Ting å gjøre i Alberta, Alberta: De beste rideturene

Oppdag de beste tingene å gjøre i Alberta, Alberta, inkludert Rockin' K Stables, Saddle Peak Trail Rides, Center Peak High Country Adventures, Moose Mountain Horseback Adventures, McKenzie Trails West, Flying Cross Ranch, Painted Warriors, The Trail Riders of the Canadian Rockies, Willow Creek Adventures, Waterton River Trail Rides Ltd..
Restauranter i Alberta

1. Rockin' K Stables

Pyramid Lake Road, Jasper, Jasper nasjonalpark, Alberta Canada +1 780-852-8787 http://www.rockinkstables.com/

Utmerket - 85 %

God - 8 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

2. Saddle Peak Trail Rides

263039 Richards Road, Cochrane, Alberta T4C 1B4 Canada +1 403-922-7430 http://www.saddlepeak.ca

Utmerket - 94 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 71 anmeldelser

Første turer 15. mai 2020! Vi tilbyr hesteferier langs de østlige skråningene av Canadian Rockies. 1 time til 5 dager, ranchopphold, kombinasjonsturer med rafting, hytteturer, pakketurer, time- og dagsturer. Familiedrevet virksomhet i over 40 år. Tilgang til over 8000 dekar for timeturer alene. Flott reisemål for familieferier og opplevelsesreiser - egnet for alle nivåer av rideevne. Reservasjoner kreves. minimum alder 6 år. Små gruppeturer minimum 2 ryttere for timesturer. 1 time $60, 1,5 timer $75, 2 timer $110, halvdags tur med pringle fjellrygg 3,5 timer $150 hele dagen $250, 3 dagers pakketur $850, 3 dagers hytte $1050, 5 dagers combo $1595, 2 dagers pakker, tilpassede turer tilgjengelig. Minimumsalder 6 år gammel. Maksimal vekt 235 lbs. Lange bukser, sko med lukket tå, INGEN SHORTS, INGEN SANDALER ELLER Flip FLOPS! Alle turer i denne tiden av covid 19 vil være private.

Anmeldt av C1664

Dette var garantert et bucket list element. Vi tok en times tur med Chrissie og elsket hvert minutt av det. Vi er begge helt nybegynnere, men Chrissie (og hestene våre!) var flotte - veldig rolige, veldig tydelige i instruksjonene og veldig tålmodige. Jeg var så trist da timen vår var ute - kunne ha gått gjennom det vakre landskapet på de veloppdragne hestene for alltid. Stor takk til Chrissie, Copper og Applejack!

3. Center Peak High Country Adventures

North Burmis Road, Pincher Creek, Alberta, Canada +1 403-564-4206 http://www.centrepeakhighcountryadventures.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

Center Peak High Country Adventures ligger langs de uberørte østlige skråningene av Livingstone Range i sørvestlige Alberta, Canada, mellom Crowsnest Pass og Pincher Creek. Vertene og guidene dine, Richard Keil og Kate McKim-Keil, er tredje generasjons ranchere på DU Ranch. Vi opererer i et av sørvestlige Albertas mest spektakulære områder. Vi tilbyr guidede stiturer, western ridetimer og Ranch Hand Getaway. Kom og ta en tur med oss ​​og la oss dele den lokale historien og prakten med deg!

4. Moose Mountain Horseback Adventures

Utmerket - 91 %

God - to %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 128 anmeldelser

  Moose Mountain Horseback Adventures

Ligger ved foten av de kanadiske Rockies mellom Calgary og Banff nasjonalpark, tilbyr vi stiturer, ekspedisjonseventyr og ranch-oppholdsferier hele året. Vi ligger 13 km sør for den pittoreske grenda Bragg Creek, en kort kjøretur fra Calgary, Alberta. Den koselige og komfortable hytta har plass til 8 gjester fordelt på 5 rom. M&M Ranch er det ideelle stedet for eventyrlystne hesteelskere som ønsker å utforske den vakre naturen som omgir oss på en veltrent hest.

5. McKenzie Trails West

Highway 11, Abraham Lake, Nordegg, Alberta Canada +1 403-721-7433 http://mctrails.com

Utmerket - 96 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 24 anmeldelser

Utforsk Canadian Rockies på hesteryggen hver time, dag eller uke. Hestene våre er godt trent og milde, guidene våre er vennlige og kunnskapsrike, og naturen vår er fantastisk. Moro for hele familien. Ingen erfaring nødvendig. Vi er et familieantrekk med flere generasjoner med over 50 år i virksomhet. Kom og opplev ekte familiegjestfrihet mens du utforsker områdene utenfor nasjonalparkene. Vi ligger like ved motorvei 11, minutter fra den episke Lake Abraham. Åpent fra midten av mai til midten av oktober, 7 dager i uken, 09.00-17.00.

Anmeldt av TasteofTuscany - Portofino, Italia

Rett og slett fantastisk fra start til slutt. Disse menneskene er fantastiske i deres tilnærming til naturskjønne opplevelser i landet. Flott med barn og flott med hele familien. Hester er virkelig godt tatt vare på og rikelig med areal. Enkel adkomst fra riksvei 11 og rikelig med parkeringsplasser med sving rundt. Vi kommer definitivt tilbake til ranchen til våren. Personer med mobilitetsproblemer har muligheten til å ri også med trinn for å hjelpe til med å komme på og av hestene. Jeg er sikker på at de har andre midler hvis nødvendig også hvis du blir bedt om det. Prisene er veldig rimelige for området, veldig uventet, men veldig fornøyd. Vi har vært på mange stiturer, dette er blant våre topp to gjennom tidene.

6. Flying Cross Ranch

RR4 Site 5 Box 49, Corner of 51 Ave and 52 St, Lacombe, Alberta T4L 2N5 Canada +1 403-350-7368 http://www.flyingcrossranch.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 10 anmeldelser

Ridning Ridepriser som følger: Per time: $ 60.00 *Halvdag: $ 150.00 (13.00 - 17.00) *Hel dag: $ 250.00 (10.00 - 17.00) *Prisene er per person og inkluderer en gourmetsekk lunsj og drikke. Vi har et bredt utvalg av ridning og hesteelskere aktiviteter for å glede alle. [Gjester må signere en ridefraskrivelse og vil bli eskortert av en av mine ansatte

7. Painted Warriors

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

  Painted Warriors

et urbefolkningsselskap som kobler reisende tilbake til røttene gjennom landbaserte tradisjonelle programmer! Vi spesialiserer oss på hesteferdigheter og fjellridning, jakt på vilt og bueskyting.

8. Trail Riders of the Canadian Rockies

1 Sundance Road Warner Stables, Banff, Banff nasjonalpark, Alberta T1L 1B9 Canada +1 844-560-5522 http://trailridevacations.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 31 anmeldelser

Trail Riders of the Canadian Rockies er et erfarent non-profit-registrert samfunn som feirer 96 år med å ta folk fra hele verden inn i baklandet til Canadas Rocky Mountains. For å hedre vår særegne vestlige cowboykultur, inkluderer våre seks dager lange eventyrreiser utmerket teltinnkvartering, (med opphøyde barnesenger) firestjerners mat, profesjonelle guider i vår 'rustikke villmarksleir' som er komplett med varmt vaskevann. Over 50 % av gjestene våre er over 50 år, og 75 % av gjestene våre er kvinner, mange kommer tilbake i så mange som ti, tjue og noen få over tretti år hos oss! Rideopplevelsen spenner fra nybegynnere til erfarne, og vi kan imøtekomme alles evner. Familier er vanlige på turene våre, inkludert besteforeldre med barnebarna! Snakk om 'bindingstid!' Opplev utsikter fra baklandet som sjelden er sett og dyrelivet bare sett i baklandet.

9. Willow Creek Adventures

Drumheller, Alberta, Canada +1 403-821-0693 http://www.willowcreekadventures.ca

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 63 anmeldelser

På grunn av COVID-19 og uforutsette omstendigheter vil ikke Willow Creek Adventures være åpen for stiturer sommeren 2020. Vi holder stengt fra mai 2020.

10. Waterton River Trail Rides Ltd.

Waterton Lakes nasjonalpark, Alberta T0K 2M0 Canada +1 403-715-4156 http://watertonrivertrailrides.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 14 anmeldelser

Waterton River Trail Rides LTD ligger ved siden av Waterton Lakes National Park, i UNESCOs Waterton Biosphere Reserve. Her på Waterton River Trail Rides LTD tilbyr vi guidede eventyr på hesteryggen for hele familien. Enten du rir for første gang eller er en erfaren rytter, har vi den rette hesten for deg. Fra den forfriskende Waterton-elven til den sensasjonelle panoramautsikten fra Elk Ridge-toppen, kan du oppleve en unik og isolert utsikt som de fleste besøkende savner når de reiser til verdens skjulte perle, Waterton Lakes National Park. Vi kan ikke understreke nok til å huske å ta med kameraet ditt - stol på oss, du vil ha det. Vi elsker denne vakre delen av verden og det vi gjør, og vi kan ikke vente med å dele eventyret med deg. Vi ligger rett utenfor parkgrensen - en 15-minutters kjøretur øst for Waterton Village på Hwy 5. Vår nøyaktige plassering finner du på Google Maps og Apple Maps. Alle turer er kun ved bestilling.

Anmeldt av F5599ZKrobertp

Fantastisk tur! Vi tok en 2 timers solnedgangstur med Royce. Vi må gjøre mye mer på denne løypeturen enn andre vi har gjort, som å ta hestene gjennom vann og trav. (Til og med galopp en gang, men jeg skulle ikke ???? ) Jeg kan ikke si nok gode ting om denne turen! Vi kommer garantert tilbake!