St. Thomas matguide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i St. Thomas

Som alle de amerikanske jomfruøyene har St. Thomas mange muligheter til å slappe av på stranden, plaske i havet eller forsterke seg med vannsport. Det kan også skryte av en rikholdig taxfree-shoppingscene - bare vær forberedt på å trosse folkemengdene på cruiseskipet. Charlotte Amalie svulmer av dansk koloniarkitektur og piratlegende. Ryst i tømmeret ved Blackbeard's Castle, og skap deretter appetitten ved å bestige de historiske 99 trinnene, konstruert av ballastmursteinene fra danske skip fra 1700-tallet.
Ting å gjøre i St. Thomas

1. Rom med utsikt

Blåskjeggs slott, 00801, St. Thomas Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Reservasjoner , Privat bespisning, Godtar kredittkort Sjømat, Internasjonalt, Middelhavet, Italiensk, Amerikansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag HK$78 - HK$353 +1 340-774-2377

Utmerket - 70 %

God - 18 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 853 anmeldelser

Familieeid og drevet siden 1995.

Anmeldt av IslandHopperTours - Carolina Strand, nord Carolina

Vi hadde en utrolig kveld. Utsikten var veldig fin. Maten var enestående. Hummer og Filet var best vi har hatt på øya. Den håndlagde veggiekoteletten er min kones favoritt. Serveren vår Tom var profesjonell og likevel personlig. Gode ​​råd om St John.
Vi kan ikke vente med å komme tilbake!

2. Oceana

8 Honduras | Villa Olga, Frenchtown 00802, St. Thomas Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa Karibien, Sjømat, Internasjonalt, Moderne, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Brunsj, middag HK$220 - HK$510 +1 340-774-4262

Utmerket - 77 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 978 anmeldelser

Oceana Restaurant og Wine Bar kombinerer gårsdagens perfeksjonerte kulinariske metoder, morgendagens kreativitet og krydderet fra Karibia, alt på et av de vakreste og mest historiske stedene på øya. Gjestene våre kan forvente en uforglemmelig kulinarisk og matopplevelse i en privat villa rett ved vannet, og føle at årene forsvinner når de blir feid bort fra den travle moderne verden mens de nyter lokalt hentet og kunstferdig tilberedte hovedretter. Vi tilbyr også cocktailer fra huset og et imponerende utvalg av viner. En TripAdvisor Certificate of Excellence-mottaker flere år på rad, Oceana har også blitt kåret til 'Best of VI' flere ganger, sist for Best Gourmet Dining 2016.

Anmeldt av spencerusa - usa

Svak service, underfylt bar, frekk vertinne, mat ok. Dette pleide å være en førsteklasses restaurant på øya, nå er det kystlinje uten menyinnovasjoner og en ganske selvtilfreds selvtilfredshet.
Et lite eksempel. Det er ingen unnskyldning i en fin restaurant for at et bord er i ubalanse og krever at en kelner skyver en kork under det ene benet. Dette problemet bør sjekkes daglig før åpning.

3. Amalia Cafe

5143 Palm Psge, Charlotte Amalie 00802-6416, St. Thomas Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker HK$78 - HK$235 +1 340-714-7373

Utmerket - 76 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 895 anmeldelser

Amalia Cafe er en herlig utendørs restaurant med spansk tema i det historiske sentrum av Palm Passage, Charlotte Amalie. Menyen er tung på tapas, med spanske favorittretter som Paella eller Zarzuela. Nyt en smak av Spania i Karibia.

Anmeldt av hva - Toronto , Canada

Et snev av Spania i en sidegate i Charlotte Amalie sentrum. Vennlig service med god mat og en uteplass for å observere den forbipasserende scenen. Jeg hadde dagens suppe pluss gambas og krabbekjøtt-tapas. Min kone hadde gresskarsuppe og en veldig autentisk sangria. Det var et utmerket valg for lunsj.

4. Island Time Pub

American Yacht Harbor | Red Hook, St. Thomas Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, amerikansk, bar, pizza, pub, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker +1 340-774-2929

Utmerket - 67 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 701 anmeldelser

Anmeldt av Sapphire-Ed - St. Thomas

Vennen min Loopy og jeg dro til byen her om kvelden for å få litt pizza og et par drinker. Val var sliten, så hun ble hjemme og ba meg ta med en skive hjem til henne.
Da vi kom til øytid var stedet travelt og vi var heldige som fikk to seter i det ene hjørnet takket være noen som flyttet over.
Som vanligvis er tilfellet møtte vi noen interessante lokale folk å chatte med. Denne kvelden var det eieren av en flott restaurant i sentrum, hans vakre dame og en partner av ham.
Loopy er i bransjen, så de snakket om restauranter, steder yada yada og jeg og damen hans snakket om alt annet, inkludert Brooklyn, NY som er der hun også kom fra.
Så vi brukte et par til noen timer i baren på å snakke, drikke og spise god pai!
Gjett hva. Jeg glemte å ta med en skive hjem!
Prøv Island Time. Det er ikke bare bra, det er morsomt.

5. Tretten

13A Estate Dorothea | Rt. 33 Crown Mountain Road, St. Thomas Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Pizza, moderne, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Middag, sen kveld +1 340-774-6800

Utmerket - 79 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 517 anmeldelser

Anmeldt av peter d - Fayetteville, Arkansas

Vi var glade for å se tretten fortsatt åpne etter stormene, maten og atmosfæren like bra som alltid med den nye ledelsen. Det er utenfor allfarvei, men verdt å kjøre for den flotte utsikten fra restauranten og de varierte menyelementene. Den er liten, og tror ikke de tar Reservasjoner akkurat nå, men var ikke fryktelig opptatt på tirsdagskvelden vi var der.

6. Heidi's Honeymoon Grill

Honeymoon Beach, 00802, St. Thomas Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, karibisk, bar, sjømat, grill, vegetarvennlig Lunsj middag HK$16 - HK$94 +1 340-777-5288

Utmerket - 75 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 243 anmeldelser

Heidi's er en liten virksomhet ved sjøen, som tilbyr gourmetmat til en rimelig pris. Syv dager i uken serverer hun lunsj på stranden, mandag til fredag ​​frokost ved fergekaien, lørdag kveld er det middag under stjernene, og mandag kveld viser vi en drive-in-film komplett med tegneserie og popcorn

Anmeldt av Kiki M - USA

Familien min og jeg har spist hos Heidi flere ganger enn jeg kan telle. Maten er fersk, pålitelig og perfekt krydret. Variasjonen av retter er nok til at vi alle kan finne noe vi vil ha, og vi har en rekke preferanser fra vegetarisk til biff Smørbrød elskere. Atmosfæren er lavmælt, og du kan ta en brus eller en drink. Jeg foretrekker QAC (Quiet Afternoon Cocktail) og fisketaco med utendørs grillet smak på en varm grillet tortilla med litt crunchy slaw på toppen. Og noen ganger vil jeg bare ha en 'superhund' som er en langgrillet pølse på bolle. Perfekt strandmat gjort riktig!

7. Beucherts Ølhage

17 Main Street | overfor Palm Passage, ved siden av Hot Look, Charlotte Amalie 00804, St. Thomas Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Bar, Pub, Vegetarvennlig Lunsj, drikke

Utmerket - 73 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 243 anmeldelser

Anmeldt av stinkydeer - Midland , Michigan

Vi ønsket å komme vekk fra mengden av smykkebutikkene og finne noen ekte mennesker. Vi fant den på Beuchert's!
Vanligvis er innleggene og anmeldelsene mine morsomme, eller det er en historie... Vel, her er det!
Vi snublet av båten og vandret rundt fortumlet og forvirret etter en lang natt med drinker og dans på 16. dekk eller cruiseskipet vårt. Etter å ha fått beina under oss satte vi kursen mot de tusenvis av taxibiler som var klare til å ta pengene våre for den korte turen inn til byen.
Etter å ha kommet inn til byen var det ingenting annet enn smykkebutikker drevet av folk fra andre deler av planeten. Vi ønsket å se noen lokale folk og henge med. Mens de kjemper mot de mange butikkeierne som slår seg mot oss som en gjeng rabiate rotter i en Indiana Jones-film. Vi la merke til en bakgate som åpnet seg med et banner hvor det nettopp sto, Beer Garden. Det ble skrevet ut en haug med papirark der det sto: 'Verdens største Margaritas' Vi skjønte... Hva i helvete? Hvorfor ikke ha verdens største Margarita?!
Du kan bare se på så mange diamanter og edelstener før du blir gal og begynner å snurre fra all handelen som foregår.
Jada, vi startet nedover smuget og fant oss selv forlate brytekampen som var hovedgaten. Stedet ble slått litt opp fra den siste runden med Hurricanes, men du kan bare gjøre så mye med det du har. Det var perfekt for det vi lette etter, og det blir bedre.
Nala (beklager hvis jeg stavet navnet ditt feil fyr) var en stor vert og blandet oss en fantastisk drink. Han satt med oss ​​og fortalte oss litt lokal historie og fikk oss til å føle oss som hjemme. Vi hørte en flott historie om kampen hans med orkanene mens musikken spilte i bakgrunnen og regnet begynte å pøse. Det var som om vi var i en gammel film. Det var EPISK!
Flott fyr å henge med, jordnær og veldig kul å snakke med. Neste gang på øya skal vi tilbake. Vi fikk en god venn.

8. Island View Guest House

332 Scott Free Road, 00803, St. Thomas Parkering tilgjengelig, full bar, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Ta ut , Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wifi, Godtar kredittkort Steakhouse, amerikansk Middag +1 340-774-4270

Utmerket - 87 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 208 anmeldelser

Anmeldt av John C - Ny by , Pennsylvania

I årevis har vi besøkt alle standard fine dining-restauranter på øya, og er alltid på utkikk etter noe nytt. Til slutt! En agent på Marriott foreslo dette stedet og tilbød seg å gjøre en reservasjon for oss (feire en bryllupsdag). Vi bestemte oss for å gå for det, og for en utmerket beslutning. Her er hva du bør vite.
1. Det er en liten restaurant med begrenset Sitteplasser - og kun 4-5 bord har rekkverk/havneutsikt. Bestill i god tid, siden det er bare åpent 3 dager i uken og har to sitteplasser.
2. Gi dem beskjed hvis planene dine endres. Ikke vær den ekle fyren som dukket opp med fire ekstra personer og krevde øyeblikkelig Sitteplasser med utsikt.
3. Ta en taxi. Parkering er stramt. (selv om kvelden vi dro var det plass til et par biler til)
4. Salatbaren er $8 alt du kan spise. Verdt turen.
5. Entrees er begrenset, men bra. Selv om alle er glade for biffen (som meg), er fisken også ganske god (mahi)
6. Du kan se kokken tilberede biffen din på grillen hvis du er så tilbøyelig.
7. Det er en æresbar. Lag dine egne drinker og hold din egen fane.
8. Dette var ukens billigste kveldsmåltid. Og sannsynligvis den beste.
9. Utsikten er fantastisk. Plasseringen er oppe i åsene på den vestlige (flyplassen) enden av øya.
Nyt maten din. Vi skal tilbake igjen neste år.

9. Greengos Caribbean Cantina

5185 Dronningens Gade, Charlotte Amalie 00802-6400, St. Thomas Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Meksikansk, sørvestlig, bar, sunn, vegetarisk, veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drinker HK$47 - HK$118 +1 340-714-8282

Utmerket - 68 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 908 anmeldelser

Greengo's Caribbean Cantina serverer autentisk Sonoran-stil meksikansk mat med biff, svinekjøtt, kylling, reker og fisk i tacos, burritos, quesadillas, cantinaboller og salater, eller over Nachos. I baren er vår berømte Tequila Vegg og romvegg, samt vår Oak Barrel-lagrede husblanding av hver. Vår Full bar serverer også alle dine frosne favoritter. Åpent 7 dager.

Anmeldt av FreddyBeachTeach - Fredericton , Canada

Vi stoppet her for en lett lunsj og spiste på balkongen med utsikt over Cruz Bay fra Mongoose Junction. Ingen av oss var supersultne, vi bestemte oss for drinker og dele nachos. Når jeg prøver å beskrive deres unike stil, kalte mannen min dem hipster nachos. De var både unike og deilige med hjemmelagde grønne og gull tortilla chips toppet med Greengo bønner, smeltet Cheddar ost, strimlet kål, mais, poblano paprika, løk, rødløk og tomater. Avsluttet med chipotle-aioli, korianderfresca og hjemmelaget salsa. Jeg hadde eselpunch å drikke, som var Capt Morgan, butterscotch snaps, ananasjuice, skvett grenadine, og også unik. Jeg liker det når man ikke får det man forventer på en god måte. Dette var definitivt det.

10. The Twisted Cork Cafe

3525 Honduras , Frenchtown 00802-6457, St. Thomas Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Vinbar, Cajun og kreolsk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$78 - HK$283 +1 340-775-2675

Utmerket - 74 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 316 anmeldelser

The Twisted Cork Cafe, som ligger i hjertet av Frenchtown, tilbyr en avslappende, komfortabel, men likevel elegant atmosfære, samtidig som den tilbyr nådig service og eksepsjonell mat. baren er alltid varm og innbydende for våre faste gjester, eller gjester som passerer gjennom som ønsker å nyte sin favoritt libation i et koselig og vennlig miljø.

Anmeldt av CathyRickAdventure - Dallas, Texas

Leksjon lært - bare døm St Thomas-restauranter basert på anmeldelser etter Irma. De to stedene vi spiste middag denne uken hadde fantastiske anmeldelser før Irma. Etter Irma ville jeg vært forsiktig. Basert på anmeldelser vi leste på TripAdvisor, var dette en veldig annerledes restaurant. Maten var mer som pubmat - hamburgeren var veldig god. Kokosnøttkyllingen var mør, selv om den var god, hadde ingen kokosnøtt vi kunne smake! Det var en blanding med vår reservasjon, og selv om det var bare 8 pm - kjøkkenet var klart til å lukke. Når ting ble satt, var servicen og maten veldig bra.