Ting å gjøre i Beograd, Serbia: Det beste nattelivet

Beograds lange og historie er antydet av arkitekturen, som varierer fra bysantinsk og osmansk til nyklassisistiske og romantiske bygninger i de eldre nabolagene, og fra jugendstil til brutalisme og nybysantinsk design i New Beograd. Byens mange teatre, museer, monumenter og operahus kan skilte med et dypt og sprekt kulturliv mens strendene og elvene tiltrekker seg solbadere, sportsentusiaster og festdeltakere på de populære flytende elvelekterne som fungerer som nattklubber.
Restauranter i Beograd

1. Beograd om natten

Utmerket - 94 %

God - 6 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 320 anmeldelser

  Beograd om natten

Denne tjenesten passer for folk som feirer bursdager, utdrikningslag eller ungkarskvelder eller for folk som bare liker å gå ut og feste hardt! VI ER SPESIALISTER FOR HVOR DU SKAL FESTES I BELGRADE! Belgrade at Night er en GRATIS tjeneste som gir tonnevis med informasjon om hvor du skal dra og hva du skal gjøre i Beograd

2. Miners Pub

Rige od Fere 16, Beograd 11000 Serbia +381 65 3333936 http://www.miners-pub.com

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 120 anmeldelser

MINERS PUB er ikke bare en vanlig pub. Foruten gode og kvalitetsdrikker - 35+ verdensølmerker, serbisk håndverksøl, rakia og vin, kan du nyte flere programmer. Fra kunstutstillinger, å spille dart på profesjonelle bord og bordfotball med vennene dine eller spille kjent Twiglight flipperspill. Dessuten er det garantert god jazz, funk og alternativ musikk. Så du må bare komme. :D Velkommen & hurra!

Anmeldt av 635jelenaj

Fantastisk øl, flotte bartendere, hyggelig service :) anbefaling garantert ;) de har også spillejobber i helgene, så hvis du leter etter et sted å høre på noen gamle hits, er dette stedet liiiiitttt!

3. Utdrikningslag i Beograd

Utmerket - 96 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 55 anmeldelser

  Utdrikningslag i Beograd

Vi er det eneste selskapet i Beograd hvor du kan skyte AK-47 automatriflen! Skyteaktiviteten vår kan bestilles for gruppestørrelser på 4 personer eller mer og kan være flott for bedriftskunder og bedriftsarrangementer; innlemmet i teambuildingsarrangementer eller rett og slett en unnskyldning for å slippe ut litt damp på en underjordisk skytebane.

4. Mad Hatter Pub Crawl

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 28 anmeldelser

  Mad Hatter Pub Crawl

Bli med oss ​​fra torsdag til lørdag kl. 21.30 på Republic Square når vi gir deg den beste natten av hele oppholdet ditt i Beograd! Se etter guiden med hvit paraply. Dette er vel en av de galeste kveldene i livet ditt. Du vil ikke bli skuffet. BESTILLING ER NØDVENDIG FRA OKTOBER TIL MARS.

5. Alt Beograd

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 30 anmeldelser

  Alt Beograd

Vårt kjerneteam har en bakgrunn og en samlet erfaring fra gjestfrihetsbransjen i over 30 år. Vi samarbeider med alle de førsteklasses hotellene, restaurantene, barene, nattklubbene, reisebyråene og alle de andre menneskene du vil vite om du sikter på et perfekt opphold i den serbiske hovedstaden.

6. Columbo Pub Crawl Beograd

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

  Columbo Pub Crawl Beograd

Den mest ettertraktede pubrunden i Beograd. Oppdag nattelivet i Beograd med oss. The First bar gratis ubegrenset drinker og Glow paint, Second Bar gratis velkomstbilde og fotorekvisitter til fotohjørnet. Third Bar gratis velkomstbilde pluss perfekt match og drikking fra thailand-bøtter. Gratis inngang til klubben Radost Ludost Mladost Gadost.

7. Utelivsturer i Beograd

Utmerket - 99 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 431 anmeldelser

  Utelivsturer i Beograd

Det er ikke bare en TUR, det er morsomt, det er en super vennlig atmosfære, det er spennende, det er helt internasjonale mennesker, DET ER GLAD NY DEG. #1#Beograd nattelivsturer :) Det er på tide å starte reisen din og oppleve alle våre herlige øyeblikk. Vi har en rekke turer tilgjengelig som går hver uke pluss private gruppeturer. Vi har drevet Beograd Nightlife Tours siden 2014 og er stolte av å ha et TripAdvisor Certificate of Excellence for 2017 og 2018. Sjekk ut turene våre og fantastiske turplanen eller ta kontakt med oss ​​for private gruppeturer og mye mer tilpassede turer du kanskje som. Enten du leter etter en avslappende ferie, planlegger en spesiell anledning, eller bare ønsker å nyte noe morsomt med familie og venner, er det bare på Belgrade Nightlife Tours som vil finne kultur, luksus og supermorsomme opplevelser på ett fantastisk sted i BELGRADE. VENNLIGST IKKE GLEM Å BESTILLE PLASSEN DIN PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE, E-POST, MOBIL ELLER via Tripadvisor.

8. Bryggeri

Ulica Cetinjska 15, Beograd Serbia +381 62 748272 http://www.pivara.rs

Utmerket - 90 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 20 anmeldelser

Vi er lokalisert i Cetinjska 15a, gaten der det første Beograd-bryggeriet ble grunnlagt kalt ,,BIP''. På akkurat det stedet bestemte vi oss for å gjenoppleve følelsen av vår historie og tradisjon og åpne Pivara, som på serbisk betyr bryggeri.

9. Vinrom

Cetinjska 14 stari grad nær Botanisk hage, Beograd 11000 Serbia +381 64 3408747

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 12 anmeldelser

10. Il Grappolo vinbar

Obilicev Venac 27, Beograd 11000 Serbia +381 60 5112978 http://www.ilgrappolo.rs

Utmerket - 93 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 30 anmeldelser

Vi tilbyr deg et stort utvalg innenlandske og utenlandske viner, autentisk serbisk konjakk og håndverksøl. Listen over innenlandske viner representerer alle vinregionene i Serbia og inkluderer noen av de innfødte variantene. For å komplettere din nytelse i utvalgte viner, tilbyr vi deg hjemmelaget ost og kjøttsnacks. Velkommen til IL Grappolo vinbar&butikk!