Topp 10 natur og parker i Weymouth, England

Besøk de vakre strendene i Weymouth for å nyte den overraskende kraftige britiske solen – det er mange alternativer ved sjøen å velge mellom. Den sjarmerende havnen i Weymouth bobler lystig med fiskebåter, og i sentrum er Hope Square og Brewers Quay travelt med shoppere og glade mennesker.
Restauranter i Weymouth

1. Abbotsbury lekeplass

2 Seaway Lane Kan nås fra West Street via Hannah's Lane, Abbotsbury, Weymouth DT3 4JU England

Utmerket - 83 %

God - elleve %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 36 anmeldelser

Abbotsbury Playground vedlikeholdes og forsikres av frivillige. En gruppe lokale folk kom sammen for å danne en gruppe i 2006 og jobbet utrettelig hardt for å gjøre en åker om til den vakre lekeplassen den er i dag. Lekeplassen ble gjort mulig gjennom vennlige donasjoner fra samfunnet, Chesil Bank Parish Council, Dorset Community Action (Kris Hallett) Awards for all, Co operative Community Fund, The Big Lottery Community Spaces Grant og det harde arbeidet til komitémedlemmene som har lykkes søkte om disse tilskuddene. Vi har frivillige som klipper gresset, tømmer søppelkassene og sørger for at lekeplassen er perfekt! Vi har besøkende som også er innom, leker og holder lekeplassen ryddig og vi vil takke dere alle for dette! Gi oss gjerne en anmeldelse, vi vil gjerne høre dine tanker om reisen din!

2. Abbotsbury Swannery

New Barn Road, Abbotsbury, Weymouth DT3 4JG England +44 1305 871858 http://www.abbotsbury-tourism.co.uk/

Utmerket - 56 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.346 anmeldelser

Anmeldt av Lilacwheaty - Nottingham, Storbritannia

Vi ankom 30 minutter før fôringstiden kl. 12.00 (de mater kl. 12.00 og kl. 16.00), noe som var heldig, som ga oss nok tid til en rask lesing av introinformasjonen og en 400 m spasertur ned til fôringsplassen. Hundrevis av mutsvaner var klare for sitt første fôr, og de samarbeider godt, samtidig som de holder alle de migrerende kanadagjessene i sjakk. Swanherd-teamet så ut til å elske jobbene sine og ga oss all informasjon om svanens liv og 500 år pluss historie. I Mya og juni dukker cygnets opp, noe som øker gleden ved et besøk. Det er massevis av informasjon og barneaktiviteter også, så mye å gjøre mellom fôringstider Å kombinere billettene med andre attraksjoner i Abbotsbury eiendom og selve landsbyen gir også god valuta for pengene, og en hel dag ute

3. Weymouth Beach

Weymouth England

Utmerket - 71 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5.783 anmeldelser

Anmeldt av JaneB27272727 - Weymouth, Storbritannia

Weymouth-stranden er vakker. Veldig trygt med flott personale og mye å gjøre - esler, turer, kafeer, myk sand, varmt vann, livvakter, kajakker, pedalbåter, strandhytter osv. Klassisk engelsk moro ved sjøen!

4. Abbotsbury subtropiske hager

Bullers Way, Abbotsbury, Weymouth DT3 4LA England +44 1305 871387 http://abbotsbury-tourism.co.uk

Utmerket - 56 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1269 anmeldelser

Kåret til Historic Houses Association /Christie's Garden of the Year 2012. Hyldet av Alan Titchmarsh som 'en av de fineste hagene jeg noen gang har besøkt.' Regelmessig vist på TV, sist for en BBC Gardeners' World-innslag om kameliaer, med den utmerkede Carol Klein og eksperten Jennifer Trehane, og i James Wongs enestående episode av BBCs Great British Garden Revival-serie, om tropiske hager. Etablert i 1765.

Anmeldt av kittyHove - Felpham, Storbritannia

En herlig dag tilbrakt i disse vakre velstelte hagene solen skinte, det var veldig avslappende å rusle rundt. Godt anlagt med piler å følge. En slik klar dag med flott utsikt over Chesil-stranden og utover.

5. RSPB Weymouth Wetlands ved Radipole Lake Nature Reserve

Radipole Park Drive, Weymouth DT4 7TZ England +44 1305 778313 http://www.rspb.org.uk/reserves/guide/r/radipolelake/index.aspx

Utmerket - 59 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 273 anmeldelser

Anmeldt av 197PeterK - Tamworth, Storbritannia

Hele denne ferien i Weymouth har jeg gått rundt denne våtmarken. Jeg synes det er fantastisk hunden vår liker å gå tur der også. Fuglespotting og viltliv der er bare flott. Det er godt vedlikeholdt og rent. Det er benker å sitte på. Lune steder å se på fuglene fra. Er verdt et besøk hvis du er i området.

6. Chesil Bank (Chesil Beach)

Portland, Weymouth DT4 9XE England

Utmerket - 66 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 945 anmeldelser

Anmeldt av MrsWYN-R - Somerset, Storbritannia

Første besøk til Chesil Beach fra Portland-enden. Fortsatt fabelaktig og interessant. Elsker alle småsteinene og den skrånende stranden som strekker seg milevis. Flott for fotografier og for å få sjøluft. Parkeringsplass og besøkssenter med kafé i nærheten. Flott flukt.

7. Portland-platået

New Ground Car Park Portland, Weymouth DT5 1LF England +44 1392 383560 http://www.southwestcoastpath.com/walksdb/56/

Utmerket - 61 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 477 anmeldelser

En variert 4,7 mils tur klassifisert som moderat langs South West Coast Path når den går langs østkysten av Portland, forbi flott natur, historiske fort og gamle steinbrudd. Mange av stiene rundt Portland Bill er tilgjengelige for brukere av elektriske rullestoler og robuste barnevogner. Den første ½ milen av denne ruten følger en jevn bred sti, men etter dette blir den mer variert med noen bratte og ujevne partier før man når Church Ope Cove. Fra viken til Portland Heights er stien relativt jevn bortsett fra en bratt stigning.

Anmeldt av L7768EQdavidd - Devon, Storbritannia

Onsdag 16. september og vi besøkte Isle of Portland hvor dette platået er et innslag. Vi parkerte på Portland Bill Car Park og gikk på oppdagelsesferd. Det mest kjente landemerket her er fyrtårnet som står på Portland Bill. Et annet imponerende landemerke er Trinity House Obelisk. Det er så mye mer å se her, inkludert Preikestolen og den dramatiske og forrevne kystlinjen. Vi fikk take away-kaffe fra Lobster Pot Cafe og gikk en kort spasertur over Portland Commons. Heldigvis var det en strålende solskinnsdag og den viste frem platået på sitt aller beste.

8. Warmwell Holiday Park Ski Slope

Warmwell, Weymouth DT2 8JE England +44 1305 854216 http://www.parkdeanholidays.co.uk/dorset-holidays/warmwell/warmwell-holiday-park.htm

Utmerket - 66 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 131 anmeldelser

Ligger i hektar med skog ved Warmwell Holiday Park, og har en av Storbritannias beste ski- og snowboardbakker, som lett kan nås fra Sør-England. Bakken er 110m og inkluderer en 'Big Kicker', bordhopp og quarterpipe. Vi tilbyr ski-/snowboardtimer samt ringos og aking slik at alle kan ha det gøy i bakken!

Anmeldt av hunterrf

Besøkte i slutten av september for en snowboardtime og ringos - herlig og rolig ettersom de fleste barna var tilbake på skolen, så han fikk en bonus 1-2-1 leksjon med en veldig vennlig instruktør; så etter en hyggelig lunsj i hovedbygningen, tilbake for ringos - mye moro! Jeg hadde ikke vært i en tørr bakke på flere år, og den var den gamle grove dendex-matten, så Snowflex™-overflaten var deilig å oppleve for første gang. Dette stedet var ukjent for meg før (er basert i en nydelig feriepark), og jeg vil anbefale det på det sterkeste. Prisene virket rimelige også, men da var det ikke jeg som betalte ;-)

9. Greenhill Gardens

Greenhill, Weymouth DT4 7SL England http://www.dorsetforyou.com/408666

Utmerket - 70 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 347 anmeldelser

Anmeldt av 70ish - Worcester, Storbritannia

Jeg besøker alltid disse fantastiske velstelte hagene, blomsterutstillingene er fantastiske og det er nok av sitteplasser å sitte og nyte bukten og den fantastiske utsikten

10. Nothe Gardens

Barrack Rd Nothe Fort, Weymouth, England

Utmerket - 60 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 240 anmeldelser

Anmeldt av spy777 - Burton upon Trent, Storbritannia

Nydelig utsikt å sitte og beundre. Du kan se Portland tydelig og det er havnen. På grunn av Covid 19-viruset var det opptil 10 cruiseskip ankret rundt 5 mil ut i bukten, så herlig å se. Hagene er nydelige for hele familien å komme til. Det er et lekeområde med husker etc., mange sitteplasser, store gressarealer, turer rundt til den sørlige bukten av Newton's Cove en vei og steinbryggen via steinene. Det er noen steder litt bratt, men mange stier som tar deg hele veien opp eller ned i området.