Ting å gjøre og se i Wigan, England: De beste gratis tingene å gjøre

Wigan (/ˈwɪɡən/ WIG-ən) er en by i Stor-Manchester, England, ved elven Douglas, 13 km sør-vest for Bolton, 16 km nord for Warrington og 25,7 km ) vest-nordvest for Manchester. Wigan er den største bosetningen i Metropolitan Borough of Wigan og er dens administrative sentrum. Byen har en befolkning på 103.608, mens den bredere bydelen har en befolkning på 318.100.
Restauranter i Wigan

1. Haigh Woodland Park

Copperas Lane Haigh, Wigan WN2 1PB England +44 1942 828280 http://Haighwoodlandpark.co.uk

Utmerket - 56 %

God - 32 %Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 753 anmeldelser

Haigh Woodland Park er juvelen i Wigans krone av grønne områder - og den forvandles til en unik attraksjon for familier over hele nordvest. Wigan Council og Inspiring sunn livsstil bruker millioner av pund på å gjøre dette til den vakreste og mest aktivitetsfylte parken i regionen.

Anmeldt av marilyna428 - Chorley, Storbritannia

Vi dro til Haigh Hall i dag, og vi ble overrasket over hvor mye som er gjort for å gjøre dette til en flott dag for familien, det er mye for barn å gjøre, barnebarnet vårt likte eventyrgolfen med bestefar, og det er noen spisesteder eller hvis du vil ta din egen piknik, det er god plass til det, Haigh Hall har også mange områder å gå, det er den inngjerdede hagen og mye mer, vi kommer garantert til å dra igjen og parkeringen er ikke for dyr til 3 pund for den dagen, gå og prøv det er en flott dag ute

2. Robin Hood Inn

117 Sandy Lane Orrell, Wigan WN5 7AZ England +44 1942 511859 http://www.robinhoodorrell.co.uk/

Utmerket - 64 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 25 anmeldelser

3. Gerrard Arms Aspull

615 Bolton Road, Wigan WN2 1PZ England +44 1942 832346

Utmerket - 74 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 19 anmeldelser

4. Wigan Central

1 Queen Street Arch nr. 1, Wigan WN3 4DY England +44 1942 246425 http://www.wigancentral.bar

Utmerket - 76 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 280 anmeldelser

Ekte øl og ciderbar i Wigan sentrum

Anmeldt av brianmT9870HH - Birmingham, Storbritannia

Flott bar i to jernbanebuer så overraskende veldig praktisk for begge togstasjonene. Avgangstavler finnes også for å fortelle deg at det forsinkede toget ditt gir deg mer ekte øl av topp kvalitet! Anbefalt.

5. Fairy Glen

Hall Ln, Appley Bridge, Wigan WN6 9EQ England +44 1695 622794 https://www.westlancs.gov.uk/leisure-recreation/parks-and-countryside/parks-and-countryside-sites/fairy-glen-appley-bridge.aspx

Utmerket - 53 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 220 anmeldelser

Rolig skogområde med turstier i skyggefulle trær og en bekk med pittoreske kaskader. Ikke kjør for å besøke denne siden. Det er ingen parkeringsplass ved Fairy Glen, og parkering på gaten er svært begrenset. Lokalt politi vil straffe personer som parkerer ulovlig/uansvarlig på de omkringliggende veiene. Hvis du leter etter en mer passende familiedag ute i nærområdet, har den naturskjønne Beacon Country Park rikelig med parkeringsplasser og et bredt utvalg av fasiliteter for alle aldre.

Anmeldt av NorthStar180219

Det er bare en liten 20-minutters spasertur, med en liten foss og hyggelig jordbruksland i nærheten, mye vill hvitløk om sommeren. Jeg bor i nærheten. Jeg ville ikke gå av veien for å dra dit ellers med mindre du kan kombinere med noe annet. Det er ingen fasiliteter eller informasjonstavler.

6. St. Wilfrids kirke

Rectory Lane 13, Standish, Wigan, England

Utmerket - 69 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 13 anmeldelser

Anmeldt av ian_dempster - Wigan, Storbritannia

Hadde gleden av en privat omvisning og historietime av en eldre herre, og det var fantastisk. Han fortalte meg historien og fabler knyttet til kirken. Jeg var der i omtrent en time, bare denne snille mannen og meg selv. Han pekte på gjenstandene og historiene bak glassmalerier og en hjelm fra borgerkrigen.

7. Mesnes Park

Mesnes Park Mesnes Park Terrace, Wigan WN1 1TU England http://www.inspiringhealthylifestyles.org/wigan/parks/mesnes

Utmerket - 46 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 63 anmeldelser

En juvel som ligger i utkanten av Wigan sentrum, med et snev av viktoriansk herlighet. Formelle hager, en bandstand og foss, ligger side om side i en paviljongbygning som huser Fredericks isbar, den verneverdige Entrance Lodge og lekeområde for barn. Mesnes Park arrangerer arrangementer i parken og bandstanden gjennom hele året.

Anmeldt av anthonymS6370QT - Wigan, Storbritannia

Beliggende i sentrum av Wigan, er dette pittoreske lokale landemerket godt vedlikeholdt, når det gjelder eiendom, blomsterbed, dam, kafé og mange statuer. Flott for unge familier, hundekjørere og tenåringer. Den har flotte fasiliteter og appellerer til alle. Rikelig med parkeringsplasser.

8. Borsdane Wood

Hindley, Wigan WN2 4BT England

Utmerket - 68 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 22 anmeldelser

Anmeldt av Bikerdave117 - Wigan, Storbritannia

Et vakkert sted å gå tur med hunden og ta med familien. Wigans første lokale naturreservat. Et sted for ro og stillhet. Halvnaturlig gammel skog med Borsdane-bekken som renner gjennom lengden. Godt administrert av rådet og frivillige fra Borsdane Friends Group. Mange organiserte turer i naturen hele året. En populær natursti med treutskjæringer å se. Godt anbefalt!

9. The Twisted Vine Ale House

15 Wigan Road, Ashton i Makerfield, Wigan WN4 9AR England https://www.facebook.com/TwistedVineAleHouse/

Utmerket - 72 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 18 anmeldelser

Vi er en varm og vennlig mikropub som tilbyr syv skiftende håndpumper, seks tønnekraner, tre ekte cider, håndverksbokser og flasker, gin, vin og brennevin. Vi arrangerer også regelmessige smakskvelder inkludert gin, vin og øl. Levende musikk er tilgjengelig hver søndag ettermiddag, kl. 16.00-18.00, på våre søndagssamlinger; vi har også levende musikk på andre utvalgte tidspunkter. Vi er hundevennlige. Kun 18+.

Anmeldt av 870870 - Ashton i Makerfield, Storbritannia

Søndag ettermiddag god stemning og atmosfære med en underholdende gitarist som spiller en rekke musikk. Ganske opptatt og irriterende folk chatter i. grupper mens vi prøvde å lytte til ordene/musikken. Barpersonalet veldig. imøtekommende og anerkjennende også. som utdanner oss på deres blågrønn. øl og cider - en fin skjerm og mye å velge mellom - mngr var snill nok til å personlig bytte ut min søte cider med en bær som var utmerket. Et imponerende utvalg av gins, inkludert kvalitetsmiksere også. Prisene virker rettferdige, så vi kommer tilbake - takk.

10. Skjul Wigan

Arch 3 Queen Street, Wigan WN3 4HX England https://www.facebook.com/hideoutwigan/

Utmerket - 73 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 26 anmeldelser

Anmeldt av DaveMather49 - Ashton i Makerfield, Storbritannia

Passerte et par timer unna lørdag kveld house rosé veldig bra , fantastisk vær dette og alle de andre barene surret . Fantastisk stab kommer garantert tilbake Dave Mather