Ting å gjøre i Hove, England: The Best Spas & Wellness

Hove /hoʊv/ er en by i East Sussex, England, rett vest for sin større nabo Brighton, som den danner enhetsmyndigheten Brighton og Hove med. Det danner en enkelt bydel med Brighton og noen mindre byer og landsbyer som løper langs kysten. Som en del av kommunalreformen ble Brighton og Hove slått sammen for å danne bydelen Brighton og Hove i 1997. I 2001 oppnådde den nye bydelen offisielt bystatus.
Restauranter i Hove

1. Naturlige balanseterapier

30 The Drive, Hove BN3 3JD England +44 1273 771441 http://www.anaturalbalance.co.uk

Utmerket - 96 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 253 anmeldelser

Fra bestilling til ettervern er tjenesten vår profesjonell, avslappet og omsorgsfull. Alle våre terapeuter er opplært i avanserte massasjeteknikker for å få det beste resultatet for deg. Vi har åpent sent de fleste kvelder, frem til kl. 21.00, og tilbyr et online bestillingssystem slik at du kan sjekke tilgjengelighet og gjøre bekreftede avtaler 24 timer i døgnet.

Anmeldt av phildino

En veldig godt levert massasje! Så avslappende og jeg kan ikke anbefale Steve høyt nok. Du vil definitivt ikke angre på det.

2. Body Base

116 Portland Road, Hove BN3 5DN England +44 1273 777557 http://www.hovespa.com/

Utmerket - 91 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 135 anmeldelser

Body Base på Portland Rd i Hove har levert den høyeste kvaliteten på massasjetjenester i over syv år og ansatt noen av de beste massørene i Sussex, fortsetter å leve opp til de høye forventningene til hundrevis av lojale kunder. Nå med online booking.

Anmeldt av Hbrightonuk

Utrolig opplevelse med Ascha som alltid. Body base er mitt favoritt massasjested i Brighton and Hove! Bookingsystemet er så enkelt, tjenesten er alltid med kunden i tankene. Behandlingsrommene er alle varme og innbydende og terapeutene er svært erfarne og massasjene er av topp kvalitet. Jeg anbefaler for alle som leter etter en fin måte å stresse ned på eller har ryggproblemer.

3. Brighton Bodyworks

8 Hassocks Gate, Hove BN6 9ZF England +44 1273 729691 http://massagetherapy-brighton.co.uk

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 11 anmeldelser

4. Ocean Wave Pilates

30 The Drive, Hove BN3 3JD England +44 1273 724472 http://www.oceanwavepilates.co.uk/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Brighton og Hoves første og fineste pilatesstudio tilbyr pilates av høy kvalitet i Sussex og rundt om i verden...

Anmeldt av Freewheeler123

Jeg har deltatt på Jasons klasser i flere år, og han er en strålende, inspirerende og innovativ lærer og uten tvil den beste jeg noen gang har lært med. Han følger nøye med på alle i klassen og er veldig tålmodig og oppmuntrende. Han gjør også timene morsomme. Mens noen pilatestimer virker uendelige, bestod Jason på et blunk. Jeg anbefaler Ocean Wave Pilates til alle som ønsker å lære med to av Storbritannias beste lærere.

5. Float Spa

8 Third Avenue, Hove BN3 2PX England +44 1273 933680 http://www.thefloatspa.co.uk

Utmerket - 90 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 79 anmeldelser

Float Spa er et helse- og velværesenter som ligger sentralt i Hove. Vi har et bredt spekter av komplementære terapier inkludert meditasjon, livscoaching, reiki, soneterapi, massasje, den vi er mest unike for er flyteterapi. Floatation er en praksis der du flyter uanstrengt i en spesiell beholder med Epsom-saltvann. Uten den konstante støyen ved å analysere verden rundt deg, senker kroppen nivåene av kortisol (som er den viktigste kjemiske komponenten i stress). Hjernen din frigjør forhøyede nivåer av dopamin og endorfiner. Musklene, leddene og beinene dine tar en velfortjent pause. Vi har også et yoga- og pilatesstudio med en rekke klasser for nybegynnere til viderekomne, i tillegg til å ha barneyoga for 5-10 åringer.

Anmeldt av Pea-person - Holmbury St Mary, Storbritannia

Dette stedet må besøkes for å tro hvor fantastisk det er. Personalet er varmt, imøtekommende og kunnskapsrik og tjenestene som tilbys er banebrytende. Det er en luft av ro og ingen følelse av at du noen gang blir forhastet. Jeg brukte den infrarøde badstuen og flytetanken og kom ut og følte meg helt avslappet og glad. Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste hvis du trenger litt av meg tid til en svært rimelig pris.

6. En havfrues hemmelighet

98 Goldstone Villas Unit 3, Hove BN3 3RU England +44 7737 379680 http://www.amermaidssecret.co.uk/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 7 anmeldelser

7. SEA Therapy UK

16 Spring Street, Hove BN1 3EF England +44 7904 567469 http://www.russellhalilmassagetherapy.co.uk

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 16 anmeldelser

SEA Therapy UK er en prisvinnende liten privat ortopedisk massasjeklinikk basert i hjertet av Hove, drevet av Russell Halil.CMT.IASI. Klinikken gir avhjelpende massasjeterapi og ortopedisk myofascial integrasjon for kroniske bløtdelsplager og varierte medisinske tilstander som CFS, RSI, CTS, idrettsskader, følelsesmessige forstyrrelser, fot-, kne-, hofte-, rygg-, nakke- og kjeve- og skuldersmerter.

Anmeldt av Torinator13

Russell Halil er en svært erfaren og kunnskapsrik terapeut - han bruker en rekke teknikker og er veldig intuitiv på hva du og kroppen din trenger for hver økt. Jeg har sett Russell med jevne mellomrom i de 4 årene jeg har bodd i Brighton og anbefaler ham på det sterkeste.

8. Terapibutikken

39 George Street, Hove BN3 3YB England +44 1273 230005 http://therapyshophove.com/

Utmerket - 97 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 165 anmeldelser

Enten du er ute etter velvære, avslappende eller terapeutisk massasje, er vårt team av erfarne profesjonelle terapeuter og holistiske utøvere her for deg. Våre erfarne asiatiske massasjeterapeuter behandler klienter ved å bruke fast berøring for å manipulere kroppens myke vev. Med sin berøring lindrer de effektivt smerte, øker avslapning, forbedrer sirkulasjonen og lindrer stress.

Anmeldt av MBRbonbon

En fantastisk thaimassasje. Den lengre (90 minutter) massasjen er verdt den ekstra tiden. Avslappende og virkelig terapeutisk

9. Massenka - Massasjeterapi og skjønnhetsbehandlinger

206 Portland Road, Hove BN3 5QN England +44 1273 958650 http://www.massenka.co.uk/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

Vi tilbyr en rolig og revitaliserende opplevelse med en helhetlig tilnærming, komplett med et omfattende utvalg massasjeterapier fra tradisjonell thaimassasje, terapeutiske behandlinger, avansert dypvev og holistisk massasje, sammen med foryngende ansiktsbehandlinger og skjønnhetsbehandlinger.

10. Avslapningssoneterapier

98 Western Road Dermaclinic, Hove BN3 1FA England +44 7774 466102 https://relaxationzones.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

Velkommen til et av Brighton og Hoves nyeste massasje- og skjønnhetsspa, Relaxation Zone Therapies. Tilbyr et bredt utvalg av fulle massasjebehandlinger og ansiktsbehandlinger, i en vakker, trygg og avslappende atmosfære. Jeg har som mål å yte den høyeste servicen som en dyktig terapeut. Over 10 års erfaring innen massasje og skjønnhetsterapi som jobber over hele verden. Fullt forsikret, PPE-veiledning fulgte