Topp 10 utendørsaktiviteter i Bradenton, Florida (FL)

Besøkende finner den perfekte blandingen av kultur og moro i Bradenton. Oppdag Floridas spanske arv ved De Soto National Memorial, ta en sykkeltur i det vakre Robinson Preserve, og utforsk en autentisk fiskerlandsby ved Cortez. Sørg for å besøke South Florida Museum og få med deg et Pittsburgh Pirates vårtreningsspill - og ikke gå glipp av det pulserende sentrum av Bradenton, den pittoreske Riverwalk og det arbeidende kunstnermiljøet i Village of the Arts.
Restauranter i Bradenton

1. The Real BeachHorses

Utmerket - 86 %

God - 9 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 611 anmeldelser

  The Real Beach Horses

Dette er et av de få stedene i Florida hvor du kan ri hesten din på en strand og i vannet. Det rolige vannet og den flate sandbunnen i Palma Sola-bukten gjør det mulig å ri på en hest som svømmer. Dette er fødestedet til Horse Surfing! Ridning på stranden, svømming med hester og hesteski. Reservasjoner kreves.

2. Tailing Tales Charters

Utmerket - 99 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 121 anmeldelser

  Tailing Tales Charters

Charterfiske på sitt beste kom og fisk i Tampa-bukten med halehistorier for en uforglemmelig opplevelse. Vi fokuserer på alle fiskearter og ønsker alle aldre velkommen fra profesjonelle til nybegynnere. Hvis fiske ikke er noe for deg, tilbyr vi sightseeing til alle øyene og lagunene og til snorkling og avskalling.

3. TOP GUN Flyboards

Utmerket - 99 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 79 anmeldelser

  TOP GUN Flyboards

Kom og test grensene for fysikk med TOP GUN Flyboards! Lær å fly på under 10 minutter. Vi tilbyr en komplett tilpasset opplevelse; Enten du vil FLY HØYT eller henge lavt, gjøre triks eller bare flyte. Bli med de hundrevis av mennesker som allerede har fått vingene sine gjennom TOP GUN Flyboards!! FLY MED DE BESTE

4. Deep Trouble Dive

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 24 anmeldelser

  Deep Trouble Dive

Båtcharter som inkluderer dykking, snorkling, turer, sandbanker eller spritcruise.

5. TreeUmph! Eventyrkurs

Utmerket - 88 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.583 anmeldelser

  TreeUmph! Eventyrkurs

En dag i parken ble bare mye morsommere. Hos TreeUmph! du vil føle begeistringen av klatring, glidelås, svinging og fritt fall fra 15 til 60 fot i luften...... alt mens du bruker utstyr designet med de mest robuste materialene og høyeste sikkerhetsstandarder. Alle starter på nybegynnerkurset og tar seg gjennom fem stadig vanskelige kurs. Bare de sterkeste vil nå Extreme Course, en sann test av styrke, smidighet, utholdenhet og nerver! • 14 mål stor naturpark • 5 voksenkurs i verdensklasse fra nybegynner til ekstrem • Barnekurs (7 og 8 år) • 76 eventyrspill på tretopp • Vaklende broer, hengende nett, strikkhusker og mer • 650 fot lang ZIP LINE • Rikelig med parkering og bussplass Få familie, venner og kolleger sammen til en spennende dag som er mye mer enn en tur i parken.

6. Kystlinje delfin- og snorkleutflukter

Utmerket - 98 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 329 anmeldelser

  Kystlinje delfin- og snorkleutflukter

Vi er en familieeid og drevet bedrift med tonnevis med erfaring på vannet. Dette er hva vi gjør, dette er lidenskapen vår og vi elsker å dele det med alle. Vi tilbyr en flott 23 fots midtkonsoll Boston Whaler. Det er en veldig tørr, komfortabel båt som gir deg gode komfortable sitteplasser og tørr oppbevaring for alle dine personlige gjenstander! Det er en kjøler om bord fylt med vann og vi tilbyr redningsvester og snorkelutstyr på alle turer! For alle som er nybegynnere eller nybegynnere, eller kanskje bare ikke den sterkeste svømmeren. Det er greit! Kapteinen din er sertifisert i HLR og førstehjelp og blir med deg i vannet for å sikre at du har det komfortabelt og at du får det beste ut av turen! Sikkerhet og moro er målet vårt! Vi har et par turer å tilby! Vennligst sjekk ut vår nettside for alle våre turer og informasjon! BESTILLING ANBEFALES MINST 3 DAGER PÅ FORHÅND! Takk og vi håper å se deg snart

7. Reel Time Fishing Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 10 anmeldelser

  Reel Time Fishing Charters

Reel Time Fishing Charters tilbyr innlands- og offshorefisketurer ut av Bradenton, Florida. Kapteinen garanterer en trygg og spennende opplevelse på vannet med en tur tilpasset alle dine behov. Vi tilbyr halvdags-, trekvart- og heldagsturer.

8. Just Kickin Back Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 32 anmeldelser

  Just Kickin Back Charters

Just Kickin Back inviterer deg til å bli med på en spennende båttur på det vakre og rike vannet i Bradenton, Florida. Enten du er en ferierende, en snøfugl eller en innfødt i Florida, er du garantert å nyte tiden din med Just Kickin Back. Kaptein Philip Watson er eieren og charteroperatøren hvis oppgave er at alle gjestene hans skal ha en eksepsjonell tid!

9. Charlie-båtturer fem klokken

Utmerket - 99 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 273 anmeldelser

  Fem O'Clock Charlie Boat Tours

Personlige båtturer og fiskecharter som viser frem, oseanisk dyreliv, vakker natur, historiske marine steder. Besøk Manatee River og West Tampa Bay med båt på jakt etter delfiner, sjøkuer, haier, rokker og sjøfugler. 2 timer, 3 timer, 4 timer og dag lange charterturer tilgjengelig. Fire timer og dag lange innlandsfisketurer er også innkvartert. Betjener Bradenton-området og hele Anna Maria Island. Turer bestilles etter avtale maksimal kapasitet på fartøy er 6 personer. Egmont nøkkelutflukter for snorkling og avskalling.

10. Beach'N Rides and Rentals

8607 Cortez Rd W, Bradenton, FL 34210-2202 +1 941-251-7916 http://www.beachnrides.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 32 anmeldelser

Beach'N Rides & Rentals tilbyr utleie av golfbiler og gatebiler, samt salg og service av golfbiler i området Anna Maria Island, Cortez og Bradenton, Florida. Sammen med konkurransedyktige leiepriser tilbyr vi også de flotteste og velfungerende golfbilene med gratis levering og henting på golfbilutleie i West Bradenton, Cortez, Bradenton Beach, Holmes Beach, Anna Maria og Longboat Key.

Anmeldt av JodieR56 - Chicago, USA

Vi leier golfbiler hvert år fra Beach N Rides, eierne er fantastiske å jobbe med de er raske med levering og henter vognene er nyere godt tatt vare på og rene