Topp 10 restauranter i Mount Kisco, USA

Mount Kisco er en landsby og by i Westchester County , New York , USA. Byen Mount Kisco ligger sammen med landsbyen. Befolkningen var 10 877 ved folketellingen i 2010.
Ting å gjøre i Mount Kisco

1. Lefteris Gyro

190 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-2953 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Levering Middelhavet, gresk, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj middag +1 914-242-8965

Utmerket - 37 %

God - 46 %Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 154 anmeldelser

Anmeldt av revrpb619 - Ridgefield, Connecticut

Vårt besøk her var fint, maten var god og porsjonene var enorme, det ville være ENORMT. Alt vi aldri ble ferdig med ble tatt med hjem og sørget for et nytt måltid neste dag.
Totalt sett ble jeg ikke WOWwed med opplevelsen, siden jeg forventet så mye mer. Min middag følgesvenner var kjent med den andre plasseringen i Tarrytown og raved om maten der. De innrømmet at det andre stedet var bedre. Dette var fortsatt bra, men en skuffelse basert på hva jeg ble ledet til å forvente.
Når det er sagt, maten her var, som jeg sa, god og anmeldelsen min bør ikke tas som negativ.

2. La Tulipe-desserter

455 Lexington Ave, Mount Kisco, NY 10549-2718 Ta ut Frokost +1 914-242-4555

Utmerket - 93 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5 basert på 40 anmeldelser

Anmeldt av Julietta A - Mount Kisco, New York

Jeg har kjøpt bakervarer her siden de åpnet. Eieren Maarten trente i Paris, blant andre internasjonale steder, og han har en ekte europeisk sensibilitet. Ingrediensene er ferske, lokale, økologiske når det er mulig, og UTE AV DENNE VERDEN. Beste sorbet noensinne! På nivå, om ikke bedre enn, sorbet jeg har hatt i Paris eller gelato jeg har spist i Italia . Prøv pæresorbeten, eller blodappelsinen, eller hvit fersken, eller cassis, eller sjokoladesorbet--jeg tuller ikke!--med biter av appelsinskall.

Og konditoriet....OMG. Har du noen gang hatt en kouign-amann før? Denne fantastiske bretonske desserten er som butterdeig med klebrige karamellflekker i lagene, og Maarten er den eneste konditorien jeg vet som lager dem. Kakene er deilige, dekorasjonene vakre, og de tilpassede kakene er alltid en stor hit. (Til min år av vanndragens bursdag laget han en marisipandrage til toppen, med individuelle skalaer...det var et kunstverk.) Familiefavoritten vår er Big Mac [aron]-terten: Hasselnøtt dacquoise kaketopp og bunnen, med et lag sjokoladehasselnøttmousse og et nytt lag lemon curd mellom.

Er det dyrt? Det kan du vedde på.

3. Village Social Kitchen & Bar

251 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-3024 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Bar, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 20 - SGD 33 +1 914-864-1255

Utmerket - 41 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 164 anmeldelser

Village Social tilbyr den perfekte formelen for design, fellesskap og livsstil. God mat, god service, god musikk og gode samtaler. Lydene av lokal skravling øker når du går gjennom døren. Innredningen føles varm og innbydende, men likevel industriell og rustikk ... den perfekte balansen til et innbydende miljø. Murstein, oppusset låve, betonggulv og gjennomsiktig glass støttet av synlige jernstoler definerer strukturen. Den subtile duften av tre som brenner i murovnen fyller rommet, med aksenten av svidd spesialiteter, overfylt med duften av friske urter..vasket med et glass rødvin..alt servert med en side av klassiske rockeriff.

Anmeldt av Bill R

Vi hadde en kollega på besøk fra utlandet. Etter en lang arbeidsdag tok noen av oss ham hit til middag og en god samtale. Jeg valgte det spesielt fordi det var den første rangerte restauranten på TripAdvisor i byen. Det skuffet ikke. Vennlig personale som var veldig tålmodig og fleksibel. Utmerkede hovedretter av ribbe og biff. Wasabi-mosen var ganske god som tilbehør. Atmosfæren var behagelig og bidrar til gode samtaler.

4. Lille Crepe Street

29 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-2301 Takeaway, Sitteplasser, Servitør Fransk, vegetarvennlig Frokost, lunsj, middag, brunsj

Utmerket - 49 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 48 anmeldelser

Anmeldt av EwanderingMan - Hendersonville, North Carolina

Min kone og jeg stoppet her for å ta et alternativ på veien til en Mickey Ds frokost. Når vi kom inn (gjennom den lille butikken til venstre, vegg i vegg med 29 Main Street), ble vi behandlet på en morsom visuell opplevelse med de mange kreative ideene som henger fra veggene, taket, osv. Når det gjelder MAT, ble det en vanskelig tid å bestemme hvilken av de mange interessant-klingende pannekaker å prøve til frokost. Selv om jeg måtte erstatte min vanlige morgenappelsinjuicestarter med en blandet juiceblanding fra juicebaren, fant jeg frokostdrikkealternativet svært velsmakende.

5. L'Anjou fransk konditori

130 N Bedford Rd, Mount Kisco, NY 10549-1510 +1 914-242-4929

Utmerket - 80 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

Anmeldt av Bridget M - Mount Kisco, New York

Har aldri gått galt med noe på dette bakeriet! Skjult bak Domino's og Boston-markedet er dette utrolige bakeriet. Min absolutte favoritt er sjokolademoussekaken deres med bringebærfyll!! De lager også mindre versjoner for litt mini-fornøyelse! Hvis du bestiller for en ferie, sørg for at du legger inn en bestilling, men de er virkelig gode når det gjelder hentetider. De har latt meg komme inn før butikken åpner for å hente noe dagen før en ferie. Det er også alltid veldig travelt, så det beste er å bestille og betale på forhånd, slik at du kan gå rett på vei. Jeg skulle ønske prisene var litt lavere, men jeg har aldri angret på noe jeg har kjøpt.

6. Lille Kabab-stasjon

31 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-2301 Levering, takeaway, sitteplasser, servitører Indisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 914-242-7000

Utmerket - 56 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 92 anmeldelser

Anmeldt av MawaNewYork - Westchester County, New York

Little Kabob Station har utmerket mat, tilgjengelig fra en av de tre restaurantene som er koblet sammen. Det indiske kjøkkenet er velsmakende og moderat priset. Tjenesten er vennlig og hjelpsom, lunsj kan være ekstra travel, så la vente på 10-15 minutter. Det er verdt det.

7. Konditorhjørne

209 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-2925 +1 914-666-5916

Utmerket - 80 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av Janis A

Fantastiske lattes og deilige godbiter!!! Familieeid bakeri med ekte vennlighet for alle kunder. Sterkt anbefalt.

8. Tyrken

20 S Moger Ave, Mount Kisco, NY 10549-2205 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Gateparkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Levering Middelhavet, tyrkisk, Midtøsten, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 16 - SGD 59 +1 914-864-1900

Utmerket - 67 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 64 anmeldelser

Anmeldt av leklekblue - Westchester, NY

Stoppet her for et sent kveldsmåltid på en torsdag. En musiker spilte en rolig Saz (lutt), og den svært vennlige, imøtekommende eieren ga oss gratis forretter (hummus, senneps-oljedip, varm pita). Vi nøt glass med tyrkisk rødvin og delte en stor varm blandet forrett (squashpannekaker, sigara borek, falafel, spinatpai) etterfulgt av en deilig marinert og grillet Chicken Shish Kebab. (Tok hjem en hundepose til lunsj.) Ikke plass til dessert, men de hadde en fin liste med tradisjonelle søtsaker, som bakt halva og baklava. Turken har også en fin lunsjspesial vi har hatt, og den serverer takeaway.

9. Mount Kisco Coach Diner

252 E Main St, Mount Kisco, NY 10549-3026 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, Diner, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld 914-666-5676

Utmerket - 30 %

God - Fire fem%

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 166 anmeldelser

Anmeldt av DocRKS - Blairstown, New Jersey

Fine omgivelser, ser nylig oppdatert ut, hyggelig hilsen. Måtte be servitøren sende over noen for å tørke ned klebrig bord.
Billig sølvtøy og til disse prisene burde det virkelig ikke føles billig i hånden.
Et godt måltid, men absolutt ikke et som burde beherske dette prisnivået. Stekt Tyrkia middag og Rigatoni med biff tips pluss 2 øl kom til $63 uten tips. Jeg tror det er ute av linjen for denne typen matopplevelse.

10. Kameliaen

234 N Bedford Rd, Mount Kisco, NY 10549-1150 Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Privat middag, Tilpasset rullestolbrukere spansk Middag lunsj +1 914-666-2466

Utmerket - 64 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 68 anmeldelser

Anmeldt av Robert A - Hudson River Valley, New York

Du trenger ikke å like spansk mat i seg selv for å nyte denne sjarmerende restauranten. Det er plassert utenfor hoveddraget til Mt. Kisco i et sjarmerende gårdshus. Menyen og spesialene er bare utmerket, og jeg ble hyggelig overrasket. Tjenesten (i løpet av uken) ble levert av eierne - vennlig og topp lyd. Først serverer de en gratis rett (f.eks. ostefylt stekt zucchiniblomst med et vaktelegg). Middagene er av høykvalitetsingredienser, spesielt fiskeutvalgene - direkte fra Hunts Point Market hver dag. Grønnsakene var friske og sprø.De faste menyprisene og spesialtilbudene var veldig rimelige. De har også en tapasmeny hvis du vil spise lett. Spar plass til dessert, selv om de serverte gratis smørkjeks, også.