Schwenksville Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Schwenksville

Schwenksville er en bydel i Montgomery County , Pennsylvania , USA. Befolkningen var 1.385 ved folketellingen i 2010. Det er kjent for å være lokalisert i nærheten av stedet for Philadelphia Folk Festival. Bydelen ble grunnlagt i 1684, da Lenni-Lenape-indianerne avstod til William Penn landet langs Perkiomen Creek; den ble innlemmet i 1903. Bydelen ble oppkalt etter George Schwenk, hvis sønn, Jacob Schwenk, tjenestegjorde i George Washingtons hær.
Ting å gjøre i Schwenksville

1. Parc Bistro

4067 Skippack Pike, Skippack, PA 19474 Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Tilpasset rullestolbrukere Amerikanske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 610-584-1146

Utmerket - 58 %

God - 29 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 162 anmeldelser

God mat og en sjarmerende bistroatmosfære venter på deg i dette totalrenoverte gjestgiveriet fra 1800-tallet

Anmeldt av jcarmello - Birdsboro, PA, USA

Lørdag kveld til middag. Reservasjoner kreves, spesielt i helgene. Menyen må oppdateres på nettsiden da det er noen forskjeller. Den er variert med godt utvalg og du skal kunne finne noe du liker. Matlaging og presentasjon var veldig bra. Stor vinliste og utvalg på glass.

Satt raskt og en server var der raskt. Kunne hatt litt mer oppmerksomhet under måltidet. Stedet var fullpakket og støynivået var høyt. Vi ble sittende i en av spiserommene ovenpå og støyen reflekterte veggene. Gjorde det vanskelig å ha en samtale ved bordet vårt.

Kvaliteten på maten var slik at selv med disse negativene ville jeg gå tilbake.

2. Moccias togstopp

1004 Gravel Pike, Schwenksville, PA 19473-1741 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig Amerikansk, pizza, italiensk Lunsj, middag, brunsj +1 610-287-9866

Utmerket - 59 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 98 anmeldelser

Nyt fantastiske italienske retter, gode smørbrød og noen av Pennsylvanias beste cheesesteaks på Montgomery Countys familieeide Moccia's Train Stop! Vi serverer mat som familien din vil elske, fra en familie som virkelig elsker å lage mat! Menyen vår har noe for enhver smak - fra smørbrød og hoagies til pizza og italiensk til forretter og desserter. Selv din mest kresne spiser vil finne en favorittrett! Vi er kanskje kjent for våre cheesesteaks, men vi anbefaler også lokale favoritter som vår Cajun Crab Tortellini, pizza eller vår Train Stop Special. På Moccia's Train Stop er hver rett hjemmelaget med kun de ferskeste ingrediensene. Vi lager alt akkurat slik vi ønsker å spise det! Og når du ikke har tid til å spise hos oss, er det bare å nyte take-away. Har du et spesielt arrangement eller forretningsmøte på vei? Nyt vår deilige og rimelige catering! Familien vår ser frem til å dele vår deilige hjemmelagde mat med deg, din familie og vennene dine!

Anmeldt av cathy b - Philadelphia, Pennsylvania

Søt liten bistro som serverer riktige italienske retter fra smørbrød til tallerkener. Maten tilberedes godt og porsjonene er sjenerøse (vi tok med oss ​​rester hjem). Fat kommer med salat og hvitløksknuter. Baren er begrenset. Servere er vennlige. Det er en terrasse for uteservering. Et søtt lite tog kjører rundt omkretsen av taket. 4 personer spiste for $80, inkludert 5 drinker.

3. Corropolese Bakery & Deli Incorporated

29 Kugler Rd, Limerick, PA 19468-1484 Takeaway, rullestoltilpasset Delikatesser Frokost lunsj +1 610-495-8331

Utmerket - 76 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 62 anmeldelser

Anmeldt av Sharon C - Limerick, Pennsylvania

Kan ikke gå galt gå dit. Utmerket italiensk bakeri. Fra tomatpai, til rundstykker, wienerbrød og lunsjdisk. Alt er nylaget. Verdt å gå!

4. The Lederach Tea Room

701 Cross Road, Route 113, Lederach, PA 19450 Sitteplasser, Servitør, Tilrettelagt for rullestolbrukere Amerikansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj SGD 14 +1 215-256-9161

Utmerket - 62 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 85 anmeldelser

Gjennom oppmerksomhet på detaljer, kreative presentasjoner, tilpassede menyer og til slutt god kundeservice streber vi etter å opprettholde fortreffelighet. Maten vår blir brakt til deg av fire fremragende kokker som jobber sammen for å lage deilige menyer med eksepsjonell presentasjon. Hvis du synes maten ser bra ut, vent til du prøver den! Våre spesialte blandede teer gir akkurat den rette smaken til hele opplevelsen. Bli med oss ​​på frokost eller lunsj og ikke glem å ta med familie og venner! TheLederach Tea Room er 'historisk endret perspektivet på maten'.

Anmeldt av Getitright212 - New York

Maten her er fersk og tilberedt i det beste av amerikansk stil. Du vil ikke forlate sulten heller i fare for å overta kaloriinntaket. Når det er sagt, er det hele veldig ferskt og godt tilberedt. Det er et travelt sted, så forvent å vente...MerTakk for den flotte anmeldelsen! Vi håper å få deg tilbake for mer! - The Lederach Tea Room

5. Ortino's Northside

1355 N Gravel Pike, Zieglersville, PA 18074-9785 Sitteplasser, servitør Bar, Pub Middag +1 610-287-7272

Utmerket - 58 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 14 anmeldelser

GEO forespurt for Zieglersville, PA

Anmeldt av Michael E - Battle Ground, Washington

Philly Steak sandwich var stor og velsmakende. Mine middagskamerater likte blåskjellene. Tjenesten var bra.
Den eneste ubehagelige delen av opplevelsen var innetemperaturen
siden a/c ble ødelagt på en veldig varm sommerdag. Likevel vi
likte matkvaliteten.Våre øl var utilstrekkelig kjølt etter sigende på grunn av det elektriske problemet.Servitrisen kompenserte oss nådig for drinkene.Jeg trodde måltidene våre var rimelige.

6. Slakteren og Barkeep

712 Main St, Harleysville, PA 19438-1636 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Bar, Pub, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 267-932-8407

Utmerket - Fire fem%

God - 30 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 210 anmeldelser

Anmeldt av Memeheg

Denne puben er en ekte perle. Maten er eklektisk og deilig, og menyen endres ofte. Selve spiseområdet mangler atmosfære, men en plass i baren er utmerket! Bartenderne er utrolig kunnskapsrike, og du kan prøve en øl før du bestiller. Øl passer utmerket til de stekte sylteagurk-forrettene! Stedet er mobbet i helgene, så kom dit tidlig eller vær forberedt på en lang ventetid.

7. Collegeville italiensk bakeri

3846 Ridge Pike, Collegeville, PA 19426-3160 Gatekjøkken, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Italiensk, Pizza, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj +1 610-489-3354

Utmerket - 85 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 105 anmeldelser

Anmeldt av TripNines - Gilbertsville, Pennsylvania

Besøkte med en haug med gutter fra nærliggende utvikling. Kort tid etter å ha satt seg, ble ordre tatt. Jeg hadde lest menyen deres på nettet og var klar over at de har en kielbasa (fra Czerws) sandwich, så jeg visste hva jeg ville ha. Etter at de fleste av de andre ble servert og halvveis i lunsjen, ble jeg fortalt at de ikke hadde kielbasa og spurte om jeg ville ha noe annet. Da jeg visste at alle andre ville være ferdige da jeg bestemte meg og lunsjen min ble levert, sa jeg nei.

Mange av de andre så ut til å nyte lunsjen sin, men det er absolutt ingen unnskyldning for å få noen til å vente i mer enn 20 minutter for å informere dem om at de måtte bestille noe annet fordi de hadde gått tom for et utvalg. De hadde et stort publikum, så jeg antar at det ikke lønnet seg for dem å bekymre seg for en enkelt kunde. Det er for mange andre gode italienske restauranter i området til å gi dem en sjanse til.

8. The Bay Pony Inn

508 Old Skippack Rd, Lederach, PA 19438-2204 Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Full bar, Reservasjoner, Privat middag, Servitør, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Gatekjøkken, Uteservering, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere , Godtar kredittkort Amerikanske, moderne, glutenfrie alternativer Middag, drikke, lunsj, brunsj SGD 13 - SGD 50 +1 215-256-6565

Utmerket - 40 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 72 anmeldelser

Bay Pony Inn tilbyr ny amerikansk og kontinental mat for uformelle fine middager, private fester og bryllup med plass til opptil 125 personer. Ligger ved veikrysset mellom Skippack, Harleysville og Schwenksville gir lokket til gammel countryromantikk og mat fra den nye verden en uforglemmelig opplevelse.

Anmeldt av appetitetogo - Philly

Vi har vært her flere ganger i løpet av årene, inkludert middag, drinker og brunsj.
I går kveld var vi et selskap på tre for tidlig middag og nøt den verdifulle prix fixe-middagen som var tilgjengelig før 06:30. Menyen her er sesongbasert og i går kveld inneholdt de soft shell-krabber som er en personlig favoritt. De var oppsiktsvekkende. De andre hovedrettene var laksen (veldig bra) og flattjernsbiff (en veldig sjenerøs del tilberedt perfekt som forespurt).

Serveren vår, Linda, var nådig og engasjerende. Hun tok perfekt vare på oss inkludert å bringe en flott martini fra baren. Eieren faktisk hilst og satt oss og engasjert i en veldig vennlig samtale.Vi bedt om å sitte i barområdet som har omtrent fire bord og er vårt favorittrom, og han var mest imøtekommende. Bruden min elsker atmosfæren i dette rommet i gammel stil og vil alltid sitte der.

The Bay Pony er ikke banebrytende, og folkene som beskytter restauranten er ikke ute etter å vinne noen GQ-priser. I likhet med oss ​​kjenner de og setter pris på en fin restaurant med utmerket service, god mat og veldig rimelig verdi. Sterkt anbefalt.

9. Woodside Lodge

150 E Park Ave, Schwenksville, PA 19473-1820 Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, bar, pub Middag, brunsj, sen kveld SGD 39 - SGD 39 +1 484-552-8457

Utmerket - 52 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 87 anmeldelser

Woodside Lodge ligger på baksiden av Spring Mountain. Det ble bygget på begynnelsen av 1920-tallet og er det siste stående vertshuset blant flere som tok seg av den perioden reisende som kom med tog til Schwenksville for å unnslippe Philadelphias sommervarme. Vår visjon er å gjenopprette Woodside Lodge til den fantastiske møteplassen som så mange reisende og lokalbefolkningen husker. Menyen vår er eksklusiv amerikansk komfortmat. Vi har supper, salater, forretter, lette måltider (smørbrød) og deilige hovedretter fra 14,99 til $26,00 som inkluderer husets salat, brødkurv, kokkens utvalg av grønnsaker og utvalg av piskede poteter med kjernemelk eller kokken Michaels berømte Vermont Cheddar Fylt potetkake!

Anmeldt av joelwx39 - Saint Paul, Minnesota

Vi hadde en buffet lunsj etter en familiebegivenhet. Jeg kan ikke si noe om å spise her som en vanlig restaurant.
Tjenesten var utmerket. Serverne var alltid rundt og vennlige.
Maten var god. Vi hadde to hovedretter. Folk liker dem.
Mine slektninger som hadde bodd i Schwenksville for en tid siden var imponert over hvor godt bygningen har blitt oppdatert. Men den beholder sin gamle sjarm.
De har en bar og deretter et stort rom for måltider.

10. Java's Brewin'

296 W Ridge Pike, Limerick, PA 19468-1790 Gatekjøkken, Sitteplasser, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé Frokost lunsj SGD 7 - SGD 13 +1 610-489-3468

Utmerket - 77 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 37 anmeldelser

Anmeldt av bratzoe - philadelphia

Jeg elsker Java. Eierne er så nydelige og hilser deg alltid med et stort smil. Maten er fantastisk. Prøv kylling pesto panini - min favoritt. De er åpne til 2 søndag, mandag, fredag ​​og lørdag. Det er SÅ KJEKT at tirsdag, onsdag og torsdag har de åpent til 7! Du kan få en take-away middag.

De har et fint område utenfor hvis du vil - og rikelig med sitteplasser inne inkludert komfortabel sofa hvis du vil. De har gratis wifi.

Muffins, kjeks - nam nam! De lager også noen alternativer med lavere fettinnhold.

GÅ!