Sibenik Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Sibenik

Šibenik (kroatisk uttale: [ʃîbeniːk] ( lytt; italiensk: Sebenico) er en historisk by i Kroatia, som ligger sentralt i Dalmatia der elven Krka renner ut i Adriaterhavet. Šibenik er et politisk, utdannings-, transport-, industri- og turistsenter i Šibenik-Knin fylke og også den tredje største byen i den historiske regionen Dalmatia. Det er den eldste innfødte kroatiske byen ved kysten av havet.
Ting å gjøre i Sibenik

1. Pilegrimer

Jurja Dalmatinca 1, Sibenik 22000, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, kroatisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +385 22 213 701

Utmerket - 79 %

God - 1. 3%Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 896 anmeldelser

Anmeldt av Chomi1405

Dette er ikke en hverdagsrestaurant, dette er en virkelig godbit som du bør tillate deg selv en gang i blant
Sitteområdet utenfor er fantastisk, servitører er virkelig interessert i både mat og utfyllende drikke, hvis det er vin, håndverksøl eller noe annet
mat er en historie for seg selv, det finnes ikke ord for å beskrive det, kom og prøv :)

2. Tinel

Trg Pucki Kapetana 1, Sibenik , Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +385 22 331 815

Utmerket - 3,4 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 270 anmeldelser

Anmeldt av BrummyTraveller - Birmingham Storbritannia

Så de tar ikke imot bestillinger og det var fullt da vi ankom 19.45, ikke noe problem vi gikk rundt hjørnet for en aperitiff i Vino og Ino. En time senere kom vi tilbake for å vente i den vakre gårdsplassen og lese menyen. Ventetiden var bare ca 10 minutter.
Veldig vennlig servitør som jobber veldig hardt. Ingenting var for mye trøbbel og tjenesten var oppmerksom, men ikke påtrengende
Blekksprutsalatstarteren var nok for oss begge å dele og var vakker. Mye blekksprut.
Jeg hadde tunfisk som ble servert med mangold (spinat, små terninger av potet og bønner noe jeg aldri har hatt før, og det var deilig). Tunfisk av god størrelse, såååå fersk og tilberedt til perfeksjon. Det beste noensinne, det smeltet bare i munnen min.
Min mann hadde grillet calamari og wow! Jeg ville aldri bestille calamari da jeg bekymrer meg for at den blir oversett og gummiaktig, men dette var utrolig. Også denne ble servert med mangold.
Vi valgte litersflasken Grasevina til 100, men de gjorde også en billigere til 80kn. Alt i mindre enn £50, og vi følte at dette var utmerket valuta for pengene for innstillingen, atmosfæren og utmerket matkvalitet. Det var deilig å være ute uten strømmer av folk som gikk forbi deg mens du spiser måltidet. Vi planlegger allerede vårt neste besøk!

3. Konoba GORICA

Frane Dismanica 2, Sibenik 22000, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Sjømat, middelhavsmat, europeisk, kroatisk Lunsj, middag, sen kveld +385 98 971 8539

Utmerket - 55 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 184 anmeldelser

498DADADA7011DEBB5DBE5FD19CFCEB370746332D

Anmeldt av Achim S

Hyggelig og rolig restaurant som var en fin lettelse fra de hektiske turiststiene i Sibenik . Servicen var god og servitørene var veldig vennlige. Selv om maten var god, er prisene litt på den høyere siden. Likevel ville vi gå igjen.

4. Støtte

Donje Polje 42, Sibenik , Kroatia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Grill, kroatisk, middelhavsmat, europeisk Lunsj middag +385 22 565 748

Utmerket - 53 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 106 anmeldelser

Anmeldt av Martijn P - Almere, Nederland

Vi var på utkikk etter en god lokal restaurant utenfor de viktigste turiststedene langs kysten. Dette er virkelig en perle! Lett å komme til (på D58 fra Sibenik til Split) og en fantastisk skyggelagt Terrasse med utsikt over åsene. Servicen var god, og da vi ankom ganske tidlig, trengte vi ikke å vente lenge. Mens vi spiste vårt måltid, den Terrasse ble full med hovedsakelig lokale familier. Vi hadde både stekt svinekjøtt og stekt lam. Min kone foretrakk svinekjøttet og jeg lammet, men begge var flotte! Når du bestiller stekekjøttet, ikke glem å bestille noen tilbehør fordi disse er ikke automatisk inkludert, bortsett fra noen stekte poteter. Vi bestilte selvfølgelig brød da vi leste at de har nydelig hjemmelaget brød og det er definitivt sant! Det var så hyggelig at vi bestilte noen flere med hjem. Ett brød kun 24 Kuna, men like stort som et springbrett, ca 40 cm kvadratisk! Og vi bestilte litt Duvec-ris, også veldig veldig velsmakende. Datteren min hadde blandet grill som var veldig bra også og en stor porsjon (90 Kuna), inkludert Raznjici, pølse, cevapcici, to svinekoteletter. Servitør var veldig hyggelig og tilbød oss ​​noen drinker på huset når vi bestilte dessert. Vil definitivt dra dit igjen.

5. Gamlebyen

Kysten til Franje Tudjman i. Kroatia. S. 7, Sibenik 22000, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Barnestoler tilgjengelig Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Sjømat, Grill, Vegetarvennlig Lunsj, middag, frokost, sen kveld +385 91 765 9129

Utmerket - 40 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 181 anmeldelser

Anmeldt av RBrog

Kom hit to ganger og var veldig imponert begge gangene. Prøvde pizzaen og en blandet grill, og begge var veldig gode. Og likevel så det ut til å klare å være billigere enn andre restauranter i nærheten. Ikke sikker på hvordan det gjør det, men klager absolutt ikke!

6. Taverna Nostalgi

Biskupa Fosca 11, Sibenik 22000, Kroatia Uteservering , Sitteplasser , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Servitørpersonalet , Godtar Discover, Godtar kredittkort Sjømat, Middelhavet, Europeisk, kroatisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Middag HK$94 - HK$157 +385 22 200 217

Utmerket - 74 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 767 anmeldelser

Middelhavet er der solen, havet og olivenene er, men Middelhavet kan være på bordet ditt. Nostalgija Konoba tilbyr deg en smak av Middelhavet slik det en gang var, men på en annen måte. Prøv noen av våre retter og nyt en autentisk opplevelse. Nyt måltidet!

Anmeldt av Nina V

I juli i år hadde vi ønsket Sibenik og siden vi ikke kjenner restaurantene her har vi, som alltid, sett på Tripadvisor for å få anbefaling. Restauranten Nostalgia rangerte høyest, så vi laget Reservasjoner til middag.
Da vi kom dit hadde vi umiddelbart denne dårlige, dårlige følelsen, som om det ser ut til å være en katastrofe. Og gutt hadde vi rett!
Først var omgivelsene og innredningen totalt fraværende, ikke der i det hele tatt. Ikke behagelig i det hele tatt. Maten er total katastrofe, mitt andre kurs var knapt spiselig! Jeg la alt der på tallerkenen, og de gadd ikke engang å spørre om noe er galt siden jeg ikke spiste det. Og våre forretter var alle de samme, men vi bestilte forskjellige pastaer. Smak på det? Njah... what ever. Og la meg fortelle deg om vinkatastrofen i ett år! Totalt ingen kjennskap til det i utgangspunktet, glassene de ga oss for sterk og hay barikrød var en skam - det lille runde 1dl glasset. Jeg burde tatt et bilde av det! Og vinflasken var varm! Ikke varmt, men varmt, og da jeg spurte om å kjøle det ned fordi det ikke kan drikkes på denne måten, tok de med en beholder med is og dekket den med støvklut! Hvor ekkelt var det.
Uansett total katastrofe, jeg kan ikke tro at dette stedet rangerer så høyt på TA. Folk, ikke gå for den første restauranten som dukker opp, les anmeldelser! Jeg lærte det før og dobbeltsjekker det nå alltid.

7. VIN & VIN

Fausta Vrancica bb, Sibenik 10 000, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, europeisk, vinbar, kroatisk Frokost, brunsj, sen kveld, drikke HK$16 - HK$487 +385 99 827 8893

Utmerket - 63 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 136 anmeldelser

Vinbar i en vakker del av gamlebyen med spesialkaffe, sunn frokost, 100 % lokale viner, lokale snacks, håndverksøl og cocktailer.

Anmeldt av Mery M

Jeg har besøkt denne sjarmerende baren med et par venner sist helg. Vi har tilbrakt en herlig kveld der og nyter flotte lokale vinstokker og ost- og charcuterietallerken. Avkjølt middelhavsaktig atmosfære og super hyggelig service. Vi kom tilbake morgenen etter for smoothies og den beste kaffen på Adriaterhavskysten :) Elsket det!

8. Tomaseo

Obala Franje Tudmana 3, Sibenik , Kroatia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld HK$71 - HK$196 +385 22 219 254

Utmerket - Fire fem%

God - 38 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 277 anmeldelser

Kvalitets lokal mat til rimelige priser og god service.

Anmeldt av jzipper123 - Kuala Lumpur

God mat, atmosfære og service! Skulle bare ønske at det var flere vegetariske hovedretter. Vi hadde pasta med trøfler og gnocchi med 6 forskjellige oster. Både helt deilig og anbefalt.

9. Restaurant Argola

Kysten til Franje Tudjman i. Kroatia. S. 4, Sibenik 22000, Kroatia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Ta ut Pizza, kroatisk, grill, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj, middag, frokost +385 22 219 471

Utmerket - 37 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 86 anmeldelser

Nydelig restaurant i Sibenik med vakker havutsikt og fersk og deilig mat. Vår restaurant gir kundene et bredt utvalg av retter som alle slags pizzaer, grillkjøtt, blekksprut, spaghetti, lasagne, ferske salater, blekksprut, sjømat og frokost. Vi tilbyr også vegetarretter.

Anmeldt av Dean B - Stockport , Storbritannia

Vi hadde en pizza og en sidesalat med mozzarella og tomat. Pizzaen var ok, men litt for salt. Ville ha gitt en annen stjerne, men servitrisen var elendig og så ut som hun ønsket å være et annet sted, og det er ingen kredittkortfasiliteter.

10. Simun Buffet

Fra Jerolima Milete 17, Sibenik , Kroatia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +385 22 212 674

Utmerket - 62 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 266 anmeldelser

Anmeldt av Ivana H

Meget vennlig personale og hjemmelaget måltid.
Veldig typisk kroatisk mat. Jeg foreslår å spørre servitøren hva som er tilberedt den dagen, som daglig rett.
Hvis du vil prøve enkel kroatisk rett, det som serveres i de fleste kroatiske hjem, er du på rett sted.
Jeg vil gi 5, men som jeg er kroatisk, for 'gablec' type mat er litt overpriset.