Tokyo Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Tokyo

Tradisjon kolliderer med popkultur i Tokyo, hvor du ærbødig kan vandre i gamle templer før du rocker ut på en karaokebar. Våkn opp før solen for å fange den livlige fiskeauksjonen på Tsukiji-markedet, og forfrisk deg deretter med en spasertur under kirsebærtrærne langs Sumida-elven. Tilbring litt tid i de vakre østlige hagene til det keiserlige palass, og frisk deretter opp din japanske historie på Edo-Tokyo-museet. Ikke glem å spise så mye sushi, udonnudler og wagashi (japanske søtsaker) som magen din tåler.
Ting å gjøre i Tokyo

1. Yamazaki

5-2-1 Tsukiji | Tsukiji Market Building 6, Chuo 104-0045, Tokyo Prefecture Servitør, serverer alkohol Japansk, sjømat, sushi, asiatisk, glutenfri alternativer Lunsj, brunsj +81 3-3541-1105

Utmerket - 81 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 314 anmeldelser

Anmeldt av alanthegreat - Singapore , Singapore

Dette er mitt andre besøk siden 2011. Kokken endret seg, restauranten gjorde det ikke, det samme gjorde kvaliteten på sushi også. Nå har menyen deres mer variasjon, med bilder og teksting på engelsk. Prisen er også mer oversiktlig og konkurransedyktig. Jeg er overrasket over at køen her ikke er lengre enn de andre 2 sushibarene langs samme rad, når rangeringene på google og Tripadvisor viste at dette faktisk er høyere rangert.
Litt om denne sushibaren, kokken tilbereder sushien på stedet og ba om å foretrekke wasabi eller søt saus til sushien. Fisken som serveres er veldig fersk, og fiskestørrelsene er ganske tilstrekkelige, ikke de som er i tynne skiver. Kokken introduserte hver sushi og hvilken type fisk det er når han serverer den. Ala carte-meny er tilgjengelig hvis du ikke ønsker å prøve ukjent sushi fra faste måltider eller Omakase-måltider.
Sterkt anbefalt sushibar, og jeg vil ikke satse på å komme hit en tredje gang når jeg besøker Tokyo igjen.

2. Sushiryori Inose

2-20-2 Higashigotanda | 1f, Shinagawa , Tokyo prefektur Reservasjoner, Servitørpersonalet , Serverer alkohol Japansk, sushi, sjømat, asiatisk Lunsj middag HK$71 - HK$589 +81 3-3443-1719

Utmerket - 86 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 201 anmeldelser

Anmeldt av SinedVincennes - Fontenay-sous-Bois , Frankrike

Bare en perfekt typisk sushibar med svært begrenset kapasitet
Produktene er superfriske, sushikokken er eieren og kona hans serverer, perfekt match. , lokale kunder og utlendinger på grunn av TA, de snakker ikke engelsk, men prøver! Vær forsiktig med kontanter bare ingen kredittkort, prisen er høy, men ok da kvaliteten også er høy. Et sted du må prøve hvis du er i området

3. Kikko

2-2-12 Asakusa , Taito 111-0032, Tokyo prefektur Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol japansk, asiatisk Lunsj middag +81 3-5828-8833

Utmerket - 82 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 170 anmeldelser

Anmeldt av Kamen_777 - Sofia, Bulgaria

Overraskelse, overraskelse!
På et av de mest overfylte, mest turistrike stedene i Tokyo, er det denne totalt uturistiske, jordnære, tradisjonelle restauranten som faktisk er mer en forestillingssal :-)
Deres beliggenhet er et lite japansk trehus. Veldig gammeldags, veldig sjarmerende og veldig autentisk!
Bento-lunsjen deres er like autentisk, av høy kvalitet og veldig nøye utvalgt. Den viste skjønnheten, variasjonen og den rike kulturen i japansk husmannskost.
Den eneste ulempen med dette - du må bestille på forhånd i tide. Du har ingen sjanse til å få plass som en tur inn fra gaten!
Så ta deg tid til å reservere på forhånd!
Hele opplevelsen kommer til sitt klimaks når eieren begynner å spille banjo. Jeg visste at han ville gjøre det, og jeg forventet en fin turistforestilling.
I stedet opplevde vi en ekte musiker med 40 års erfaring med instrumentet sitt, noe som ga oss en veldig ekte opptreden på et veldig profesjonelt nivå!
På en måte vil jeg til og med si at dette er en veldig profesjonell musikksal, matchet av like god mat :-)
Og sist, men ikke minst: Eieren/musikeren er en like hyggelig og hyggelig person som nesten alle andre bemerket. Det samme er hele teamet hans!
Så verken banjoforestillingen eller den like utmerkede maten er å gå glipp av!

4. Molecular Bar Caps

2-1-1 Nihonbashi Muromachi | 38F, Mandarin Oriental Tokyo, Chuo 103-8328, Tokyo Prefecture Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Fusjon Lunsj, middag, sen kveld HK$1389 - HK$1 986 +81 3-3270-8188

Utmerket - 82 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 468 anmeldelser

Anmeldt av Globetrekker2303 - Singapore , Singapore

Jeg og min kone har hatt æren og privilegiet av å spise på mange av Tokyos fineste restauranter, inkludert de med tre Michelin-stjerner. Kvaliteten på maten, servicenivået, presentasjonen av måltidet har vært eksepsjonell på mange av disse stedene, og likevel var opplevelsen vår på Tapas Molecular Bar faktisk vår mest minneverdige så langt, og som vil forbli med oss ​​i lang tid.
Og det er først og fremst på grunn av en-til-en-interaksjonen med kokken som gjorde hele matopplevelsen unik.
Tapas Molecular Bar har bare 8 benkeplasser, og hver av gjestene kan komme i samhandling med kokken Kento Ushikogo som mer enn gjerne deler hvordan han tenkte ut hver rett, de forskjellige ingrediensene som ble brukt, teknikkene som ble brukt for å tilberede dem alle med en en dæsj humor!!
Det er som om hele kjøkkenet har kommet på banen og gjestene får være med på hele prosessen fra forberedelsene til tallerkenen.
Som det fremgår av bildene, er hver rett unik og bærer sin signatur - fra kastanjen med Foie gras til den ofte avbildede sigaren til desserten tilberedt i flytende nitrogen som lar deg ryke som en drage som brøler.
Etter middag sa han at de endrer menyen hver tredje til fjerde måned. Vi kommer garantert tilbake for mer!!

5.Hakushu

17-10 Sakuragaokacho | 1F MCD Bldg., Shibuya 150-0031, Tokyo prefektur Reservasjoner, serverer alkohol, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Japansk, Steakhouse, Asiatisk, Grill Middag HK$589 - HK$1107 +81 3-3461-0546

Utmerket - 82 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 558 anmeldelser

Anmeldt av Graeme D - Edinburgh , Storbritannia

Jeg skal innrømme - jeg bestilte dette stedet bare fordi det var nummer 1 i Tokyo på den tiden, og det skuffet ikke. Utrolig biff, tilberedt til perfeksjon rett foran deg. En opplevelse for ikke å glemme.
Reservasjon anbefales - jeg sendte en e-post til hotellet på forhånd for å be dem om å bestille bord til oss, og de gjorde det ingen bry.

6. Ise Sueyoshi

4-2-15 Nishiazabu | 3F Mizuno Bldg., Minato 106-0031, Tokyo Prefecture Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Privat middag, Godtar kredittkort Japansk, asiatisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Middag HK$439 - HK$1107 +81 3-6427-2314

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 279 anmeldelser

Ise Sueyoshi er en privat japansk restaurant i Tokyo. Plassert mellom Roppongi og Hiroo. Vi serverer tradisjonell 'Kaiseki'-stil japansk mat med engelsk guide. Eieren trent i 'Kikunoi' restaurant. Etter å ha trent, tilbring et år i Tronto,Canada og trent rundt om i verden. Går tilbake til Japan med et ønske om å 'formidle japansk mat som en del av dette landets kultur', dro han tilbake til hjemlandet Mie for å danne forbindelser med bønder og andre produsenter. Velsignet med de rikelige fruktene av begge Fjell og havet, prefekturen har lenge vært kjent som en skattekiste av matvarer. Han åpnet endelig sitt eget sted i 2015, med fokus på ingredienser fra den gamle byen Ise.

Kappo Ise Sueyoshi i hjertet av Tokyo er ideell for å nyte de fire årstidene med Japan .


Melding fra selger
*KUN RESERVERING (via nettside)
· Vennligst avstå fra å bruke barn på videregående skole.
· Kredittkort kreves for reservasjon.
※ Kreditt tilgjengelig (VISA, MASTER, JCB, AMEX, Diners)

Anmeldt av Saint-Exupery_I - Madrid, Spania

Vi valgte dette stedet for en veldig spesiell reservasjon. Og det var perfekt! Liten og hemmelig restaurant med smaksmeny. Hver rett ble forklart perfekt, ypperlige ingredienser og presentasjon og perfekt smak. Vi tok alternativet sake med menyen og vi kunne oppdage den fantastiske og komplekse verdenen av sake.
Tjenesten var perfekt, eieren og hans kone var veldig snille og hyggelige. De hadde en fin og nydelig detalj for å avslutte feiringen vår.
De er nummer én bare fordi de fortjente det!
Oppsummering: føler for å være hjemme og smake på en fantastisk og ekte japansk mat!

7. Og de, Shinjuku Østre inngang

3-28-10 Shinjuku | Humax Pavilion Shinjuku Higashi Exit 3F, Shinjuku 160-0022, Tokyo prefektur Gratis wifi, Reservasjoner , Buffet, Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort, Full bar Japansk, asiatisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +81 3-3356-4129

Utmerket - 82 %

God - femten %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 415 anmeldelser

Anmeldt av Robbie C - Stoke-on-Trent , Storbritannia

Vi plukket Nabezo til middag den første natten av vår to ukers tur til Japan (28. januar) til partnerens bursdag.
Dette stedet er flott - personalet har utmerkede engelskkunnskaper (veldig nyttig for to nettopp ankommet Gaijin!) og tok mye tid på å forklare hvordan ting fungerte, inkludert å ta oss over til buffébarområdet for å forklare hva * hver enkelt mat vare og mystisk utseende saus* var.
Vi valgte noen forskjellige drinker og den bunnløse svine-/biffshabu shabuen, og den kom veldig raskt sammen med alt annet vi hadde bestilt. Personalet var ekstremt oppmerksomme til enhver tid, og det føltes som om det tok sekunder før nye drinker kom.
Å si 'shabu shabu' med medarbeideren hver gang du sveiste kjøttet gjennom det kokende vannet med spisepinnene dine var nytt i omtrent ti sekunder (ignorer meg, jeg er bare elendig), men selve maten var av god kvalitet og rimelig pris når du vurderer dette er # 1 i området.
Desserten (signert med partnerens navn) ble brakt ut til oss av noen få ansatte som alle sang Happy Birthday.
Vi hadde en fin tid de par timene vi var der, og jeg vil definitivt anbefale dette til alle andre i området. God mat, utmerket service til en virkelig rimelig pris.

8. Glutenfri Cafe Littlebird

1-1-20 Uehara | J.P. Bldg. 3F, Shibuya 151-0064, Tokyo prefektur Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Kafé, japansk, asiatisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$149 - HK$220 +81 3-3460-8282

Utmerket - 88 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 230 anmeldelser

Anmeldt av JanetDP - Ontario, Canada

Jeg hadde ingen anelse om at dette stedet var glutenfritt før jeg så opp mer informasjon om det på nettet. Japanerne vet hvordan man gjør glutenfri ser det ut til --- jeg har ingen glutenproblemer, men maten jeg spiste smakte ikke den falske måten 99,9999 % av glutenfri mat i Nord-Amerika --- de må komme til Canada og lær dem hvordan de gjør det!
Dessertene var fantastiske og den stekte kyllingen så sprø at jeg nesten knuste en tann... på en god måte.
FANTASTISK personale da jeg var borte og alene i Shibuya og kom tilfeldigvis inn.

9. Han no Daidokoro Kadochika

2-28-5 Dogenzaka Shuei Bldg B1F, Shibuya 150-0043, Tokyo prefektur Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Grill, asiatisk, koreansk, japansk, steakhouse, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$369 - HK$518 +81 3-6416-1358

Utmerket - 90 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 630 anmeldelser

Anmeldt av azad-musafir - Karachi , Pakistan

Etter å ha besøkt Bettei-grenen dagen før, ønsket vi å være sikker på at vi også prøvde Kadochika. Vår concierge hadde feilaktig booket oss på Bettei, men Hiro i resepsjonen var veldig imøtekommende og gjorde en spesiell innsats for å få oss til å sitte til tross for den lange køen. Vår erfaring gikk bare opp derfra.
Stedet har en tåke, innbydende stemning og munter atmosfære til tross for beliggenheten i kjelleren. Hvert sete var fullt med middagsgjester som virkelig koste seg og ansatte på toppen av spillet med 'hai!' utvekslet rikelig mellom alle tilstedeværende.
Vi bestilte et utvalg av biff etter nøye vurdering av menyen. Vi trengte ikke ha brydd oss ​​om å tenke så mye på det; hvert kutt var eksepsjonelt. Gjort medium sjeldne på bordgrillen, møtet er ganske enkelt oppløst. Siden smør i munnen nå er en klisje, var dette kjøttet mer som olivenolje; ingen grunn til å tygge. Smaken var bemerkelsesverdig, spesielt siden det eneste krydderet var salt og en klype sort pepper. Vi kunne ikke få nok å bestille en andre runde med en gang. Siden vi satt ved siden av disken, tilbød kokken noen gratis stykker for oss å prøve. Men vi var allerede omvendt.
Tilbehøret var friskt og smakfullt og komplimenterte kjøttet perfekt.
Ikke mye mer å si, men bare gå hvis du vil oppleve det beste biffen noensinne på et av de mest innbydende og nådige stedene i Tokyo.

10. Han no Daidokoro

2-29-13 Dogenzaka Wakatsuki Bldg 1F, Shibuya 150-0043, Tokyo prefektur Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Grill, Japansk, Steakhouse, Grill Lunsj middag HK$298 - HK$518 +81 3-6455-0272

Utmerket - 84 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 179 anmeldelser

Anmeldt av Sørlen123 .

Mitt første måltid i Japan etter å ha kjørt 10.000 miles. Verdt det. Kunne ikke vært mer fornøyd.. du må besøke.