Topp 10 kjøpesentre i Nairobi, Kenya

Kjent som Afrikas safarihovedstad, er Nairobi en energisk, moderne by som fungerer som en fascinerende introduksjon til både dyreliv og natteliv. Musikkklubber pulserer av liv, butikker og markeder yrer, og en blanding av restauranter vil friste ganen din i dette tidligere Maasai-vannhullet. Topp severdigheter inkluderer Karen Blixen-museet, Giraffe Center og de svarte neshornene i Nairobi nasjonalpark. Det kompakte sentrum er trygt å gå i og drosjer gjør andre områder tilgjengelig.
Restauranter i Nairobi

1. Navet Karen

Dagoretti Road Karen, Nairobi Kenya +254 702 120120 http://www.thehubkaren.com/

Utmerket - 52 %

God - 41 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 182 anmeldelser

The Hub Karen Mall er et førsteklasses kjøpesenter som ligger i de vakre grønne forstedene til Karen Nairobi, som serverer unike opplevelser og har som mål å trigge tre av våre fem sanser – smak, farge og lyd, samtidig som vi legger vekt på eiendom i fellesskapets tjeneste . HUB Karen handler om opplevelse – The Hub er et miljø hvor du kan tilbringe hele dagen med alle dine behov under ett tak; fra mote, til underholdning, til fine dining og mer. Huben er vert for både lokale og internasjonale forhandlere, samtidig som de støtter små bedrifter. Hub Karen har blitt utviklet over to faser, den første fasen er et bruttoareal på 35 000 kvm (eksklusive parkering), med et detaljhandel-, kontor-, medisinsk- og velværesenter som åpnet 4. februar 2016; fase 2 vil inneholde flere parkeringsplasser og hotell/konferansesenter. Et dyktig og erfarent forvaltningsselskap, Broll Property Group Kenya Ltd har blitt utnevnt til å administrere komplekset med mandatet til å oppnå internasjonale standarder.

Anmeldt av freakmatata - Karen, Kenya

Perfekt inngangsport for deg, vennene dine eller med familie. Ligger i et førsteklasses rolig miljø. Helt mitt foretrukne sted å være.

2. Landsbymarkedet

9 418 Limuru Road, Nairobi 00621 Kenya +254 20 7122488 http://villagemarket-kenya.com

Utmerket - 33 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 542 anmeldelser

Øst-Afrikas største underholdnings- og shoppingdestinasjon. Beskrivelse: Village Market er Øst-Afrikas største shopping-, rekreasjons- og underholdningsdestinasjon. Komplekset har over 150 utsalgssteder som dekker 210 000 kvadratmeter med butikklokaler, 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i tillegg til en rekke rekreasjonsfasiliteter. Kjøpesenteret gir i hovedsak innbyggerne i området high-end shopping og underholdning, og tilfredsstiller en nisje som ikke tidligere ble utforsket. Som navnet antyder, legemliggjør komplekset ånden til det afrikanske markedet i en utendørs setting. For å leve opp til sitt afrikanske tema, er fossefall, elver og over 2000 eksotiske planter og hager, noe som gir dette praktfulle kjøpesenteret en fordel i forhold til andre kjøpesentre. Siden starten for 14 år siden har The Village Market revolusjonert shopping, samtidig som rekreasjon og underholdning redefinert. Gjennom årene har senteret vært i stand til å blande modernitet og kultur for å gi en aura av moderne shopping. Denne innovasjonen har ikke gått ubemerket hen. På grunn av sin bemerkelsesverdige arkitektoniske design, har The Village Market fått en rekke utmerkelser, inkludert den ettertraktede International Council of Shopping Centres' Design Award.

Anmeldt av sukeshad - Mombasa, Kenya

Et utmerket sted å slappe av ... sosialisere ... møtes og hilses og mye mer. Et levende sted med kosmopolitisk blanding av menneskelighet med en glad og munter stemning. Massevis av matvarianter på matbanene sammen med noen eksklusive salonger og fine spisesteder. Nydelige kaffeområder og sjokoladebarer sammen med flotte butikker med noen veldig gode gaveartikler under ett tak. Supermarkeder finnes også, så et raskt kjøp er mulig En bowlinghall med travle ungdommer som prøver ferdighetene sine, er også et interessepunkt for familier som besøker tenåringer Jeg vil virkelig anbefale dette stedet til alle besøkende.

3. Westgate kjøpesenter

Mwanzi Road Westlands, Nairobi Kenya +254 715 557775 http://www.westgate.co.ke/about/

Utmerket - 37 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 156 anmeldelser

Westgate, Nairobis fremste kjøpesenter er Øst-Afrikas beste shopping-, fritids- og fornøyelsesdestinasjon for millioner av innbyggere og internasjonale besøkende. Med mange daglige, ukentlige og månedlige underholdningsmuligheter for hele familien; Westgate er det eneste kjøpesenteret i Øst-Afrika som har shoppere engasjert i spennende og opplysende arrangementer for alle. Med over 80 butikker og en rekke kunst- og håndverkskiosker er alle åpne fra 09:00 til 20:00. samt underholdningssteder og restauranter som er åpne etter midnatt syv dager i uken; Westgate opprettholder standardene for å holde kundene våre fornøyde og gi dem den beste variasjonen. Westgate Shopping Mall tiltrekker seg et svært kosmopolitisk og sofistikert klientell, og når et veldefinert og attraktivt demografisk publikum. Westgate Shopping Mall ligger i et rolig miljø langs Mwanzi Road i Westlands, og er lett tilgjengelig fra sentrum. Shoppere er sikret hyggelig og praktisk shopping i en avslappende atmosfære, alt under ett tak. Westgate har også rikelig med parkering.

Anmeldt av LUTCHMEE - Ladysmith, Sør-Afrika

Flott sted å handle. Mange butikker å velge mellom. Shoprite var et hyggelig sted å handle. Fantastisk travel matbane

4. Galleria kjøpesenter

Krysset mellom Langata og Magadi Road, Nairobi Kenya +254 704 498463 http://www.galleria.co.ke

Utmerket - 24 %

God - 49 %

Tilfredsstillende - 22 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 114 anmeldelser

Hvis du leter etter en shoppingopplevelse som virkelig vil overgå forventningene dine, en spisedestinasjon med et så rikt utvalg at du er helt bortskjemt med valgmuligheter eller en livsstilsopplevelse som er fullt berikende og givende, så trenger du ikke lete lenger enn Galleria Shopping Mall, hjemmet til den ubegrensede opplevelsen. Se for deg dette; et fantastisk byggverk med 3 etasjer med shopping, spisesteder og andre livsstilstjenester på 12 hektar med land, 550 parkeringsplasser, matsone med 250 kapasitet og et livlig lekeområde for barn, disse og mye mer designet for å gi deg en stressfri, praktisk , morsom og underholdende opplevelse. Kjøpesenterets åpningstider 08.30 til 20.30 daglig.

Anmeldt av ntsven - Nairobi, Kenya

Hyggelig kjøpesenter med alle nødvendige fasiliteter. Carrefour er der med banker, kunstkafé, KFC osv. Men det er litt langt unna i veien til Karen

5. The Junction Mall

Ngong Road/Riara Rd Junction Lavington, Nairobi Kenya +254 710 483010 http://www.thejunction.co.ke/

Utmerket - tjueen%

God - 52 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 131 anmeldelser

Anmeldt av fio2017 - Rio de Janeiro, Brasil

Jeg dro på en torsdag for å fange Masai-markedet på taket og møte en venn for å spise middag etterpå. Siden jeg var ny i Nairobi, var jeg litt skeptisk til hvor mye moro jeg kunne ha på et kjøpesenter, men denne overrasket meg! Virkelig flotte shoppingmuligheter, vennlig personale og trygt miljø å vandre rundt alene. Forbered deg på å prute på markedet og ikke vær redd for å si nei hvis du vil, selv om jeg hadde så morsomme samtaler med markedsselgere, var det verdt de få ekstra tingene jeg ble overbevist om å kjøpe. Etterpå spiste du deilig pasta, cocktailer og jazz på Artcaffe - en flott torsdagsdate!

6. Fotgjengersenter

Argwings Kodhek Road, Nairobi Kenya +254 20 2713360 http://www.yaya-centre.com

Utmerket - 23 %

God - 52 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 215 anmeldelser

Anmeldt av asl1010 - Bagdad, Irak

Du finner enkelt fine kluter, gaver mm. Anbefaler for shopping, spesielt gaver til reisende da prisen er akseptabel

7. Hovedstadssenter

Mombasa Road, Nairobi Kenya +254 789 316194 http://www.capitalcentre.co.ke

Utmerket - 40 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 5 anmeldelser

8.Diamond Plaza

Masari Rd Parklands, Nairobi 00100 Kenya +254 20 3740092 http://diamondplazakenya.com/index.php?artid=6&catid=6&mode=view

Utmerket - 23 %

God - femti%

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 26 anmeldelser

9. TRM - Thika Road kjøpesenter

TRM Drive Exit 8, Off Thika Superhighway, Nairobi 00600 Kenya +254 700 876876 http://www.trm.co.ke

Utmerket - 33 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 22 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 18 anmeldelser

TRM - Your Value Mall som gir deg en fenomenal kundeopplevelse, er et showstoppende detalj- og fritidssenter på Thika Road i Nairobi og et av de største kjøpesentrene i Øst-Afrika. TRM tilbyr en enestående shopping- og livsstilsopplevelse til våre kunder, og har over 100 utsalgssteder som tilbyr en blanding av luksus og komfort i en moderne shoppingopplevelse. Det svært sikre miljøet tilbyr eksepsjonell kundebehandling, enkel tilgang, romslig parkering og en virkelig tilfredsstillende kundeopplevelse. Vi er hjemmet til de beste shoppingstedene lokalt og globalt med butikker som Carrefour, Miniso, LC Waikiki, Java House, ArtCaffe, Urban Gourmet Burger, EasyGym, HealthyU, Bata, og en rekke banker, blant andre fantastiske utsalgssteder. TRM huser også et toppmoderne konferanseanlegg som måler 10 000 sqft som er ideelt for utstillinger, konferanser og sosiale arrangementer. Vi vil gjerne at du gjør TRM til ditt verdifulle kjøpesenter, vi har alt!

10. Two Rivers Mall

Limuru Road Runda, Nairobi 00100 Kenya +254 709 190510 http://tworivers.co.ke/

Utmerket - 41 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 97 anmeldelser

Anmeldt av Otiang63 - Nairobi, Kenya

Det som faktisk ble bedt om å gå dit var øyehjulet..men det er et vakkert sted for familie, romantiske dater.. morsomme aktiviteter er rimelige og barn anses også..mange matbutikker som er rimelige..shopper butikker for alt unntatt biler..og det at det er tett sikkerhet ved inngangen er en bonus. Det som begeistret meg mer var julekonsertene som pågikk om natten til 11 fra 19.00. Elsket dagen min der...sannsynligvis kommer tilbake snart