Ting å gjøre og se i Plymouth, England: De beste vann- og fornøyelsesparkene

Plymouth (/ˈplɪməθ/ ( lytt)) er en by på sørkysten av Devon, England, omtrent 60 km sør-vest for Exeter og 310 km vest-sørvest for London. Det ligger mellom munningen av elvene Plym i øst og Tamar i vest, hvor de slutter seg til Plymouth Sound for å danne grensen til Cornwall.
Restauranter i Plymouth

1. South Wests oppblåsbare temapark

Holland Road, Plymouth, England +44 7464 368753 http://www.swinflatablethemeparks.co.uk

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 6 anmeldelser

Vi er den største oppblåsbare fornøyelsesparken i sørvest, og sprer glede og moro til byene dine. Med 10 store hoppeslott og sklier, gratis ansiktsmaling, besøk fra Mikke og Minnie Mouse, og gratis inngang for voksne! Vi har også et under 5-er område, fylt med en myk lekesone, oppblåsbar lekepark og mindre slott. Det er en morsom dag ute som får dere alle til å smile.

2. Brevboksing

Tavistock Road, Plymouth PL20 6QF England +44 1822 890414 http://www.dartmoorletterboxing.org

Utmerket - 42 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 12 anmeldelser

3. Tinside Pool

Hoe Road, Plymouth PL1 3DE England +44 1752 261915 http://www.everyoneactive.com/centre/Tinside-Lido?utm_source=Social&utm_medium=TripAdvisor

Utmerket - 54 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 199 anmeldelser

Med utsikt over havet i Plymouth havn, er Tinside Lido konsekvent kåret til topp 10 av Europas utendørsbassenger. Lido ble bygget i 1935, og er arketypisk for den da populære art-deco-stilen og er oppført i klasse II. Dette vakre saltvannsbassenget er kun åpent i sommermånedene, og er perfekt for alle og er fullt tilgjengelig for folk med alle behov. I tillegg til selve bassenget har anlegget også en solterrasse, som generelt anses å være et av de beste stedene i Plymouth for å slikke sol, så husk å ta med solkremen.

Anmeldt av Teejaydee - Plymouth, Storbritannia

Dette bassenget er fantastisk enten du er alene, med familie eller venner. Elsker stedet. Du kan leie solsenger eller fluktstoler eller ta med egne. Du kan kjøpe snacks eller igjen ta med din egen piknik. Bassenget har sjøsaltvann og bassenget er knallblått. Fontener går egne til visse tider som barna elsker (det gjør noen av oss gamle også ;))

4. Mount Wise svømmebassenger

James Street Mount Wise, Plymouth PL1 4HG England +44 1752 306265 http://www.everyoneactive.com/centre/mount-wise-swimming-pools/

Utmerket - 66 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av PennieB471 - Plymouth, Storbritannia

Noen få utvalgte ansatte fra Plymouth Life Centre bemannet disse fantastiske utendørsbassengene i sommermånedene, og det var en livredder for mange av oss når alle bassengene forble stengt. En blanding av saltvann og klor var deilig å svømme i, og selv om vi bare hadde toalett og ingen garderober, var det en strålende følelse av kameraderi blant svømmerne. Skinnende rent (inntil noen lokalbefolkningen knuste ølflasker en natt), godt merket for svømming i kjørefelt, og med fantastisk utsikt over Plymouth Sound og til Cornwall. Takk til Livgarden/ renholdsteamet. Setter stor pris på.

5. Central Park svømmebasseng

40 Mayflower Drive, Plymouth PL2 3DG England

Utmerket - 25 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 25 %

Fryktelig - 25 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 4 anmeldelser