Topp 10 restauranter i Marsaxlokk, Malta

Marsaxlokk (maltesisk uttale: [marsaʃˈlɔk]) er en tradisjonell fiskerlandsby i den sørøstlige regionen på Malta, med en befolkning på 3 534 per mars 2014. Landsbyens navn kommer fra marsa, som betyr «havn» og xlokk, som er lokalt navn for sørøst. Ordet er relatert til navnet på den tørre siroccovinden som blåser fra Sahara, sammenlignbar med det tilsvarende katalanske ordet, 'xaloc'. Landsbyen er kjent for Marsaxlokk-markedet, et stort marked som finner sted rundt hele landsbyen på søndager og turistmarked alle dager i uken. Innbyggerne i landsbyen kalles Xlukkajri og er historisk fiskere.
Ting å gjøre i Marsaxlokk

1. Capana

60 Xatt Is-Sajjieda | Vei langs vannkanten - turistområde, Marsaxlokk , Island of Malta NSC 1302, Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, sjømat, middelhavsmat, europeiske, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +356 2165 7755

Utmerket - 51 %

God - 35 %Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 259 anmeldelser

Restauranten ligger overfor gatemarkedet/vannkanten i denne fiskerlandsbyen. Maten er lokal, men forskjellig fra den vanlige turistprisen.

Anmeldt av Altea88 - Suffolk

Vi valgte ikke denne restauranten, den valgte oss - lang historie! Det er nok å si at det var et utmerket valg. Den gratis antipasti servert av den vennlige profesjonelle mannen kalt Ika var en god start på kvelden. Forrettene med grillet calamari og sopp, deilig og fettuccine Siciliani og andebrystet var pent servert og svært velsmakende. Dette er en super liten restaurant, god service og god mat pluss rimelige priser - vi kommer tilbake!

2. Tartarun fiskerestaurant

29 Fishermen's Beach, Marsaxlokk , Island of Malta NSC 1301, Malta Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Sjømat, Europeisk, Supper, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +356 2165 8089

Utmerket - 71 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 928 anmeldelser

Anmeldt av Stephen_galea - Saint Julian's, Malta

Uten tvil er dette DEN BESTE fiskerestauranten i Malta . Hendene ned. Periode. Jeg har spist regelmessig på denne restauranten i over 10 år nå, og kvaliteten på mat og matlaging er konsekvent på høyeste nivå. Det blir virkelig ikke bedre enn dette for fisk. Og det er en flott og variert vinliste også.
Som en familiedrevet restaurant går de utover for å sikre at din matopplevelse virkelig blir minneverdig. Jeg har spist på Michelin-stjernerestauranter enn å ikke engang komme i nærheten av dette. Ikke kast bort tiden din. Hvis du vil spise fisk, kom hit!

3. Vår elskerinne

87 Xatt Is-Sajjieda | Marsaxlokk , Marsaxlokk , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$8 +356 2766 7720

Utmerket - 61 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

La Nostra Padrona Restaurant er perfekt for alle som søker en matopplevelse å huske, enten det er en avslappende lunsj eller overdådig middag, vår velkomst er alltid varm. . Ligger midt i hjertet av Maltas viktigste fiskerlandsby, Marsaxlokk , La Nostra Padrona Restaurant har full utsikt over den pittoreske havnen. Selv om den hovedsakelig spesialiserer seg på sjømat, inkluderer 'A la Carte'-menyen middelhavsretter og ulike spesialiteter fra kokken vår. Med fisk levert daglig rett fra båtene er det alltid garantert et utvalg av fersk fisk og skalldyr. Spør alltid etter vår daglige spesialitet. Designet med den hensikt å blande klassisk med moderne interiørets blå og hvite fargevalg gjenspeiler det blå vannet i Marsaxlokk Spektakulære fiskehavn og båter. Vår spisestue er komfortabelt romslig. Vi har to restauranter i 1. etasje og 1. etasje som man kan ha tilgang til med heisen som kan ta opptil 8 personer. Vår à la carte restaurant, SPESIALISERER fra ulike typer salater, 100% fersk pasta, grill, fersk fisk og mer enn 135 forskjellige viner som man kan velge mellom. Man kan nyte panoramautsikt over havet fra vår gamle balkong i landsbyen. Restauranten ligger på forsiden, som har en enda mer spektakulært vakker utsikt; du kan spise inne eller ute mens du ser på de spektakulære fargene på fiskebåtene. Virkelig det perfekte stedet å nyte og spise eller enda mer er perfekt for alle som søker en matopplevelse å huske, enten det er forretninger, lunsj eller middag. Vi tar imot bestillinger for alle anledninger, spesielle menyer for fester er tilgjengelige. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til La NOSTRA PADRON RESTAURANT; det vil være en glede å være vertene dine.

Anmeldt av Karolina M

Vi har vært i La Nosta Padrona et par ganger, og generelt liker vi dette stedet. Tydeligvis, som overalt Malta regningen er latterlig høy, men det er det Malta . Det jeg er veldig sint er at i dag de ga er en gammel fersk fisk- 50 eur. Det jeg spiser i dag var ikke ferskt!!! Jeg sitter igjen med en slik følelse av å bli lurt og uærlighet. På den annen side er dette aktuelt maltesisk, de vil alltid chatte med deg, og tror du ikke vil kjenne deg igjen. Svak maltesere!!!

4. Zonqor Point Restaurant

Triq Ghar ix Xemgha | Nær gamle Marsascala svømmebasseng, Marsascala , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +356 7970 4560

Utmerket - 87 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 504 anmeldelser

I drift i mer enn 25 år. Spesialiserer seg på fiskeretter med nyfanget middelhavsfisk. Ligger overfor det gamle nasjonale svømmebassenget i Marsascala , Malta .

Anmeldt av Jenny H - Bromley

Tre av oss besøkte Zonqor Point Restaurant til lunsj i dag. Vi ble ønsket velkommen med et vennlig smil og en hilsen og vist til bordet vårt. Bestillingen på drinker og menyen ble brakt veldig raskt mens vi diskuterte et bredt utvalg av menyer, for enhver smak og dietter. Vi bestilte dagens tre ferske fiskspesialiteter, og vi ble ikke skuffet. Den kom med stekte grønnsaker, chips og frisk salat og var deilig. Dette var god mat servert med omhu, og vi kommer tilbake neste gang vi besøker Malta . Det beste måltidet til dags dato og veldig rimelig. Takk skal du ha.

5. Ta' Victor Restaurant

Misrah Vår Frue av Pompeii | 36 Square, Marsaxlokk , Island of Malta MXK 9023, Malta Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Godtar kredittkort Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, brunsj, sen kveld HK$212 - HK$290 +356 9947 4249

Utmerket - 76 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 743 anmeldelser

Ta' Victor restaurant ligger i den sjarmerende fiskerlandsbyen Marsaxlokk i sør for Malta . Chef/Patron Victor har en lidenskap for tradisjonell maltesisk mat og tilbyr en meny som inkluderer alle de vanlige mistenkte når det kommer til typisk lokal mat. Dette spenner fra kanin til lam, snegler til blekksprut, lasagne til lokal fisk og mye mer. Det hele serveres i innbydende maltesisk gjestfrihet i en restaurant som er ideell for hele familien. Plasseringen på hovedsiden Marsaxlokk plassen foran sognekirken og rett over veien fra fiskehavnen er også et stort pluss som bare bidrar til den lokale følelsen av stedet.

Anmeldt av Marthese P - Malta

Holdt skolekamerattreff her og vi koste oss veldig. Maten var nylaget, rikelig og god. Victor er vennlig og kommer opp med en ny meny hver dag. Det føles akkurat som å gå til bestemors hus for et familiemåltid da vi var unge - alltid i påvente av hva Nanna skal lage til oss... Alltid lurt å ringe på forhånd hvis du er en stor gruppe, da de bare har nok plass for store grupper ute når været er fint. Jeg gikk om sommeren og vi satt ute. Prisen for hele måltidet er også veldig rettferdig. Takk Victor.

6. De tre søstre

Fishermen's Shore, Marsaxlokk , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Middelhavet, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag +356 2765 6501

Utmerket - 38 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 554 anmeldelser

Anmeldt av Y F - Folkestone , Storbritannia

Jeg dro hit for å smake på fiskesuppen. Det var €6,95, og når det ble servert var det biter av hvit fisk og hvit ris som fløt i en smakløs kjøttkraft! Ikke den rike, varierte fiskegryten jeg forventet.
Så i dag da jeg besøkte Marsaxlokk igjen, jeg valgte en annen kafé. Omtrent gjennomsnittlig.

7. Jegertårnet

Wilga Street, Marsaxlokk , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Parkering tilgjengelig, Full bar Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +356 2165 1792

Utmerket - 73 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 209 anmeldelser

En familiedrevet restaurant de siste 45 årene som stolt har vært de samme eierne de siste 36. Man kan velge å spise innendørs eller utendørs. Menyen vår varierer fra fiskeretter til skalldyr-, blekksprut- og calamariretter, fra kjøttretter som filet og ribeye til and-, lam-, kylling-, svine- og kaninretter, fra pastaretter til pizza. Ser frem til tilpasset ditt. God appetitt!

Anmeldt av Vicente C

Etter et besøk på markedet og byen Marsaxlokk , under en brennende hete, ser vi etter en restaurant med den hensikt å spise fisk og ... finner vi Hunters Tower. Utmerket oppmerksomhet og fisken veldig bra. Den grillede gyldne fisken veldig godt utført...Mer Tusen takk for din positive anmeldelse!! Håper å tjene deg igjen.

8. Opera CaffeLounge

74 | Fisherman's Wharf, Marsaxlokk , Island of Malta MXK1303, Malta Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +356 2713 2168

Utmerket - 63 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 538 anmeldelser

Anmeldt av Klaudia C

Maten er lokal og velsmakende, spesielt fisk og vin. Det er verdt prisen, og vi var heldige som hadde en veldig hyggelig servitør som var ærlig med oss ​​og hjalp til med å velge den beste av rettene. Vi skal besøke dette stedet i slutten av uken, og jeg håper vi vil møte serveren vår-Aleksander igjen.

9. Rising Sun Bar

20 Fishermen's Beach, Marsaxlokk , Island of Malta NSC 1301, Malta Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Reservasjoner Sjømat, Middelhavet, Europeisk Lunsj middag +356 2165 9072

Utmerket - 66 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 95 anmeldelser

Anmeldt av Alicetta_C

Vi dro dit på grunn av kommentarene her, og maten skuffet oss ikke. Det er et lite sted, men veldig lett å finne, og det er noen bord utenfor og vi kunne se kystområdet. Sjømaten var fersk og velsmakende, og servicen var rask. Vil definitivt anbefale for alle besøkende til Marsaxlokk .

10. T'Anna Mari

28, Xatt Is-Sajjieda | Xatt er fiskere, Marsaxlokk , Island of Malta , Malta Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Serverer alkohol, Full bar, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Supper, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag +356 2744 6211

Utmerket - 67 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 478 anmeldelser

T'Anna Mari Restaurant ligger i Marsaxlokk , i den sørlige delen av Malta . Her kan du nyte de beste middelhavsrettene laget av Salvatore.

Anmeldt av Vanessa M - Saint Julian's, Malta

Vi dro dit for en god stund siden for lørdagslunsj. Jeg valgte calamari og det var helt deilig. Porsjonen var også raus, så mye at jeg bare spiste halvparten.
Da servitøren kom for å fjerne tallerkenene våre, ba jeg ham ta resten for take away. Han var fremmed og misforsto meg mest sannsynlig, og kastet det i stedet. Da han kom tilbake og tok med regningen, ba jeg om den, og han ba om unnskyldning. Jeg var ikke fornøyd, men bestemte meg for å la det gå siden det var en liten feil.
Da vi gikk for å betale, var kokken der og spurte om vi likte maten. Partneren min nevnte misforståelsen og kokken ba oss vente noen minutter mens han tilberedte en liten porsjon til oss for take away. Vi ventet og han kokte nesten en hel porsjon, inkludert sidene! Nå er det det jeg kaller kvalitetskundeservice! Unødvendig å si forlot jeg restauranten mye lykkeligere enn jeg var noen minutter før!