Topp 10 ting å gjøre bra for barn i St. Neots, England

St Neots (/sənt ˈniːəts/ sənt NEE-əts) er en by og sivil sogn i det ikke-metropolitiske fylket Cambridgeshire, England, innenfor det historiske fylket Huntingdonshire, ved siden av Bedfordshire fylkesgrense. Det ligger ved bredden av elven Great Ouse i Huntingdonshire-distriktet, 24 km vest for Cambridge og 80 km nord for London sentrum. St Neots er den største byen i Cambridgeshire med en befolkning på omtrent 40 000 i 2014. Byen er oppkalt etter den korniske munken Saint Neot, hvis bein ble gjenstand for oversettelse fra grenda St Neot på Bodmin Moor ved innvielsen av Priory of St. Neots rundt 980.
Restauranter i St. Neots

1. Riverside Miniature Railway

Utmerket - 89 %

God - elleve %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

  Riverside Miniature Railway

Riverside Miniature Railway (RMR) har som mål å tilby en felles miniatyrjernbane til glede for innbyggere og besøkende til St. Neots. Drives som et selvforsynt, frivillig løp, ikke for profitsattraksjon. Vi håper å gi lokalsamfunnet en mulighet til å bli involvert i et spennende lokalt prosjekt.

2. Southlake Aqua Park

Mellom Paxton Quarry and Visitor Centre, Little Paxton, St. Neots PE19 6BN England +44 7527 007568 http://southlakeaquapark.com/

Utmerket - 87 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 83 anmeldelser

Cambridgeshires siste, og vi tror den beste aktiviteten for hele familien, i alderen 6 og oppover, nyt vår fantastiske Aqua Park og ha det gøy!

Anmeldt av tarap285

Jeg var forsiktig med å besøke på grunn av pandemien, men jeg må si at det ikke var noe å bekymre seg for. Saneringsstasjoner ble satt opp og personalet vasket våtdrakter, redningsvester og hatter mellom øktene. Alle ansatte hadde på seg masker og ga påminnelser om sosial distansering. Sikkerhetsbriefingen var informativ og livvaktene var fordelt godt rundt utstyret. Vi følte oss alle trygge og godt ivaretatt. Kyllingburgerne er fantastiske, og vi kommer definitivt til å besøke igjen.

3. St Neots Museum

8 New Street The Old Court, St. Neots PE19 1AE England +44 1480 214163 http://www.stneotsmuseum.org.uk/

Utmerket - 60 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 88 anmeldelser

Anmeldt av LucyA1001 - Cambridge, Storbritannia

Virkelig søtt lite museum, vennlig personale. Flott måte å tilbringe en regnfull ettermiddag med barna! Politiceller er veldig interessante, rask oversikt over historien fra forhistorisk til moderne i underetasjen og et 1930-tallshus ovenpå. Vi likte spesielt skolerommet med anekdoter fra lokalbefolkningen som mimret om skoledagene og tavler å skrive på (kjøpte en i gavebutikken faktisk!).

4. River Great Ouse

St. Neots England

Utmerket - 61 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 82 anmeldelser

Anmeldt av O8332DFpeters - St. Neots, Storbritannia

Ouse er en fabelaktig elv som renner hele veien til Great Yarmouth og breddene. Fantastisk for ferier og noen herlige byer å stoppe i

5. Crafty Monkey Pottery Painting, Bygg en Bear og Craft Studio

12 Moores Walk, St. Neots PE19 1AG England +44 1480 219222 http://www.craftymonkeypotterypainting.com

Utmerket - 69 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 42 anmeldelser

Crafty Monkey er et keramikkmaleri, bygg et bjørne- og håndverksstudio basert i hjertet av St. Neots, Cambridgeshire. Det er et flott sted for alle aldre og evner å ha kunstig, kreativ moro. Bare velg et stykke keramikk å male eller skumleire eller en bjørn å lage, og vårt vennlige og hjelpsomme personale vil veilede deg. Crafty Monkey er et flott sted for en morsom familieutflukt eller for å holde bursdag eller hønefest. Vi har også spesialisert oss på babytrykk i leire, på keramikk eller sølvtrykksmykker.

Anmeldt av chelseaangel2016 - Lincolnshire, Storbritannia

Jeg tok med barnebarnet mitt hit i går, og vi hadde en fin tid. Den unge kvinnen som jobbet der var ekstremt vennlig og mitt 3 år gamle barnebarn likte å male prinsessen hennes! Jeg må innrømme, jeg likte tiden borte fra stresset i livet maling også. Vi kommer tilbake!

6. Paxton Pits naturreservat

Little Paxton Lane, St. Neots PE19 6ET England +44 1480 406795 http://www.paxton-pits.org.uk/

Utmerket - 66 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 222 anmeldelser

Anmeldt av tracey24wilks - Manchester, Storbritannia

Vi går hit ofte og nyter turene rundt flere innsjøer og langs elven. Det er skjul for å se på fuglene og et besøkssenter med nydelige, velinformerte frivillige ansatte (som lager en veldig god kopp te). Massevis av dyreliv å se, selv om vi ennå ikke har vært så heldige å få øye på de fastboende otrene.

7. Cineworld Cinemas

Huntingdon St The Rowley Arts Centre, St. Neots England +44 871 200 2000 http://www.cineworld.co.uk/whatson?cinema=91&WT.srch=1&gclid=CMiQ4oj25cACFdd5vQodxLMAMA

Utmerket - 48 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 92 anmeldelser

Anmeldt av garethholsgrove - St. Neots, Storbritannia

Denne 6-salers kino er et relativt nytt tillegg til fritidstilbudene i St. Neots. Komfortable seter med god benplass og et godt utvalg av filmer og seertider. Godteri og forfriskninger selges i foajeen, og det er flere restauranter på samme sted, med andre innen kort gangavstand. Det er en parkeringsplass ved siden av kinoen.

8. Spis N Bowl

Huntingdon Road, St. Neots PE19 1XG England +44 1480 471611 http://www.eatnbowl.co.uk/

Utmerket - tjue%

God - 32 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - femten %

Fryktelig - 1. 3%

Totalvurderinger

3.5 basert på 93 anmeldelser

Om våre bowlingsentre: Basert i St.Neots har vårt ti pin bowlingsenter 16 baner over 2 nivåer. Vi har fullstendig datastyrte baner, med den nyeste LED-belysningen og flatskjermer. Med to fullt lisensierte barer tilbyr vi de nyeste ølene, vinene, brennevinene og snacksene for å holde deg uthvilt gjennom spillene dine! Alternativt kan du velge fra vår varierte meny hvor vi bruker kvalitetsingredienser for å gjøre maten vår virkelig velsmakende! Uansett vil du ha en morsom og spennende dag her på Eat N Bowl! Hvorfor Eat N Bowl er annerledes: Du betaler per person / per spill i stedet for en enkelt pris for banen. Det betyr at du kan komme i hvilken som helst gruppestørrelse med maksimalt 8 personer til en bane og alltid få samme gode verdi! Inkluderer gratis leie av sko. Våre standard bowlingpriser får bedre verdi jo flere spill du har. Spesialpriser for pensjonister, konsesjoner og lavkonjunkturer.

Anmeldt av nannakinsfun

For en fantastisk ettermiddag. Alle barna likte bowling, myk lek og deilig mat servert til barnebarnets 6-årsdag. Personalet var så vennlige og hjelpsomme, noe som gjorde det til en avslappet og glad begivenhet. Tusen takk.

9. Xtreme360 Trampoline Park

9 Little End Road, Eaton Socon, St. Neots PE19 8JH England +44 1480 587296 http://www.xtreme360trampolinepark.uk

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 92 anmeldelser

Anmeldt av peterhammond10 - Bedford, Storbritannia

Tok barnebarna våre dit slik at de kunne brenne av energien deres, og det fungerte. Klokken er timebasert, så det er aldri for mange mennesker på trampolinene samtidig. Det kan være en god idé å ha en liten del med trampoliner for de små barna med foreldrene sine. Det er en snackdisk og bord og stoler å se fra.

10. One Leisure St Neots

Barford Road, St. Neots PE19 2SA England +44 1480 388700 http://www.oneleisure.net/Our-Facilities-and-Timetables/Pages/Pricing.aspx

Utmerket - 8 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 14 %

Fryktelig - 26 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 36 anmeldelser