Ting å gjøre i Ensenada kommune, Baja California Norte: The Best Fishing Charters & Tours

Oppdag de beste tingene å gjøre i Ensenada kommune, Baja California, inkludert Yoselin Charters, Ensenada Excursions and Tours, Goo Sportsfishing Charters, AKA Expeditions, Freebird Sports Fishing, Sergio's Sportsfishing.
Restauranter i Ensenada kommune

1. Yoselin Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

 Yoselin Charters

Vi tilbyr tilpassede, kaptein, private yachtchartere for fester og for dyphavssportfiske. Vi kan ta opptil 18 passasjerer selv om 6-8 passer best for fiske. Yachten er en klassisk SeaRay med alle moderne bekvemmeligheter. Alt utstyr for fiske er inkludert. Charterutleie er på timebasis så du drar når du vil, kommer tilbake når du vil og gjør det du vil på din egen timeplan!

2. Ensenada utflukter og turer

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

 Ensenada utflukter og turer

Tilpassede utfluktsturer for familiemoro til toppsteder og mat i Ensenada og Valle de Guadalupe. Vårt team av vennlige, tospråklige guider ledet av Arturo tilbyr trygge og private turer til rimelige priser. For cruisepassasjerer, tilbake til skip-garanti. Vin, La Bufadora, bytur, dyrepark, ATV, ridning, shopping og tackos. Ring for GRATIS tilpasset tilbud #AdventureMemoriesinMexico

3. Goo Sportsfishing Charters

 Goo Sportsfishing Charters

Sportsfisketjenester og turer i ensenada baja california mexico

4. AKA ekspedisjoner

 AKA ekspedisjoner

AKA Expeditions søker å tilby eventyrlig pedagogisk ekspedisjonsreise i Baja California, hvor alt gir verdi til gjesteopplevelsen, og positivt påvirker områdene vi utforsker.

5. Freebird Sportsfiske

 Freebird sportsfiske

Vi tilbyr en chartervirksomhet som spesialiserer seg på nær- og offshorefiske i Ensenada, Baja California, Mexico. Du kan fange mange arter som vanligvis er oppdaget i området, som flere arter av bass, rød snapper, stillehavskveite, steinbit, bonita, gul tunfisk, blåfinnet tunfisk, gul hale, barracuda, dorado, havabbor og flere andre arter av Stillehavet avhengig av årstid.

6. Sergios sportsfiske

Utmerket - femti%

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 19 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 38 anmeldelser

 Sergio's Sportfishing