Ting å gjøre i Istanbul, Tyrkia: De beste dyreparkene og akvariene

Moskeene, basarene og de tyrkiske badene i Istanbul kan holde deg lykkelig opptatt hele turen: et øye med fantastisk arkitektur her, en godmodig prute over et teppe der. Start turen på den fryktinngytende Sultan Ahmet Camii (den blå moskeen), som er synlig fra mange steder i byen. Spaser Galata-broen og stopp ved Miniaturk-parken for å se dens små gjenstander. Den store basaren har tusenvis av butikker å bla, mens den egyptiske basaren er en duftende haug med krydder og frukt.
Restauranter i Istanbul

1. Istanbul Sea Life Aquarium

Kocatepe Mah. Pasa Cad Forum Istanbul, No: 5/5, Istanbul 34045 Tyrkia +90 543 787 13 50 http://visitsealife.com/istamdul

Utmerket - 54 %

God - 31 %Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 568 anmeldelser

UTFORSK EN FANTASTISK UNDERVANSVERDEN!Opplev en av verdens største havtanker! Ikke gå glipp av den fantastiske utsikten fra havbunnen i vår 83 meter lange havtunnel. Bli overrasket over Europas største samling av haier i Shark Kingdom. Beundre Bowmouth-, Bonnethead-, Grey Reef Shark-, Zebra-, Sandtigerhaiene og mange flere mens de svømmer majestetisk over hodet. Finn ut hvordan det føles å ta på en sjøstjerne og andre skapninger i vår fantastiske interaktive Rock Pool Experience. Med haidykk, dykkershow, skapningsmating og lekeområde for barn, det er mye for alle på Istanbul SEA LIFE Aquarium.

Anmeldt av WajihaMoien - Lahore, Pakistan

Det var en fantastisk opplevelse!! elsket variasjonen av sjøliv på skjermen. Det var dykkere i den største tanken og de poserte og lekte med barna. Alt i alt en fantastisk opplevelse.

2. Istanbul Aquarium

Senlikkoy Mahallesi, Yesilkoy Halkali Cad. Nr: 93 Florya, Istanbul Tyrkia +90 212 444 97 44 http://www.istanbulakvaryum.com/

Utmerket - 57 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.184 anmeldelser

The Biggest Thematic Aquarium of the World İstanbul Akvaryum, hvor fiskearter som lever i verdens hav kan sees, med størrelsen på sin reiserute, tematiske områder, tusen kvadratmeter regnskog og interaktiv ny generasjons teknologi sammenlignet med andre akvarier i sitt felt .Er du klar til å reise på en rute som dekker 16 tematiske områder fra Svartehavet til Stillehavet og Amazonas regnskog ved å følge en geografisk rute? Kulturelle, geografiske, historiske og arkitektoniske kjennetegn ved relevant område, dekorative gjenstander, interaktive skuespill, lyd og lys, filmer og visuell grafikk der detaljert informasjon om området er tilgjengelig i temaområdene. Besøkende kan se sjødyr som tilhører disse regionene og få informasjon om geografiske og kulturelle kjennetegn ved den regionen. Hva kan du forvente fra İstanbul Akvaryum? FiskefôringstimerDet er mulig for deg å se dette utmerkede showet, der våre ekspertakvarister mater de mest interessante levende skapningene i akvariet vårt. Vi ser frem til å se deg på Istanbul Akvaryum, hvis du vil være vitne til hvordan Istanbul Akvaryum spiser måltidene deres ved å følge fiskefôringsøkten. Amazon Regnskog i Istanbul...Denne delen som gjør akvariet unikt gir deg lignende følelser som Amazonas regnskog. 5D-kinoDenne spesielle kinoen i Istanbul Akvaryum som har det beste bevegelsesprogrammet over hele verden tar publikum med til forskjellige verdener med fem filmalternativer. OrkansimulatorDu vil føle at du er midt i orkanen og lever øyeblikk av spenning og adrenalin i vår eksklusivt utformede orkansimulator. Mirror MazeDu vil komme over lignende passasjer, endeløse refleksjoner, spennende blindveier og nye overraskelser på hvert hjørne mens du prøver å finne Mystisk antikke Totem fra Amazon. Dykking med Sharksİstanbul Akvaryum dykkesertifikat tildeles enkeltpersoner som dykker etter 30 minutters dykking aktivitet i Istanbul Akvaryum, der dykking med haier og rokker er mulig i hovedtanken med en vannkapasitet på 4 tusen kubikkmeter, som er vert for 5 tusen skapninger.

Anmeldt av TommyGee25

Bestilte billetter på nett, da det fungerer billigere og raskere inngangstid, trenger ærlig talt ikke ha bekymret seg for det, da det på grunn av pandemien var mye roligere enn vanlig. Dette stedet blåser London Aquarium 'ut av vannet' unnskyld ordspillet. Et stort utvalg av sjøliv inkludert, men ikke begrenset til, haier, ål, maneter, sjøstjerner, pingviner, blekksprut, rokker og amfibiedyr. Veldig stort kompleks med mye å se, basert på verdenshavene som Stillehavet, Middelhavet, Svartehavet, Rødehavet, Marmara, Egeerhavet osv., ta deg god tid og beundre ulike sjølivsskapninger i alle deres farger, former og former, virkelig spektakulært. Besøket kulminerte i et Amazon-jungeltema. Familien og jeg nøt vårt besøk til Akvaryum og jeg vil absolutt anbefale dette stedet til andre. Da vi løp litt kort tid tok vi en taxi til komplekset da vi kom tilbake, hoppet vi på Marmaray-linjen fra Florya Akvaryum stasjon som ligger bare noen få minutters gange fra akvariet, dette tok oss tilbake til byen.

3. Krokodilleparken

Cami Mah. Balikcilar Sok. U Blok U/226 Viaport Marina Tuzla, Istanbul 34940 Tyrkia +90 216 560 18 00 http://www.timsahparktuzla.com/

Utmerket - femti%

God - femti%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2 anmeldelser

4. Bosporos Zoo

Crocos Place Adresse, Istanbul Tyrkia +90 262 653 66 66 http://www.farukyalcinzoo.com/

Utmerket - 30 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 20 anmeldelser

5. Polonezkoy Zoo and Wildlife Park (Polonezkoy Zoo)

75.Yil Cad. No 58/A Polonezkoy, Istanbul 38429 Tyrkia +90 541 432 30 10 http://www.polonezkoyzoo.com

Utmerket - 42 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 36 anmeldelser

Polonezköy Zoo er en naturpark hvor mange dyr er fri og bare de farlige er i bur. Det er det eneste stedet hvor barn fritt kan kontakte dyr og natur.

Anmeldt av diana_sabari

Beste stedet for en solrik dag ute med en aktiv pjokk. Vi bare elsket det, og det er fantastisk å se dyrene være glade også i naturen. På grunn av covid, ingen mat/drikke muligheter der, er det lurt å ta med egen mat. Hvis du ikke kjører, send melding til en uber-sjåfør om ikke å kansellere deg og tilby litt ekstra å betale slik at de kommer hele veien for å hente deg, kan få en tur på 20 minutter.

6. Emaar Akvaryum & Sualti Hayvanat Bahcesi

Unalan Mahallesi, Ayazma Cd. No: 78 Uskudar, Emaar Square Mall, Istanbul 34700 Tyrkia +90 850 290 8090 http://www.emaarakvaryum.com

Utmerket - 35 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 29 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 49 anmeldelser

En ganske ny akvarieopplevelse venter de besøkende på Emaar Aquarium & Underwater Zoo. Akvariet og undervannsdyrehagen, sammensatt av 7 forskjellige tematiske seksjoner, nemlig hovedtanken som inkluderer Tunnel Aquarium samt Rocky Shores, Jelly Fish Gallery, Forests, Rivers and Falls, Penguin Island og Crocodile Kingdom, huser mer enn 20 000 marine dyr og amfibier av 200 arter.

7. Løveparken

Cami Mh., Balikcilar Sk. U Blok No:20 D:U/226 Tuzla, Istanbul 34940 Tyrkia +90 216 560 18 00 http://www.aslanparktuzla.com/

Utmerket - 33 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 67 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 3 anmeldelser

Aslan Park, den første store katteparken i Tyrkia og nabolandene, tilbyr muligheten til å se verdens mest interessante og spesielle skapninger, de store kattene, og ta på babyløvene og tigrene. Aslan Park, som er bygget på 8 tusen kvadratmeter og inneholder 34 dyr fra 10 forskjellige store kattearter, har som mål å øke antallet truede arter. I tråd med dette målet gir Aslan Park, hvor hver art finner sted i par, også betydelige bidrag til Istanbul når det gjelder turister. I Aslan Park, som ble operativ i slutten av 2018, er det så langt født 12 nye valper. Syv av disse ungene var bengalske tigre, tre var afrikanske løver, og to Caracal-unger var lykkelige.

8. Sile Zoo

Ahmetli Koyu Sile Merkez, Sile, Istanbul Tyrkia 7313053 http://www.silehayvanatbahcesi.com/

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 86 %

Totalvurderinger

1.5 basert på 7 anmeldelser

9. Park i Istanbul

Utmerket - 17 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 41 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 12 anmeldelser

  Park av Istanbul