Topp 10 restauranter i Springtown, USA

Springtown i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for Takeaway. Oppdag de beste restaurantene i Springtown med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i Springtown

1. Woody Creek Grill

205 N Avenue a, Springtown, TX 76082-2421 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig Amerikansk, Grill Lunsj middag +1 817-220-2008

Utmerket - 61 %

God - 31 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 54 anmeldelser

Anmeldt av Dion B

Grillkjøttet var usedvanlig godt. Pulled pork, brisket og kyllingbryst var kjempebra, grillribbene var også ganske gode. Søt te var også veldig bra. Bare et hyggelig sjarmerende lokalt sted å sette seg ned og slappe av og nyte litt god mat fra Texas.

2. Shinola's Texas Cafe

301 Martin Ave, Springtown, TX 76082-2471 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere amerikansk Lunsj middag +1 817-523-0010

Utmerket - 51 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 68 anmeldelser

Anmeldt av dontdtownboogie - Waxahachie, Texas

Når du er i en liten by, foretrekker jeg å spørre lokalbefolkningen i stedet for turrådgiver. Ikke nok folk rangerer restauranter, antar jeg. Alle ved bordet mitt elsket alt. Jeg hadde den syngende cowboyen og jeg vil anbefale dette så hardt. Chilien er perfekt og jeg ble fylt. Alle lokale jeg spurte sa at det var best rundt.

3. B&B burgere

104 S Main St, Springtown, TX 76082-2560 Gatekjøkken, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere amerikansk Lunsj middag SGD 7 - SGD 14 +1 817-523-7520

Utmerket - 68 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Vi setter vår ære i å lage alle burgere vi serverer så godt vi kan, fra våre hjemmelagde spesialdressinger til våre smurte og ristede bakeboller til de sprø friske grønnsakene vi bruker, til stjernen i burgeren vår, den perfekt grillede biffpatten. Vi har en udødelig kjærlighet for en god 'gammeldags burger' og som det viser seg en enda større kjærlighet for å se nytelsen og høre godkjennelsen fra våre kunder som føler det samme.

Anmeldt av Lorna A - Fort Worth Texas

Elsket dette stedet. Rett på torget. Jeg hadde en B & B burger (cheeseburger) med frites for $7,00. De har mange burgere å velge mellom. Slidere så bra ut. Jeg er ikke en 'french fry' person, men jeg spiste det meste av mine... de er definitivt kuttet og stekt opp akkurat der. Ingen frosne ting.

4. Annies Country Kitchen

4003 W Highway 199, Springtown, TX 76082-5207 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, middag Frokost, lunsj, brunsj +1 817-523-4545

Utmerket - 53 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 19 anmeldelser

Anmeldt av Jodeegu - Springtown, Texas

Jeg har besøkt her med familien min og med små vennegrupper (8-10). Stedet er upåklagelig rent og maten er alltid deilig. Det er en enkel, enkelt innredet kafé. Jeg nyter mangelen på bakgrunnsmusikk og fjernsyn på veggen. Når jeg går ut med venner for å spise, liker jeg ikke å måtte rope over unødvendig høy musikk eller å konkurrere om oppmerksomheten deres med en TV. Jeg vil nyte både maten min og samtalen med vennene mine. Den hyggelige atmosfæren på Annie's gjør det enkelt å gjøre. De to damene som venter på bordene er alltid vennlige og effektive. Drikke er alltid fulle og maten serveres varm. Maten er gjennomgående god. Ikke fancy, men alltid bra. Når jeg nevner for barna mine at jeg tenker på å dra dit til frokost eller lunsj, er de alltid klare til å dra. Hvis du vil besøke, må du vite at de kun serverer frokost og lunsj, og de er stengt på søndag. Jeg har sett mange bedrifter komme og gå på dette stedet, men de trives, så de gjør det helt klart riktig.

5. El Cerrito meksikansk

407 Old Springtown Rd, Ste 122, Springtown, TX 76082-2773 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Meksikansk, sørvestlig Lunsj middag +1 817-523-7278

Utmerket - 35 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av D B - Springtown, Texas

Gå hit ofte når familie kommer inn, eller 'bare fordi'. Jeg vet ikke hvorfor den ene dårlige anmeldelsen må være noen som ikke er familier med TEx/Mex? Mat for prisen er ganske bra, store portians også. Jeg har hatt Chili Releno flere ganger, og det er flott.

Stedet ligger på et merkelig sted og kan være vanskelig å finne første gang, men verdt innsatsen kontra å løpe til Ft Worth.

Vi har alltid hatt god, høflig service.

6. Howell's Western Cafe

401 W Highway 199, Springtown, TX 76082-2630 Sitteplasser, Servitør, Tilrettelagt for rullestolbrukere Kafe Lunsj middag +1 817-220-7915

Utmerket - 36 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 11 anmeldelser

Anmeldt av cillaron - Fort Worth, Texas

Denne kafeen ligger langt ut på vestenden av DFW i Springtown TX nesten 30 miles vest for sentrum av Fort Worth. Maten er grunnleggende middagsmat i Nord-Texas, bestående av burgere, middagstallerkener og frokost når som helst. Frokostvarene er flotte og tar en tilbake til opplevelsen av hjemmelaget mat. Lokalbefolkningen fyller spisesalen under måltidene, så ikke bli overrasket over at du må se etter en parkeringsplass. Så hvis du er vestover eller på vei til Jackboro eller utover stopp her, vil du ikke bli skuffet....

7. Rancho Nuevo Butcher & Taqueria

466 E. 199 Hwy, Springtown, TX 76082 meksikansk Frokost lunsj middag +1 940-523-2288

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av John and Desire... C - Fort Worth, TX

Maten var spektakulær. Vi hadde en frokost burrito og machacado tallerken, alt så hjemmelaget ut, og ble servert rykende varmt. Tomatillo pepper sauca og det jeg tror var en tørket Chili saus, begge var gode. Prisen var veldig rimelig. Ikke gå glipp av dette stedet!

8. B B burgere

101 E 1st St, Springtown, TX 76082-2402 +1 214-425-9334

Utmerket - Fire fem%

God - 33 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

4 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av Dan S - Weatherford, Texas

Min kone og jeg fant ved et uhell dette stedet i Springtown (Tx); det er et bra sted, selv om det er litt dyrt, for en hamburger og pommes frites. Det ligger litt vest for torget i en gammel murbygning, og parkering er ikke så verst over gaten. For to av oss, to 1/4 burgere, en bestilling av løkringer og en brus løp oss rundt $18,00. Neste gang vi skal nordover på Hwy 51 gjennom Springtown og det er lunsjtid og vi er sultne, stopper vi igjen! Lørdager inkludert!

9. Kyllingekspress

502 E Highway 199, Springtown, TX 76082-2744 amerikansk +1 817-523-0009

Utmerket - 51 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

4 basert på 6 anmeldelser

Anmeldt av shill - Springtown, Texas

Chicken Express i Springtown er et av de bedre spisestedene vi har. Kyllingen deres er gjennomgående god, det samme er sideretter og rundstykker. Søt te er en spesialitet og den ER søt!!. Jeg foretrekker halvt og halvt eller usøtet, men hvis du liker søt te, er 'Chicken E's' like god som alle andres. Rundstykkene deres er gjæraktige og varme OG de serverer også fabelaktig kyllinglever og kråser som har blitt et stadig mer sjeldent fenomen på hurtigmatkyllingsteder. Flott saus, stekt okra, maisfritter, gode pommes frites. Hva er det å ikke like?! Prisene er rimelige også.Dette stedet setter lett Kentucky Fried Chicken til skamme.

10. Cedar Village Ice Cream & Sandwich Shop

116 Optimist Rd, Springtown, TX 76082 Gatekjøkken, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Gateparkering, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Lunsj middag SGD 7 - SGD 12 +1 817-668-7239

Utmerket - 75 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 4 anmeldelser

Vi er en iskrem- og Panini-sandwichbutikk som bare ligger i Springtown, TX. Vi tilbyr en rekke smørbrød og wraps som du kan ha servert varm eller kald etter eget valg. Våre smørbrød serveres på chiabatta-ruller i hvete eller hvit. Våre wraps er spinat- eller honninghvetetortillaer. Isen vår er hardt øset, og vi har sukkerkjegler, vaffelkoner, kopper iskrem og du kan velge ditt eget pålegg, en brownie sundae som er fantastisk, og mange flere variasjoner på iskremvalgene.

Anmeldt av Jodeegu - Springtown, Texas

De startet Blue Bell-isen med alt tilbehør, i tillegg til ting som flyter. Det var bra, og det var ikke noe annet som det i byen. Deretter utvidet de til å inkludere en sandwich- og suppemeny. I går kveld hadde vi et par smørbrød og tomatbasilikumsuppe - kjempegodt!! Eieren og personalet er alltid vennlige og hjelpsomme. Restauranten er ulastelig rent. Hvis du ønsker å bli en stund, har de et bord med et utvalg av brettspill du kan spille. Ikke bare er maten og atmosfæren god, de er også veldig fellesskapsorienterte. Tiffany, eieren, holdt nylig en innsamlingskveld for skolen der jeg jobber, og foreldrene til elevene mine sa alle at de likte det enormt.