Topp 10 gratis ting å gjøre i Tamarindo, Guanacaste-provinsen

Tamarindo er et utmerket sted for surfing og sportsfiske, dykking og soling. Hekkende lærskilpadder gjør sine ting langs strendene fra oktober til mai, og for litt hekking av dine egne, nydelige strandhus, B&B og luksushoteller langs den solfylte sanden. Shopping- og spisesteder er fantastiske og rikelig, perfekt for å prøve de sanne smakene fra Costa Rica.
Restauranter i Tamarindo

1. Urbane eklektiske smykker

The Circle Next Door til Surf Shack Restaurant, Tamarindo Costa Rica http://www.urbaneclecticjewelry.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 33 anmeldelser

Butikken ligger gjemt i hjørnet av Tamarindo Circle. Inne finner du en butikk full av håndlaget godsaker. Alt håndlaget på stedet, mange av delene er unike. Smykkekurs er også tilgjengelig. Kontanter eller kredittkort aksepteres. Åpent man-lør. 11.00 - 19.00 Facebook: Urban Eclectic Instagram: UrbanEclecticJewelry

Anmeldt av michelleely1971

Sønnen min og jeg tilbrakte en morsom ettermiddag med å lage smykker på en av Urban Eclectic Jewelry-kursene. Vi var i stand til å velge stykket vi ønsket å lage, og Tricia var flott og instruerte oss gjennom hele prosessen. Hun er så tålmodig og hjelper til med å trekke frem kreativiteten din. Butikkens beliggenhet er perfekt i sentrum av Tamarindo.

2. Papaya med melk

Pacific Park Unit #2, Tamarindo 50309 Costa Rica +506 4500 3726 http://www.papayaconleche.com

Utmerket - 95 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 212 anmeldelser

EST.1998 High end klesbutikk med en unik kundeservice. Vi tilpasser alle plagg til din egen unike stil og mål. Tenk på oss som din gamle skole skredder i en moderne setting. Denne tjenesten er kun tilgjengelig på vårt flaggskip i Tamarindo, og selvfølgelig er den uvurderlig når det kommer til den vanskeligste biten i skapet ditt; badetøy. Ingenting er som en bikini med tilpasset passform eller ett stykke. Våre ansatte har mange års opplæring i å finne de mest flatterende kuttene i henhold til din kroppstype. I tillegg tilbyr vi også en linje med skinnsandaler og kiler designet av eieren Kata Kis.

Anmeldt av blbralley - Birmingham, USA

Jeg var på markedet for en hel badedrakt og shoppet rundt i Tamarindo. Jeg snublet over denne butikken og var forelsket i flere av stoffene, men det spesifikke snittet jeg ønsket kom ikke i stoffet jeg likte. Så eieren av butikken trakk noen alternativer. Jeg ville ha noe mørkt -- spurte henne til og med om svart først. Hun trakk meg ut av det (hun elsker farger, som vises i designene hennes!) og vi landet på et mørkt fløyelsmønster med bronseaksenter. Det er virkelig nydelig. Hun jobbet med meg på prispunktet litt, og det som virkelig blåste meg bort er at de lovet å ha det håndlagde skreddersydde stykket på mindre enn 24 timer. Da jeg kom tilbake til butikken dagen etter, passet dressen perfekt. Det var utsøkt og jeg er så glad for å ha det. Jeg vil bestille fra dem igjen online i fremtiden, eller neste gang jeg er i Tamarindo! Anbefaler sterkt. Flott håndlaget produkt og fantastisk kundeservice.

3. Lydia Beech Art Boutique

Ved La Rotonda, rundkjøringen ved enden av hovedveien, på stranden like forbi Nogui's Restaurant. Mellom Noguis og El Chiringuito Restaurant., Tamarindo 50309 Costa Rica +506 8614 8529 http://www.facebook.com/pages/Lydia-Beech-Art/252027780804

Utmerket - 99 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 142 anmeldelser

Unike gaver og suvenirer laget i Tamarindo, elegante håndmalte klær og unike t-skjorter, vakre håndlagde smykker, nydelige malte kjæledyrportretter, folkloristiske og abstrakte lerreter og mer. Våre tjenester inkluderer tilpasset håndmaling av plagget eller lerretet du ønsker. Ta med et bilde av et kjæledyr eller av en anledning som du ønsker å lage til ditt eget herlige lerret for å ta med hjem eller få det sendt. Vi er vertskap for vakre gaver håndlaget i Tamarindo og unike bare for denne butikken. Vi tilbyr også Stand Up Paddle surfing og flatvannstimer for alle nivåer og ferdigheter. Vi har et bredt utvalg av SUP-brett til utleie.

Anmeldt av dansP6624VG - Birmingham, USA

Min søster og jeg besøkte i desember 2019 og elsket Lydias butikk. Vi bestilte tilpassede malerier av kjæledyrene våre og et strandlandskap med en profie av barna mine. Tjenesten og kunsten var fantastisk. Jeg vil sette pris på kjøpene våre som en påminnelse om vår tid i Tamarindo. Jeg vil anbefale butikken til besøkende.

4. Cheboards

540m rett etter Automercado, Tamarindo 50309 Costa Rica +506 8556 2910 http://www.cheboards.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

Surfebrett av høy kvalitet - Merker Cheboards, Evangelista, Robert August og Lightning Bolt. Tilpassede brett, Glassjobs for Premium Surfbrands, Dingrepair, Restaurations, Surfshop. Vi tilbyr surfebrett med de beste materialene på markedet som Silmar, Greenroom, Hexcel eller Aerealite. Du finner ikke bedre kvalitet i Mellom-Amerika. Og vi snakker spansk, engelsk, portugisisk og tysk. Vi håper å ønske deg velkommen i vårt showroom.

Anmeldt av J8657YYcraigh - Nosara, Costa Rica

Jeg hadde et tilpasset brett formet av Cheboards i juli 2020. Superraske e-postsvar og en av de hyggeligste omvisningene på fabrikken noensinne. JD er en artist og lidenskapen hans for surfing og forming er tydelig fra det øyeblikket du møter ham. Da det første brettet ikke var akkurat det jeg hadde håpet, tok Cheboards det tilbake uten å klage og begynte å jobbe med meg for å avgrense ideene mine og bygge et nytt! Superfornøyd kunde som kommer tilbake for mer i fremtiden.

5. Tamarind kirke

200 meter vest for Tamarindo flyplass, Tamarindo 00000 Costa Rica +506 8868 0871 http://www.tamarindochurch.com

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 67 anmeldelser

Bli med på søndager kl 10. Tjenestene er på engelsk. Du kan forvente en velkomstatmosfære, uformell kjole, relevant undervisning og meningsfull musikk. Håper på å se deg der!

Anmeldt av SnM5355 - Anchorage, USA

Dette var vår første gang i Tamarindo og første gang i denne kirken. Flott preken, flott nybygg, vennlig menighet og pastor underviser fra Bibelen. Perfekt! Vi er her i noen uker til, og dette vil være kirken vår mens vi er her.

6. EK Art Jewelry

Butikk nr. 4 Zullymar Commercial Center, Tamarindo Costa Rica +506 2653 2428 http://www.ekartjewelry.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 82 anmeldelser

Enestående fine smykker inspirert av naturen, brukbar kunst, eksklusive design håndlaget av deres eiere, kunstnerne Guillermo Raue og Laura Uzinka. Materialer som brukes: fint sølv, sterling sølv, 18 karat gull, lokale skjell, fossiler, sjøglass og halvedelstener. Bryllupsbånd og forlovelsesringer. Tilpassede design. Siden 2003.Store hs. 10.30 til 19.00, man til lør. Deltatt av deres eiere.

Anmeldt av 722leannp - Madison, USA

Jeg fant denne fantastiske butikken under vårt siste opphold i Tamarindo. Smykkene er helt fantastiske! De satte av en ring til meg slik at jeg kunne komme tilbake neste dag. Da jeg kjøpte den første ringen, oppdaget jeg en andre som jeg bare ikke kunne få ut av hodet mitt! Jeg kom tilbake igjen en annen dag og var SÅ glad for å finne at det fortsatt var der. ELSKER begge deler og vil definitivt kontakte dem igjen for å kjøpe flere. Beste butikken i Tamarindo LANGT!!!

7. Tamarind Jaime Hazard bokhandel

Las Olas-bygningen, #4, Tamarindo Costa Rica +506 2653 2670 http://tamarindohomepage.com

Utmerket - 81 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 26 anmeldelser

8. GirlFish Tamarind

På stranden, tilgang foran Hotel Zullymar, Tamarindo Costa Rica https://www.facebook.com/girlfish.tamarindo

Utmerket - 88 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 16 anmeldelser

Anmeldt av socaltravelers2016 - San Bernardino, USA

Denne trendy boutiquen ligger bare noen skritt fra Tamarindo-stranden. Jeg elsker strandtemaet som bæres gjennom denne butikken. Den er dekorert med havfruer, skjell osv. Du kan finne ferieanleggsklær for strandferien, tilbehør, smykker og ikke typiske turistsuvenirer her. Klærne er veldig godt laget, fargerike og unike. Jeg besøkte denne butikken på vår siste dag i Tamarindo og ønsket at jeg hadde funnet den før.

9. God jente

Butikk nr. 1, Hotel Zullymar, Tamarindo 50903 Costa Rica +506 2653 1991 https://www.facebook.com/BuenaNenaTamarindo/timeline?ref=page_internal

Utmerket - 97 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 32 anmeldelser

Anmeldt av socaltravelers2016 - San Bernardino, USA

Jeg gikk inn i denne butikken og ble overrasket over et så utrolig utvalg av klær, vesker og smykker. Det er ikke dine typiske turistsuvenirvarer. Du vil finne et stort utvalg av varer av utmerket kvalitet å ta med hjem. Når du besøker Tamarindo, er Buena Nena et fantastisk sted å handle. Gleder meg til å komme tilbake!!!

10. Hasselnøttstrand

Avellanas-stranden, Tamarindo Costa Rica +506 8907 9270 http://tamarindosurfvacations.com

Utmerket - 71 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.084 anmeldelser

Anmeldt av leachkelly387

Urørte strender, enorme bølger, sjarmerende spisesteder. Det er verdt det 20 minutters kjøretur fra Tamarindo-området.