Topp 10 dykking og snorkling i Antigua og Barbuda, Antigua og Barbuda

Livlige Antigua og Barbuda beveger seg til musikken til ståltrommer. Du kan besøke en annen strand hver dag og ikke gjenta deg selv på et helt år – og det er derfor både turister og kjendiser strømmer til denne solfylte karibiske øya. Ta et dagscruise, lei litt dykkerutstyr eller cruise oppover stranden på en Segway for et ekte eventyr i øystil.
Restauranter i Antigua og Barbuda

1. Eventyr Antigua

Utmerket - 89 %

God - 7 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 051 anmeldelser

  Eventyr Antigua

Lokalt eid og drevet, pedagogisk eventyrbåtselskap som guider til små øyer og bortgjemte bukter utenfor allfarvei. Turer har temaer om historie og økologi blandet med den beste snorklingen og sightseeingen. Hele mannskapet er lidenskapelig opptatt av øya og dens unike kystlinje, og målet deres er å sørge for at dagen tilbrakt på en av båtene deres er den beste du vil oppleve mens du er i Karibien.

2. Eventyr Caribbean Yacht Charter

Utmerket - 98 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 815 anmeldelser

  Eventyr Caribbean Yacht Charter

Private dagsturer for festen din (par, familie eller venner) som seiler ombord på en bemannet yacht som besøker kystene og buktene i Antigua for å svømme og snorkle. Så grøt eller lite deltakelse du vil.

3. Stingray City

Utmerket - 83 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2.490 anmeldelser

  Stingray City

Ditt Stingray City Antigua Snorkel Adventure vil være høydepunktet av ferien din, og en opplevelse som vil leve med deg for alltid. Våre sørlige stråler er uten tvil de klareste strålene i Karibien, veldig vennlige og milde. Kom og nyt sammen med oss ​​denne unike opplevelsen av å samhandle og mate en Stingray, sammen med snorkling blant praktfulle korallrev og fargerike tropiske fisker.

4. Antigua Reef Riders

Utmerket - 91 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 675 anmeldelser

  Antigua Reef-ryttere

Turer tilgjengelig på nettstedet vårt unntatt transport fra $90US. Sjekk vår nettside for detaljer. Opplev spenningen på vannet med våre to personer Reef Riders! Nyt flott utsikt og snorkling ved Cades Reef. Du trenger ingen erfaring for å nyte denne turen. Kom og opplev livets spenning som er trygt, solid, pålitelig og mye moro! Vi tilbyr guidede 3 timers snorkleturer. Opplev Antigua fra vårt favorittsynspunkt!

5. Joy Sailing Tours

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 10 anmeldelser

  Joy Sailing Tours

Joy har flyttet til Europa og cruiser for tiden i Middelhavet, du finner mer informasjon på nettsiden.

6. Snorkling Antigua W.I.

Utmerket - 97 %

God - to %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 290 anmeldelser

  Snorkling Antigua W.I.

Med en lidenskap for å utforske, oppleve og lære; vi ønsker å dele den lidenskapen med deg. Vi la merke til søket etter et godt snorklested, og også at mange mennesker går glipp av å ikke ha det rette stedet å gå og lære denne vakre, givende og enkle aktiviteten på grunn av frykten for det ukjente, og vi ønsker å endre det . Utforsk – Opplev – Lær å snorkle i ditt eget tempo.

7. DiveCarib

Utmerket - 93 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 305 anmeldelser

  DiveCarib

DiveCarib, basert i English Harbour, tilbyr en rekke dykkeaktiviteter, inkludert guidede dykketurer, PADI-kurs og Discover Scuba-programmer for nybegynnere. Som Antiguas eneste uavhengige 5-stjerners PADI-anlegg, har du kommet til rett sted hvis du er ute etter en flott dykkeopplevelse i Antigua. DiveCarib-teamet har over 40 års kollektiv erfaring som profesjonelle i dykkeindustrien, og tilbyr den mest organiserte og morsomme dykkeopplevelsen på øya. Vi dekker alle erfaringsnivåer, fra nybegynnere som ønsker å dykke for aller første gang, helt opp til erfarne, sertifiserte dykkere på jakt etter godt guidede dykketurer. PADI-kurs, tec-dykking og yachttjenester er også tilgjengelig her på DiveCarib.

8. Catch The Cat - Private seiling charter

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.126 anmeldelser

  Catch The Cat - Private seiling charter

Privat dagseiling om bord CATCH THE CAT tilbyr en unik, intim og eksklusiv opplevelse. CATCH THE CAT er den nyeste katamaranen som seiler langs kysten av Antigua. Denne elegante 2010, 41 fots Lipari bygget av Fountaine Pajot tilbyr plass, stil, luksus og avslapning. Den utsøkte layouten gjør det enkelt å bevege seg rundt i båten. Fra det romslige akterdekket, trappen ned til badeplattformen eller slapper av på fordekket og trampolinen. De fire velutstyrte hyttene med vifter har hver en romslig dobbeltseng med sjenerøs skap- og skapplass, ideelt hvis ett av barna trenger en ettermiddagssøvn, pluss to bad og to separate dusjrom. Catch The Cat er perfekt for å feire minneverdige anledninger. Våre private cruise er spesielt egnet for intime sammenkomster av venner som ønsker å ha sitt eget eksklusive seilcruise. Vi begrenser oss til bare 10 gjester - for å gi deg den spesielle bortskjemte følelsen du fortjener på ferien. Hvis du har mer enn 10 gjester, vennligst spør ettersom vi kan arrangere en ekstra katamaran. På CATCH THE CAT er det din dag, så det er opp til DEG. Hvis du foretrekker mer seiling eller snorkling, slapper av ved en bortgjemt bukt eller tilbringer tid på en øde strand - vi kan endre dagen din slik at den passer deg med et øyeblikks varsel. Tross alt er det din dag, vi vil tilpasse den til DIN måte. Gå ombord som gjester... Dra som venner!

9. UnderSea Odyssey Tours

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 18 anmeldelser

  UnderSea Odyssey Tours

Kom på et eksklusivt eventyr, snorkling ved Antiguas fineste skjær i vårt krystallklare vann. Få kontakt med livet i havet, ved å observere dem i deres naturlige habitat og få kontakt med naturen på en kort fottur utenfor kysten. Vi tilbyr også en romantisk solnedgangstur, bare for at du skal få kontakt med din kjære og feire kjærligheten til hverandre. Mens du napper på hors d'oeuvres og nipper til bobler. Vi er et ungt og levende selskap som tilbyr en opplevelse for livet på vår 21 fot hurtigbåt. Alle turene våre er eksklusive og morsomme med dedikert mannskap og kaptein for å tilby deg opplevelsen du kom til øya vår på jakt etter.

10. Red Sails Cruises

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 48 anmeldelser

  Red Sails Cruises

Private Yacht charter. Heldags-, halvdags- eller solnedgangscruise. Seil langs kysten til Cades-revet, Carlisle-bukten eller Deep Bay for å slippe anker og snorkle etterfulgt av nylaget lunsj om bord. Åpen bar og mat inkludert. Snorkling og sikkerhetsutstyr tilbys.