Topp 10 restauranter i Austin, USA

Hvert år strømmer tusenvis av hipstere, groupies og hardbarkede fans til Austin for den årlige South by Southwest-festivalen, som har kastet Texas-byen opp på listene som mange reisende må besøke. Capitol-bygningen i sandstein er symbolsk for Lone Star State sin 'større er bedre'-mentalitet, med en nydelig hviskende gallerirotunde og 22 hektar med eiendom. Avkjøl deg med en dukkert i Barton Springs, et enormt naturlig kalksteinsbasseng som mates av underjordiske kilder.
Ting å gjøre i Austin

1. Truluck's Seafood - Austin sentrum

400 Colorado St, Austin, TX 78701-2919 Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, sjømat, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drinker SGD 41 - SGD 66 +1 512-482-9000

Utmerket - 77 %

God - 16 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 870 anmeldelser

Vi inviterer deg til å rømme til Truluck's. Et tilfluktssted for sansene. Kom og nyt den ferskeste krabben, direkte fra vårt eget fiskeri. Nyt vår ferske sjømatmeny eller velg møre, saftige biffer tilberedt til perfeksjon. Suppler så det hele med deilige viner på glass og flaske.

Anmeldt av bnaysrl - Los Gatos, California

Service 10; Mat 6.

For det første er restauranten en fantastisk opplevelse. Vi ble hjertelig hilst, MD så at det var en jubileumsmiddag, og dette ble også kommunisert til serveren vår. Harley er en utmerket server. Atmosfæren passer til en topprangert restaurant. Austin er full av matelskere fra hele verden; standarder og forventninger er høye. Pianosolist er i hele restauranten, på en god og velkommen måte. Energi er godt over gjennomsnittet og Truluck's er IKKE støyende.

Dessverre svarte ikke kjøkkenets produkt til forventningene våre. Jeg returnerte min hummerbisque som kjedelig. Det er et veldig rikt preparat, men uten ekte karakter og særegen smak var det ikke verdt kaloriene. Service/presentasjon var utmerket; produktet kom til kort. Jeg hoppet over forrettkurset.

Partneren min bestilte steinkrabbe-hovedretten--8 middels klør. Her er standarden vår Joe's i South Beach. Truluck's kommer nært med smak og friskhet. Det er et men: Tro det eller ei, klørne var for sprukket. Kjøttet var lett å komme til, men små biter av skallet fulgte med hver bit. Dette skjer ikke på Joe's og mange sør-Florida wannabes.

Redfish Ponchatrainen min var bare OK. Det som så ut som en remuladesaus var det ikke. Ikke sikker på hva det var. Som sider hadde vi Steakhouse Hash Browns, som skuffet. Store biter av potet foreslått Steakhouse Fries. 'Kaken' ble toppet med rømme. Hadde vi likt hash browns, ville vi ha bedt om en servering uten pålegg.

Neste side var Crab Fried Rice. Den gikk tilbake, siden den ikke kunne holde et stearinlys til den fantastiske retten med samme navn vi hadde en Eddie V to kvelder tidligere. Risen hang sammen og ble overfylt med sopp. Ingen mulighet for de delikate smakene å komme gjennom. Sautéed spinat var grunnleggende; ikke noe spesielt som Eddie Vs produkt.

Den minibakte Alaska utfyllende jubileumsplaten var fin, men ikke så morsom. Kaffeis? Vår standard her er Sardis. Nå er DET Bakt Alaska.

Vi vil gjøre minst ett besøk til Eddie V's, og prøve noen av de andre Trip Advisor topprangerte restaurantene i Austin.

2. Eddie Vs Prime Seafood

301 E 5th St, Austin, TX 78701-3615 Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, sjømat, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker SGD 28 - SGD 39 +1 512-472-1860

Utmerket - 76 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Hvis du vil ha sjømat, er buzz i byen Eddie V's Edgewater Grille. Gulf Coast-menyen inneholder massevis av sjømat - østers, gulf snapper, fersk tunfisk, hummer, pluss flotte prime biffer og koteletter. Forvent en hip og energisk matopplevelse. Nyt klassiske sjømatforretter som østers på det halve skallet, stekt kaldtvanns babyhummerhale og berømte All Lump Crab Cakes. Det omfattende vinkartet har over 150 utvalg.

Anmeldt av Kevin W - Katy, Texas, USA

I byen for en konferanse og venn og jeg møttes der første natten. Vi satt i baren slik at vi kunne høre jazzmusikken - flott band akkurat passe nivå av musikk slik at vi fortsatt kunne snakke. Vi hadde fisketaco som forrett ... det har vært mange år, men husk at de er så gode! Vi delte en caesar og jeg hadde Lemon Sol og min venn hadde en 8 oz. biff. Alt var perfekt tilberedt og smakfullt. Tjenesten var bra. Min eneste klage er at det er veldig folksomt der inne. Jeg følte at vi var med i samtaler på begge sider av oss.

3. Micklethwait Craft Meats

1309 Rosewood Ave, Austin, TX 78702-2024 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, sørvestlig, grill, glutenfri alternativer Lunsj +1 512-791-5961

Utmerket - 75 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 162 anmeldelser

Anmeldt av KendraDawnRN - Houston, Texas

Kjære vene! Jeg var på en vintagebutikk og de ansatte overhørte meg snakke om å være sulten. De fortalte meg om Micklethwait. Niesen min og jeg dro dit og spiste brystsmørbrød. Det var fantastisk! Jeg har ikke hatt god BBQ siden jeg har flyttet til Houston. Dette stedet er den virkelige avtalen. Kjøttet ble tilberedt til perfeksjon. Det var mørt, smakfullt, røykfylt og bare deilig. BBQ-sausen deres er eddikbasert, men du trenger den ikke. Jeg smakte det bare fordi. Jeg må kanskje gå tilbake bare for å smake på mer kjøtt. Det er et must å prøve mens du er i Austin. Og mannskapet er superflinke!

4. Honning

801 S Lamar Blvd, Austin, TX 78704-1509 Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Japansk, sjømat, Sushi, Asiatisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld SGD 41 - SGD 52 +1 512-916-4808

Utmerket - 79 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av Shaun B - Danbury, Connecticut, USA

Dette var fantastisk asiatisk mat og servicen var perfekt. Vi visste ikke hva vi skulle bestille fra menyen, så servitrisen anbefalte alt. Alt enkeltrett vi hadde var smakfullt. Smaker jeg ikke hadde opplevd før. Lykke til med å komme inn med mindre du reserverer på forhånd. Jeg reserverte måneder i forveien og hadde ikke noe problem.

5. Franklin Grill

900 E 11th St, Austin, TX 78702-1905 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, Grill, Grill, Glutenfrie alternativer Lunsj +1 512-653-1187

Utmerket - 79 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av DocSnarky - Burbank, California

Jeg trodde virkelig at Franklin kom til å ikke leve opp til forventningene mine! Jeg skjønte at det ikke var noen måte på jorden en BBQ joint, (med en 4 timers ventetid), kunne noen gang leve opp til sprøytenarkoman, spesielt med så mange andre flotte BBQ restauranter rundt. Jeg håpet faktisk at det bare ville være en god BBQ slik at jeg kunne avlive myten. Med virkelig god BBQ rundt som Salt Lick, Stubbs, Cooper's, etc., etc. (uten linjer), var det ingen måte at Franklin skulle være verdt ventetiden! Ingenting kunne rettferdiggjøre disse linjene! Når det er sagt, så umulig som det høres ut, det var enda bedre enn de strålende anmeldelser antydet! Det er en grunn til at Franklin er nummer 1 på de fleste listene over beste BBQ! Det er den beste BBQ noensinne!!!!!! Nesten overjordisk!! Jeg kjenner ikke Aaron Franklin, men mens jeg spiste den fantastiske brystet, ble jeg faktisk minnet om Robert Johnson-myten. Hvem vet?!? Uansett, jeg vil ikke avkrefte Franklin-myten. Faktisk vil jeg stå i den køen igjen neste gang jeg er i Austin for å ha mer!!

6. Eddie Vs Prime Seafood

9400B Arboretum Blvd, Austin, TX 78759-6392 Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, sjømat, internasjonale, glutenfrie alternativer Middag, sen kveld SGD 41 - SGD 66 +1 512-342-2642

Utmerket - 78 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 207 anmeldelser

Anmeldt av Leslie M - Austin, Texas

Dette var en bursdagsfeiring for bare oss to, og det kom sammen i siste liten. Det eneste problemet var cocktailen. Vi hadde hver granateple Moskva muldyr. Ingefærølet var så skarpt at vi ikke kunne smake noe annet. Lederen tok med karafler med limejuice, granateplejuice og vodka slik at vi kunne finjustere blandingen. Den ekstra granateplejuice gjorde susen. Våre sjømat entrees var fantastisk som var salater. Bananene Foster-kaken skal være et måltid i seg selv.

7. True Food Kitchen

222 West Ave, Ste HR100, Austin, TX 78701-4656 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Indisk, Middelhavet, Sunt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost +1 512-777-2430

Utmerket - 73 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 125 anmeldelser

Anmeldt av Timothy T - Houston, Texas

True Foods ligger kun gangavstand fra Capitol, og tilbyr et stort utvalg av variert, sunn mat som alle kan nyte. Restauranten her er ganske stor, så en reservasjon er ikke nødvendig, men jeg skulle ønske man kunne reservere en parkeringsplass - det var ikke lett å finne! Tjenesten var litt treg, men det kan ha vært på grunn av det store antallet kunder den dagen. Maten var utmerket; det var en nytelse å spise. Totalt sett følte jeg at det var dyrt for de mindre porsjonene, men likevel anbefaler jeg definitivt når du besøker Austin!

8. Torchy's Tacos

1822 S Congress Ave, Austin, TX 78704-3502 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Meksikansk, sørvestlig, hurtigmat, vegetarisk vennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 512-916-9025

Utmerket - 67 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 336 anmeldelser

Anmeldt av Kevin R - Austin

Maten var på nivå med andre lokale utsalgssteder, men prisen for tacoen er latterlig. Dette er ikke en spektakulær restaurant på noen måte og fortjener ikke prisene de ber om.

9. Whole Foods Market

525 N Lamar Blvd, Austin, TX 78703-5411 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Amerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 512-476-1206

Utmerket - 73 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 594 anmeldelser

Velkommen til ditt Austin, TX Whole Foods Market! Whole Foods Market ble grunnlagt i 1978 i Austin, Texas, og er den ledende forhandleren av naturlig og økologisk mat, den første nasjonale 'sertifiserte organiske' kjøpmannen, og unikt posisjonert som America's Healthiest Grocery Store™.

Anmeldt av dieswaytoofast - Austin, Texas

Den er stor. Virkelig stor. Og har stort sett alt du kan forvente av en WFM (inkludert den klønete 'naturopati'-gangen).
Men det er ikke grunnen til å dra hit - det er et *utmerket* utvalg av små restauranter her (og barer), og du kan gjerne gå inn, henge ut, spise, drikke og kose deg. dagligvarebutikk (somt, liksom, vagt, men egentlig ikke, som å være i Japan)
Min favoritt var for noen uker siden da det var en strykekvartett som spilte, og noen par valser. Kul....

10. Hopdoddy

1400 S Congress Ave, Ste A190, Austin, TX 78704-2487 (tidligere HopDoddy) Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Bar, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 7 - SGD 16 +1 512-243-7505

Utmerket - 66 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av bjm1271 - Lyndhurst, New Jersey

Stoppet etter å ha fanget litt musikk på Continental Club over gaten. Forvent å vente på linje, men det går raskt. Satt ved bordet og ventet en liten stund på at burgerne skulle leveres. Begge burgere var utmerket. Pommes frites var ok.