarte å spise! Tjenesten var MER enn flott! Prisene deres var rett på linje med andre meksikanske restauranter. Menyvalget var større enn de fleste skjønt. Vi bestilte guacamole og serveren vår anbefalte at vi skulle få en guacamole-plate å dele... ikke den typiske guacen. Den kom ut på en stor tallerken med FERSK avacoder som hadde blitt hakket med ferske hjemmelagde chips, ferske tomater, fersk koriander, fersk Fresco-ost... SÅ godt! Vår gruppe på fire kunne ikke fullføre alt! 3 av oss bestilte deres Fiesta-middag. Nok mat til å mate MINST to personer! Deres chili relleno var den beste jeg har hatt! Min mann elsket fajitas også.

Gode ​​priser, god mat GOD service!

10. Country Cafe The

17875 Highway 8, Saint James, MO 65559-8230 +1 573-265-8979

Utmerket - 60 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av Juanito_Hayburg - El Paso, Texas

Hvorfor ***** for dette fantastiske spisestedet? Fordi...
Hver gang jeg sykler, er det enten 'fest eller fort', og mitt siste rundskriv (Lake Spring>Salem>St. James>Rolla>Lake Spring) i Dent og Phelps Counties, Missouri, var intet unntak. Det meste av ruten min mellom Salem og St. James var ekte Ozark, smal, berg-og-dal-bane 68 (vest), som gikk over i 8(vest). Denne dagsturen ble foretrukket da himmelen var overskyet med sporadiske regnbyger, noe som betydde ingen sol; Jeg hadde slått Missouri-varmen!
Uansett om tråkkingen min blir mer utfordrende av motvind, varme eller hva som helst, må jeg alltid konsumere kalorier for å holde den slitne kroppen i gang, og presse på min ganske tunge Doublevision. Dermed er rutene mine diktert av kjøreretningen, men stoppene mine er diktert av behovet for næring.
Så, etter å ha tråkket noen timer vestover på forrædersk 68 (heldigvis var de andre trafikantene-motorkjøretøyer ekstremt høflige og kunnskapsrike om å dele veien), så en halvtime til på behagelig motorvei 8 (da jeg tråkket 8 over 30 år siden var den også like forrædersk som 68, men MoDOT har siden lagt til en asfaltskulder som gjør det lettere for sykler å tråkke), kom jeg opp til The Country Cafe.
For en absolutt glede! Og jeg hadde kommet før (15:00) stengetid. Eier/operatør Nicole Surratt ønsket meg velkommen, til tross for mitt utseende som en hund som ble dratt gjennom bekken. Jeg spiste også min godt tilberedte ribeye-biff og alt tilbehøret som en sulten hund. Da jeg var tidlig på ettermiddagen, var jeg i min 'ikke-kaffe-men-trenger fortsatt-koffein og sukker'-sonen, så den lengselen ble slukket med en deilig hjemmelaget rotøl-flåte!
Jeg er så glad for at dette utmerkede spisestedet lå der det var, og jeg var i stand til å fortsette å trykke på pedalene i flere timer. Sterkt anbefalt!