Topp 10 restauranter i Deia, Spania

Oppdag den beste restauranten i Deia, Spania, inkludert El Olivo, Es Raco d'es Teix, Can Quet, Sebastian, El Barrigon Xelini Deia, Sa Vinya, Restaurante Mirador de Na Foradada, The Village Cafe, Can Lluc, Ca's Patro March
Ting å gjøre i Deia

1. Oliven

Residensen | Belmond La Residencia, 07179 Deia, Mallorca , Spania Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Middelhavs, spansk, europeisk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Middag, sen kveld HK$392 - HK$1177 +34 971 63 90 11

Utmerket - 66 %

God - 19 %Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 270 anmeldelser

El Olivo Restaurante er en renovert olivenpresse fra 1500-tallet, som tilbyr en ypperlig meny og en like imponerende vinliste. Beliggende i vakre Belmond La Residencia, er dette kanskje en av de fineste restaurantene på Mallorca. Uteområdet, opplyst av levende lys, er en ekstremt romantisk middagssetting.

Anmeldt av BerlinTravelQueen - Los Angeles, California

Kommer til Palma i så mange år at vi aldri har spist her. Vi hadde drinker ved solnedgang - men bestemte oss alltid for at det er for dyrt å spise her. Men vi bestemte oss for å prøve det på jubileet, og vi ble ikke skuffet. Beliggenheten er fantastisk (som de fleste steder i deia). Tjenesten var utmerket - takket være Daniel! Og maten var virkelig herlig. Porsjonene var større enn forventet, så vi bestilte en mellomrett og kunne ikke fullføre hovedretten. Alt var ferskt og tilberedt til perfeksjon. Eneste ulempen som vi er vant til fra andre restauranter på denne klassen - en slags søt godbit f.eks. en praline med regningen på slutten ville vært flott. Spesielt når du betaler 200€ per hode.

2. Es Raco d'es Teix

Sa Vinya Vieja 6, 07179 Deia, Mallorca , Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +34 971 63 95 01

Utmerket - 75 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 375 anmeldelser

Anmeldt av TenOutofTenUK - Henley-on-Thames , Storbritannia

Vi besøkte på en søndag kveld og spiste innendørs da det var for mye vind for middagsgjester å spise ute. Det var også for mørkt til å nyte utsikten som er ment å være fantastisk.
Tjenesten var veldig oppmerksomme!
Nøtteallergien min ble håndtert uten oppstyr og en fois gras-terrin byttet til svidd fois gras og en salat.
Hadde en tomatmus amouse bouche og en super deilig suppe av blekksprut og artisjokk. Etterfulgt av den velsmakende svente foia gras og trøffel .... masse trøffel :-)
Min viktigste var en veldig rik, men deilig biff kurs med smelte i munnen biff kinn. Vi avsluttet med en tarte tatin... som var kjempegod!
Anbefaler dette stedet på det sterkeste og kommer uten tvil tilbake.

3. Can Quet

Hovedvei Valldemossa s/n | 900 meter fra Deya Village, 07179 Deia, Mallorca , Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$337 - HK$761 +34 971 63 91 96

Utmerket - 69 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 102 anmeldelser

Can Quet er en restaurant med unik utsikt til den sjarmerende landsbyen Deya. Det tilbyr et utsøkt utvalg av kjøtt, fisk, ris og grønnsaker på grillen. Hver ingrediens i vårt kjøkken er gitt for å ha høyeste kvalitet. Perfekt å spise middag eller lunsj på sine spektakulære terrasser mens du er i kontakt med naturen, midt i Tramuntana Fjell . Can Quet ligger i en sjarmerende beliggenhet som gjør det til en romantisk, stille og fredelig restaurant å nyte med alle fem sanser. Du kan oppdage at Deya spiser en utsøkt lunsj eller en sunn middag. En restaurant med mange års historie, stor erfaring og mange lojale kunder. Alltid i konstant oppussing, i år med nye kjøkken, griller og fasiliteter, foruten ny dekorasjon og et helt nytt image. Videre tilbyr Can Quet Restaurant i år en agenda på Konserter , kunstutstillinger og kulturelle, kunstneriske begivenheter for inneværende sesong. Natur, fantastisk utsikt, unik sjarm, fredelige omgivelser, deilig mat, kunst og kultur, alt til en fornuftig pris.

Anmeldt av Robesi - London, Storbritannia

Vi gikk til Can Quet fra hotellet vårt Costa d’Or (godt 55 minutter), så var desidert varme og plaget ved ankomst, men den varme, vennlige velkomsten og fredelige omgivelsene fikk oss snart til å slappe av. Gjennom hele måltidet var tjenesten ulastelig fra Anna og hennes ansatte, oppriktig vennlige og hjelpsomme uten å være påtrengende eller nedlatende. En virkelig leksjon i tjeneste for mange andre.
Innstillingen til restauranten er nydelig med fantastisk utsikt fra det åpne Terrasse til Deia og de omkringliggende åsene. Etter å ha slukket tørsten med en øl (svært nødvendig) fikk vi en Amuse Bouche med jordbær- og kokosnøttgazpacho, som var deilig. Restauranten spesialiserer seg på matlaging på kull med ferske lokale råvarer og menyen var variert uten å være for omfattende. Etter mitt syn er det alltid et godt tegn. Likevel var det en skikkelig kamp å velge gitt hvor appetittvekkende hver rett hørtes ut. Vi plukka til slutt for den grillede blekkspruten som forretter, som var sublime, skylt ned med et glass av den lokale hvitvinen. Til hovedretten hadde vi begge det diende lammet, som var helt utsøkt, enkelt og perfekt tilberedt og et av de smakligste lammestykkene jeg kan huske på lenge. Anna hjalp oss med å velge en lokal rød (som jeg husker Petit Torrent) som passet perfekt. Vi fikk noen sjokolade petit fours etterpå som vi nøt med noen fine doble espresso. For å toppe kvelden vår, vevde Anna litt magi og klarte å sikre oss en av de to taxiene som er tilgjengelige i Deia for hjemreisen.
Can Quet er en fantastisk beliggende restaurant som optimerer utsikten med en flott åpning Terrasse . Det er helt klart en premie på en vennlig og imøtekommende service, en av de beste vi har møtt. Maten er ganske enkelt tilberedt og perfekt tilberedt over et kull med noen utmerkede lokale råvarer og viner som passer. Da vi var der var det sannsynligvis 50 % okkupert, noe vi syntes var veldig overraskende i høysesongen, så hvis du er i området vil vi anbefale å prøve det ut.

4. Sebastian

Calle Felipe Bauza s/n, 07179 Deia, Mallorca , Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Middag, sen kveld HK$8 +34 971 63 94 17

Utmerket - 78 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 481 anmeldelser

Anmeldt av mantramoreholidays - Stourbridge , Storbritannia

Restauranten er liten og intim med ulastelig dekkede bord med hvite duker, et snev av kvaliteten som kommer.
Vi ble hilst hjertelig velkommen og vist til et hjørnebord ved siden av inngangen (som var svakt opplyst, takk og lov for at iphone-lykter kunne lese menyen).
Måltidet vårt startet med velsmakende ferskt brød og en utmerket amuse bouche, våre forretter var også gode.
Til strømnettet bestilte vi begge lammestativ, for en av oss var kjøttet mørt og godt tilberedt for den andre litt tøft.
Vi delte en ørken som var deilig.
Tjenesten var flott, veldig oppmerksomme og vennlige. Prisen vi betalte var også rimelig gitt kvaliteten på maten.
Skam om en av strømnettet, men det skremte oss ikke, vi vil definitivt besøke igjen.

5. The Pot-bellied Xelini Deia

Avenida Arxiduc Lluis frelser No 19, 07170 Deia, Mallorca , Spania Gratis wifi, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld HK$337 - HK$675 +34 637 59 09 81

Utmerket - 31 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 7 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 327 anmeldelser

Xelini Restaurant “Tapas” Restaurant som ligger i Deia (fjellby på Mallorca). Det beste lokale og middelhavskjøkkenet. Xelini Restaurant ligger i en eiendom som er 130 år gammel. Den smakfulle innredningen sammen med steinvegger og trebjelker og tillegg av vakker hage gir den perfekte rammen for en nyskapende meny med mallorquinsk mat. Den psot-moderne innredningen forringer ikke, men gir snarere den koselige familieatmosfæren i motsetning til noen av de mer populære turistrestaurantene på øya. Bevarer den tidløse atmosfæren i middelhavskafesamfunnet der folk sitter og passerer tiden på dagen. Selv om Deia er en relativt liten landsby som ligger innenfor Mallorcas Sierra de Tramuntana, har den hatt et verdensomspennende rykte på grunn av noen av dens mer berømte besøkende og innbyggere fra litterater og glitterati fra det nittende og tjuende århundre.

Anmeldt av Kirsten B

Vi ble trukket inn av den sjarmerende vinrankede Terrasse og løftet om flere salater og grønnsaksretter på menyen. Vi ble dessverre skuffet. Denne restauranten tar lignende priser som andre i Deia, men for mat som virker mer som industrielle produkter oppvarmet fra fryseren enn hjemmelaget mat. Brødet og patatas bravas ble definitivt produsert på en fabrikk og ikke restaurantkjøkkenet. Tjenesten gjorde et uinteressert inntrykk, men bestillingen vår ble tatt raskt og maten ble servert med samme hastighet, som er det mest positive jeg kan si om denne restauranten.

6. Sa Vinya

Calle Vinya Vella 4, 07179 Deia, Mallorca , Spania Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wifi, Reservasjoner , Serverer alkohol, full bar, vin og øl Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, drikke HK$94 - HK$432 +34 971 63 95 00

Utmerket - 61 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 329 anmeldelser

Anmeldt av Sucumbria12

Vi booket Sa Vinya etter Lesning anmeldelser, og vi er veldig glade for at vi gjorde det. Nydelig atmosfære, veldig vakre omgivelser med en pen Terrasse og utsikt over Fjell ovenfor, vennlig, imøtekommende, men ikke for oppmerksomt personale, fredelig atmosfære og veldig god mat. Alt vi hadde var veldig godt tilberedt og presentert, men mallorcansk lam, geitoststarter og mandelkakedessert med mandelis var spesielt gode.
Prøv et glass amaretto og is å drikke til mandelkake-desserten. Perfekt.
Neste gang vi er i området kommer vi definitivt tilbake.

7. Na Foradada Lookout Restaurant

Hovedvei Valldemossa Km 65.5, 07179 Deia, Mallorca , Spania Barnestoler tilgjengelig, rullestoltilpasset, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi Spansk, Middelhavet Lunsj, middag, frokost HK$141 - HK$290 +34 971 63 60 84

Utmerket - 39 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 10 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 191 anmeldelser

Middelhavsmatrestaurant med enestående utsikt over Sierra de Tramuntana, nærmere bestemt den naturlige formasjonen Sa Foradada.

Anmeldt av MollieArchie - London, Storbritannia

Fantastisk utsikt for begge terrasser. Nytt eierskap og de er vennlige og sjarmerende. Maten er dårlig standard. Jeg antar det er frosset og ikke nylaget.Prisene er rimelige.

8. Landsbykafeen

Calle Felipe Bauza 1, Bajo, Deia, Mallorca , Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Barnestoler tilgjengelig Kafé, Middelhavet, Internasjonalt, Europeisk, Spansk, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld +34 971 63 64 22

Utmerket - 72 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 337 anmeldelser

Veldig godt laget liten kafé som serverer internasjonal mat. Nylaget mat, salater, god dessert... og Lemonade!! Romantiske omgivelser, veldig kjærlige eiere...

Anmeldt av 135alanb - London, Storbritannia

Du vil legge merke til at ganske mange lokalbefolkningen spiser her. Med god grunn. Det er enkelt. Avslappet. Vennlig. Hjemmekoselig. Paret som driver det er nydelige og imøtekommende, men tar det på alvor. Vi har kommet hit i årevis og håper fortsatt på mange flere. Forresten, vi trodde de nye lokalene ville forringe, men det er rett og slett endret.

9. Kan Lluc

Cala Deia, Deia, Mallorca , Spania Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Reservasjoner Sjømat, middelhavsmat, europeisk, spansk Lunsj +34 649 19 86 18

Utmerket - 53 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 56 anmeldelser

Tlf. +34 649 198 618

Anmeldt av Rubybirkenhead - Birkenhead

Dette stedet blir ramponert i høysesongen da det bare er to spisesteder på stranden, og dette er den billigste av de to. Familiedrevet, serverer det fersk fisk og salater - pluss min favoritt: egg og chips!

10. Ca's Patro mars

Carrer Sa Cala, 07179 Deia, Mallorca , Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Sjømat, Middelhavet, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag +34 971 63 91 37

Utmerket - 41 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4 basert på 523 anmeldelser

Anmeldt av Spiderquadrifoglio - New York City, New York

Virkelig en fantastisk setting og fantastisk mat. Helt verdt det bare for utsikten. En lett spasertur nedover en lang sti fra Deia til stranden og der sitter du, med utsikt over solbadere og små fargerike båter, og klippene bortenfor. Ikke rart at det har vært rammen om mang en filmscene. Tjenesten er overraskende effektiv. Jeg antar at de blir vant til å haste gjennom stolene. Solnedgangen er spektakulær, men enhver fin ettermiddag gir et spesielt minne.