Topp 10 restauranter i Oradea, Romania

Det barokke palasset i Oradea er rett og slett episk. Bygningen fra 1700-tallet er nå et museum, og huser en utendørs bronse- og marmorstatuepark, transylvanisk folkekunst og en samling av dyrerester som inkluderer dinosaurfossiler. Du kan tilbringe dager her, men prøv å sette av litt tid til andre attraksjoner i Oradea, for eksempel de vakre jugendstilbygningene i Str. Republicii, den astronomiske klokken til Biserica cu Lună, og Băile Felix termiske spa.
Ting å gjøre i Oradea

1. The White Lily - Restaurant & Pizzeria

Parcul Traian 31, Oradea 410044, Romania Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Fjernsyn Italiensk, Pizza, Europeisk, Rumensk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld +40 259 417 731

Utmerket - 29 %

God - 46 %Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 211 anmeldelser

Anmeldt av Raluca S

Vi hadde bestilt et bord for seks, bare for å innse at det var plassert i nærheten av toalettene. Tilsynelatende var det det eneste bordet som var tilgjengelig, men jeg ville ha satt pris på om de ga oss denne detaljen da vi bestilte.
Servitrisen brakte oss tre menyer med mat og bare én for drinker. EN for seks personer. Da hun kom for bestillingene, hadde bare to av oss klart å bla gjennom den. Så kom hun ikke igjen på ganske lenge.
Vi sa at vi skulle bestille sammen slik at maten kommer til alle samtidig. Vi understreket dette, men det var ikke noe problem for servitrisen å gi oss noen tallerkener 20 minutter tidligere enn de andre. Maten min ble kald før all maten kom.
Tjenesten var veldig treg selv for en travel kveld. Maten var under gjennomsnittet. Fancy navn på rettene, men det var noe som lignet fastfood. Laksepastaen til kjæresten min så og smakte godt. Pizzaen var også gjennomsnittlig.

2. Restaurant ROSECAS

General Street Mosoiu Traian No. 17, Oradea 410072, Romania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Ta ut Europeisk, sentraleuropeisk, rumensk, østeuropeisk Lunsj, middag, frokost +40 756 260 185

Utmerket - 51 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 88 anmeldelser

God mat og god valuta for pengene. Et elegant sted med en utmerket servering! Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Anmeldt av Rareswee - Oradea

Å være en lokal og en klient av denne restauranten i mer enn 4 år, ville jeg forvente en viss forbedring fra sin side.
Maten er god mesteparten av tiden, men er det så vanskelig å finne noen høflige og hjelpsomme servitører?
For to år siden var det en flink fyr der, og nå kjeder de seg alle og lager lange ansikter, selv om vi spiser der minst to ganger i måneden...
En annen skuffende ting er det faktum at vi ikke fikk lov i fjor Terrasse , ute med en liten hund. De fortalte oss at det var noen klienter som klaget over en hund som drikker vann fra en bolle som opprømt tilhører samme sett som resten av tallerkenene til klientene. Så i stedet for å kjøpe noen metaller til kjæledyr, har de bare utestengt dem fra stedet.

3. Corsairen

Piata Creanga Ion 1, Oradea 410009, Romania Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Parkering tilgjengelig, Godtar kredittkort Italiensk, Pizza, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, brunsj HK$94 - HK$487 +40 259 449 494

Utmerket - 60 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 183 anmeldelser

Anerkjent italiensk matrestaurant, spesialisert på fiske- og kjøttretter, i Oradea In Romania , i restauranten røyker du ikke.

Anmeldt av pitzuri - New York City, New York

Hvis du leter etter et koselig sted, med deilig mat og god vin, er Corsarul Restaurant stedet for deg.
Alle spesialitetene deres er helt deilige, men deres 'zupa di pesce' forblir min absolutte favoritt... det er i grunnen en sjømatgryte som kokes sakte i to timer. Det er derfor hvis du ønsker å bestille denne retten (som kan komme i porsjoner for 2-3-4-5 personer), må du sørge for å ringe dem på forhånd og bestille den.
Faren min er forelsket i pizzaen deres og biffen deres. De leverer ikke, men du kan likevel ringe dem og be om henting, og du kan nyte maten hjemme.
Jeg har aldri spist noe der jeg ikke likte, så i utgangspunktet vil du være fornøyd med det du velger.
På kveldene (ikke bare i helgene) kan det bli overfylt, så for å spare deg selv for litt energi, er det bedre å ringe og bestille på forhånd.
Hvis du ønsker å røyke, sørg for å be om en Terrasse bord - de har varmere så ikke bekymre deg, du vil ikke være kald om vinteren.
Hvis du ender opp med å spise der i jordbærsesongen, sørg for at du ber om deres jordbærtagliata-spesialitet og ha til dessert jordbærtiramisuen - helt deilig!

4. The Lucky Inn

7 Kogalniceanu Mihail Street, Oradea 410067, Romania Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Uteservering Bar, Europeisk, Rumensk, Pizza, Østeuropeisk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +40 359 199 466

Utmerket - 55 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 77 anmeldelser

Anmeldt av Elena B - Timisoara , Romania

Dette stedet har god mat, porsjonene er veldig store og maten er velsmakende. Vi bestilte biffsuppe, oksegryte med tilbehør, svinenakke, potetmos, bakte poteter og stekt ost (cascaval rute) og alt var deilig.
Plasseringen er også veldig bra, å være nær sentrum.
Også, servitrisen var ok, med tanke på at vi var stor og høylytt gruppe

5. HUB-restauranten

9, Calea Aradului gate | Hotel Ramada Oradea, Oradea 410224, Romania Ta ut , Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Privat bespisning, Godtar kredittkort Italiensk, Steakhouse, Europeisk, Internasjonalt, Middelhavet, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Drikke, frokost, lunsj, middag HK$31 - HK$306 +40 359 403 333

Utmerket - 70 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 125 anmeldelser

HUB ønsker deg velkommen til en ny trendy og myk atmosfære. Spesielt for deg har vi valgt ut et bredt utvalg av varme og kalde drikker, med vekt på den fineste whisky- og konjakksamlingen og våre nøye utformede cocktailer av Ramada-bartendere; kaffevarianten laget av ferskmalte arabicabønner av toppkvalitet er laget for å oppfylle enhvers ønske. Den nye kulinariske HUB-menyen oppmuntrer deg til å nyte den rene smaken av spanske tapas og middelhavssalater, samt de kjente internasjonale rettene. Hovedtrekket i den nye atmosfæren er Dry Aged Beef Menu (lagret i huset), haute cuisine-stil, en ekte symfoni av smaker. Den rumenske og internasjonale vinlisten er nøye utvalgt for å gi gjenklang med hver gastronomisk nytelse. Dessertene i hjemmet vil fullføre en perfekt kveld, en amoureux- eller forretningsdate. For at ditt ærefulle besøk skal være så hyggelig som mulig, står hele Ramada-teamet til din disposisjon og ønsker deg: Nyt!

Anmeldt av Cristian N

Det perfekte stedet for middag! Maten var utmerket, og vi liker også vinen! det er et sted jeg kommer tilbake hver gang jeg har sjansen!

6. Til Chefs Restaurant

32 Principatele Unite Street, Oradea 410195, Romania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Ta ut Europeisk, rumensk, internasjonal, sentraleuropeisk, vegetarvennlig Lunsj middag +40 359 414 970

Utmerket - 82 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 70 anmeldelser

Anmeldt av Ionut R - Oradea-Mare, Bihor, Romania

Biffet ble tilberedt perfekt og lammet var veldig velsmakende med potetmosen tilsatt trøfler. Også brownien passet godt etter denne smakfulle middagen. Fantastisk mat og utmerket service! To Chefs er et must når du besøker Oradea!

7. Amerikansk Grill

Alecsandri Vasile gate nr. 1, Oradea 410072, Romania Leveranse, Ta ut , Sitteplasser , Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wifi, Barnestoler tilgjengelig amerikansk HK$24 - HK$47 +40 746 595 775

Utmerket - 72 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 82 anmeldelser

American Grill, en FAST CASUAL Restaurant, serverer ferske på bestilling aldri frossen amerikansk inspirert mat som burgere, ostesteakes, pølser, pommes frites og mer. All mat lages på bestilling så raskt som mulig.

Anmeldt av TheNotoriousF - Wien, Østerrike

Jeg har spist burgere i over 12 land og i mange flere pommes frites, men jeg har aldri hatt så fantastiske smaker.
Jeg kan ikke fortelle deg hvor vennlig personalet er, og de vil etterkomme hver eneste forespørsel og forklare alt for deg.
Jeg vil besøke denne restauranten hver gang jeg skal til Oradea!
Tusen takk til hele personalet for endelig å bringe en så fantastisk restaurant til denne byen!

8. Semiramis Cafe

Rådhusgate nr. 23, Oradea 410209, Romania Sitteplasser, Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol, Uteservering Kafe

Utmerket - 92 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 25 anmeldelser

Anmeldt av Second_window

Kom innom her for en rask kaffe og croissant på vei til flyplassen. Meget vennlig personale, kaffen var helt ok, men Ristretto hadde alternativer som var mer etter min personlige smak. Veldig livlig klokken 9 på en mandag morgen som var hyggelig, ganske hyggelig ungt publikum. God lokal kafé!

9. Begrenset

Calea Republicii No. 11, Oradea 410032, Romania Uteservering , Serverer alkohol, Ta ut , Sitteplasser , Godtar Mastercard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Full bar, Godtar kredittkort Bar, kafé, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, middag, brunsj +40 728 830 643

Utmerket - 82 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 117 anmeldelser

Anmeldt av Adina M

Det er et lite kaffested, med en rekke kaffealternativer og småretter, som smørbrød. Det eneste jeg ikke liker spesielt godt med det er det faktum at det er veldig overfylt og mangler komfort i det aspektet.

10. Rivo Restaurant & Lounge

Aleea Strandului 3A, Oradea 410051, Romania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Gateparkering, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Godtar kredittkort Sjømat, Europeisk, Rumensk, Italiensk, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, drikke HK$290 +40 359 444 445

Utmerket - 66 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 362 anmeldelser

Anmeldt av et TripAdvisor-medlem

Hadde kaffe under lunsjtid og middag om kvelden. Bordet (oppsett av bestikk, glass, etc) kunne trenge mer oppmerksomhet. Tilberedning av maten (vi hadde calamari og reker som forrett og svinekotelett og Angus-biff) var blanding og ikke noe spesielt. Forholdet mellom kostnad og kvalitet kunne vært bedre. Pinot Grigio var veldig hyggelig skjønt.