Ting å gjøre i Alberta, Alberta: The Best Dinner Theatres

Oppdag de beste tingene å gjøre i Alberta, Alberta, inkludert Rosebud Theatre, The Max Center, Mayfield Dinner Theatre, Jubilations Dinner Theatre Calgary, The Cow Patti Theatre Company, Jubilations Dinner Theatre, Oh Canada Eh? Dinner Show, Stage West Theatre, Jubalation, Castor Little Theatre.
Restauranter i Alberta

1. Rosebud Teater

116 Main Street, Rosebud, Alberta T0J 2T0 Canada +1 800-267-7553 http://RosebudTheatre.com

Utmerket - 80 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 241 anmeldelser

Rosebud ligger i en koselig elvedal bare én time øst for Calgary eller 25 minutter vest for Drumheller, og er hjemmet til Albertas største profesjonelle live-teater på landsbygda, Rosebud Theatre. Denne pulserende turist- og kunstattraksjonen besøkes av over 35 000 mennesker hvert år. Flytt til Rosebud for å besøke Akokiniskway (a-cola-in-isk-way) kunstgalleri, variert shopping, overdådig bespisning, fredelig innkvartering og uformell camping. Med skuespill som går fra mars til desember, tilbyr Rosebud et 'hjerteeventyr'.

Anmeldt av robf614 - Coaldale, Canada

Utmerket mat God service Beste buffé med ferske lokale råvarer Gode sjømatsalater oster entres entreity å glede alle Tjenesten drives av alle frivillige Med stor lokalkunnskap og sangduo som streifer rundt i spisestuene Takk folkens for en flott opplevelse

2. Max-senteret

4801 43 St, Drayton Valley, Alberta T7A 1P4 Canada +1 780-898-1707 http://www.draytonvalleymax.com/

Utmerket - 60 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5 anmeldelser

Max er et teater på flere nivåer som tilbyr middag med levende musikk fra oktober til mai. The Max har vært vertskap for stjerner som George Canyon og Johnny Reid, sammen med prisvinnende hyllestband og komikere.

3. Mayfield Dinner Theatre

16615 109 Ave NW 111, Edmonton, Alberta T5P 4K8 Canada +1 877-529-7829 http://www.mayfieldtheatre.ca

Utmerket - 55 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 503 anmeldelser

Mayfield Dinner Theatre har et langvarig rykte som Canadas middagsteater nummer én og tilbyr Broadway-hits og den mest spektakulære buffeen i Edmonton. Canadas middagsteater nummer én fullførte nylig en ansiktsløftning på 2,5 millioner dollar. Renoveringen vil garantert glede de mange lojale lånetakerne av teatret, og inkluderer akustiske og lysforbedringer samt et utvidet kulinarisk program. Takket være dette omfattende renoveringsprosjektet vil showbesøkere bli ønsket velkommen med en ny inngang og lobby samt layout og tekniske endringer for å forbedre den generelle gjesteopplevelsen. Under ledelse av kjøkkensjef Joe Kennedy ble teaterets kulinariske program også inkludert i oppgraderingen med en ny og forbedret salat- og sjømatbar, en biffutskjæringsstasjon og flere varme hovedretter og desserter. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Anmeldt av nahinel

Vi tilbrakte nylig en kveld på Mayfield Dinner Theatre, nå som det er åpent etter Covid-avviklingen. Selv om vi har vært sesongkortinnehavere i over 10 år, var vi litt nølende med å gå, og se hvordan kvelden kan bli, gitt alt som har skjedd siden vår siste forestilling tilbake i februar. Det viser seg at vi ikke trengte å bekymre oss i det hele tatt. De har gjort en utrolig pivot på veldig kort tid, og hele kvelden var en veldig hyggelig overraskelse! Maten var deilig og ble servert varm eller kald, tilsvarende. Ansatte var mest oppmerksomme, alltid på utkikk etter hva de kan gjøre for å forbedre kvelden vår. Stykket var veldig godt utført. Hatten av for skuespilleren som holdt oppmerksomheten vår i nesten 2 timer! Selv om dette ikke er den typiske måten å se live teater på, kom vi fulle derfra og veldig imponert over hvor godt hele prosessen var lagt opp. Bordene var langt nok fra hverandre til å imøtekomme sosial distansering, alle ansatte hadde på seg masker hele kvelden, og serverings-/serveringsprotokollene som var på plass var veldig imponerende. En godt utført jobb. Vi gleder oss til neste produksjon!

4. Jubilations Dinner Theatre Calgary

1002 37 Street SW Westbrook Mall, Calgary, Alberta T3C 1S1 Canada +1 403-249-7799 http://calgary.jubilations.ca/

Utmerket - 60 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 155 anmeldelser

Jubilations Dinner Theatre har vært en fast bestanddel av teaterscenen i Calgary i over 18 år. Vår talentfulle rollebesetning tar på seg det beste innen popkultur, og lager morsomme parodier på de største navnene innen filmer, musikk og TV for et helt uforglemmelig show. Nyt spenningen (og den fantastiske vokalen) mens du nyter et tre-retters måltid, servert av våre karakterservere. Bryt fra rutinen og fordyp deg i en helt unik, virkelig Calgary-opplevelse - vi garanterer en god tid (og vi kjenner alle favorittsangene dine).

Anmeldt av BoardingPass814834

Jubilations Calgary er alltid fantastisk. Mat, lettbeinte krumspring ved bord, publikumsdeltakelse og selvfølgelig selve teaterforestillingen er så gøy. Beliggenheten har enkel adkomst og massevis av parkeringsplasser, og deler bygning med en like morsom 'Piano Bar', som du får tilgang til etter forestillingen uten ekstra dekningsgebyr. Vi bor 3 timer fra Calgary, men går aldri glipp av et show. Sitteplasser er det eneste problemet jeg har, siden dere ofte deler bord med et annet par, men showet og aktivitetene holder dere opptatt, så det er ikke mye tid til å ha tomgangsprat med 'fremmede'. Og ofte får du nye bekjentskaper og koser deg!

5. The Cow Patti Theatre Company

6000 50th Ave Lacombe Golf & Country Club, Lacombe, Alberta, Canada +1 403-304-6329 http://www.cowpatti.com

Utmerket - 73 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Mandatet til C.P.T.C. 'er å tilby profesjonell underholdning på landsbygda i Canada. Ved å bruke teaterverktøyet streber vi etter å styrke samfunnet på områder: økonomisk utvikling, pengeinnsamlingsfordeler, utdanne barn gjennom teater og gi profesjonelle muligheter for kanadiske artister.

Anmeldt av Maxer2013

Vi har deltatt på mange middagsteatre i Ab opp gjennom årene og har funnet at Cow Patti er vår favoritt..maten + talentfulle skuespillere er #1..alle produksjoner har vært så hyggelige..hvis elsker å le ???? Cow Patti bør være på bøttelisten din !!

6. Jubilations middagsteater

2061, 8882-170 Street, Edmonton, Alberta T5T 3J7 Canada +1 780-484-2424 http://www.jubilations.ca/jubilations/edm_whatis.html

Utmerket - 48 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 203 anmeldelser

Forvent det uventede! Vårt middagsteater har en treakters musikalsk komedie, med et fire-retters måltid servert av våre karakterservere. Du starter med suppe og salat, går videre til en av fire fantastiske hovedretter og avslutter med ditt valg av to desserter. Det er et live show så alt kan skje. Spill med og skuespillerne kan bare inkludere deg i akten! Hvert show inneholder både klassiske og moderne hitlåter - vi våger deg på å ikke synge med.

Anmeldt av LDawn_RH - Calgary, Canada

Måltidet var ganske bra, men showet var utmerket! Rollelisten til Pitch Perfect Golden Girls er alle perfekt egnet til rollene deres. Masse vokalt talent, og noen perfekt timet komedie sammenstilt med utrolig akrobatikk sørget for noen gode latter og god underholdning!

7. Å Canada Eh? Middagsshow

701 Bow Valley Trail Canadian Rockies Adventure Centre, Canmore, Alberta T1W 2X2 Canada +1 403-678-6535 http://canadianrockies.ca/Cornerstone/OCE

Utmerket - 55 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 164 anmeldelser

Bli med oss ​​på en hel kveld med moro og latter som passer for hele familien. Gled deg over å feire Canada med en 4-retters middag og 2 timers live musikalsk show. Med gratis barn, gratis transport fra Banff og seniorrabatter, er Canmores eneste kveldsattraksjon ikke å gå glipp av. La oss underholde deg!

8. Scene Vest Teater

727 42 Ave SE, Calgary, Alberta T2G 1Y8 Canada +1 403-243-6642 https://stagewestcalgary.com/

Utmerket - 40 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 204 anmeldelser

Anmeldt av silverbrook - London, Canada

Så Red Rock Diner på Stage West i Calgary og elsket showet. Buffémiddagen var også veldig bra. Det var en stor salatbar, massevis av varm mat og flere dessertbord - to er plassert i lobbyen, og du kan besøke dem igjen i pausen. Showet handlet om en legendarisk kanadisk DJ, Red Robinson, som revolusjonerte musikkscenen på vår vestkyst. Dette er andre gang jeg ser dette showet (det første var på et annet sted), og jeg elsket denne produksjonen like mye som den første.

9. Jubel

2061-8882 170 St NW West Edmonton Mall, Phase I, Upper Level, Edmonton, Alberta T5T 3J7 Canada +1 877-214-2424 http://edmonton.jubilations.ca/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

10. Castor Lille Teater

4912 49 Ave, Castor, Alberta T0C 0X0 Canada http://www.facebook.com/castorlittletheatre/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser