Topp 10 ting å gjøre i Mackinaw City, USA

Mackinaw City, på nordspissen av Michigan-votten, ligger i den ene enden av Mackinac-broen til Michigan's Upper Peninsula, i tillegg til å fungere som dokkested for ferger til Mackinac Island, et nasjonalt historisk landemerke og delstatspark. Bare en kort båttur fra fastlandet er Mackinac Island en reise tilbake i tid, hjem til 'Historic Downtown', en gjenskaping av landsbylivet i Michigan fra 1700-tallet, og Fort Mackinac, først okkupert av britene under revolusjonskrigen.
Restauranter i Mackinaw City

1. Mackinac Bridge

I-75, Mackinaw City, MI 49781 +1 906-643-7600

Utmerket - 82 %

God - 1. 3%Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 950 anmeldelser

Denne mektige broen forbinder Michigans to halvøyer, og har en total lengde på fem miles.

Anmeldt av Barry L - Timmins, Canada

Broen gjorde jobben sin. Vi krysset vannmassen nedenfor og fortsatte på veien. Det er en stor bro, veldig høy med god utsikt.

2. Shepler's Mackinac Island Ferry

556 E Central Ave, Mackinaw City, MI 49701-9695 +1 800-828-6157

Utmerket - 80 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2 anmeldelser

Shepler's tilbyr 5 forskjellige Lighthouse Cruises gjennom Mackinac-stredet. Hvert cruise er fortalt av Great Lakes Lighthouse Keepers Association. En del av inntektene fra hvert cruise går til å hjelpe til med vedlikehold og restaurering av områdets fyrtårn. Se hele timeplanen og kjøp billetter online.

Anmeldt av jes22 - Minneapolis, Minnesota

Vi var bekymret for at fergen til Mackinac Island ville være travel og kaotisk en søndag morgen. Vi gikk ut av motorveien og fulgte instruksjonene til parkering for dagsturer til Mackinac. Parkeringen var gratis, og vi ble umiddelbart plukket av skyttelbussen deres, inkludert syklene våre, og levert direkte til billettkontoret og avgangsstedet. Vi kjøpte våre billetter gikk rett på fergen; de tar syklene dine for deg og laster dem på baksiden av fergen. Ved ankomst var syklene våre på kaien direkte da vi gikk ut av fergen. Tilbaketuren den ettermiddagen var bare enkel. Dette var en flott opplevelse.

3. Kolonial Michilimackinac

102 Straits Ave, Mackinaw City, MI 49701-9400 +1 231-436-4100

Utmerket - 71 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 742 anmeldelser

Skatter fra fortiden våkner til liv i dette fortet og pelshandelslandsbyen fra 1700-tallet. Colonial Michilimackinac er rekonstruert basert på historiske kart og mer enn 50 år med arkeologiske utgravninger som fortsetter i dag, og tilbyr en unik opplevelse fra kanon- og muskettskyting til matlaging og håndverk. Ligger ved bredden av Mackinac-stredet, kan besøkende i alle aldre nyte det unike perspektivet fra palisadeveggene.

Anmeldt av David D - Gaithersburg

Det beste fortet fra kolonitiden vi noen gang har besøkt. Etter en kort spasertur fra besøkssenteret hvor du kjøper inngangsbilletten møter du en indiansk tolk som hilser på deg og forteller deg om det indiske livet på den tiden og hvilken rolle indianeren spilte i pelshandelen. Deretter fortsetter du til fortinngangen hvor det er flere Redcoat, kvinner og indianertolker. Veldig pent konstruerte bygninger å besøke og en som er et museum. Det er våpen- og kanondemonstrasjoner hele dagen. Fortet ligger rett ved vannet med postkortutsikt over Mackinaw-broen og Lake Michigan og Lake Huron. En absolutt må se aktivitet når du er i Mackinaw City.

4. McGulpin Point fyrtårn og historisk sted

500 Headlands Rd, Mackinaw City, MI 49701-8611 +1 231-436-5860

Utmerket - 73 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 475 anmeldelser

Emmet County eier det historiske McGulpin Point Lighthouse, som beskyttet skipsfarten på Mackinacstredet mot stormer, tåke og steiner mellom 1869 og 1906. Det ble kjøpt av fylket i 2008, som gjenåpnet McGulpin for publikum med en gallafeiring 30. mai , 2009. Området er omtrent 10 dekar og ligger en halv mil nord for Headlands. Den inkluderer 336 fot strandlinje ved stredet med en imponerende utsikt over Mackinac-broen. Trail to the Straits inkluderer ny tolkende skilting som kommer sommeren 2015! Vakkert vedlikeholdt eiendom og interiør. Det er alltid noe nytt på McGulpin Point!

Anmeldt av anonymous838 - Livonia, Michigan

Trodde vi hadde sett de fleste fyrene i området, men overrasket over å finne denne. Kan gå ned til vannet og se Mackinaw-broen fra en annen vinkel og fortsatt klatre opp i tårnet for å se broen ovenfra. Hyggelig eiendom og gavebutikk også

5. Historisk Mill Creek Discovery Park

9001 South US 23, Mackinaw City, MI 49701 +1 231-436-4100

Utmerket - 68 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 302 anmeldelser

Besøkende kan være vitne til kraften til bekken utnyttet for å kutte tømmer til tømmer på et av de eldste industristedene på Upper Great Lakes og sveve som en ørn på zip-linjen under Adventure Tour.

Anmeldt av Sonworshipper - Niceville, Florida

Vår store familiegruppe kom hit for å gjøre zip line og klatrevegg. Vi likte begge! Vi ble også positivt overrasket over demonstrasjonen av den gamle tømmermøllen som var veldig informativ både om den gamle måten ting ble gjort på, og deretter demonstrasjonen av selve møllen og dens drift. Dette var veldig interessant, og å kunne se hvordan det fungerer fra så mange forskjellige vinkler både innvendig og utvendig var et ekstra pluss! Jeg kan ikke huske navnet på guiden, men denne hvitskjeggete mannen gjorde en utmerket jobb med å informere oss mens han også underholdt oss. Da vi forlot parken nær stengetid, la vi merke til en bil på parkeringsplassen med spesialkort hvor det sto 'Kris Kringle', og vi antok at den tilhørte denne søte, skjeggete mannen som åpenbart elsker å fortsette å bidra til samfunnet på denne måten. En veldig fin måte å tilbringe noen timer både på å gjøre noe aktivt og lære noen veldig interessante fakta om historien.

6. Star Line Mackinac Island Ferry

801 S Huron Ave, Mackinaw City, MI 49701-9664 +1 800-638-9892

Utmerket - 71 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av LovetoWalk51 - Ohio

Jeg har kommet til Mackinaw i femti år, men har aldri tatt en fergetur bortsett fra til Mackinaw Island. Denne gangen bestemte jeg meg for å ta Sunset Cruise som tilbys av Star Line. Det varte i en og en halv time. Vi cruiset forbi isbryteren Mackinaw, som nå er fortøyd og et museum. Vi fortsatte med solnedgangen over Lake Michigan! Skipets kaptein førte oss tett på og under broen flere ganger, og snudde forskjellige retninger slik at alle om bord fikk en titt og en mulighet for fotografier. Den beste delen av cruseet var fortellingen av Mike Fortes, en tidligere radiopersonlighet og forfatter tallrike bøker om konstruksjonen, historien og lite kjente fakta på broen. Han var ekstremt interessant og tilbød også en autografert kopi av bøkene sine for salg. Jeg nøt hvert øyeblikk og anbefaler dette solnedgangscruise!

7. Gamle Mackinac Point fyrtårn

526 N Huron Ave, Mackinaw City, MI 49701, Mackinaw City, MI 49701-9727 +1 231-436-4100

Utmerket - 60 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 515 anmeldelser

Old Mackinac Point Lighthouse, et punkt i stormen og et ledefyr siden 1889, hjalp passerende skip med å navigere gjennom det forræderske vannet i Mackinacstredet. Det er like mye å se fra toppen av tårnet som inne i de opprinnelige bygningene. Autentisk restaurerte kvartaler og utstillinger, inkludert den originale linsen og Straits of Mackinac Shipwreck Museum, dette 'Castle of the Straits' er en ekte perle av Great Lakes.

Anmeldt av Wanderingwindsorite - Windsor, Canada

Wow. For et vakkert oppsett. Boligen er veldig stor etter fyrtårnstandarder. Det ligner et slott sett fra vannsiden.

8. Headlands International Dark Sky Park

15675 Headlands Rd, No Camping Allowed, Mackinaw City, MI 49701-8612 +1 231-348-1713

Utmerket - 62 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 208 anmeldelser

Anmeldt av hagemannj - Laurel, Maryland

Arrangementssenteret er ikke alltid åpent og var ikke åpent den kvelden vi gikk, men 2 amature astronomer var der med teleskopene sine. Så vi fikk se Saturn med ringene hennes. Vi begynte å legge merke til nordlyset over sentrum, så vi gikk opp på toppen og fikk et flott show av dem og så 2 stjerneskudd og romstasjonen suse forbi.
Sørg for å legge i lag, hvis du har tepper eller lenestol for å bare sitte/ligge og beundre himmelen ville være flott. Så glad vi stoppet vil nesten ikke fortelle folk om det, men vi liker ikke nær så.. men så kult.
Vet at det er mørkt, så øynene dine justerer seg raskt, ingen lommelykt er virkelig nødvendig, men hvis du føler at du må, bør den være rød for ikke å ødelegge synet til de som allerede er der. En morsom historie om dette, en familie innså at barnet deres hadde de lyse skoene og plukket ham/henne raskt opp. Ethvert lys roter virkelig med ting, så vær hensynsfull!!
Vi dro tilbake neste dag i dagslys for å se hva som var der. Veldig kult og miljøvennlig område!! Som inkluderer ingen papirhåndklær eller til og med blåsere på toalettet.

9. Shepler's Lighthouse Cruises

556 E Central Ave, Mackinaw City, MI 49701-9695 +1 231-436-5023

Utmerket - 88 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 98 anmeldelser

Seil Mackinac-stredet! Seksten historiske fyrtårn ligger innen lett kjøreavstand fra Mackinaw City. Reis komfortabelt og trygt på Sheplers romslige fartøy under disse fascinerende turene. I nesten tre århundrer har Mackinac-stredet vært en viktig nautisk gjennomfartsvei, som gir passasje mellom Lakes Huron og Michigan. Men å reise til det berømte blå vannet har ikke kommet uten risiko. I løpet av mange tiår ble det bygget fyr for å beskytte sjøfolk mot farlige stimer og skjær. Hver har en historie å fortelle. Sheplers eksklusive Lighthouse Cruises er oppdagelsesreiser. Gjestene blir behandlet med fryktinngytende utsikt og den fascinerende historien rundt disse Great Lakes-vokterne.

Anmeldt av holjack - Houston, Texas

Flott tur med flinke ansatte som hadde mye informasjon og var veldig vennlige, hadde en flott tid og vil anbefale på det sterkeste. Hei og tusen takk for at du drar nytte av et av våre fyrcruise! Vi setter pris på tilbakemeldingene, og vi er begeistret for å se de glødende fem stjernene. Her håper vi ses igjen snart!!

10. Mackinaw Bridge Museum

231 Central Ave., Mackinaw City, MI 49701 +1 231-436-5534

Utmerket - femti%

God - 29 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 157 anmeldelser

Anmeldt av bud065 - Estero, Florida

Vanskelig å finne, ovenpå fra en bar. Interessant brobyggingshistorie. Jernarbeidere har skapt dette, og det hyller de som døde mens de bygget broen.