Topp 10 ting å gjøre bra for par i Reno, Nevada (NV)

Nevadas 'andre' gambling- og ferieby, Reno, ligger i den vestlige delen av staten nær California-grensen. Det byen mangler i glitter eller rykte, veier den mer enn opp for i attraksjoner og fasiliteter. Det er førsteklasses hoteller, golfbaner og kasinoer som konkurrerer med den sørlige motparten, og i likhet med Las Vegas har Reno blitt et populært reisemål for familier. Galena Creek Park tilbyr naturstier som selv små barn kan navigere, pluss organiserte pedagogiske arrangementer for familier.
Restauranter i Reno

1. Nasjonalt bilmuseum

10 S Lake St, Reno, NV 89501-1558 +1 775-333-9300 http://www.automuseum.org/

Utmerket - 79 %

God - 18 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.760 anmeldelser

Dette museet tilbyr mer enn 224 kjøretøy utstilt, og inneholder en av de største bilsamlingene hvor som helst.

Anmeldt av charlesdenises2015

Utrolig å se gamle biler i så god form. Dette var den største bilsamlingen jeg har sett. Jeg så et par 'første' som en gullbelagt Delorean, Elvis eide Cadillac, biler brukt i filmer.. Tillat ca. 2 timer å gå gjennom og se alt, så mange, og noen er unike, signert, eller annen spesiell detalj.

2. Sierra Comstock-turer

Utmerket - 86 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 29 anmeldelser

  Sierra Comstock turer

- Lake Tahoe-Virginia City - Se vakre Lake Tahoe historiske Virginia City på en guidet historie, geografi og 7 timers visningstur som hentes på ditt Reno-Sparks-hotell mellom. Morsom gruppetur for visning og bilder. Oppdag attraksjoner i Nord-Nevada og California.

3. Raptor Adventures

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 26 anmeldelser

  Raptor Adventures

TA EN HAUKVANDUR ELLER PRØV FALKERI ~ Opplev falker, ørner, haker og ugler og kjenn spenningen. Oppdag den eldgamle falkesporten mens du har på deg en falkonerhanske og se haukene vinde seg mens hun grasiøst lander. Se inn i øynene til disse voldsomme rovfuglene. Skjønnheten til disse praktfulle dyrene matches bare av den fantastiske utsikten over High Desert of Northern Nevada. KUN BESTILLING - BESTILL NÅ!!

4. Reno Food Tours

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 129 anmeldelser

  Reno Food Tours

Bli med oss ​​på våre guidede, kulinariske vandreturer og smak deg gjennom noen av Renos mest delikate nabolag, fra god mat til spisesteder i hurtigdiskstil. Vennlige guider deler historier om lokal kultur og historie, mens du smaker på noe av den beste maten i byen. På alle turene våre, en deilig blanding av salte og søte stopp.

5. Reno Brew Bike

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 16 anmeldelser

  Reno Brew Bike

Våre 15-passasjers pedalsykler gir den ultimate håndverksølopplevelsen i Renos sentrum og midtby. Reno Brew Bike kan ikke vente med å dele lidenskapen vår for trening, drinker og moro med deg! Denne friluftsfesten på hjul er perfekt for utdrikningslag, bursdager, teambuilding/bedriftsutflukter eller for enhver sosial anledning. Vi er pedaldrevne, så vær klar til å forbrenne kalorier.

6. Bryt gjennom Reno

2500 E 2nd St Grand Sierra Resort - Første etasje, Reno, NV 89502 +1 775-393-9882 http://www.breakthroughreno.com

Utmerket - 90 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 457 anmeldelser

Kom og besøk oss på Grand Break Through Hotel! Du sjekker inn i et av våre unike rom og har 60 minutter på deg til å bruke teamarbeid og vettet til å rømme! Finn ledetråder og knekk koder for å jobbe deg gjennom alle de forskjellige utfordringene som venter på deg. Denne opplevelsen er designet for 2-6 personer og er perfekt for en morsom tid med venner, familie, kollegaer eller en datekveld med din partner. Så hvis du leter etter morsomme ting å gjøre i Reno, kom og sjekk oss ut!

Anmeldt av nevadawild

Vi spilte escape room på GSR og det var SÅ gøy! Kendall var fantastisk og vi klarte å fullføre med 3 minutter til overs!

7. Antikke Angel Wedding Chapel

15 N Virginia St, Reno, NV 89501-1403 +1 775-337-1655 http://www.antiqueangelchapel.com/

Utmerket - 94 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 64 anmeldelser

The Antique Angel Wedding Chapel of Reno, Nevada spesialiserer seg på å gjøre bryllupsseremonien din vakker og meningsfull. Vi tar vare på detaljene slik at du kan fokusere på din kjære! Den antikke engelen tilbyr flere funksjoner enn noe annet Reno-kapell: fra blomster til mottakelser, vi kan gjøre alt! Vi har tre forskjellige temakapeller tilgjengelig for seremonien din. Avhengig av din innredningspreferanse, og størrelsen på gjestelisten, kan vi finne et rom som passer dine behov. Vi gjør også seremonier ved Truckee River som ligger rett ved siden av kapellet vårt!

Anmeldt av RunnerGirl86

Helt fantastisk! Min mann og jeg stakk av fordi vi ville ha noe enkelt og at det bare skulle være oss to. De gjorde det så enkelt og seremonien var så vakker!!! De har så mye å tilby og er veldig imøtekommende. Jeg anbefalte dette stedet på det sterkeste, og de tar fantastiske bilder!

8. Hunter Creek Trail

Toiyabe National Forest, Reno, NV

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av 3ke3

Dette er en vakker tur, lett til moderat vanskelighetsgrad (på min skala i alle fall). Bare sjenert for 6 miles rundtur, litt topografi, generelt oppoverbakke på vei ut og nedoverbakke på vei tilbake, men ingenting er for tøft. 3 bekkekryssinger (en metallristbro og 2 store stokker) utgjør ikke noe problem. Stort sett sol, men noen skyggefulle områder nærmere fossen på toppen av bekken. Så egentlig ingen skapninger underveis, noe som var en slags overraskelse. Gratis offentlig parkering, toaletter (rene) og drikkefontene ved stien. Ta med deg vann og snacks. Hunder er velkomne, men det er noen få steinstrekninger som kan være tøffe for ømme poter. Nyt!

9. Brainy Actz Escape Rooms Reno

5301 Longley Ln Building B enhet 50, Reno, NV 89511-1805 +1 775-225-2320 http://www.brainyactzescaperooms.com/reno-nv/

Utmerket - 90 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 21 anmeldelser

Hvis du er ute etter å finne en spennende escape room-utfordring i nærheten, så er det å oppleve et av Brainy Actz Escape Rooms Reno det ideelle teambuilding-aktiviteten eller arrangementsstedet. De er ekte puslespillromseventyr som setter deg i et rom i 60 minutter, med opptil 10 personer. Målet er å prøve å løse ulike mål og gåter slik at du og teamet ditt til slutt kan forlate rommet før klokken går ut. Vi tilbyr også Bueskyting Tag, Nerf Wars, D.I.Y workshop klasser.

Anmeldt av msparling28

Vi hadde en så flott opplevelse, igjen! Kevin var en fantastisk vert og gjorde tiden vi var der veldig trygg, minneverdig og morsom! Vår gruppe på 9 gjorde øksekasting, en Nerf-krig og avsluttet med et rømningsrom. Vi kunne ikke si nok om hvor organisert, profesjonell og imøtekommende Kevin var eller arrangementene vi gjorde var - vi hadde en flott tid! Vil definitivt være tilbake!

10. Truckee River Walk

Arlington Avenue ved Island Avenue Wingfield Park, Reno, NV 89501 +1 707-478-6139 http://renoriver.org

Utmerket - 53 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1226 anmeldelser

Elvegang som gir utsikt over elven og Reno.

Anmeldt av MariaDabaghchian

Elvepromenaden går langs nordsiden av elven med noe buktende der fot- og blandede broer krysser til øya hjemmet til Wingfield Park. Det er spesielt attraktivt om høsten sent på ettermiddagen når høstens løvverk og solnedganger brenner de glassaktige strekningene av elven. Korte plaketter gir morsom historisk kontekst. Noe av Riverwalk er ganske enkelt et bredt fortau som grenser til elven på den ene siden og restauranter og butikker på den andre, men andre segmenter går gjennom parker, og den ene enden er faktisk ved Idlewild Park, hvor de som er fortryllet av vandringen deres kan fortsette i nærheten av elv. Det er en bemerkelsesverdig blanding av urbane fasiliteter (butikker og restauranter) og en villmarksfølelse med vannfugler og mennesker som boltrer seg i vannet om sommeren. . I hvor mange urbane elver kan du se folk fiske ørret til frokosten deres? Parkering er tilgjengelig i nærheten. Hjemløse mennesker henger og sover dårlig noen steder her, men konteksten er fredelig og tolerant, med 'Reno Ambassadors' som en positiv beroligende og inkluderende tilstedeværelse.