Topp 10 ting å gjøre i Uckfield, Storbritannia (Storbritannia)

Uckfield (/ˈʌkfiːld/) er en by i Wealden-distriktet i East Sussex i Sørøst-England. Byen ligger ved elven Uck, en av sideelvene til elven Ouse, på den sørlige kanten av Weald.
Restauranter i Uckfield

1. Blåklokkejernbane

Sheffield Park Station, Uckfield TN22 3QL, England

Utmerket - 71 %

God - tjue%Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Grunnlagt i 1959 og fortsatt dampende! Vi kjører damptog mellom Sheffield Park og East Grinstead på over 200 dager hvert år, og er åpne selv når ingen tog kjører.

Anmeldt av MikeH589 - Gosport , Storbritannia

Kald dag i februar med Sulky-tjenesten i gang, vel verdt et besøk selv om det var litt tidlig for blåklokkene! Bare ett tog går i dag, så muligheten er litt begrenset, men på slutten av dagen trenger du ikke mye mer. Motorboden kl Sheffield Parken er fortsatt stengt for ombygging, bør være flott når den er ferdig.

to. Sheffield Park og hage

Sheffield Park, Uckfield TN22 3QX, England +44 1825 790231

Utmerket - 65 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 867 anmeldelser

Sheffield Park and Garden har noe for enhver smak fra vårt storslåtte landskap Hager og innsjøer til den bølgende park- og skoglekestien.

Anmeldt av Philip F - Eastbourne , Storbritannia

ankom kl. 10.30, forvirrende informasjon ved ankomst (usikker på eventuelle parkeringsavgifter, inngangspenger og hundevennlige områder)
Hovedparken / Hager ikke tillat hunder før kl. 13.30 og deretter etter at hunder kun er tillatt i snor. Vi ble deretter pekt i retning av parkområdet uten tidsbegrensninger, men hunder må være i snor i dette området til enhver tid på grunn av mulig husdyr. Det eneste området hvor hunder er tillatt er 'østparken' som faktisk ikke er en park, det er i beste fall en 10 minutters spasertur i utkanten av hovedparken under noen få trær med lite å se på.
Samlet hvis du har hunder, ikke verdt et besøk.

3. Villmark Tre

Wilderness Wood Main Road, Hadlow Down, Uckfield TN22 4HJ, England +44 1825 830509

Utmerket - 62 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 104 anmeldelser

Anmeldt av Steve M - Hove, Storbritannia

Tidligere besøk med skolegrupper var flotte, men på en eller annen måte ser det ut til at de har mistet magien. Mye mer kommersielt enn før og lekeområdet er revet og du sitter igjen med bare noen få apparater, swing-one, slide-one, zip wire-one og parallelle tau. Ikke mye annet med mindre du er booket for de ganske dyre aktivitetene. £15 - £17,50 for to timer. Kjempegodt mammaland jeg kjenner. Skogen er fortsatt god å utforske, og stiene er mer enn tilstrekkelige. Egg-mayo-rullene til lunsj hadde en veldig fin fyll, men rullen var tung og jeg vil våge å si, foreldet. Ikke et snev av grønt å følge med. Matpose for barn var ikke særlig appetittvekkende til prisen.
Ville jeg gå igjen, sannsynligvis ikke.

4. Bluebell Vineyard Estates

Sliders Lane | Glenmore Farm, Furners Green, Sheffield Grønn, Uckfield TN22 3RU, England +44 1825 791561

Utmerket - 95 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 35 anmeldelser

Ligger mellom den berømte Bluebell Steam Railway og det historiske Sheffield Park and Garden i Sussex, Bluebell Vineyard er en av Storbritannias ledende musserende vinprodusenter. Etablert i 2005, har vi spesialisert oss på produksjon av prisbelønte eiendomsdyrkede engelske musserende viner ved å bruke metoden tradisjonelle. Vi bruker de klassiske champagnedruesortene Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier sammen med Seyval Blanc for å produsere musserende viner som fremkaller Englands smaker og aromaer. Vår vakre eiendom er åpen for besøkende hele året for turer og smaksprøver sammen med selvguidede turer rundt vingården og skogene våre.

Anmeldt av BeejayBerkshire - Berkshire

Vi har vært rundt noen vingårder, i England og i Frankrike , men dette var det beste noensinne. Vår guide var assisterende vinprodusent og hun ga oss et interessant og omfattende innblikk i utfordringene med å lage engelsk musserende vin. Hindleap høres bedre ut enn Bluebell som navnet på deres engelske musserende viner. Turen innebærer ikke mye gåing og for å være ærlig er det ikke så mye å se - vinstokkene, presse- og tappeutstyret, så det er det du hører fra guiden under turen som er viktig.
Selvfølgelig er den andre viktige delen smakingen - de samplede fem av deres seks viner. Igjen var forklaringen og beskrivelsen kunnskapsrik og interessant. Noen vingårdsturer er veldig mye billigere, men Bluebell viser at du får det du betaler for. Det samme gjelder vel vinen, så vi endte opp med å kjøpe flere flasker.

5. Himmelfarm

Furners Green, Uckfield TN22 3RG, England +44 1825 790226

Utmerket - 38 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 123 anmeldelser

Anmeldt av 881Julian - Lewes, Storbritannia

Gikk med en kamerat og hans eldre mor. Herlig Smørbrød , ikke for dyrt.
Søppelkassene var i nærheten av toalettene, og de var fulle, siden jeg tror de også er en campingplass. (ikke sikker på om det finnes andre toaletter)
Noen interessante butikker og alle veldig vennlige. Veldig velholdt sted. Gamle traktorer for barn å klatre på osv.

6. Lavendellinjen

Isfield Station, Isfield, Uckfield TN22 5XB, England +44 1825 750515

Utmerket - 56 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 66 anmeldelser

Anmeldt av Train Fan 2

The Lavender Line er et flott sted itch one operasjonelle damp loko kalt Empress. Lavendellinjen har to dunker, den ene er i en grønn sørlig farge og den andre er i den sørøstlige blå og hvite fargen. Linjen er to miles med nydelig utsikt...

7. Horsted Spa

East Sussex National Golf Club | Lille Horsted, Uckfield TN22 5ES, England +44 1825 880185

Utmerket - 46 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 79 anmeldelser

Anmeldt av Salfry - Eastbourne , Storbritannia

Jeg besøkte Horsted Spa i dag med mamma og søster som en godbit betalt av mamma. Mamma betalte rundt £220 all-in for at hver av oss skulle ha to minibehandlinger (35 min behandlinger) og bruk av spafasilitetene. Vi dro på slutten av opplevelsen og følte at behandlingene var flotte, men fasilitetene var bare ikke strålende av følgende grunner; ikke veldig vennlig spa-resepsjonist som bare så ut til å gi oss inntrykk av at det hele bare var litt for mye bry!, for små spa-garderober med ett toalett tilsynelatende 'i bruk' hele tiden vi var der, og etterlot bare ett toalett, dusjer uten gardiner eller dører (ikke alle er glade for å blotte alle!), få ​​skap som faktisk hadde nøkkel, dårlig Sitteplasser for spa-brukere å spise lunsj (ikke samsvarende bord i treningsfoajeen, som var kjølig) begrensede avslapningsområder for spa-kunder (vi ble ikke vist avslapningsrommet før mot slutten av dagen, og da bare fordi vi begynte å klage om vår 50 minutters ventetid på lunsj - det ser ut til at bare kunder som har mange behandlinger har lov til å bruke det, men et oddetall på 200 pund garanterer meg absolutt bruk av det!), som nevnt - 50 minutter å vente på lunsj og deretter lunkent suppe, som nevnt - garderobefasilitetene for små - føltes trange når de ble skiftet på slutten av dagen - andre klienter står bokstavelig talt der og ser på oss skifte til vi flyttet ut av veien for dem (litt uhyggelig!), ikke tillatt over til Hotellrestaurant i våre kapper med mindre vi var hotellgjester?? Varme drikker i papirkopper (men de var gratis, noe som er bra). Vi fikk refundert lunsjkostnadene våre på grunn av ventetiden av Matt helseklubbsjefen som gjorde sitt ytterste for å hjelpe oss med god service og et vennlig smil (han er en ressurs for stedet). Alt i alt - flotte behandlinger selv om det er ganske kostbart, andre sats fasiliteter. Det virker veldig vanskelig å finne et spa i vårt område som krysser av for alle boksene.

8. Tenkerparken

Hovedveien, Uckfield TN22 4HS, England

Utmerket - 73 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av Paul D - crowborough,uk

Jeg har tenkt å gå til Tinkers Park og se den fantastiske samlingen av trekkraftmotorer, så denne lørdagen var bare borte tenkte jeg, vet du hva, la oss gå, været var flott, så hvorfor ikke. Å kjøre opp A272 til Hadlow Down Jeg tenkte at dette kunne være morsomt, la oss se hva oppstyret handler om, vel du kjører inn på en grusvei og parkerer opp som er gratis i markene gå tilbake til inngangen og jeg betalte £6 for å komme inn frustrerende for meg at dette ikke var den store trekkraftmessen som er tidlig i juni, men folkens, jeg ble ikke skuffet det er en liten jernbane med små damplokomotiver, det var en rekke trekkraftmotorer og hovedarrangementet var flere skur med besøkende jernbane modeller med noen som nesten tar opp hele skuret en rekke boder som selger jernbanemodellører biter og stykker det er mat og en rekke fantastiske pipeorgler som nettopp gjorde dagen litt spesiell forstår jeg fra en av de unge gutta som meldte seg frivillig i september 24. 16 er det en stor åpen dag, med massevis av trekkraftmotorer, klassiske biler og mye mer. Jeg kan love deg unge og gamle at det er noe for enhver og ta en piknik. Du kan også kjøpe matbiter her, du vil ha flott besøk. Ett ord tankene å kjøpe mat her litt dyrt, men det er fra bare en bod som var der på mitt besøk, jeg ville nok vært mer fristet til å ta piknikbiter. Totalt sett er dette et must hvis du bor i området og Tinkers Park holder et arrangement, sjekk ut nettsiden deres for datoer, tider osv. Men du vil elske det

9. Ringles Cross

Ringles Cross, Uckfield TN22 1HG, England +44 1825 765428

Utmerket - 60 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 27 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 22 anmeldelser

Anmeldt av Emma B - Brighton , Storbritannia

Jeg har vært på ringles et par ganger, og selv om puben i seg selv ikke er noe spesielt... kan det gjøres med en oppussing, mer underholdning, koseligere Sitteplasser , mer atmosfære... det er fortsatt din tradisjonelle det jeg kaller 'gammelmannspub'... men maten er hovedgrunnen til å komme inn i ringles!
enten det er i løpet av en ukedag eller en tradisjonell søndagsstek trenger kokken her et klapp på skulderen! tidligere har jeg hatt veggieburgeren som er den beste veggieburgeren jeg noen gang har hatt,
mer nylig gikk jeg for en søndagsstek. alternativet veggie var fylt sopp som var guddommelig, med rødkål som var en hit! stek tatties, og en gigantisk yorkshire... Jeg vil anbefale deres steker! alle andre i partiet mitt var fornøyde.
den lille kritikken jeg har er ingefær ostekake jeg bestilte til dessert... ingen kjeks base... massive biter av ingefær som var for overveldende! jeg kunne ikke spise det. men de andre dessertene gikk ned en hit.
flott arbeid ringles, komplimenter til kokken!!!!!!!

10. Barney's Playbarn

Bell Lane, Uckfield TN22 1QL, England +44 1825 764575

Utmerket - 52 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4 basert på 30 anmeldelser

Barney's Playbarn Sussex Limited er IKKE tilknyttet Barney's Playbarn i Coalville. Det er en liten myk leke- og kaféetablering i Uckfield , Sussex, drevet og eid av en lokal familie. Den henvender seg til babyer og barn opp til ca. 10 år. All mat tilberedes på stedet og er hentet fra lokale leverandører. Barneys priser er konkurransedyktige til andre myke lekesentre; £5 per barn og £1 per voksen. Under 1 er gratis. Rabattert opptak tilbys kun mandager og torsdager før kl. 13.00; prisen er £3,95 for ett barn og en voksen. De voksne er velkommen til å dra nytte av GRATIS WIFI og komfortabel Sitteplasser og et hyggelig miljø er gitt.

Anmeldt av Stephen G

Uhjelpsomt elendig personale, skittent, ingen grønnsaksalternativ med barnemat gitt.
Overpriset og manglet en hyggelig atmosfære, måtte jeg praktisk talt tigge for å komme inn.
Jeg foretrekker å kjøre en 40 miles rundtur til Tunbridge Wells i trafikk enn å komme til dette stedet.
Likevel så det ikke ut til at barna brydde seg så mye.