Topp 10 restauranter i Salalah, Oman

Salalah (arabisk: صلالة translitterert Ṣalālah), er hovedstaden og største byen i de sørlige Omani-guvernørene i Dhofar. Befolkningen i 2009 var 197,1
Ting å gjøre i Salalah

1. Baalbek

23. juli gate, Salalah 211, Min egen Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig Libanesisk, Middelhavet, Midtøsten, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Halal Lunsj, middag, sen kveld +968(0)232 98834

Utmerket - 47 %

God - 36 %Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 250 anmeldelser

Anmeldt av Ratbag - Warwickshire, UK

Vi kom hit for en tidlig middag etter å ha besøkt Al Balid arkeologiske park og museum for Frankincense-land. Rask vennlig service med utmerket mat, definitivt et steg opp fra feriestedets mat. Det er ikke et gourmetmiljø eller en opplevelse, så det passer ikke for alle, men hvis du er ute etter realistisk velsmakende mat i stedet for de overprisede fantasiløse buffeene på de forskjellige feriestedhotellene mellom her og Mirbat, så prøv det definitivt.
Vi delte humous kyllingshawarma til å begynne med, og kjempet om de siste restene (ikke veldig Valentinsdag, men vi har vært gift for lenge for alt det søppelet). Salat ved siden av, så hadde en kjøttkebab og grillet filet av lokal fisk å følge. Kebaben var vakkert tilberedt og smaksatt, og fisken tilberedte vi perfekt, med en veldig hyggelig bolle med olje, hvitløk og sitron å dyppe i. Terninger av vannmelon og kanel te som følger; dette sammen med sitronmyntedrikken tok meg tilbake til gatekafeen vi pleide å besøke i Aleppo, dessverre ikke mer.

2. Oasis Club

Port Road | Raysut industriområde, Salalah 211, Min egen Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi Bar, Europeisk, Britisk, Pub, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Halal, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$78 - HK$157 +968 23 219248

Utmerket - 62 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 358 anmeldelser

Salalahs beste hangout-sted. Uformelt restaurant/pub-miljø med fantastisk mat (inkludert de beste biffene i byen) og et bredt utvalg av øl, vin og brennevin. Vakker utsikt over havet med begge inne Sitteplasser og en fantastisk utside Terrasse Sitteplasser område.

Anmeldt av ChefT1na - Paranaque , Filippinene

Det er en lang spasertur fra Omans cruiseterminal, så cruisepassasjerer har to alternativer: vent på gratis skyttelbuss eller leie for en taxi utenfor. Restauranten tilbyr internasjonale retter som britisk, indisk, meksikansk, filippinsk, osv. Jeg bestilte deres Biryani for bare 4,2 omansk rial. Den består av enorm servering av biryani med raita og popad. Jeg må si at de kokte den beste biryanien noensinne!
Som for selve stedet er koselig. På veggen kan besøkende se alle pengeinnsamlingene til eierne, plakettene de har gitt dem av besøkende og andre anerkjennelser av mennesker. Flagg fra forskjellige land henger også i taket deres. Det får besøkende til å føle å reise rundt i verden uten å leve Min egen .

3. Palm Grove Restaurant

Som Sultan Qaboos St | Hilton Salalah Resort, Salalah 211, Min egen Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Sjømat, internasjonal Middag lunsj +968 23 211234

Utmerket - 44 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 67 anmeldelser

Anmeldt av Mitsuru - Tokyo

Jeg bodde på Hilton Salalah for 9 netter for min ferie og på den første natten av mitt opphold jeg besøkte denne Palm Grove for min middag og tok hummer. Det var virkelig en stor overraskelse at jeg kunne få en så god rett med hummer.
Som et resultat av min overraskelse og beundring kom jeg tilbake hit 7 ganger for middagen min for hummeren.
Jeg vil nevne følgende punkter;
1) Jeg elsker HUMMER som tilbys her veldig mye!
2) Hver kokk (bare noen navn; Mr. Radesh, Mr. Sanjay, Mr. Simon, Mr. Bernard) er fantastisk og de grillet hummeren på den beste måten jeg har opplevd i livet mitt.) De er virkelig så velsmakende. Som jeg sa allerede, under mitt 9 netters opphold, tok jeg det Hummer 7 netter, og jeg lurer på hvorfor jeg ikke ble lei av å spise den. Jeg nøt hver kveld.
Jeg tror det rett og slett er fordi det smakte så godt! Først må selve hummeren være veldig god, og så må kokkene også være veldig talentfulle. Tusen takk.
Mrs. Imelda og hennes vennetjeneste er også veldig bra.
3) På nabotomta er det nye hotellet under bygging. Men til tross for det, er utsikten fra denne restauranten som vender mot den hvite stranden veldig bra, og følgelig er atmosfæren veldig bra for alle formål.
3) En gang tok jeg dagens fangst til lunsj.
Det var også veldig velsmakende.
Sterkt anbefalt.

4. Libanese House Restaurant

Al Salaam Street | Al Wadi, Salalah 211, Min egen Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Leveranse , Reservasjoner Libanesisk, Midtøsten, Halal Lunsj middag +968 23 212100

Utmerket - 36 %

God - 56 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 63 anmeldelser

Anmeldt av Joe W - Colorado Springs, Colorado, USA

Stoppet her for en rask middag. Stedet var ikke veldig travelt. Menyen har mange deilige alternativer, og vi fikk massevis av mat til en veldig liten pris. Likte virkelig alt. Tjenesten var helt fint. Ingenting å klage på her. En god flukt fra de høye matprisene på de lokale feriestedene!

5. Cascade indisk

23rd July Street, Salalah 211, Min egen Ta ut , Reservasjoner , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Leveranse Indisk, asiatisk, vegetarvennlig, halal, veganske alternativer Lunsj middag +968 23 288233

Utmerket - 3,4 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 83 anmeldelser

Anmeldt av Friemens - München, Tyskland

Å kalle ting uinspirert er en politisk korrekt uttalelse. Du må ringe servitøren for bestilling, det var ingen konsultasjon f.eks. at hovedretter kommer uten ris hvis du ikke ber om det eksplisitt. Senere ble det ikke tatt grep f.eks. for å be om tilfredsstillelse, sto de tett inntil veggene og så til taket.
Den store overraskelsen var den gode kvaliteten på drinker og mat, unødvendig å nevne de svært lave prisene - se bildet av fakturaen vår, to drinker og to hovedretter ble belastet med kun cirka 14 dollar. Jeg har aldri opplevd et lignende gap mellom kvaliteten på tjenesten og maten før. Fyren på kjøkkenet vet tydeligvis hvordan man lager utmerket mat, men sjefen bør erstatte noen av de kjedelige servitørene så snart som mulig.

6. Udupi

23rd July Street, Salalah 211, Min egen Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Leveranse , Reservasjoner Indiske, asiatiske, vegetarvennlige, veganske alternativer Frokost, lunsj, middag, sen kveld +968 23 294055

Utmerket - 40 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 150 anmeldelser

Anmeldt av Anokhi10 - Salalah , Min egen

Jeg elsker Udupi og går her regelmessig. Maten er alltid fantastisk, fersk og utrolig god verdi. Utrolig thalis til lunsj og fantastiske dosas til middag. Ikke det smarteste stedet å sitte, men det er funksjonelt og rent. Personalet er vennlig og hjelpsomt. Du vil ikke få bedre mat - og definitivt ikke til denne prisen!

7. Topaz Restaurant

Bak politistasjonen, 23rd July Street, Salalah 211, Min egen Leveranse, Ta ut , Sitteplasser Indisk, asiatisk, kinesisk, internasjonalt, grill, halal, vegetarvennlig Lunsj middag +968 9377 5393

Utmerket - 3,4 %

God - 55 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 41 anmeldelser

Anmeldt av Sc0rpionGal - Muscat, Min egen

Rent sted; velsmakende og variert mat tilgjengelig, spesielt Kerala-retter. Dette er en ideell joint for krydret elskere. Vi var en gruppe på 10 voksne med 5 barn. Tjenesten var god og servitører var hjelpsomme. Et godt budsjetthotell.

8. Dolphin Beach Restaurant

Crowne Plaza Resort Salalah | Al Khandaq Street, Salalah 211, Min egen Uteservering , Buffet, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Validert parkering, Barnestoler tilgjengelig, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover Italiensk, Steakhouse, Libanesisk, Middelhavet, Sjømat, Internasjonalt, Vegetarvennlig Lunsj middag HK$369 - HK$612 +968 23 238039

Utmerket - 61 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 179 anmeldelser

Sett til side en endeløs strekning med hvit sandstrand, i en avslappende tropisk atmosfære hvor innredningen er det pittoreske Indiahavet, serverer saftige salater, smørbrød, burgere med en fin a la cart-meny på ettermiddagen og overdådig temabuffé om kvelden. Hubbly-bubbly 'Sheesha' piper er også tilgjengelige i et bredt utvalg og smaker. Et perfekt uformelt tilfluktssted for alle gjester.

Anmeldt av Unterwegs - Tyskland

Gikk dit på en tirsdag kveld. De hadde en middelhavs / libanesisk / syrisk buffet. Maten var god, men dessverre litt nedtonet med krydder - typisk for en restaurant på et hotell. Godt forberedt, ingenting å klage Utsikten handler om, men heller ikke noe virkelig minneverdig.
Sitteplasser er rett ved stranden relativt nær bølgene. Tjenesten var vennlig, men ikke supereffektiv.

9. Silk Road Restaurant

Taqah Road | Salalah Rotana Resort, Salalah 215, Min egen Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi Sushi, asiatisk, japansk, europeisk, vegetarvennlig, veganske alternativer Middag +968 23 275700

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 52 anmeldelser

Gled sansene dine med distinkte retter; Middelhavet, japansk, asiatisk og indisk laget for å fange essensen av østlig matlaging og vestlig mat. Denne restauranten representerer de grunnleggende livselementene og skaper en ny kulinarisk verden som respekterer tradisjoner, men som også ser frem til fremtiden.

Anmeldt av TryEverything15 - Dublin

Restauranten er nydelig med et veldig godt utvalg av mat, men det er viktig å understreke at prisen på maten er veldig dyr. (Dette var vår grunn for ikke å komme tilbake for en annen kveld).
Personalet ga utmerket service og de var mer enn glade for å imøtekomme glutenallergier. Jeg vil definitivt anbefale alle retter med kongerekene, siden de var deilige.
Veldig fornøyd generelt, og jeg ville ikke nøle med å anbefale restauranten.

10. Darbat Restaurant

Al Khandaq Street, Salalah 211, Min egen , Salalah 211, Min egen Reservasjoner, Buffet, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Betjent parkering, Gratis parkering i bakgater, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Ta ut , Uteservering , Barnestoler tilgjengelig, Tilrettelagt for rullestolbrukere Sjømat, internasjonalt, asiatisk, vegetarvennlig, veganske alternativer Frokost, lunsj, drikke, middag, brunsj HK$78 - HK$934 +968 23 238035

Utmerket - 65 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 42 anmeldelser

Ligger på lobbynivået til Crowne Plaza Resort Salalah , med utsikt over det vakre landskapet og evighetsbassenget, er det et sted å oppdage det beste verden har å tilby med en forseggjort frokostbuffé, à la carte-lunsj og middag under ett tak. Serverer også en imponerende à la carte-meny hele dagen. Har mulighet for innendørs og utendørs Sitteplasser .

Anmeldt av SarahintheSand - Min egen

Vi kom for frokostbuffeen, og den skuffet ikke! Utvalget var utmerket, med et fantastisk utvalg av vestlige og østlige alternativer, og til og med noen overraskende vegetariske alternativer.
Det var hyggelig å se at det også var en god mengde lokalbefolkning der - du vet det er bra hvis lokalbefolkningen kommer! Utsikten var fantastisk ute på Terrasse , og Servitørpersonalet var veldig engasjerende. Selv om det er litt dyrt, vil jeg definitivt si at det er verdt det hvis du vil brunsj med stil.