Ting å gjøre og se i Bastrop, Texas (TX): De beste tingene å gjøre bra for barn

Bastrop (/ˈbæstrəp, -trɒp/) er en by og fylkesetet i Bastrop County , Texas , USA. Ligger omtrent 48 km sørøst for Austin, og er en del av storbyområdet Greater Austin. Befolkningen var 7 218 i følge folketellingen for 2010.
Restauranter i Bastrop

1. Bastrop River Company

Utmerket - 88 %

God - 7 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 74 anmeldelser

  Bastrop River Company

Bastrop River Co har en praktisk beliggenhet ved Colorado River inne i Fisherman's Park. Våre erfarne ansatte er de mest kunnskapsrike og erfarne utstyrsleverandørene på Lower Colorado River. River Cos mest populære aktiviteter inkluderer - en 2-3 timers dagstur på El Camino Real-padlestien, - en 5-8 timers heldagstur på Wilbarger-padlestien, - leie en båt eller stå opp padlebrett i en time med å padle rundt under den historiske gamle jernbroen, - ta en overnattingstur på elvecamping

2. Texas Reptil Zoo

Fm20 Mindre enn 1 mil sør fra HWY 71, Bastrop, TX 78602 http://www.texasreptilezoo.com

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 18 anmeldelser

Kom og se reptiler fra hele verden. Fra slanger til øgler til drager til kroker ... TRZ ligger i sentrale Texas og er et utstillings-, utdannings- og atferdsforskningsanlegg hvor lånetakerne kan se og lære om varierte reptilarter fra hele verden.

Anmeldt av davind408 - San Antonio, USA

Jeg er ikke en stor fan av slanger og slikt, MEN ... når barna mine får meg til å dra til disse stedene, er det ikke så ille. Det er veldig kult å se alle de forskjellige artene. Dette stedet var morsomt for alle aldre.

3. Hero vannsport

603 FM 1441, Bastrop, TX 78602-7673 +1 512-718-3496 http://herowatersports.com/

Utmerket - 83 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 12 anmeldelser

Hero Water Sports er Texas’ aller første oppblåsbare badeland, et sted som passer for folk i alle aldre hvor hvem som helst kan være en helt. I badelandet vårt er det en heroisk handling å ta med familien, kollegene og vennene dine ut på et vannfylt, uforglemmelig eventyr, og alt du trenger å gjøre er å kjøre ut til Bastropsjøen for å gjøre det til en realitet. Du vil ha det gøy i klart, rent innsjøvann uten klor, i en park med lavt karbonavtrykk og minimal miljøpåvirkning på innsjøen, noe som gjør eventyrdagen din til en miljøvennlig en. Vi har alltid sertifiserte badevakter på vakt, og alle i parken har på seg en redningsvest, slik at du kan slappe av og vite at sikkerhet alltid er en topp prioritet her. Kom innom og få et dagspass, og nyt rabatterte priser for militær, rettshåndhevelse og førstehjelp hele året.

Anmeldt av STAZZ4 - Chesterfield, USA

Besøkte under vår årlige familiesammenkomst, og det var vel verdt 1,5 timers kjøretur. Logan var fantastisk da han hjalp og oppmuntret barna og foreldrene våre (13-65) for å sikre at alle hadde det kjempegøy. En kjøler med drinker og snacks sammen med leirstoler og skyggetelt gjorde det enkelt å tilbringe dagen der. De som er for gamle/unge til å delta har tilgang til vann via et menneskeskapt strandområde for å leke/kjøle seg ned. Det er allerede en rimelig dag, men hans militærrabatt fikk oss til å sette stor pris på hans måte å gi tilbake til veteraner. Takk Logan!!! Dette var høydepunktet i uken vår!

4. Fiskerparken

1200 Wilson St, Bastrop, TX 78602-2934 +1 512-332-8800 http://www.cityofbastrop.org/page/parks.Parks_and_Trails

Utmerket - 47 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 55 anmeldelser

Anmeldt av brawnerology - Houston, USA

Vi ELSKET vår raske tur til Fisherman's Park! Fra piknik, grilling og volleyball til sandstranden ved elven, vi kommer definitivt tilbake!

5. Bastrop fylkesmuseum og besøkssenter

904 Main St, Bastrop, TX 78602-3810 +1 512-303-0904 http://www.bastropcountyhistoricalsociety.com

Utmerket - 68 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 53 anmeldelser

Høydepunktet i ditt besøk til sentrum er det bemerkelsesverdige historiske museet og besøkssenteret som drives av Bastrop County Historical Society. I tillegg til å hente informasjon/materiell om Bastrop på besøkssenteret, ta deg tid til å besøke museet og oppdage samfunnets fascinerende historie som startet tilbake i 1832, fire år før Texas War for Independence. Førsteklasses utstillinger inkluderer flere videoer samt en rekke gjenstander.

Anmeldt av timrG5523BW - Chesterfield, USA

Bastrop County Historical Society driver dette museet og besøkssenteret rett ved Main Street. Alt selv-guidet, kan du starte med historiske videoer i deres lille teater og overgang gjennom historien. Veldig inkluderende og dyptgående historiske sammendrag, mange gjenstander og utstillinger. Vi (fest på fire) var veldig imponert. Et vell av lokalhistorie med betydelige bånd til den større nasjonale historien ble også detaljert. Inngang var $5 per voksen... vel verdt prisen. Sterkt anbefalt.

6. Bastrop State Park

3005 Tx-21, Bastrop, TX 78602 +1 512-321-2101 http://www.tpwd.state.tx.us/

Utmerket - 48 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 212 anmeldelser

En stor del av Bastrop State Park ble ødelagt av en ødeleggende brann i september 2011. Samfunnet sammen med staten og andre organisasjoner har gjenplantet trærne. Selv om den ikke har den samme skjønnheten, gir den et interessant perspektiv på hvordan en skog vokser opp igjen. Det er fortsatt en rekke områder som ikke ble brent som du kan se, samt en rekke av de historiske bygningene. Denne parken er oppført i National Historic Registry. Det er bobil og teltcamping tilgjengelig. Bastrop State Park ligger ved siden av Buescher State Park og fikk svært liten skade. Du kan se skjønnheten til Lost Pines, se hva en brann kan gjøre med en skog og se Lost Pines i deres vekststadium for smårollinger. Både Bastrop og Buescher delstatsparker er ikke langt fra nord- og sørkysten av Bastropsjøen, hvor du kan nyte en fantastisk helg ved innsjøen.

Anmeldt av OnlyWifey - Little Suamico, USA

Vi har bodd her 3 ganger og hver gang ser parken bedre og bedre ut. Det er 10 år siden brannen og mye ny vekst. Fine turstier, lett for barna også! Badene er ulastelig, verter gjør en god jobb med å holde dem rene. I helgene tilbyr parken også programmer. De bygger opp demningen igjen nå. Vi bodde i Piney Hill.

7. Film Alley Bastrop

1600 Chestnut St Chestnut and 95, Bastrop, TX 78602-3403 +1 512-872-4249 http://www.filmalleybastrop.com

Utmerket - 48 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 52 anmeldelser

Film Alley er et familieunderholdningskompleks med 8 filmauditorier, 16 bowlingbaner, en 50+ spillehall, biljardbord, full bar og en full grillmeny. Vi tilbyr bursdags- og firmaarrangementer og er stolte av å være en del av dette fellesskapet.

Anmeldt av Trenety512

Jeg anbefaler dette stedet for arrangement eller komme sammen.Er kirken FaithImpact booket et bowlingarrangement kastet Steph Lewis. Hun var fantastisk. Vi gjorde siste minutt endringer hadde mer enn jeg booket, men hun holdt et smil på ansiktet hennes og gjorde det skje. Hun ville sjekke på gruppen regelmessig selv om vi hadde en vert Krystal som var vennlig og holdt seg kjølig, kastet alt. Jeg ser frem til å bestille igjen snart.

8. Bastropsjøen

375 S Shore Rd, Bastrop, TX 78602-2657 +1 512-498-1922 http://www.lcra.org/parks/developed_parks/southshore.html

Utmerket - 36 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 33 anmeldelser

Lake Bastrop er en kraftverkskjølingssjø som eies av Lower Colorado River Authority (LCRA). Tilgang til Lake Bastrop er tilgjengelig gjennom South Shore og North Shore Parks.

Anmeldt av MaryB813 - Dallas, USA

Stoppet ved å se etter kajakkmuligheter. Ranger var svært nyttig med å gi informasjon om innsjøen og tilgjengelige tjenester. Definitivt et sted for en fremtidig kajakktur. Stoppet og 'tur' en av Airstream-trailerne som er tilgjengelige for leie. De er godt utstyrt, ser morsomme ut, men prisen er litt utenfor budsjettet vårt. Kan være en veldig fin tid hvis du ikke passer på pengene dine!