Topp 10 restauranter i Aarschot, Belgia

Aarschot ( nederlandsk uttale: [ˈaːrsxɔt] ) er en by og kommune i provinsen Flemish Brabant , i Flandern , Belgia . Kommunen omfatter selve byen Aarschot og byene Gelrode, Langdorp og Rillaar. 1. januar 2006 hadde Aarschot en total befolkning på 27 864. Det totale arealet er 62,52 km² som gir en befolkningstetthet på 446 innbyggere per km².
Ting å gjøre i Aarschot

1.Shokudo

Schaluin 33 | Aarschot, Aarschot 3200, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Barnestoler tilgjengelig Japansk, Sushi, Asiatisk, Vegetarvennlig Lunsj middag HK$259 - HK$589 +32 16 35 52 00

Utmerket - 69 %

God - 27 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 232 anmeldelser

Vi er en ny asiatisk JAPANSK RESTAURANT i hjertet av Aarschot.Vi serverer et meget omfattende utvalg av nylaget alaminute sushi, vakkert presentert i våre trebåter, en virkelig hit. For eksempel kan du velge mellom en Sushi-båt for 2 personer, 3 personer og en Titanic-båt for 4 personer, fylt med forskjellig daglig fersk sushi, sashimi, nigiri av alle slags fisk og grønnsaker. lån våre båter til en spesiell anledning som f.eks. som en fest hjemme hos deg. Foruten sushien tilbereder vi også TERIYAKI-RETTER (japansk blandet grill av kjøtt eller fisk eller fjærkre med grønnsaker) servert med stekte nudler eller hvit ris på en deilig luktende kokeplate. Så kom og nyt alle disse godsakene i vårt koselige interiør. Vi har åpent hver dag. Kun stengt på mandager. Bare hyggelig.

Anmeldt av KPVDH - Aarschot, Belgia

Det forrige stedet var veldig lite, og det hadde nesten blitt umulig å ta imot både middagsgjester og folk som hentet take away. Den nye plasseringen er pent innredet, veldig ryddig, personalet er veldig hjelpsomme. Maten (2 sushibåter og 1 sashimibåt) var ok, men vi var ikke så imponert, friskheten var ok, men ikke optimal (noen sashimi tørket på kantene, dvs. kuttet for lenge på forhånd eller ikke bevart under ideelle forhold. Pris / kvalitet generelt ok. kanskje sushi generelt blir et offer for det er popularitet....

2. Al Dente

Theo De Beckerstraat 48, Aarschot 3200, Belgia Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Uteservering , Godtar kredittkort Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +32 16 35 06 70

Utmerket - 55 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 114 anmeldelser

Anmeldt av EddyVyncke - Curtea de Arges, Romania

Vi fikk en varm velkomst i denne restauranten som har en varm atmosfære.
Menyen er typisk italiensk og er veldig godt beskrevet.
Jeg tok valget for sverdfisk og min venn for lam.
Presentasjonen var eksemplarisk, smaken deilig!
Opp til meg en av de beste italienske restaurantene jeg har vært!
For sikker, her kommer jeg tilbake på min neste tur til Belgia , selv om jeg må ta en stor omvei for det !

3. 't Wit Toreke

Ter Heidelaan 97, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner, Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Belgisk, europeisk Lunsj, middag, brunsj +32 16 56 15 71

Utmerket - 22 %

God - 52 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 70 anmeldelser

Anmeldt av Peter_VdV_Belgium - Aarschot, Belgia

God mat med vennlig personale. Menyen har mange valgmuligheter med alle klassikere, men mangler noen ganger litt kreativitet. Men alltid en sesongspesiell meny.
Interiøret er fint og koselig, men hvis været tillater det, gå for terrassen med utsikt over den enorme hagen. Veldig fint!
Perfekt beliggenhet for lat søndagslunsj eller middag med hele familien eller med en gjeng med venner!
De har separate rom for private fester (små og store)

4. Løftet

Beguinage 19, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner Belgisk, europeisk Lunsj middag +32 16 57 36 75

Utmerket - 41 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 31 anmeldelser

Anmeldt av Ive S

Denne skjulte restauranten i den gamle Beguinhof i Aarschot er en ekte juvel. Vi dro dit to ganger og hadde en veldig god opplevelse hver gang. Verten og vertinnen gir deg en varm velkomst. Kokken kommer til bordet for å foreslå menyen. Vårt selskap likte maten veldig godt. Hver rett ble pent presentert. Smaken var ok. Vi nøt et fantastisk ostefat. Vinene vi valgte var utmerket og rimelig.

5. Bistro Ter Bogaerde

Diestsesteenweg 12, Aarschot 3200, Belgia Barnestoler tilgjengelig, full bar, Reservasjoner , Uteservering , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Serverer alkohol, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Sitteplasser , Tilgjengelig for rullestol Belgisk, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +32 16 60 67 87

Utmerket - 53 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 84 anmeldelser

Anmeldt av jdileuv - Leuv

Fin beliggenhet i en gammel vannmølle, også god service og originale viner, men maten svarer ikke til forventningene. Litt dyrt for hva du får på tallerkenen. Rekekrokettene var enkle og hovedretten, tørrlagret biff med himalyansalt, var ikke så spesiell som forventet. Tilbehør ikke inkludert i prisen.

6. Brasserie 't POSTHUYS

Theo De Beckerstraat 34, Aarschot 3200, Belgia Belgisk, europeisk Lunsj, frokost, middag +32 477 97 41 20

Utmerket - 36 %

God - 52 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 30 anmeldelser

Anmeldt av Bart V - Aarschot, Belgia

Vi ble invitert på et privat frokostselskap i T POSTHUYS og likte det absolutt.
Tjenesten var perfekt: vennlig, kontinuerlig kaffe og te ble servert som det skulle være. Frokosten ble servert som buffé, kanskje litt enkel, på de varme rettene bare eggerøre, bacon og pannekaker, men 'americainen' på den kalde siden vei opp for det.
Glemte nesten, vi startet med noen bobler og juice og det er alltid hyggelig å starte dagen.

7. Pasta

Jozef Tielemansstraat 3, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner italiensk Middag lunsj +32 16 56 12 26

Utmerket - 60 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 27 anmeldelser

Anmeldt av la_ragazza_mela - Aarschot, Belgia

Jeg elsker å spise i La Pasta. Eieren Marco er alltid vennlig, alltid i for en prat. Han tilbereder rettene selv, på et åpent kjøkken. Ingrediensene er ferske og grunnleggende, som gjør den vakreste maten. Han elsker å lage mat, og det smaker du hver gang. Han er en ekte italiener (fra Sicilia) så alle rettene er autentiske. Hver gang jeg besøker, lurer jeg på hvorfor jeg ventet så lenge med å besøke igjen!

8. Bonaar

Sint-Niklaasberg 3, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl Middag, drikke, lunsj +32 16 55 10 09

Utmerket - 29 %

God - 53 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 51 anmeldelser

Bonaar ligger i hjertet av Aarschot, og garanterer koselig servering i en utmerket og autentisk setting.

Anmeldt av Kristof V - Brussel , Belgia

Vi har besøkt restauranten i går kveld med venner. Interiøret skaper en varm og mild atmosfære, så en ideell restaurant for par og venner. Tjenesten var utmerket.
Men jeg forventet mye mer når det gjelder kvalitet og kreativitet angående maten, absolutt gitt det faktum at det var ganske dyrt.
24 euro for deres kyllingspesialitet var langt under forventningene og ikke verdt det.
Mens jeg var enormt skuffet, var de andre ganske fornøyd med retten deres, hovedsakelig vilt. Kvaliteten på kjøttet (hjort) var tilsynelatende utmerket.
Kommer jeg til å besøke Bonaar igjen? Veldig usannsynlig.

9. Bello Cosi

Schaluin 117, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner, rullestoltilpasset Italiensk, Pizza, Middelhavet Lunsj middag +32 16 56 28 19

Utmerket - 52 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 67 anmeldelser

Anmeldt av Philip H

Etter å ha vært på Bello Cosi noen ganger nå, kan jeg bekrefte at dette er en god italiensk restaurant, en av de beste i regionen. Kanskje restauranten ikke er den billigste, men forholdet mellom pris og kvalitet er veldig bra. Kvaliteten er konsekvent og pizzaene deres er blant sønnens favoritter. Vinutvalget er interessant, spesielt når den spanske(!) servitøren/sommelieren entusiastisk selger viner fra Barcelona region. Et flott sted å spise og ha en fin tid med familien.

10. Hjerter Trump

Theo De Beckerstraat 33, Aarschot 3200, Belgia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Belgiske, europeiske, vegetarvennlige, veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj +32 16 41 89 98

Utmerket - 31 %

God - 49 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 147 anmeldelser

Anmeldt av onetedman - Newcastle upon Tyne, Storbritannia

Dette ser ut til å være hot spot i den lille byen Aarschot i Belgia . Dette var mitt andre besøk, og jeg ble ikke skuffet. Den smale fasaden skjuler et dypt rom som utvider seg og til slutt åpner ut mot et uteserveringsanlegg fint plassert i hagen.
Atmosfæren er livlig og det unge personalet sørger for at tempoet er høyt.
Min flamske slet med menyen, men personalet var glade for å oversette. Det er grei bistromat, store porsjoner hvis det er noe for deg og kvalitetsingredienser.
Det ville være mitt førstevalg når jeg er i byen. Kostnadene er også veldig rimelige.
Selv om bistroen på S'Hertgemolens også er verdt et besøk.