Topp 10 restauranter i Huntsville, USA

Huntsville er den fjerde største byen i Alabama, som ligger i den nordligste delen av staten. En by med en 200-årig sørstatsarv, vil besøkende finne aktiviteter som feirer Huntsvilles rike historie, samt attraksjoner som fremhever byens vitenskapelige side. I Alabama Constitution Village bruker landsbyboere i tidstypiske klær tid fra sine daglige gjøremål for å guide deg gjennom åtte rekonstruerte bygninger i føderal stil. Yngre besøkende vil elske de 150 praktiske aktivitetene ved Sci-Quest Hands-on Science Center, og eldre barn vil lære hva som kreves for å bli astronaut ved U.S. Space and Rocket Center. Ser du etter utflukter med kulturell stil? Landemerker som Huntsville botaniske hage og Huntsville Museum of Art er et must å se. National Trust for Historic Preservation kåret Huntsville til sin 'America's Dozen Distinctive Destination for 2010'-liste.
Ting å gjøre i Huntsville

1. Connors Steak & Seafood

345 The Bridge St, Huntsville, AL 35806-0002 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitører, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Godtar kreditt Kort Amerikansk, Steakhouse, Sjømat, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj SGD 12 - SGD 46 +1 256-327-8425

Utmerket - 70 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Vi er et steakhouse som spesialiserer seg på fersk sjømat og førsteklasses lagrede biffer, samt gourmetsalater, pastaer og mer! Nyt en minneverdig kveld med venner og familie i våre velutstyrte spisesaler, eller kom innom for lunsjen du og dine kollegaer fortjener. Vår vennlige service og smakfulle mat vil få deg til å komme tilbake for mer.

Anmeldt av Wendy R

Connors er en av våre favoritter for datekveld. Den har en flott vinliste og fantastisk mat. Jeg vil anbefale å gjøre reservasjoner. Takk for komplimentene på menyen vår, samt din anbefaling. Vi er glade for å være din favoritt for datekveld, og vi ser frem til å servere deg igjen snart!

2. Smeltedigel

340 The Bridge St, Suite 202, Huntsville, AL 35806-0019 Servitører, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Godtar kredittkort Amerikansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Middag SGD 26 - SGD 59 +1 256-327-8888

Utmerket - 69 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 329 anmeldelser

På Melting Pot of Huntsville er fondue en morsom og interaktiv matopplevelse - og i mer enn tre tiår har The Melting Pot definert nisjen på tvers av den amerikanske spisescenen. På The Melting Pot blir fondue virkelig en minneverdig fire-retters matopplevelse der gjester kan dyppe seg i noe annerledes - og oppdage alle ingrediensene for en unik matopplevelse, inkludert en avslappet atmosfære, private bord, oppmerksom service, fine viner og signaturfondue middager. The Melting Pot of Huntsville ligger i andre etasje i Bridge Streets nordøstlige hjørne - like forbi Brighton Collectibles. Den har en uteplass med utsikt over Westin Huntsvilles gårdsplass. Vi er kun åpen for middag fra kl. 17.00 til 22.00. Mandag-torsdag, kl. 16.00 til 23.00. Fredag-lørdag og 16.00 til 21.00. På søndager.

Anmeldt av Robert L - Huntsville, Alabama

Vi har gått på «Smeltediglen» siden den åpnet. Før det kom til Huntsville, skulle nyttårsaften vår til Nashville sentrum. Det gjorde vi flere år på rad til det kom hit. Jeg antar at nyheten tok av. Men vi elsker fortsatt maten og atmosfæren. Vi går flere ganger i året.

3. Grill 29

445 Providence Main St NW Ste 101, Huntsville, AL 35806-4833 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Reservasjoner, Privat middag, Full bar, Godtar kredittkort Amerikansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost SGD 13 - SGD 66 +1 256-489-9470

Utmerket - 68 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 578 anmeldelser

Grille 29 er Huntsvilles hotteste nye konsept innen eksklusiv, uformell servering. Ligger i hjertet av Providence Grille 29 tilbyr gjestene et bredt utvalg av middagsvalg i en stilig komfortabel atmosfære. Husets spesialiteter er i menydelen 'Fra grillen' med møre stykker som vår 8 oz. Filet Mignon og 12 oz. New York Strip Steak. Sammen med reker med Jumbo Lump Krabbekjøtt eller stekt Jumbo Kamskjell, er disse salte og solide hovedrettene unikt presentert og tilberedt etter din smak. Den stilige trebaren på Grille 29 har full brennevinsservice og er bemannet av noen av områdets mest profesjonelle og høflige bartendere. Vinkartet består av 104 varianter av flaskevin, hvorav 52 er tilgjengelig på glass. Den fristende signaturen Martini og cocktailer forbedrer din generelle matopplevelse. Få nye venner og nyt en drink i baren eller møt gamle venner for drinker i den avslappende salongen.

Anmeldt av thecowboylawyer - Hunstsville, AL

Vi hadde en mindre enn fantastisk opplevelse ved vårt siste Grille 29-besøk og vurderte det her.

Det har gått omtrent et år og vi bestemte oss for å se hva som hadde endret seg.

Til vår store overraskelse forbedret Grille 29 vår tidligere erfaring og overgikk forventningene våre.

Vi klaget sist på at Grille 29 hadde skrudd sammen da de kastet gazpachoen og kveitekinnene, blant andre populære menyelementer.

Vi var veldig glade for å prøve deres escargot, som var fantastisk, og deres kjøtt- og osteforrett, som overgikk forventningene våre. Kokken har laget en fantastisk syltetøy med karamellisert løk og... få denne... bacon. Det var helt fantastisk. Kudos til kokken for denne fantastiske kreasjonen. Vi kunne ikke slutte å spise det.

Krabbekake-hovedretten var helt perfekt, og vi hadde ris og edamame succotash som sider.

Serveren vår var Darrell, en fantastisk, profesjonell server med riktig timing, nåde og kunnskap om både vin- og matmenyene.

Vi er glade for at Grille 29 overgikk forventningene våre, og vi kommer tilbake.

4. Ol Heidelberg Cafe

6125 University Dr NW Ste E14, Huntsville, AL 35806-1769 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar tysk, europeisk, sentraleuropeisk Lunsj, middag, brunsj +1 256-922-0556

Utmerket - 56 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 657 anmeldelser

Anmeldt av 1818Dee1818 - Woodridge, Illinois

Dette stedet er i et kjøpesenter, og det er ganske lite inni, men vi dro på en ukekveld til middag og ble sittende med en gang. Maten var god, jeg hadde schnitzel med pannestekte poteter, utmerket ... tjenesten var hyggelig, men prisene var litt høyere enn vi forventet.

5. Rosies meksikanske Cantina

7540 Memorial Pkwy SW, Ste AA, Huntsville, AL 35802-2265 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Meksikansk, sørvestlig, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 13 - SGD 20 +1 256-382-3232

Utmerket - 60 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 849 anmeldelser

Anmeldt av WaterBuffalo2 - Frederick, Maryland

Var på besøk i Huntsville og likte min første gang å spise på Rosie's Mexican Cantina. Måltidet var deilig og prisene var veldig rimelige. Jeg hadde den tilpassede kombinasjonsfatet med tre valg av forskjellige enchiladas eller tacos med meksikansk ris og refried bønner for $10,95. Som en bonus var det onsdag og halv pris meksikansk øl på flaske. Jeg vil definitivt gå tilbake neste gang jeg er i Huntsville.

6. Bomullsrad

100 Southside Sq, Huntsville, AL 35801-4225 Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Betjent parkering, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Uteservering, Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wifi Amerikanske, glutenfrie alternativer, vegetarvennlige, veganske alternativer Lunsj, brunsj, drinker, middag, sen kveld SGD 16 - SGD 47 +1 256-382-9500

Utmerket - 64 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 280 anmeldelser

Anmeldt av Joseph F

Cotton Row er i en klasse for seg selv - en virkelig spektakulær matopplevelse. Det er en helt klart favoritt for viktige forretningsmøter, festmåltider med familie og venner, samt private, romantiske måltider. Kokken James Boyce har en genial beherskelse av amerikansk nouvelle quisine: ferske ingredienser fra lokale gårder og kilder; og en kunstferdig blanding av smaker for å skape spennende, deilige oppfinnsomme nye retter. Cotton Row ligger i en historisk bygning med en oppdatert, sofistikert arkitektonisk design og behersket design som skaper en eksklusiv atmosfære for utsøkte måltider. Det er fire forskjellige arenaer - hovedspisestuen og baren, en inimate vinkjeller i underetasjen, en populær uteplass og flere rom med balkonger ovenpå som passer godt til fester. Selv om t er rett ved Tinghusplassen, er det rikelig med gratis parkering i nærheten, og gratis betjent parkering, nyttig i dårlig vær. Servitørene er ungdommelige, oppmerksomme, godt informert om detaljene i hvert tilbud på menyen og upåklagelig hyggelig. Førsteklasses. Dyrt, men fortsatt en stor verdi.

7. Po Boy Factory

815 Andrew Jackson Way NE, Huntsville, AL 35801-3506 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, sjømat, cajun og kreolsk Lunsj middag SGD 13 +1 256-539-3616

Utmerket - 59 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 542 anmeldelser

Anmeldt av bamacop83 - Moulton, Alabama

Dette er omtrent så bra som du kan komme til Cajun så langt fra Mississippi. Min eneste klage ville være atmosfæren. Jeg vil gjerne høre litt zydeco eller Cajun-musikk, eller kanskje til og med litt Dixieland; noe som minner meg om Louisiana. Jeg hadde reker po gutten, som var bra. Det er vanskelig å rote til en rekepoengutt. Det som er vanskelig er en gumbo, men det var flott! De kastet inn litt langusterhale, kylling og reker i gumboen som proteiner. Rouxen var vakker brun. Dette er tredje gang jeg har vært der, og vi kommer tilbake.

8. Phil Sandovals meksikanske restaurant

6125 University Dr NW, Ste E18, Huntsville, AL 35806-1757 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Meksikanske, sørvestlige, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 256-489-5711

Utmerket - 59 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 415 anmeldelser

Anmeldt av MichaelFussell - Gray, Louisiana

Jeg liker salsa, chips var varm og frisk. Biff burrito var bare gjennomsnittlig som var bønner og ris. De gir deg en liten porsjon iskrem som var hyggelig. Tjenesten var svært mangelfull kl. 08.00 om natten, og de var ikke opptatt....MerBeklager, vi var ikke opp til dine standarder, men vil gjerne snakke med deg om opplevelsen din ... vennligst ring meg når det passer deg, spurte 256-489-5711 etter meg, Phil Sandoval...

9. Rosies Cantina

6125 University Dr NW, Huntsville, AL 35806-1757 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Fjernsyn Meksikanske, sørvestlige, vegetarvennlige, veganske alternativer Lunsj middag SGD 13 - SGD 20 +1 256-922-1001

Utmerket - 52 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 286 anmeldelser

Anmeldt av Cindi1877 - Huntsville, Alabama

Besøkte Rosie's til middag og hadde Mahi-Mahi tostadas. Alt av salat-ting på toppen var flott, men fisken var så overstekt at den var uspiselig. Sjetongene som tilbys er flotte; salsaen er bare ok. Vil ikke haste tilbake når som helst snart.

10. Hildegards tyske kjøkken

2357 Whitesburg Dr SE, Huntsville, AL 35801-3841 Uteservering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Aksepterer Kredittkort Tyske, europeiske, sentraleuropeiske, glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 10 - SGD 26 +1 256-512-9776

Utmerket - 73 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 213 anmeldelser

Hildegards tyske kjøkken setter sin ære i å servere måltider som er ferskt tilberedt, perfekt krydret og minner deg om retter som serveres på Omas kjøkken. Du vil aldri forlate Hildegards sulten! Kombiner måltidet ditt med en av våre mange tyske weine eller biere, og ikke glem å sjekke ut vår dekadente dessertkoffert. Hvis det er noe vi kan gjøre for å gjøre besøket ditt hos oss morsommere, ikke nøl med å spørre. Vi ser frem til å betjene deg i dag og i mange dager fremover.

Anmeldt av einsteinmatrix - Marietta, Georgia , Forente stater

På vei til Marriott for en spillekonvensjon var vi innom for en matbit... Kort sagt, utsøkt. Jeg hadde Jäger Schnitzel med rødkål og surkål, min forlovede hadde Jäger Melt sandwich, men med Gouda i stedet for sveitsisk ost. Serveren vår, Katie, tok enestående vare på oss, og jeg ser frem til neste gang jeg kan besøke.