Topp 10 ting å gjøre i Al Ain, Emirate of Abu Dhabi

Al Ain er hagebyen til denne arabiske nasjonen, en oaseby som ligger ved siden av den omanske byen Buraimi. Al Ain er kjent for sin livlige, travle Camel Souk, som tiltrekker seg oppdrettere og kjøpere fra hele UAE, inkludert kjøpmenn og gjetere fra Al Rashaidah-stammene. Andre severdige steder er Jebel Hafeet, det nest høyeste fjellet i UAE; Al Ain-museet og fortet, bygget for å beskytte oasen fra raiders da Sheikh Zayed styrte den østlige regionen; og Al Ain Wildlife Park & ​​Resort. Al Ain-oasen er den største i regionen med tusenvis av daddelplommer.
Restauranter i Al Ain

1. Jebel Hafeet

Jabal R/a, Al Ain De forente arabiske emirater +971 56 940 6663 http://visitabudhabi.ae

Utmerket - femti%

God - 35 %Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1669 anmeldelser

Anmeldt av RunningRick76 - Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Jeg har campet og vandret inn i Jebel Hafit mange ganger og virkelig nyter fjellet. Det er det eneste fjellet i Emiratet Abu Dhabi og et av de høyeste i landet. Den 12 km lange veien har over 60 svinger, meget godt vedlikeholdt og har mange områder å parkere som også har lekeplasser. Det er en utkikk og restaurant helt på toppen sammen med palasset og 4-stjernershotellet The Mercure ligger ca. 3 kilometer fra toppen. Mercure Hotel er et flott sted å tilbringe natten med en flott restaurant ved siden av bassenget kalt Eden Rock med fantastisk utsikt. Ved bunnen av nordspissen er Green Mubazarah og grønne gressområder av oase-typen med varme kilder for både menn og kvinner (for øyeblikket stengt på grunn av COVID-19. Fra kildene har jeg gått inn i det indre av fjellet etter trekkingskilt og hvite prikker for å finne veien. Fossiler og kvartssømmer kan bli funnet hvis du er oppmerksom. Fra østsiden har jeg bodd i Jebel Hafit Desert Park på campingplassen 'bobletelt'. Derfra har ørkenparken godt merkede stier som går langs fjellet, fra Oman til sør til oasen i nord. Vi har gått inn i fjellet fra campingplassen og funnet store skjellfossiler over alt. Vi så en gang en stor araberrev som løp oppover fjellet, det var et ganske syn! Jeg ser frem til å komme tilbake gang på gang!

2. Al Ain Zoo

Al Ain De forente arabiske emirater +971 800 555 http://alainzoo.ae/

Utmerket - 47 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.369 anmeldelser

Anmeldt av MarwanHadhrami - Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Vi har bestemt oss for å gi Al Ain Zoo Safari en sjanse til å prøve, og det var definitivt en utmerket idé! Billetten gir adgang til Zoo-attraksjonene pluss SUV-turen til Safari-opplevelsen som tar rundt 45-60 minutter. Billetten må kjøpes på forhånd via deres offisielle nettside, og den vil koste 1050 AED for 6 personer (som kan komme inn i SUV-en), og dette inkluderer giraffmating som barna elsket mest. Opplevelsen var morsom og vi nøt dagen og det var en å huske.

3. Sheikh Zayed Palace Museum

Palace, Al Ain De forente arabiske emirater +971 3 751 7755

Utmerket - 48 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 489 anmeldelser

Anmeldt av confuzzled2 - Al Ain, De forente arabiske emirater

Hvis du setter pris på historie og kultur, bør du bruke 1 til 1½ time på å utforske dette enorme palasset i de første årene av jakt. Det føles som å gå tilbake til de uskyldige årene da penger ikke hadde noen mening eller hensikt, da livet var enkelt, men likevel tilrettelagt. Min mann og jeg brukte 1-1½ time på å utforske hvert rom, og absorberte livsstilen i en ørken som ble en oase på grunn av avdøde sjeik Zayed bin Sultan. Det du ser i dag i De forente arabiske emirater, begynte med Sheikh Zayed, en veldig ydmyk mann, den som Emiratene beundret og til slutt kaller 'Faren til UAE.' Hvorfor? På grunn av sitt forhold til hver stamme og respekten han fikk fra deres stammeledere, forente han disse stammene og dannet med deres støtte det som nå er De forente arabiske emirater. Han trodde på at den yngre generasjonen tilbringer tid med de eldre bevarer minnene, han trodde på utdanning for folket sitt. Jeg er ikke et emirat, jeg er polynesisk, men jeg beundrer avdøde sjeik Zayed!

4. Al Ain kjøpesenter

Al Ain De forente arabiske emirater +971 3 766 0333 http://www.alainmall.net/2010/

Utmerket - 39 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 161 anmeldelser

Al Ain Mall er Al Ains fremste shopping- og fritidsdestinasjon åpnet så tidlig som i 2001. Snart ble det en integrert del av Al Ains identitet og daglige liv. The Mall har en tiår lang suksesshistorie ettersom den misunnelsesverdig opprettholder overlegenhet i både detaljhandel og underholdning. Bygget over et område som overstiger 2 500 000 sq.ft. Al Ain Mall er hjemmet til 350 verdenskjente butikker og 60 restauranter og kafeer som bare er unike for Al Ain Mall. Byens beste underholdningsfasiliteter finner du i kjøpesenteret, inkludert den første skøytebanen i full størrelse laget av ekte is; bowling- og biljardsenter og Grand Cineplex. Det glamorøse kjøpesenteret er vert for mer enn 12 millioner besøkende i året, hvorav 55 % er UAE-borgere. I tillegg til de brede valgene innen mote som tilbys av kjente regionale-internasjonale merker, tilbyr kjøpesenteret et herlig utvalg av restauranter og kafeer også beroligende komfort og enestående bekvemmelighet ved å tilby mer enn 3000 dekket parkeringsplasser fordelt på 3 kjelleretasjer. Al Ain Mall også nyter unike privilegier som 'det eneste kjøpesenteret oppkalt etter City-Al Ain' 'det eneste kjøpesenteret som ligger i sentrum og nærmest grensen til Omani'. Med sin ekspansive arkitektur, slående kantete fasade som gjenspeiler den historiske betydningen og arven til Al Ain, er kjøpesenteret et av favorittturistmålene i Al Ain. Kjent som det 'alltid aktive kjøpesenteret' kjører Al Ain Mall kampanjer hele året og kampanjer som tilbyr luksuriøse hovedpremier som gjør shoppingen til en virkelig givende opplevelse.

Anmeldt av A7413FIandrewn - Dumfries, Storbritannia

Det er et flott sted for shopping og en rekke gode spisesteder. Man kan ha de vanlige take-måter og overdådig servering i luksuriøse restauranter i henhold til ens budsjett. Det er et stort supermarked og mange steder for shopping for klær og parfymer. En liten iskobling for barn er også tilgjengelig i første etasje. Kjøpesenteret ligger nært sentrum.

5. Bawadi kjøpesenter

Bawadi Mall Zayed Ibn Sultan St # 137, Al Ain 67774 De forente arabiske emirater +971 3 784 0000 http://www.bawadimall.com/

Utmerket - 55 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 141 anmeldelser

6. Kamel Souk

Al-Ain bak Bawadi Mall Retning av Meyzad, Al Ain De forente arabiske emirater http://visitabudhabi.ae/en/see.and.do/attractions.and.landmarks/cultural.attractions/al.ain.camel.market.aspx

Utmerket - 30 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 6 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 306 anmeldelser

Anmeldt av surpriseibrahim - Dubai, De forente arabiske emirater

Al Ain kamelmarked er et turisthotspot. Mange av dem kommer fra Dubai, Abu Dhabi og andre emirater for å se kameler. De elsker å ta bilder av dem og få førstehåndsinformasjon om dem.

7. Al Ain nasjonalmuseum

Al Ain De forente arabiske emirater +971 3 711 8331 http://www.visitabudhabi.com

Utmerket - 32 %

God - 48 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 222 anmeldelser

Midlertidig lukket

Anmeldt av TiChatte - Al Ain, De forente arabiske emirater

Besøkte her mange, mange ganger ... var min reise til stedet på en fredag, etter tilbedelse og lunsj. Ville komme dit og streife rundt i den tilstøtende oasen, og deretter besøke museet. Dette var et sted å ta med folk som besøkte meg i Al Ain også. Interessante fotografier av kongefamilien og viser transformasjonen av De forente arabiske emirater fra småbyoase til megametropolen den er nå. Flott sted å besøke! Vakre hager og mellomrom.

8. Grønn Mubazzarah

Under Jabel Hafeet-fjellet, Al Ain, De forente arabiske emirater

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 351 anmeldelser

9. Oasenstadt Al Ain

Al Ain De forente arabiske emirater 554741540

Utmerket - 3,4 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 491 anmeldelser

Anmeldt av X8568DEsteveb - Hot Springs Village, USA

Vi hadde litt problemer med å finne Oasis via Google - det er rett nede i veien (mindre enn 200 meter) fra det opprinnelige hjemmet til Sheik Zayed. Vi spiste en matbit på den lille Oasis-restauranten før vi gikk gjennom labyrinten av steinveier/stier. De har 2 og 4 personers sykkelutleie som så gøy ut, men vi bestemte oss for å gå. Det kan ha vært omtrent en 2 mils tur for å få en god følelse av oasen.

10. Al Jahili Fort

Sultan Bin Zayed Al Awwal St, Al Ain, De forente arabiske emirater +971 3 711 8311 https://visitabudhabi.ae/en/see.and.do/attractions.and.landmarks/iconic.landmarks/al.jahili.fort.aspx

Utmerket - 36 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 305 anmeldelser

Anmeldt av pilchard_9 - Al Ain, De forente arabiske emirater

Nydelig besøk på fortet. Rolig, fredelig og vennlig personale. Verdt et besøk og mye historie å lese om.