Topp 10 restauranter i Usak, Tyrkia

Oppdag den beste restauranten i Usak, Tyrkia, inkludert Ilyas Usta Lokantasi, Gunes Pide Salonu, Has Bahce, Kiyak pide, Zeytin Katmercizade, Tarhana Baba, Cafe Lal, Melodi Pasta Cafe Bistro, Sisko Restaurant, Seff'in Yeri fra Bolu
Ting å gjøre i Usak

1. Ilyas Usta Restaurant

Islice Mah. Vidinli Sok. No:19/A | Elmalidere, Usak Merkez, Usak, Tyrkia tyrkisk Lunsj 2151815

Utmerket - 68 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 68 anmeldelser

Anmeldt av Barizm - Izmir, Tyrkia

Jeg reiser denne byen for mye nesten én gang i måneden og hver gang når jeg skal spise tradisjonell tyrkisk mat er dette stedet .. Restauranten er den eldste og maten er perfekt og deilig pris ? også super du kan spise maksimal kapasitet med mindre enn 10 usd .. Jeg kjenner godt eierne og arbeiderne fordi som jeg sa hver gang jeg spiser her, bruker de beste kvalitetsoljer kjøtt og grønnsaker for å lage maten deres .. så hvis du vil for å smake tradisjonell tyrkisk mat er dette stedet du må gå, stol på meg, du vil nyte måltidet ditt .. hvis du liker, bare vurder anmeldelsene mine..
Takk

2. Gunes Pide Saloon

Gruppe Mah. Yurt Sok. Nr: 16/A | Elmalidere, Usak Merkez, Usak, Tyrkia tyrkisk 2122228

Utmerket - 64 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 11 anmeldelser

Anmeldt av Rotem W

Jeg håpet ærlig talt å ha mer ramen enn jeg gjorde da jeg besøkte San Francisco, men jeg er glad for å ha fått en bolle med det her på Marufuku Ramen i Japan Senter. Med så mange steder i San Francisco som hevder å ha den beste ramen, er det vanskelig å prøve å si hvilken som er best. Jeg er ingen profesjonell matkritiker, men ramen her på Marufuku Ramen var veldig, veldig bra at det kunne være en kandidat for beste ramen i SF.
Ramen her har en ren, naturalistisk kvalitet ved at Marufuku ikke prøver å være altfor kreativ ved å legge til elementer som ikke bør legges til ramen. Så mange restauranter må være oppfinnsomme med maten sin, men jeg foretrekker at ramen er litt forenklet, for ikke å si at den ikke kan ha sitt eget kick. Marufuku Ramen balanserer definitivt kreativitet med tradisjon i serveringen av ramen, og sluttresultatet? Fullkommenhet.
Jeg bestilte Hakata DX Ramen, og den var intet mindre enn deilig. Buljongen var perfekt, nudlene var igjen perfekte...og det var mange av dem! Ingrediensene? Du gjettet det, perfekt. Den ene bollen med ramen var monstrøs og var derfor flott for å dele mellom meg selv og forloveden min. Hadde vi hatt mer appetitt, ville vi også ha fått noe av den karage-kyllingen som luktet fantastisk, men det er noe å lengte etter i vårt neste besøk til SF.
Jeg vil gjerne komme tilbake til Marufuku Ramen som det så ut til å ha en veldig autentisk følelse. Det var lite og noen av de Sitteplasser lignet litt på tradisjonelle Sitteplasser i Japan - Alt dette ga en behagelig opplevelse. Pass på, fordi denne restauranten er mindre, pleier det å være ventetid. Hvis du synes dette er sant, skriv ganske enkelt navnet ditt på ventelisten, og det vil bli ropt opp når bordet ditt er klart. De får lånetakerne inn og ut i en rimelig hastighet, men jeg forsikrer deg, tjenesten får deg ikke til å føle deg stresset.

3. Har Bahce

Elmalidere Mah. Camli Sokak No:22 | Elmalidere Mah. Camli Sokak No:22, Usak 64100, Tyrkia tyrkisk Frokost lunsj middag HK$47 +90 505 318 64 00

Utmerket - 33 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 6 anmeldelser

Anmeldt av AdneyAdam - Usak, Tyrkia

Utmerkede tjenester, rent og rolig hotell, rommene er i god stand, matkvaliteten er ikke for god, men gjennomsnittlig vurdering for mat.

4. Kiyak pide

Islice Mah. Sehitadem Ciftci Sok. No: 4, Usak 64100, Tyrkia tyrkisk Frokost lunsj middag +90 276 212 13 91

Utmerket - 84 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

Anmeldt av anbbngl

Gjennomsnittlig tjenestehastighet
Smaken er middelmådig, ikke dårlig
Stedet er veldig rent, de er veldig rike på pide variasjon. . .
Du kommer ikke nødvendigvis hit for å spise pita, men hvis du er sulten, er det et godt alternativ.

5. Oliven Katmercizade

Ataturk Square No:78, Usak 64100, Tyrkia +90 276 223 84 68

Utmerket - 54 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 23 %

Totalvurderinger

4 basert på 17 anmeldelser

Anmeldt av ecem g

Synd. Du spiser smakløse forretter under navnet frokost. 2 personer får 1 kokt egg, 3 typer, men en skive ost fra hver type. Varm mat serveres kald. De anbefaler det som vakkert. Menemen mye sitron.

6. Tarhana Baba

Ataturk Bulvary, No:43, Usak, Tyrkia tilgjengelig for rullestol Vegetarvennlig +90 276 215 44 33

Utmerket - 68 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 53 anmeldelser

Anmeldt av explorerfalcon

Deilig, smakfull suppe! i en hygjenisk, ren, godt dekorert restaurant med perfekt service ved å smile personlig.

7. Cafe Lal

Islice mahallesi Ismetpasa Cad. No:13/d, Usak 64100, Tyrkia

Utmerket - 60 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

Anmeldt av Kristel S

koselig kafé med bredt utvalg av forskjellige desserter. Vi besøkte dette stedet med en gruppe på mer enn 10 personer, og alle forlot stedet med en god følelse. fra menyen kan du finne baklava, günefe og mange søte vaffel.

8. Melodi Pasta Cafe Bistro

Kemaloz-distriktet 1.Pirlanta Sokak | No:21, Usak, Tyrkia Steakhouse, pizza, hurtigmat, tyrkisk, supper HK$39 - HK$235 +90 276 204 00 45

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 3 anmeldelser

Blandet frokost, Grilltyper, Pizza, Hamburger, Kumpir, Salat, Pasta, Pannetyper, Kjøtttyper på fliser, Toast, Vaffel, Kunefe, Bakverk, Småkaker, Sjokolade, Kaffe, Kalde drikker, Melkedessert, Iskrem

Anmeldt av Bahar G

Det var et sted vi var innom som en familie etter skolen og sa at vi skulle skåle. Først av alt, oppmerksomheten ved inngangen, så variasjonen i menyen overrasket meg, hva med den smaken? Pizzadeig for barn er ikke middels tynt brød, du spiser ekte pizza. Jeg spiste stekt hår på flisen, riktig mengde grønnsaker og oljesalt i, med nok kjøtt, som bomull. Kyllinggrillen til min kone var også veldig god Takk, mange kunder og jeg håper dere fortsetter med samme kvalitet.

9. Sisko Restaurant

Fatih Cad. nr. 30 | Aras Kargo Karsisi, Usak 64400, Tyrkia tyrkisk +90 276 224 74 44

Utmerket - 55 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 26 anmeldelser

Anmeldt av musa e-usak

Familiebedrift. Beskjedent utseende, men rent og veldig god service. Personalet er vennlig. Presentasjonene er bra. Det er søppel shish, kjøttboller og spesielt herlig innmatsuppe. Prisene er litt høye. Det er et av de få stedene du kan spise med selvtillit.

10. Seff's Place fra Bolu

Izmir Road 23 km, Usak 64100, Tyrkia Steakhouse, kafé, grill +90 543 429 61 45

Utmerket - 78 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av selim97193 - Istanbul , Tyrkia

Plassert rundt den 25. km av motorveien Uşak-İzmir, ligger stedet foran en skog dekket med trær. Siden det er mangel på spisesteder på veien fra Afyon-avkjørselen i Uşak, hvis du er ute etter kvalitet , bør du definitivt besøke Bolulu Şeff'in Yeri. Stedet ønsker deg velkommen med den treaktige lukten av treet. Det vennlige personalet er også veldig rask i tjenesten. Vi takker spesielt Mr. Yakup for interessen. Hvis du spør hva du skal spise her, definitivt ribeye og kotelett.
Kjøtt blandet i hendene på en Bolu-kokk gir en unik smak.