Topp 10 ting å gjøre i Penetanguishene, Canada

Penetanguishene /pɛnɪˈtæŋɡwɪʃiːn/ ( lytt), noen ganger forkortet til Penetang, er en by i Simcoe County, Ontario, Canada. Det ligger på den sørøstlige spissen av Georgian Bay. Dette tospråklige (fransk og engelsk) samfunnet ble innlemmet 22. februar 1882 og har en befolkning på 8 962 i Canada 2016 Census.
Restauranter i Penetanguishene

1. King's Wharf Theatre

93 Jury Dr, Penetanguishene , Ontario L9M 1G1, Canada +1 705-549-5555

Utmerket - 79 %

God - 18 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 121 anmeldelser

King's Wharf Theatre ligger i Discovery Harbor i Georgian Bay, og er et behagelig rustikk, 385-seters lokale som tilbyr alle bekvemmelighetene til et moderne anlegg. Flankert av de historiske bygningene til en britisk marine- og militærbase fra 1800-tallet, ligger teatret ved enden av en vakker strandpromenade som vender ut mot hjemmehavnen til replikaskipene H.M.S. Bee og H.M.S. Tecumseth. Et besøk til King's Wharf Theatre tar bare 45 minutter fra Barrie og Orillia , eller litt over en time fra Collingwood . Mens du er i området kan du utforske samfunnene i Penetanguishene og Midland , som tilbyr unike butikker og spisesteder. Du vil også ønske å oppdage slike skatter som Ontarios første europeiske fellesskap på Sainte Marie blant Huronene.

Anmeldt av Sue T - Thornbury , Canada

Så produksjonen av Joseph for to uker siden og dro tilbake denne uken med vår datter og barnebarn. Det er virkelig fantastisk! En så profesjonell produksjon, sangen og dansen var fantastisk, og Jamie McKnight som Joseph hadde akkurat den rette blandingen av guttedans sjarm...MerHei Sue! Takk for at du tok deg tid til å anmelde Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Vi er så glade for at du oppdaget King's Wharf Theatre og klarte å introdusere familien din til magien med levende teater. Vi sees i 2018!

2. Discovery Harbor

93 Jury Dr, Penetanguishene , Ontario L9M 1G1, Canada +1 705-526-7838

Utmerket - 58 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 153 anmeldelser

Discovery Harbour sporer sine røtter tilbake til den opprinnelige britiske marine- og militærbasen i Penetanguishene , bygget for å sikre tilgang til Upper Canada etter krigen i 1812. 'His Majesty's Naval Establishment on Lake Huron', (som det først ble kalt) holdt skip klar til å forsyne britiske stillinger mot nordvest. I 1820 var det hjemmet til over 70 mennesker, inkludert sjømenn, offiserer, skipsbyggere og soldater. Det ble bygget fem store skip, 15 mindre fartøyer og en rekke verksteder og boliger. I 1828 ble en britisk garnison på Drummond Island flyttet til Penetanguishene . I 1834, Canada ble forsvart utelukkende av disse styrkene. Et imponerende offiserskvarter i stein ble bygget i 1845. Militæret okkuperte stedet til 1856.

Anmeldt av D7K8S - Brantford , Canada

Var en god liten tur, de to gjenskapte skipene er interessante å se. Det er også en god tur, de ansatte er kledd i perioder, men kunnskapen deres er begrenset da jeg er ganske sikker på at de er studenter. Bygningene er pene å gå gjennom og skroget til det originale skipet er fint å se. Ikke for mye for historien, siden de i utgangspunktet lot skipet råtne ved kai, det ble ikke senket fra noen slag. Jeg vil inkludere dette som en del av dagstur og ikke dedikere bare til dette. Ikke glem den nyttige stemmen.

3. Awenda provinspark

Boks 5004, Penetanguishene , Ontario L9M 2G2, Canada +1 705-549-2231

Utmerket - 60 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 233 anmeldelser

Anmeldt av Frank_10000111 - Ontario, Canada

Elsker vannet.
Campingplassen var ingen kjæledyr, ingen radioer, så det var flott!
Litt rent.
Vennlig personale. Fredelig. Lang kjøretur til den første stranden og lengre tur til gjenværende Strender .
Ikke for mye søppel på Strender .
Dyrt å campe og dyrt ved og is.

Fire. Penetanguishene Rotary Park

Hovedgate, Penetanguishene , Ontario, Canada

Utmerket - 65 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av Chimney_Inspector - Penetanguishene , Canada

En av de fineste parkene jeg har besøkt. Vi bor bare noen minutter fra denne parken, etter å ha flyttet for et år siden, og etter å ha funnet ut at den elsker parken og området. Utsikten over bukten, rolige turer, hundepark for vår venn. Og om sommeren elsket barnebarna våre sprutputen. Kom innom og besøk.

5. Diverse utleie og ferier

Champlain Road 79 | Hindson Marina, Penetanguishene , Ontario L4R 3R1, Canada

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 22 anmeldelser

Vi er Ontarios Premier Vacation Company! Ligger ved Hindson Marina i Penetanguishene på vakre Georgian Bay – inngangsporten til de berømte 30 000 Øyer . Beleilig plassert 90 minutter nord for Toronto og litt over en halvtime fra Barrie og Orillia . En verden unna rett nede på motorveien! Stay n Play-pakker er tilgjengelige året rundt. 'Floatel rom' om våren, sommeren og høsten, kan du oppleve vinterretreater ved vannkanten samt hotellrom rett på snøscooterløypa. Bare her for dagen? Hvorfor ikke leie en av våre skibåter, vannscootere eller pontongbåter? Vi har også Standup-padlebrett, vannski, wakeboards, kneeboards, tuber, kajakker, kanoer og padlebåter på Diverse Dock for å oppfylle ditt behov for moro. Ta en kapteinstur opp den naturskjønne havnen i Penetang eller hopp på en jetski og utforsk vår uberørte Strender . Oppdag hva en ekte kanadisk vinter handler om. Kjør de frosne innsjøene eller preparerte stier på en førsteklasses snøscooter. Ta en guidet tur og opplev vinterlandskapet vårt som en gruppe eller dra ut selv bevæpnet med et løypekart og veibeskrivelse til mange lokale favorittdestinasjoner. Kom og ha det gøy i solen eller i snøen!

Anmeldt av Mary T - Brantford , Canada

Mannen og jeg dro på en 3 timers snøscootertur --- var kjempefint. Personalet er veldig hjelpsomme. Bra de tillot oss å sykle i det vi følte var en behagelig hastighet, og sjekket ofte for å forsikre oss om at alt var ok. Lunsjen var flott - hyggelig at den ble bestilt i forkant av...Mer Tusen takk for den flotte anmeldelsen Mary. Det var vår glede!

6. Penetanguishene 30 000 øycruise

2 Main Street, Penetanguishene , Ontario L9M 2G2, Canada

Utmerket - 54 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Dana D

Vi liker å cruise når vi drar til forskjellige feriesteder. Vi visste at vi måtte se noe av Georgian Bay og Øyer og senere lærte dette det siste året for den georgiske dronningen ut av Pentanguishine.
Det var enkelt å ringe og bestille billetter og de tillot oss til og med å bytte dager da værmeldingen ikke så bra ut for dagen vi hadde bestilt. Kapteinen er flink til å forklare hva du ser og fortelle historier underveis.
Som gammel isbryter er det en ganske stor båt så det er noen grenser for hvor den kan gå. Det hadde vært fint å ha kommet tilbake med en litt annen rute, men det var hyggelig å se Øyer igjen etter å ha hørt historiene som vi hadde passert tidligere. Det er også et litt tregere skip, så det er et 3 1/2 times cruise.
Hvis du har en sjanse til å gå i 2014, gjør innsatsen og du vil ikke bli skuffet.

7. Saint Anns romersk-katolske kirke

28 Robert St W, Penetanguishene , Ontario L9M 1N2, Canada +1 705-549-2560

Utmerket - 86 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 7 anmeldelser

Anmeldt av 45DegreesNorth - Montreal

Det er tider når jeg føler at jeg har blitt 'utskåret fra katedralen' etter å ha reist gjennom Europas storbyer, men jeg syntes denne kirken var veldig vakker og forfriskende i dette landskapet. Vi ankom rundt 12:30 på en søndag og fant dørene på vidt gap, og vi var i stand til å utforske bygningen på egenhånd. Jeg elsket de store veggmaleriene på veggene og taket og vakre glassmalerier. Det var fint å se det vakre landskapet utenfor dørene, en nydelig kirke i vakre omgivelser. Vel verdt et besøk.

8. Penetanguishene Centennial Museum

13 Burke St | L9M 1C1, Penetanguishene , Ontario L9M 1C1, Canada +1 705-549-2150

Utmerket - 51 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 8 anmeldelser

Anmeldt av hipfanatic - Ontario

Elsket kopien av landhandelen. Har for tiden en interessant egyptisk utstilling som kjører. Fin liten gavebutikk.

9. Patch of Blue

975 Fuller Ave, Penetanguishene , Ontario L9M 1G7, Canada +1 705-427-3613

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 3 anmeldelser

Patch of Blue Blueberries er en familieeid blåbærfarm hvor du kan plukke blåbær eller vi kan plukke dem for deg til en fornuftig pris, blåbærene våre er ikke-sertifisert økologiske. På Patch of Blue er det vakker natur, og det er en flott opplevelse å dele med familie og venner. Sesongmessige stenginger

Anmeldt av Elizabeth P - Midland , Canada

Dette er et must å gjøre hvert år for familien min. Eierne er vennlige og hjelpsomme. Jeg synes blåbærbuskene er sunne og produserer de aller beste bærene. Prisene er fantastiske. Jeg går hvert år og plukker nok til å fryse for hele...MerTakk for den flotte anmeldelsen Elizabeth Jeg håper du har det bra på The Patch of Blue

10. Midland Turer

10 Robert St E, Penetanguishene , Ontario L9M 1L6, Canada

Utmerket - 3,4 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 33 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 3 anmeldelser

Anmeldt av OntarioJenn - Whitby, Canada

Dette er ikke en spennende tur, men en gruppe på 9 av oss dro på cruise for min fars 70-årsdag. Mange eldre på tur, og familier også. Vi dro på Serendipity. Det er et toppnivå på båten som er åpent mot luften (og regn ... ja, det regnet), et mellomdekk med bord og stoler, og et nedre dekk med mer Sitteplasser , vaskerom og barservice.
Sitt på venstre side av båten. Alle severdighetene er på den siden. Vi satt til høyre (anta at padleroret er baksiden) og måtte anstrenge oss for å se alle severdighetene som den innspilte stemmen forklarte. Mesteparten av tiden er det ikke opptak, men når det kommer på, refererer det til severdigheter på venstre side (strandlinje).
Onsdager er 2-for-1. Dette gjorde det til en god avtale for oss.