Ting å gjøre og se i Wollongong, New South Wales: De beste tingene å gjøre bra for par

Oppdag de beste tingene å gjøre i Wollongong, Australia, inkludert South Coast Journeys, Five Barrel Brewing, Skydive Sydney-Wollongong, Grand Pacific Drive - Sydney til Wollongong and Beyond, Nan Tien Temple, Illawarra Grevillea Park, Wollongong To Thirroul Bike Track, Wattamolla Strand, Wollongong botaniske hage, Wollongong Head fyrtårn.
Restauranter i Wollongong

1. Sørkystreiser

Utmerket - 96 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 96 anmeldelser

  Sørkystreiser

Velkommen til South Coast Journeys. En nylig fremvoksende reiselivsvirksomhet som har som mål å være den fremste øko-turismeoperatøren på sørkysten av N.S.W. for både ryggsekkturister, reisende og lokalbefolkningen. Vi oppnår dette ved å tilby turer som inneholder mye moro, inkludert; South Coast Winery Tours, South Coast Brewery and Distillery Tours, surfing, snorkling eller til og med et båtcruise for å se delfiner eller hvaler leke i det uberørte vannet i Jervis Bay.

2. Five Barrel Brewing

318 Keira St, Wollongong, New South Wales 2500 Australia +61 2 4200 8881 http://fivebarrels.com.au

Utmerket - 83 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 12 anmeldelser

Anmeldt av jebkulker

Stakk innom klokken 17 på en lørdag, noen få bord igjen, personalet var ganske vennlige og hjelpsomme, jeg kunne fortelle at de var lidenskapelig opptatt av ølene deres etter en rask prat. Prøvde et rimelig utvalg mens jeg var der: to mellomstore stouts, et par humleøl, en Double New England IPA som var fruktig og sannsynligvis min favoritt, og de hadde til og med 3 forskjellige imperial stouts på fat som var imponerende. De hadde en burgervogn på stedet med kylling eller svinekjøtt eller vegetarburgere på tilbud, men jeg prøvde rekeburgeren for noe annet, og overraskende nok fungerte det bra, ganske velsmakende. Bare en innbydende opplevelse hele veien.

3. Fallskjermhopp Sydney-Wollongong

Utmerket - 83 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 503 anmeldelser

  Skydive Sydney-Wollongong

Opplev spenningen ved fritt fall med Sydneys eneste fallskjermhopp på stranden! Stikk fallskjerm rett over de vakre strendene i Wollongong og opplev det bredeste blå du noen gang vil vite. Sikkert knyttet til din erfarne tandem-instruktør, vil du bli guidet gjennom hele fallskjermhoppet ditt mens du faller fritt i opptil 220 km/t i opptil vanvittige 60 sekunder over noe av NSWs mest spektakulære landskap.

4. Grand Pacific Drive - Sydney til Wollongong og utover

Fra Royal National Park til Bomaderry, Wollongong, New South Wales 2500 Australia +61 2 4267 5910 http://www.grandpacificdrive.com.au

Utmerket - 65 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 653 anmeldelser

Grand Pacific Drive er en 140 km lang kystkjøring, som starter bare 45 minutter sør for Sydney, NSW, Australia i den vakre Royal National Park. Kjørende natur inkluderer kystregnskog til sjarmerende landsbyer og over den ikoniske Sea Cliff Bridge. Kjøreturen går inn til Wollongong og deretter til Shellharbour, Kiama og Shoalhaven. Opplev 'utover' inn i det naturskjønne sørlige høylandet, Batemans Bay, Canberra, den større sørkysten og til Melbourne. Lokale tips: - Å kjøre gjennom Royal National Park er gratis. Avgift på $12,00 gjelder hvis du stopper for å nyte denne pittoreske lekeplassen. - Parkering for Sea Cliff Bridge kan bli funnet nord for broen ved Leeder Park eller Coalcliff Beach. - Gratis parkering på alle strendene langs Grand Pacific Drive Wollongong tilbyr gratis gateparkering på lørdager, søndager og helligdager. - Hold utkikk etter de mange informasjonssentrene langs Grand Pacific Drive. Offentlig transport: - Sea Cliff Bridge: Premier buss nr. 2 fra Coalcliff til Wollongong og retur. Closet Train station er Coalcliff med en 800-tur til starten av Sea Cliff Bridge på nordsiden.

Anmeldt av F292ZQjohnm - Wollongong, Australia

Klassisk kjøretur fra Stanwell park til Thirroul, flott utsikt over broen og kystlinjen, reis nord til sør for den beste utsikten. Det er mulig å reise videre til Shoalhaven-området for en lengre biltur. Mange overnattingsmuligheter tilgjengelig.

5. I Tien-tempelet

180 Berkeley Rd Berkeley, Wollongong, New South Wales 2506 Australia +61 2 4272 0600 http://www.nantien.org.au/

Utmerket - 60 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 943 anmeldelser

Nan Tien er veldig forskjellig fra de fleste turistattraksjonene fordi det er så mye å tilby: de visuelle herlighetene til storslått arkitektur, kunst og kultur, inkludert unike utstillinger og festivaler, buddhistiske festivaler, vegetariske kulinariske herligheter, pedagogiske og sunne livsstilsklasser og retreater, overnatting , førsteklasses konferanse- og auditoriumfasiliteter samt vakre hager og turer. Det er også den åndelige og religiøse opplevelsen som er uforglemmelig og til og med livsforandrende for noen.

Anmeldt av thesydneytram - Sydney, Australia

Jeg opplever alltid roen og stillheten hver gang jeg besøker Nan Tien-tempelet. Enten du er buddhist eller ikke, vil du få en fantastisk opplevelse her. Templet er omgitt av en vakker hage med mange trær og blomster. Det er et tehus og en spisesal oppe som serverer vegetarmat. Rett og slett Zen.

6. Illawarra Grevillea Park

Princes Hwy, Bulli, Wollongong, New South Wales Australia https://illawarragrevilleapark.com.au/

Utmerket - 64 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 11 anmeldelser

7. Wollongong til Thirroul sykkelbane

Grand Pacific Drive, Wollongong, New South Wales, Australia http://visitwollongong.com.au

Utmerket - 68 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 190 anmeldelser

Anmeldt av fishtail2015 - Wollongong, Australia

Dette er en av de sykkelturene som tilbyr uendelige ting å se på og gjøre langs lengden. En flat tur som passer alle aldre kan håndtere med strender, havbassenger og piknikplasser langs stien.

8. Wattamolla-stranden

Wattamolla Beach Road, Wollongong, New South Wales Australia +61 13 15 55 http://www.environment.nsw.gov.au/contact

Utmerket - 66 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 143 anmeldelser

Anmeldt av 993anitat - Forster, Australia

Vi kjørte ned gjennom Royal National Park til Wattamolla Beach. Jeg hadde ikke vært der på sikkert 30 år. Utsikten fra klippetoppen over bekken og stranden er vakker. Det bygges for tiden en ny toalettblokk med informasjonsområde. Det gamle sporet ned til stranden er stengt og et nytt med flotte sandsteinstrinn og rustfritt rekkverk er bygget lenger rundt. Vi gikk ned til stranden som er nydelig før vi dro ut langs en gangvei til utkikksposten i den sørlige enden av bukten. Det er mange piknikbord og griller nær toppen, og det er et par parkeringsplasser. Men kan jeg foreslå at hvis du har tenkt å dra ut dit i helgen, dra tidlig ut, da det snart pakkes ut.

9. Wollongong botaniske hage

Murphys Ave Keiraville, Wollongong, New South Wales 2500 Australia +61 2 4227 7667 http://wollongong.nsw.gov.au/botanicgarden

Utmerket - 72 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 305 anmeldelser

Unngå hverdagen! Fordyp deg i naturen ved Wollongong botaniske hage med et utmerket nettverk av stier å utforske og skjulte skatter å oppdage. I tillegg til de mange hagesamlingene som viser lokale planter og planter fra hele verden, er hagen hjemmet til en rekke dyreliv, inkludert Bower Birds, innfødte bier, Ring Tail Possums, Kookaburras, mange minidyr og mye mer. Du kan også flykte med en spasertur gjennom en av de største regnskogsamlingene i Australia, med en bred samling av Illawarra Rainforest-arter. Barn vil elske lekeplassen for alle evner, å besøke andedammen, de naturbaserte skoleferieaktivitetene. Det er noe for alle med vanlige hagearbeid og bærekraftsarrangementer og workshops, levende musikk, historiske turer, naturvandringer, guidede turer, piknikplasser og griller. Kaffe og en rekke snacks tilgjengelig på Garden Grounds cafe.

Anmeldt av Takeahat - Springwood, Australia

En hage du må se. Lett tilgjengelig med sykkel, bil eller ta den gratis bybanebussen og hageinngangen rett overfor Wollongong Uni. Garden har attraksjoner for alle aldre. Ta en kaffe, mat endene, beundre skulpturene, ta med en piknik og gå gjennom de velstelte hageområdene. En godbit for alle.

10. Wollongong Head fyrtårn

Endeavour Drive, Wollongong, New South Wales Australia +61 2 4229 6466 http://www.lighthouses.org.au/lights/NSW/Wollongong/Wollongong%20Head.htm

Utmerket - 47 %

God - Fire fem%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 409 anmeldelser

Anmeldt av John59Gong - Wollongong, Australia

Hvis du skal besøke dette stedet, sørg for at du går langs stien Noth for også å nyte de andre severdighetene, inkludert Belmore Basin, Bathers Pravillion og utsikten over kystlinjen. Hvis du er en turgåer tidlig om morgenen langs strandkanten, kan en tidlig start nesten garantere deg en fantastisk soloppgang! Flott utsikt fra fyret også!