Ting å gjøre og se i Great Falls, Montana (MT): The Best Things to do Good for Kids

Alle med en interesse for historie og en forkjærlighet for naturen vil nyte en ferie til Great Falls. Gjennomsyret av tradisjonene fra det gamle vesten og stappfull av historiske bygninger og viktige landemerker, er byen i seg selv et levende museum. Men det er også ekte museer å utforske. Ta en titt på Lewis & Clark National Trail Interpretive Center som har interaktive utstillinger og videoer som hjelper deg å gå tilbake til de berømte oppdagelsesreisende. C.M. Russell Museum Complex viser arbeidet til 'Cowboy Artist' Charlie Russell. Familier bør stoppe ved Children's Museum of Montana for timer med underholdning. Eller gå inn i fortiden til Northern Plains ved First People's Buffalo Jump, hvor indianere pleide å trampe bøfler over klipper. Besøkende kan også dra nytte av et bredt spekter av utendørs rekreasjonsmuligheter. Med en fantastisk utsikt over Missouri-elven, er den 24-mil lange River's Edge Trail flott for fotturer, sykling, inline skating eller jogging. Fugleinteresserte vil nyte Benton Lake Wildlife Refuge, og fotturer, sykling og campingmuligheter i nærliggende fjellkjeder tilbyr enda mer utendørs moro.
Restauranter i Great Falls

1. Lewis og Clark tolkningssenter

4201 Giant Springs Rd, Great Falls, MT 59405-0913, USA +1 406-727-8733 http://www.fs.usda.gov/recarea/lcnf/recarea/?recid=61458

Utmerket - 81 %

God - 17 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 852 anmeldelser

Dette besøkssenteret ligger på en bløff med utsikt over Missouri-elven i Giant Springs Heritage State Park, og gir informasjon og utstillinger om Lewis og Clarks berømte reise og den historiske betydningen av USAs ekspansjon vestover.

Anmeldt av abalparker - Sylvan Lake, Canada

Et fantastisk sted å lære mer om den fantastiske historien om Lewis og Clark og de tidlige tidlige dagene av de store slettene og vesten!! Ta også inn bøffelhoppet, utrolig å forstå hvordan de første nasjonsfolkene høstet og matet samfunnene sine mens de respekterte og levde i harmoni med naturen!

2. Valley View Garden Golf

1405 9th St NW, Great Falls, MT 59404-1819 +1 406-452-7364

Utmerket - 87 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 23 anmeldelser

Anmeldt av 31LeeR31

Vakkert anlagt minigolf med flott hull for alle nivåer av erfaring, utfordrende men veldig morsomt

3. Gibson Park

Park Drive og 1st Avenue North, Great Falls, MT

Utmerket - 57 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 119 anmeldelser

Anmeldt av caz135b - Sacramento, USA

Vi har gått til denne parken i over 50 år, alltid avslappende og morsomme å mate endene. Ikke noe brød takk, dårlig for vannfeilen.

4. River's Edge Trail

Great Falls, MT http://thetrail.org/

Utmerket - 69 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 170 anmeldelser

Anmeldt av LastChance4Fun

River's Edge Trail er det beste urbane stisystemet i Montana - og kanskje nordvest. Stier går langs begge sider av elven. Lange strekninger er asfaltert og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Andre områder er ikke asfaltert og er flotte for terrengsykling eller fotturer langs elven. Mange områder føles 'ville' selv om du er i eller nær byen.

5. Giant Springs State Park

4803 Giant Springs Rd, Great Falls, MT 59405-0902, USA +1 406-727-1212 http://stateparks.mt.gov/giant-springs/

Utmerket - 70 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 453 anmeldelser

Se. Gjøre. Utforske. Mulighetene i Giant Springs State Park er ubegrensede - det er så mye å se og gjøre med over 4600 hektar med front- og bakland og 20 miles med sti. De fleste kommer for de vakre kildene (først beskrevet av Lewis og Clark i 1805), MEN det er så mye mer å gjøre! Giant Springs tilbyr muligheter for sykling, fotturer, piknik, fiske, jakt, båtliv, fugle-/dyreliv, fotografering. Det er også mye å se: The Springs, River Overlooks, Fish Hatchery, The Falls og mer! Besøk rangerstasjonen for guidede turer/turer, barneaktiviteter, sommerprogrammering eller for spørsmål.

Anmeldt av CATTSAR - Provincetown, USA

Dette er en oppsiktsvekkende park med vakker utsikt samt en historisk utdannelse. Det er ingen hemmelighet at hovedattraksjonene er de gigantiske kildene. Disse kildene gir et fascinerende show når de fosser ut og renner inn i Roe River og deretter inn i Missouri River. Gangveien rundt gir 360 graders utsikt over kildene. En av de andre imponerende egenskapene er fiskeklekkeriet som ligger like ved kildene. Et utrolig og langt nettverk av asfalterte stier og grusstier er designet for sykling, fotturer og turgåing langs elven. Andre stier vever opp bløffene for forbedret utsikt over området. Piknik, fiske, båtliv, fugletitting og et jungeltrim for barn er noen av de andre aktivitetene som er tilgjengelige. Det er også et stort grøntområde for avslapning. Lewis and Clark Interpretive Center er et annet høydepunkt, spesielt hvis været er varmt, kaldt eller dårlig. Dette er absolutt en flott park for alle.

6. Ryan Dam - Great Falls of the Missouri

160 Ryan Dam Rd, Great Falls, MT 59404-6006 +1 406-268-2324 https://www.visitmt.com/listings/general/recreation-area/ryan-island-park-picnic-area.html

Utmerket - 52 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 260 anmeldelser

Anmeldt av Caitermelon - Great Falls, USA

Ryan Island er et ganske lite naturskjønt sted å besøke i løpet av dagen. Du går over en bro ut til øya, og det er noen turstier og rasteplasser. Du kan se demningen godt derfra. Øya er kun åpen om sommeren, og de stenger øya om natten.

7. Electric City Water Park

100 Riverview Dr E, Great Falls, MT 59404-1548 +1 406-771-1265 http://www.greatfallsmt.net/recreation/electric-city-water-park

Utmerket - 51 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 35 anmeldelser

Anmeldt av kazrewom - Florence, USA

En blast for folk i alle aldre! Lazy-elven er fantastisk for å slappe av og flyte i solen - du kan flyte rundt elven så lenge du ønsker eller ta røret nedover sklien. Flow Rider er et must å prøve for alle med sunn kropp/sinn! Hadde ingen problemer på en torsdag ettermiddag - å finne et rør eller et boogieboard. Skliene er i et annet basseng i nærheten med et eget basseng og fontener for smårollinger og mindre. Rikelig med tredekke for de som leter etter en pause fra den lyse sommersolen i Montana. Snackbarer på stedet med all forventet snacks- nachos, pommes frites, brus, burgere osv. Denne opplevelsen er et must på ditt besøk i Electric City!

8. Great Falls Montana

100 1st Ave N Lower Level Suite, Great Falls, MT 59401-2580 +1 406-761-4436 http://visitgreatfallsmontana.org

Utmerket - 65 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 57 anmeldelser

9. Barnemuseet i Montana

22 Railroad Sq, Great Falls, MT 59401-4003 +1 406-452-6661 http://childrensmuseumofmontana.org

Utmerket - 37 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 54 anmeldelser

I over 20 år har barna i vår lille by ved elven kommet og hatt glede av produktive, interaktive og lærerike aktiviteter og utstillinger hele året. Barnemuseet i Montana ble åpnet i februar 1999 og har sett over 60 000 besøkende siden den gang. Vi er det største og eldste barnemuseet i Montana og stolte over hvor langt vi har kommet - vår nåværende samling på over 20 utstillinger er et must for alle besøkende! Mens årene har gått, forblir oppdraget det samme - Å tenne en lidenskap for livslang læring! Enten de redder liv som lege i Little Falls Clinic, lærer om penger i Giant Springs Credit Union, eller bor på gården ved grensen; hands-on lek er målet og deres egen fantasi er den eneste begrensningen!

Anmeldt av T6837SDcesara - Swift Current, Canada

Vi tok vår 3 år gamle datter dit om morgenen i helgen, og hun hadde det veldig gøy ved å leke, hoppe, løpe osv., hun ville ikke dra etter 3 timer i den. Min kone og jeg hadde en dobbel espresso kaffe i mellomtiden så datteren vår nyte det fantastiske familiestedet med 2 etasjer. Vi kjøpte også noen få varer i den lille gavebutikkdelen foran, og kunne ta mange bilder og videoer. Parkering der er god nok for alle besøkende, men ikke lett å kjøre inn i bygningsparkeringen, ikke engang ved å bruke GPS er det så enkelt, men lokalbefolkningen er veldig hjelpsomme. Personalet er veldig hyggelige, høflige, smilende og hjelpsomme. Vi kan være tilbake igjen i fremtidige besøk hvis du reiser med datteren vår. Området er godt plassert i byen, nær Missouri-elven og mange andre attraksjoner som museer, restauranter, parker, etc. God wi-fi, betaler kun inngang i resepsjonen til en rimelig pris. Vinterhilsener fra Speedycreek - SK - Canada.

10. Historisk museum

422 2nd St S, Great Falls, MT 59405-1816 +1 406-452-3462 http://thehistorymuseum.org

Utmerket - Fire fem%

God - 41 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 29 anmeldelser