Topp 10 restauranter i Rovinj, Kroatia

Rovinj-Rovigno ( kroatisk uttales [rǒʋiːɲ]; italiensk: Rovigno, gammelgresk: Ρυγίνιον (Ryginion), latin: Ruginium) er en by i Kroatia som ligger nord i Adriaterhavet med en befolkning på 14.294 (2011). Ligger på den vestlige kysten av Istria-halvøya, er det et populært turiststed og en aktiv fiskehavn. Istriot, et romansk språk som en gang ble utbredt i denne delen av Istria, snakkes fortsatt av noen av innbyggerne. Byen er offisielt tospråklig, italiensk og kroatisk, derfor er begge bynavnene offisielle og like.
Ting å gjøre i Rovinj

1. Santa Croce

Ulica Svetoga Krizha - Via Santa Croce 11, Rovinj 52210, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld +385 52 842 240

Utmerket - 59 %

God - 30 %Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 399 anmeldelser

Anmeldt av TahitiPartnersGeoff - Long Beach, California

Selv om denne restauranten ikke nyter havutsikt, er den verdt et besøk med enestående mat og utmerket service. Og prisene er lavere enn noen av de andre topprestaurantene i området, som har havutsikt, noe som gjør dette til et must for bespisning.

2. Monter

Montalbano - Montalbano 75, Rovinj 52210, Kroatia Uteservering , Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Europeisk, kroatisk, sjømat, moderne, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Middag HK$385 - HK$965 +385 52 830 203

Utmerket - 84 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 827 anmeldelser

Anmeldt av D_and_S_2013xx - Falls Church, Virginia

Maten var veldig fotogen, noen retter var lunefulle og deilige, alt var velsmakende, og servicen var stort sett bra. Vår eneste kritikk var at sommelieren sa at vårt første valg av vin var 'garasjevin' og frarådet oss å bestille den. Ok, men hvorfor tilby et slikt valg på menyen? ! Vi tok sommeliers råd og likte neste valg. Den femretters smaksmenyen var veldig velsmakende og vi kunne ikke forestille oss enda flere desserter med annen smaksmeny

3. Restaurant LA PEARL

E.Bulessicha 2, Rovinj 52210, Kroatia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Supper, Kroatisk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$141 - HK$1428 +385 52 811 801

Utmerket - 72 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 200 anmeldelser

Anmeldt av Richard_BEE - Dulverton, Storbritannia

Vi spiste her ute under et nylig opphold i Rovinj, først og fremst fordi det var nær overnattingsstedet vårt og tidligere anmeldelser fra Tripadvisor.
Vi bestilte bord dagen før for en søndagskveld i september, siden vi ikke visste hvor travelt det ville bli. Men siden det var lavsesong var restauranten bare halvfull.
Atmosfæren inne var veldig hyggelig, bordene godt dekket, med et moderne utseende, ikke typisk for andre etablissementer i Kroatia .
Vi ble positivt overrasket over menyprisene, og forventet at de skulle være høyere enn de var. Rettene på menyen var typiske for det som generelt tilbys i området, men all maten var godt servert og deilig, og ble servert med varmt brød.
Et godt valg. Hvis vi ble lenger i Rovinj ville vi ha returnert.

4. Puntulin

St. Kriza 38, Rovinj 52210, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Supper, Kroatisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +385 52 813 186

Utmerket - 62 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av LaDolceVita27 - King's Lynn, Storbritannia

Hotellet vårt hadde anbefalt dette som en av de beste fiskerestaurantene i Rovinj, og TripAdvisor så ut til å støtte dette, så etter å ha beundret severdighetene i byen, avsluttet vi med en sen lunsj der. Selv på en ganske overskyet ettermiddag i midten av september var det et populært valg. Jeg anbefaler på det sterkeste å gjøre en reservasjon hvis du vil unngå å bli avvist, det samme var mange som kom på jakt etter et bord etter at vi satte oss ned.
Dette er en restaurant som fortsatt pålegger en dekningsavgift som vi fikk en liten kurv med ganske uinspirerende brød og en liten salt torskebruschetta stykket. Etter å ha bedt om en kanne med vann fra springen, fikk vi på mystisk vis en flaske destillat - som vi selvfølgelig betalte ekstra for - mens andre lokale spisesteder klarte seg bedre. Ingen slike klager på våre Aperol Spritzes som var store og forfriskende. Mindre så det middelmådige glasset hvitvin servert til min kone.
Jeg startet med blekksprut sakte tilberedt i sin egen juice mens min kone valgte ravioli med svarte trøfler. Begge kan best beskrives som solid mat, hyggelig nok, men mangler sofistikert. Hovedrettene var like enkle: en stor tallerken scampi til min kone og, for meg, en sjenerøs servering med grillet fisk: mer blekksprut, et par reker og to store fileter med havabbor. Da vi følte oss ganske mette, ble vi likevel fristet av dagens kake - en dekonstruert strudel - og polerte en av mellom oss. På dette tidspunktet ble vi drevet bort av en tilstøtende og hensynsløs (britisk) røyker - denne antisosiale oppførselen virker fortsatt som normen utendørs selv i eksklusive kroatiske restauranter - så ga kaffen en glipp.
Tjenesten var ujevn med noen lange ventetider, men det ble åpenbart at dette delvis skyldtes bevisst nedbremsing for å sikre at det lille antallet servitører ikke ble fullstendig knust under arbeidet. Fordelen med dette var at vi hadde lengre tid på å nyte havutsikten før vi ba om en regning. Kostnaden på nesten £100 var ikke opprørende, men mer enn du kanskje forventer å betale i andre deler av Europa.

5. Balby

Trg G. Matteotti, Rovinj 52210, Kroatia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$118 - HK$243 +385 52 817 200

Utmerket - 60 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av Geoff A - Coventry , Storbritannia

Ligger i en av de mange sjarmerende gatene som fører til den berømte 'Grisia', ga Balbi oss et bredt utvalg av valg som vi utforsket med jevne mellomrom. Alltid godt tilberedt og alltid servert raskt og med et smil. Alt dette til en svært rimelig pris. Et tips - ta en karaffel med den utmerkede lokale vinen i stedet for flaskene.

6. Piassa Granda

Veli Trg 1, Rovinj 52210, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Tilpasset rullestolbrukere Middelhavet, Europeisk, Vinbar, Kroatisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker +385 98 824 322

Utmerket - 79 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 200 anmeldelser

Anmeldt av StevenJohnBarnes - London, Storbritannia

Et stort utvalg av lokale og internasjonale viner. Sitteplasser utenfor på torget var det pittoresk. Ikke sikker på hvor eierne var den kvelden vi besøkte, men tjenesten var usammenhengende og nesten nedlatende. Jeg ville ikke gå tilbake.

7. Pizzeria Da Sergio

Grisia - Grisia 11 | 52210 Rovinj, Rovinj 52210, Kroatia Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Serverer alkohol, full bar, vin og øl, Leveranse Italiensk, Pizza, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$47 - HK$141 +385 52 816 949

Utmerket - 63 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av andre-jenners

Pizzeria Da Sergio kom sterkt anbefalt til oss som den beste pizzaen i byen av noen få lokale. Vi var ikke altfor imponert over selve pizzaen, den var absolutt kjempegod, men pålegget på den tyske pizzaen var ikke så bra. Det var flott om Pizzeria Da Sergio var tjenesten - vi dro hit på en travel torsdag kveld i september og personalet tok navnet vårt og ringte etter oss oppover gaten når bordet vårt var klart. De Servitørpersonalet inne var også hjelpsomme med å velge måltider osv.
Vi hadde den tyske pizzaen og fire ostepizzaen med øl, som ga oss tilbake bare 164kn / €25. Stor verdi! Vårt tips - dette stedet ville være flott for familier eller store grupper.

8. De hadde Raj

Trevisol - Trevisol 48, Rovinj 52210, Kroatia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld +385 52 427 082

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 256 anmeldelser

Anmeldt av dobbelska - Delft, Nederland

Mali Raj er en veldig vennlig, hyggelig restaurant med et vakkert vintak (ekte, ikke plast) over bordene. Vi kom hit ved en tilfeldighet, og barna elsket det umiddelbart, også fordi restauranten serverer enkle, sunne salater, som er en lettelse etter alle grillede og frityrstekte ting. Jeg hadde St. Jacobs' kamskjell som forrett og gambas som hovedrett. Kamskjellene hadde for mye ost på seg, bare litt ville ha passet bedre. Gambaene (de virkelige tingene, uskrelte) ble servert med pasta i en spesiell lokal saus, som var litt for fet, men deilig.
Beste av De hadde Raj er personalet: i Vrsar har jeg ikke sett dem så gjestfrie, hardtarbeidende og vennlige, som snakker alle nødvendige språk. Vi fikk grappa og kruskovac brennevin på huset. Hvis kjøkkenet forbedrer litt på matfinesser, vil de være femstjerners! Dette hardtarbeidende teamet fortjener ditt besøk.

9. Fortuna Ranch

Rato DI Ren 3 | 1,5 km fra bensinstasjon på vei til Pula, Rovinj 52210, Kroatia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Grill, Europeisk, Kroatisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag +385 97 779 8181

Utmerket - 70 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 618 anmeldelser

Anmeldt av Cathy B - Castlebar , Irland

Maten er nydelig og personalet er super vennlige. Men vi spurte hva som var på menyen, vi ble tilbudt en prøve som viste seg å være et komplett måltid som de belastet oss for. Så litt skuffende

10. Daniel Beard

Polari 5, Rovinj 52210, Kroatia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Full bar, Godtar kredittkort Sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag, drikke HK$71 - HK$385 +385 91 121 9487

Utmerket - 87 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 503 anmeldelser

Et sted å besøke under ferien i Rovinj. Her kan du slappe av med et glass av de beste lokale vinene, tapas laget kun av lokale råvarer og de beste istriske olivenoljene.

Anmeldt av Tubucktim - Boston MA

Vi likte middagen vår på Barba Danilo. Atmosfæren var nydelig og avslappende, servicen var utmerket og hver rett perfekt utført. Havabbor carpaccio forrett var smelte i munnen enestående og sjømat pasta og and hovedretter var perfekt. sjokolademoussen med karmeliserte mandler vil lenge bli husket. Hvis du har en bil, er dette mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Rovinj og vel verdt utflukten.