Topp 10 båtutleie i Hvar, Dalmatia

Oppdag de beste tingene å gjøre i Hvar, Kroatia, inkludert Ilirios Hvar-turer, Antonio Rent, Mario Rent, Aduros-turer, Utforsk Hvar, Nautica Adventure, Flash Hvar-båtturer, Lei en båt Arta - Utforsk Hvar-buktene og Pakleni-øyene, HvarBoats, Bumbar Rent.
Restauranter i Hvar

1. Illyrias Hvar-turer

Utmerket - 93 %

God - 6 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.128 anmeldelser

  Illyria's Hvar Tours

Hvar-turer: Ilirios Hvar-sports private dagsturer og utflukter: blå grotte, grønn grotte, munkeselgrotte, snorkling, dyrekretsen og RIB-båtturer, vingårds- og vinturer, øysafari offroad, strandturer... Vi skaper drømmer, ikke bare helligdager.

2. Antonio Rent

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 160 anmeldelser

  Antonio Rent

Vi er et lokalt utleiefirma i byen Hvar. For å utforske øya vår foreslår vi at du enten leie en scooter eller en bil for et hyggelig cruise rundt øya, og en liten båt hvis du er spent på å se Paklinski-øyene rett over havnen! For de av dere som leter etter noe enda mer spennende, vil vi ha behovene dine møtt med Blue Cave-turer, private turer og overføringer til steder etter eget valg med hurtigbåten vår! Besøk oss og vi viser deg hele verden på en enkelt øy!!

3. Mario Rent

Utmerket - 88 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 221 anmeldelser

  mario leie

Mario Rent-opplevelse er mer enn bare å leie en båt. Hvis du vil møte unge lokale mennesker og få det beste ut av sommeren, er vi her for deg. Besøk oss på Mario Rent Corner hvor du alltid kan finne gode vibber og vårt vennlige mannskap. Vårt firma har vært i drift siden 2004. Med mer enn 15 års erfaring i bransjen kan vi si at vi definitivt vet hvordan vi skal gjøre dagen din uforglemmelig

4. Aduros Tours

Utmerket - 96 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 85 anmeldelser

  Aduros Tours

Privat hurtigbåtutleie med skipper. Heldagsguidede gruppeutflukter. Mulige destinasjoner: Blå grotte, Grønn grotte, Selgrotte, Komiža by, Stiniva Bay, Palmižana Bay, Vlaka landsby, Bol by, Zlatni rat, Pribinja Bay, Red Rocks, Sveta Nedelja, Dubovica. Vis-øya, Biševo-øya, Pakleni-øyene, Šćedro-øya, Brač-øya

5. Utforsk Hvar

Utmerket - 95 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 60 anmeldelser

  Utforsk Hvar

Vi er byrå i byen Hvar og vi tilbyr hurtigbåtutflukter og hurtigbåttransport. I vårt tilbud har vi to 12m båter.

6. Nautisk eventyr

Utmerket - 91 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 76 anmeldelser

  Nautisk eventyr

Våre båtturer er perfekte for verdensreisende, par, familier og bedriftsgrupper. PRØV DEN VAKRESTE BÅTTUREN 'BLUE CAVE'! Interessert i din egen private båttur? Unn dine venner og familie en spesiell dag ute! Vi har mange alternativer for deg! Ta med deg de mest fantastiske minnene med Nautica-eventyret! Arranger ditt neste firmaarrangement med Nautica Adventure for å skape en unik og minneverdig opplevelse. Vi holder åpent etter avtale hele året. Ta gjerne kontakt med dine egne ideer og ønsker så kan vi sammen arrangere en unik båttur for deg!

7. Flash Hvar Båtturer

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 24 anmeldelser

  Flash Hvar Båtturer

Som lokal skipper er de vakreste stedene kjent for meg, og turene mine er alltid planlagt slik at gjestene på båten ser det beste av Hvar-omgivelsene. Disse turene er ideelle for familier, par, mindre vennegrupper og alle som ønsker å oppleve de roligere, mindre overfylte strendene og nyte vakkert landskap. Båten har alt som trengs for en trygg og behagelig dag på sjøen. Jeg gjør alle dagsturer, vanligvis fra kl. 10.00 til kl. 18.00, selv om starten og slutten av turen er individuelt angitt. Standard hentested er ved havnen i Hvar, men når det er mulig henter jeg gjester på deres overnatting/hotell. Skipper og drivstoff er alltid inkludert i den avtalte prisen, mens lunsj ikke er og er valgfritt. Båten min kan ta maksimalt 6 passasjerer, har en kjøler med vann for gjestene på turen, samt snorkleutstyr. Turene mine er alltid skreddersydd etter mine gjesters preferanser, og jeg tar sikte på å legge til noen skjulte perler kjent for lokale skippere.

8. Lei en båt Arta - Utforsk Hvar-buktene og Pakleni-øyene

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

  Lei en båt Arta - Utforsk Hvar-buktene og Pakleni-øyene

Arta er en båtutleievirksomhet som ligger i byen Hvar. Dens ekspertise er å tilby båter for våre gjester å besøke og nyte Pakleni-øyene og nærliggende Hvar-bukter alene. Båtene er fullt utstyrte og passer for alle. For mer info ring 00385915025312(Viber og what's app er også tilgjengelig), eller send en e-post til [e-postbeskyttet]

9. HvarBåter

Utmerket - 86 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 133 anmeldelser

  HvarBoats

Det er en flott idé å tilbringe ferien i Hvar, en av de vakreste øyene i verden. Når du er på øya trenger du en båt for å gjøre ferien perfekt. Den mest interessante delen av Hvar er øyene og buktene våre, med vår hjelp kan du utforske de vakreste stedene på Hvar og øyene rundt.

10. Humleleie

Utmerket - 79 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

4.5 basert på 19 anmeldelser

  Bumblebee Rent

Lei en båt, utflukter og overfør alt du trenger på øya Hvar alltid her for deg, med kjærlighet Bumbar leie.