Southend-on-Sea Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Southend-on-Sea

Southend-on-Sea (/ˈsaʊθɛnd ɒn ˈsiː/ ( lytt)), ofte referert til som bare Southend, er en by og et bredere enhetlig myndighetsområde med bystatus i det sørøstlige Essex, England. Det ligger på nordsiden av Themsen, 64 km øst for London sentrum. Det grenser mot nord av Rochford og i vest av Castle Point. Det er hjemmet til den lengste fritidsbryggen i verden, Southend Pier. London Southend Airport ligger 1,5 NM (2,8 km; 1,7 mi) nord for sentrum.
Ting å gjøre i Southend-on-Sea

1. Alvaros portugisiske restaurant

32-34 St. Helens Road, Westcliff-on-Sea , Southend-on-Sea SS0 7LB, England Gratis wifi, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Middelhavet, Europeisk, Portugisisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Sen kveld HK$126 - HK$275 +44 1702 335840

Utmerket - 78 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 279 anmeldelser

Alvaros restaurant, etablert i 1977, serverer portugisisk og middelhavsmat med sølvservering.

Anmeldt av DSandPM - Leigh-on-Sea

Jeg har bodd i området i mange år, men det er lenge siden sist jeg spiste her. Bare hvorfor har jeg forlatt det så lenge? Mot slutten av en minneverdig matopplevelse innså jeg at jeg har savnet en fantasifull meny, fantastisk tilberedt mat, oppmerksom og profesjonell service og en veldig vennlig atmosfære.
Tre av oss nøt hver munnfull. Suppe (purre og potet) og fersk asparges var de valgte forrettene. Så en hadde kalver lever, en annen hadde Dover såle og jeg hadde grillet vinge av skate. Disse ble ledsaget av et utvalg av grønnsaker som i seg selv var verdt en femstjerners vurdering. Mens jeg skriver denne anmeldelsen kan jeg se retten foran meg og smaksløkene mine begynner å dirre!
Søndagsåpningen startet klokken 15.00, så var dette en sen lunsj eller en tidlig middag? Det spiller ingen rolle fordi Alvaro's er så mye mer enn en portugisisk restaurant gjemt i en bakgate i Westcliff. Besøket akkompagnert av to takknemlige venner var en av de sjeldne anledningene når det er så, så godt å spise ute.

2. Pizzeriaen

640 London Road | SS0 9HW, Westcliff-on-Sea , Southend-on-Sea SS0 9HW, England Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$133 - HK$212 +44 1702 341456

Utmerket - 87 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 815 anmeldelser

Anmeldt av ProofIsInThePudding - Essex, Storbritannia

Vært her flere ganger, men kom aldri til å gjøre en anmeldelse.
Ricardo var ikke med da vi besøkte, men vi ble ivaretatt av den andre fyren som leste opp vår vanlige bestilling da han ga oss menyen! Godt minne.
Hadde Caprichosa pizza. Så frisk og deilig. Vi unngår å bestille hvitløksbrød så vel som det hele er så mettende.
Det er en liten restaurant, men velkomsten er stor og maten er fantastisk.
Parkering -- er på gaten og gratis i en bestemt tidsperiode. Det kan være travelt, men besluttsomhet lønner seg. Det vil være verdt det.
Anbefalt.

3. Saras tehage

64 High Street, Leigh-on Sea, Southend-on-Sea SS9 2EP, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilrettelagt for rullestolbrukere Kafé, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj, sen kveld +44 1702 477315

Utmerket - 70 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 597 anmeldelser

Anmeldt av gbBlondie70 - Mildenhall, Storbritannia

Så dette på Trip Advisor og bestemte seg for å sjekke det ut til frokost.
Quirky sted med mange menyalternativer.
Maten var fersk og rykende varm. Posjerte egg var perfekt.
Eneste negative var at ett måltid ikke kom ut med de tre andre, i godt 5 minutter, (kunne høre at det var forvirring om bestillingen) ville ha likt en rask forklaring i stedet for ingenting.
Maten tok en stund, men den ble tilberedt på bestilling.
Anbefaler sterkt!!

4. Det gamle Roma

12-14 North Street, Rochford, Southend-on-Sea SS4 1AB, England Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Pizza, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld +44 1702 544868

Utmerket - 68 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 337 anmeldelser

Anmeldt av Mike J - Leigh-on Sea, Storbritannia

Gikk til Antica Roma i går for et familiemåltid, 4 generasjoner, og jeg kan uten unntak si at vi alle elsket maten og superservicen vi fikk. Porsjonsstørrelsene er gode, kvaliteten på maten er super og prisene er veldig rimelige. En av de beste italienske restaurantene vi har vært på utenfor Italia .

5. Millys

90 Leigh Road, Leigh-on Sea, Southend-on-Sea SS9 1BU, England Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Uteservering , Reservasjoner , Godtar kredittkort Europeisk, Kafé, Britisk, Delikatesser, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj, middag, sen kveld HK$47 - HK$133 +44 1702 474373

Utmerket - 78 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 162 anmeldelser

Anmeldt av Toff-101 - Essex, Storbritannia

Du får god høflig service her, matvarer av høy kvalitet, men priser på den høyere enden med tanke på at det er en delikatesse og ikke fullblåst restaurant, sannsynligvis hvorfor vi ikke besøker mye siden det er så mye valg rundt til og med 2-retters lunsjmåltider for det samme pris som en baguette/ciabatta (£ 7,95) hos Millys, det er kvalitet skjønt og Leigh så det legger til noen ekstra pund.
Et fint quirky sted en gang i blant, god musikk også.

6. Legend - Deli

16 Market Place, Southend-on-Sea SS1 1DA, England Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig Fusion, gatemat, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$55 - HK$133 +44 1702 808640

Utmerket - 85 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 642 anmeldelser

The Legenddeli Restaurant er en liten bistro/kafé i bakgaten med en enorm lidenskap for mat, etter å ha vist seg i avisene, radioen og på TV, sørget for Jamie Oliver, jimmy, stjernegjester og mannskapet på settet til fredagskveldens festshow. Legend deli har stor vekt på å lage alt fra bunnen av med rene ingredienser og null konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Restauranten Legenddeli serverer brunsj og lunsj hver dag og en hemmelig middagsmeny fredag ​​og lørdag kveld (bestilling anbefales på det sterkeste) Kokken Jay og partneren hans jojo gir en oppmerksom service og perfekt tilberedte restaurantretter og desserter hver eneste dag, og tilbyr også en veldig, veldig populær brunsj-/lunsjmeny som er annerledes enn alt i sør-Essex. I utgangspunktet hvis du har lyst på noe annet ... prøv legenddeli. Ring oss for kvelden Reservasjoner eller store private festbestillinger for alle kvelder i uken eller besøk vår Facebook-side på legend deli south end on sea for mer innsikt. P.S. VI ER EN B.Y.O-RESTAURANT....TA GERNE MED DIN EGEN VIN ELLER ØL.

Anmeldt av Tracey M - Westcliff-on-Sea , Storbritannia

Jeg visste at dette stedet hadde fått gode anmeldelser, så jeg forventet mye. Dessverre ble jeg ganske skuffet. Kanskje fordi vi var ute for en 40-årsdag og hadde den faste kveldsmenyen. Selv om det bare var 11 av oss. Jeg fant det hele litt 'uvanlig'. (Jeg er helt for å prøve forskjellige ting, og det er ikke mye jeg ikke liker.)
Min forrett var sannsynligvis den beste biten - ca 5 kongereker i en gryte med sjømat/satay-saus på en tallerken med et par romaine-salatblader, finskåret rødbeter og to skiver focacciabrød. Sausen var annerledes, men ganske velsmakende!
Min hovedrett var en kyllingrett. Jeg er ikke sikker på hva sausen var, men igjen var den ganske velsmakende. Jeg hadde massevis av ris og noen flere romainesalatblader med agurk og tomat i terninger (tallerkenen var sikkert stablet opp) og en slags flatbrød eller pitabrød (tror jeg) som ble skåret i skiver og bløtlagt i sausen.
Desserten min skulle være en Baileys-pudding. Det smakte som en sjokoladesmelting i den midterste svampen med litt fløtekaramell sirup over. Det var ganske velsmakende, men veldig rik og ikke det jeg hadde forventet. Jeg prøvde min manns ostekake i amerikansk stil, og jeg må si at jeg ikke likte det i det hele tatt. Det gjorde heller ikke han eller MIL. De hadde også gått tom for et par av dessertene selv om måltidene våre var forhåndsbestilt for noen uker siden. Min FIL fikk en erstatter, men vi er ikke sikre på hva det var. Det så ut som en stor klatt iskrem med biter i.
Tjenesten var veldig vennlig. Våre forretter og strømnettet ble brakt ut raskt, men så var det en enorm ventetid på dessert. Vi tror de måtte stikke ut for å kjøpe noen da vi så kokken komme tilbake med en boks.
Vi har hatt ganske dårlig vær så kanskje snøen hadde satt en nøkkel i verkene og vi var bare uheldige.

7. Tyrkisk middelhavsrestaurant

50A Hamlet Court Road, Westcliff-on-Sea , Southend-on-Sea SS0 7LX, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Tyrkisk, Midtøsten, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Middag, sen kveld +44 1702 353255

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 172 anmeldelser

Anmeldt av Clairevc1

Jeg har hatt mange gode måltider i denne lille skjulte perlen av en restaurant.
For det første er familien som driver dette en fryd. Absolutt vennlige og imøtekommende. De lager nydelig mat - de fyller seg alltid på forretter fordi humus, filoruller, pita, kjøtt... og jeg kunne fortsette, er deilige. De trekuller kjøttet sitt som smaker så godt! Deres blandede grilll er fantastisk. De tar også hensyn til min vegetariske søster.
Maten er gjennomsnittlig priset og det er et fint utvalg av alkoholholdige drikker.
Vi har organisert et par store familiebursdager og jubileer her, og de har alltid vært så imøtekommende.
Definitivt benytt anledningen til å spise her, da du ikke vil bli skuffet.

8. Kjøkken

Broadway West, Leigh-on Sea, Southend-on-Sea SS9 2BX, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Pizza, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$110 - HK$220 +44 1702 478590

Utmerket - 75 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 736 anmeldelser

Anmeldt av Adam P

Har alltid hatt god mat og service her, og dette bursdagsmåltidet var intet unntak. Veldig vennlig, høflig og hjelpsomt personale sørget for at vi ikke ble skuffet over opplevelsen vår. Både mat og drikke var utmerket for pengene - havabboren min var deilig, men kveiten til kjæresten min var enda bedre... Legg til en flott atmosfære, vi ser frem til å komme tilbake snart.

9. Kystbitt

Westcliff-on-sea Essex 15 Palm Tree Parade, Westcliff-on-Sea , Southend-on-Sea SS0 7RR, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Sjømat, Kafé, Britisk, Grill, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj HK$47 - HK$141 +44 1702 353855

Utmerket - 83 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 333 anmeldelser

Frisk, ny spennende versjon av de berømte Westcliff Arches, som serverer hjemmelagde retter, i en avslappet atmosfære, og dekker alle dine behov.

Anmeldt av dougal14 - Southend-on-Sea , Storbritannia

Bestilte dette for noen uker siden og bordet var kl. 1230 og visste at det var en fast meny
Fikk tekst i går som sa tabell bare for en time og et kvarter !!!
Kjenner bare ett kurs og en drink, men ble ikke fortalt om tidsbegrensning da den ble bestilt
Rydde også bordet mens mamma fortsatt spiste og følte seg stresset
Fantastisk mat, men ikke sikker på at jeg ville gå igjen fordi jeg ikke liker måten å føle på

10. Istanbul Tyrkisk grillrestaurant og takeaway

34 York Road, Southend-on-Sea SS1 2BD, England Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Middelhavet, Grill, Europeisk, Tyrkisk, Midtøsten, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Halal, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +44 1702 464017

Utmerket - 84 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 361 anmeldelser

Anmeldt av sezy1975 - Southend-on-Sea , Storbritannia

Er liten, den er ute av veien, men den er vel verdt et besøk. Personalet er vennlig og kan ikke gjøre nok for deg. Menyen er fantastisk og tradisjonell. All mat tilberedt på stedet, og det er bare fristende. Porsjonene er mer enn enorme, og de legger alltid til det lille ekstra. Det er et must å besøke!