Topp 10 ting å gjøre bra for en regnværsdag i North Vancouver, Canada

Oppdag de beste tingene å gjøre i North Vancouver, Canada, inkludert BCA Tours, Bridge Brewing Company, The Balay Spa, Thomas Haas, TransLink Seabus, Sabai Thai Spa, Capilano Salmon Hatchery, Lonsdale Quay Market, Black Kettle Brewery, North Vancouver Visitor Center .
Restauranter i North Vancouver

1. BCA Tours

Utmerket - 95 %

God - 0 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 41 anmeldelser

  BCA Tours

Fra West Coast Trail til Rocky Mountains BCA Tours er ditt første valg for guidede fotturer i hele provinsen British Columbia, Canada.

2. Bridge Brewing Company

1448 Charlotte Rd, North Vancouver, British Columbia V7J 1H2 Canada +1 604-770-2739 http://bridgebrewing.com/

Utmerket - 89 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 19 anmeldelser

Vi er et lokalt Craft Brewery som spesialiserer seg på velsmakende håndverksøl av høy kvalitet. Vi kjøper våre ferske korn og humle av topp kvalitet i små mengder for å sikre et konsistent produkt som oppfyller våre høye standarder. Vi tilbyr smaksprøver og turer hver dag!

3. Balay Spa

104 Esplanade Avenue West, North Vancouver, British Columbia V7M 1A2 Canada +1 604-770-0383 http://www.thebalayspa.ca

Utmerket - 83 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 30 anmeldelser

Balay Spa i North Vancouver tilbyr en rekke helse- og skjønnhetsbehandlinger, håndtert av veltrente terapeuter i en rolig atmosfære. Vi forsøker å kombinere tradisjonelle asiatiske behandlinger med moderne teknikker, for å sikre at reisen din med oss ​​blir helt fredelig, revitaliserende og luksuriøs.

Anmeldt av Spa5555 - West Vancouver, Canada

I det øyeblikket jeg gikk inn i Balay Spa begynte jeg å føle meg bedre. Stemningen var nydelig. Donna var fantastisk til å gi min dypvevsmassasje som lindret smertene mine betraktelig. Jeg anbefaler dette spaet på det sterkeste og kommer tilbake!

4. Thomas Haas

128-998 Harborside Dr, North Vancouver, British Columbia V7P 3T2 Canada +1 604-924-1847 http://www.thomashaas.com/

Utmerket - 62 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av 532DavidA532

Thomas Haas, som ligger utenfor allfarvei i en blindvei i vannet i Nord-Vancouver, er en mestersjokoladeprodusent som produserer inspirerte kaffedrikker, smørbrød, bakverk og desserter samt sjokolade som er en sann nytelse. Ved siden av sjokolade i verdensklasse og håndlagde kaker på bestilling, tilbyr Thomas Haas et lite sitteområde (alltid overfylt) som serverer smørbrød, bakverk, kaffe, desserter og sjokolade. Kvaliteten er uovertruffen, servicen er vennlig hvis den er litt treg (hovedsakelig på grunn av den overfylte disken og omsorgen som er gitt til tilberedningen av hver kaffe). Kvaliteten på kaffen som serveres er forbløffende, og tilbyr fyldig, rik kaffe i fransk stil uten den underliggende bitterheten man møter i de aller fleste 'kaffehus'-kjeder. Vel verdt en omvei.

Nord-Vancouver, British Columbia Canada +1 228-902-3051 http://tripplanning.translink.ca/hiwire?.a=iScheduleLookupSearch&LineName=998&LineAbbr=998

Utmerket - 62 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 987 anmeldelser

Anmeldt av H9764GJvalereg - North Vancouver, Canada

UTMERKET...VELKJØRT, RENT, REN, PERFEKT - mer effektive heiser som trengs for fart og for de som ikke kan klatre opp trapper...med litt oppdatering på Waterfront Station kan dette være en av de mest populære rutene i Vancouver - dra nytte av den vakre utsikten, rimelige transittpriser - veldig god verdi!

6. Sabai Thai Spa

987 Marine Dr Unit 3-B, North Vancouver, British Columbia V7P 1S4 Canada +1 604-985-8896 http://thaispa.ca/north-vancouver-spa

Utmerket - 93 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 14 anmeldelser

7. Capilano Lakseklekkeri

4500 Capilano Park Rd, North Vancouver, British Columbia V7R 4L3 Canada +1 604-666-1790 http://www.pac.dfo-mpo.gc.ca/sep-pmvs/projects-projets/capilano/capilano-eng.html

Utmerket - 41 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 349 anmeldelser

Intetanende laks legger eggene sine her før de dør.

Anmeldt av Bradley051 - Sidney, Canada

Hvis du er i Vancouver-området om høsten, ikke glem å komme til Capilano Hatchery og se bare noen få meter unna gyte laks. Med flotte turstier rundt langs elven med noen virkelig store gamle eviggrønne trær som ruver over hodet, kan du be om et bedre bakteppe ... prøv det og nyt naturen.

8. Lonsdale Quay Market

123 Carrie Cates Court, North Vancouver, British Columbia V7M 3K7 Canada +1 604-985-2191 http://www.lonsdalequay.com

Utmerket - 35 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 706 anmeldelser

Slapp av og nyt Vancouvers beste utsikt fra North Shores vannkantmarked. Med over 90 spesialbutikker og tjenester, er Lonsdale Quay Market den fremste destinasjonen ved inngangsporten til North Shore. Med et ferskvaremarked med lokale produkter, en internasjonal matbane, spesialbutikker med lokale designere, barnebutikker og lekeområde, restauranter og et boutiquehotell og spa, vil ditt besøk på markedet garantert bli en uforglemmelig opplevelse!

Anmeldt av EkMusafir - Pune, India

Lonsdale Quay Market var det mest besøkte stedet i Nord-Vancouver for oss som turister. Ved å bo på en Air-B&B i North Van måtte vi passere gjennom markedet til og fra Vancouver sentrum. SeaBus-terminalen ligger ved Lonsdale Quay og de lokale bussene er også tilgjengelige ved bussbuktene på landsiden av markedet. Det er mange butikker inne på innendørsmarkedet som selger gaveartikler, kuriositeter, smykker, klær og lokalt håndverk. Mest av alt likte vi Food Court hvor vi kunne smake på en rekke delikatesser fra hele verden. Vi fant til og med en indisk matrestaurant, Halima Grill, hvor vi fikk tilfredsstilt trangen vår etter hjemmelaget mat. Vi likte litt Gelato fra Frux Gelato og kjøpte noen bakverk fra et bakeri, Ross Crepes og Café. Om kvelden vandret vi rundt kailandingen og klatret opp i Q-side plattformtårnet for å nyte den storslåtte utsikten over Burrard Inlet vannkanten og Vancouver City.

9. Black Kettle Bryggeri

106-720 Copping St, North Vancouver, British Columbia V7M 3G6 Canada +1 604-987-9989 http://www.blackkettlebrewing.com/

Utmerket - 55 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av Irishdudeguy88 - San Francisco, USA

Morsomt lokalt sted å ta en øl med noen ekte mennesker. Plasseringen er det du kan tenke deg for et ekte bryggeri, et lager med noen få piknikbord foran - vi elsket det! Bartenderen var så hyggelig og hjelpsom, og når hun hadde en ledig sekund holdt hun på med alle kundene og varmet seg i et teppe med venninnen i baren. De hadde tonnevis av instrumenter liggende i en alkove (gitar, trommer, piano, PA), noe som får meg til å tro at de har levende musikk og god plass til å sitte ned. Dessuten ligger bryggeriet deres rett ved Spirit Trail, så det er en rask, vakker 10-15 min gange fra North Vancouver Seabus terminal. Prøv Grumpy Unicorn IPA! De kan ha flasker hvis det ikke er på trykk.

10. North Vancouver besøkssenter

123 Carrie Cates Court inne på Lonsale Quay Market, North Vancouver, British Columbia V7M 3K7 Canada +1 604-656-6491 http://www.nvtourism.ca

Utmerket - 37 %

God - 52 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 27 anmeldelser

North Vancouver Visitor Centre gir mye informasjon om lokale aktiviteter og arrangementer, attraksjoner, lokale butikker, transport, sightseeingturer og overnattingssteder slik at du kan få mest mulig ut av besøket til Vancouvers North Shore.

Anmeldt av judyp777 - North Vancouver, Canada

Veldig praktisk beliggenhet og informative brosjyrer. Personalet er mer enn villige til å hjelpe med informasjon om alle lokale attraksjoner.