Topp 10 vann- og fornøyelsesparker i Istanbul, Tyrkia

Moskeene, basarene og de tyrkiske badene i Istanbul kan holde deg lykkelig opptatt hele reisen: et øye med fantastisk arkitektur her, en godmodig prute over et teppe der. Start turen på den fryktinngytende Sultan Ahmet Camii (den blå moskeen), som er synlig fra mange steder i byen. Spaser Galata-broen og stopp ved Miniaturk-parken for å se dens små gjenstander. Den store basaren har tusenvis av butikker å bla, mens den egyptiske basaren er en duftende haug med krydder og frukt.
Restauranter i Istanbul

1. FunLab Entertainment World

Buyukdere Cad. No: 22 Sisli, Cevahir AVM, Istanbul 34400 Tyrkia +90 212 380 13 43 http://www.funlab.com/

Utmerket - 71 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 28 anmeldelser

FunLab ligger i Cevahir kjøpesenter - Istanbul og regnes som Europas største familieunderholdningssenter i kjøpesenteret med et 4-etasjes høyt område på 16.000 kvadratmeter. Det gir deg muligheten til å nyte på tvers av et bredt utvalg av underholdningsenheter, alt fra Crazy Shark som reiser med en hastighet på 60 km/t til Tower som slipper deg ned fra en høyde på 25 meter og VR/simuleringsenheter eller softplay-områder spesielt designet for små barn. Du kan velge blant forskjellige sett med premier med kupongene/billettene du tjener fra innløsningsspill. Bursdagsfestrommet og teaterområdet lar dine kjære oppleve uforglemmelige feiringer.

2. Pirates of Istanbul

Forum Istanbul B1 Blok 046 (Kocatepe Mah., Pasa Cad. Bayrampasa) 34045 Forum Istanbul Mall -1 Etasje, Istanbul 34045 Tyrkia +90 212 640 25 80 http://www.piratesofistanbul.com

Utmerket - 71 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 14 anmeldelser

Odullu Aynali Labirent, Restoran, Fotograf Studyosu, Hediyelik Esya. Mirrormaze, kafé, detaljhandel, fotografistudio. Ideen er å kombinere underholdning, utdanning, merchandising og mat i en kompakt attraksjon. The Mirrormaze alene er spennende, interessant og fascinerende opplevelse. Vår første konseptbutikk er Pirates of Istanbul og dens utformet, designet og implementert i et historisk nøyaktig Pirates-tema. The Mirror Adventures eies og administreres av Showtime Holding A.S. Som er et heleid datterselskap av US Based Showtime Pictures LLC. Showtime Pictures LLC er verdens største fotokonsesjonsselskap med verdensomspennende virksomhet. Showtime Holding er også administrasjonsløsningspartner til Kizkulesi i Istanbul. I 2012 forvandlet Kizkulesi seg til en museumsattraksjon med en White Glove Service-standardrestaurant. The Mirror Adventures vil skape en attraksjonskjede - restauranter i forskjellige temaer og konsept- og designpatenter og varemerker eies av Showtime Holding A.S. Pirates of Istanbul (Istanbul Korsanlari) bir Aspen Dijital DLS isletmesidir.

3. MOIPARK

Mall of Istanbul, Istanbul 34306 Tyrkia +90 212 801 10 60 http://www.moipark.com.tr/

Utmerket - 31 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 35 anmeldelser

MOIPARK som den største tema- og innendørs fornøyelsesparken i Tyrkia, tar sikte på å forbedre teknologien og kvaliteten ved å bringe de innovative turene og attraksjonene. På denne måten er MOIPARKs visjon å være den progressive og nyskapende lederen av underholdningssektoren, som setter internasjonale regelverk og standarder. MOIPARK er lokalisert i Tyrkias største blandede bruk og det prisvinnende prosjektet Mall of Istanbul som samler verdens ledende merkevarer, under samme tak i mer enn 300 butikker. Moipark begynte å være vert for sine besøkende med et spesielt tema, 23. mai 2014. MOIPARK tiltrekker seg oppmerksomhet med konseptet, og samler for første gang ulike underholdningsenheter.

4. Isfanbul

Yesilpinar Mahallesi, Sehit Metin Kaya Sok. Nr: 11 Eyup, Istanbul 34065 Tyrkia +90 212 600 01 00 http://www.isfanbul.com

Utmerket - 41 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 694 anmeldelser

Ved å tilby tjenester til sine gjester med mottoet 'The Capital of Entertainment' og som skiller seg ut som sentrum for underholdning, shopping og sosialisering i Istanbul, har İsfanbul blitt det mest populære reisemålet når det gjelder underholdning, liv og shopping med sin merkevareidentitet, ikke bare for Tyrkia, men også nabolandene i regionen, ved ytterligere å sementere sin makt takket være de nye investeringene og prosjektene. Som det første shopping-, underholdnings- og bokomplekset som kombinerer en temapark med et kjøpesenter, hotell og utstillingssenter i Tyrkia, ligger İsfanbul over et område på totalt 600 tusen m2. Det er mer enn 200 butikker på İsfanbul kjøpesenter, som har innendørs og utendørs handlegater med forskjellige butikkfronter og fanger oppmerksomhet med sine unike arkitekturer så vel som sin nostalgiske trikk. Og temaparken som ligger inne i İsfanbul som det mest populære fornøyelsessenteret i Tyrkia og i verden.

Anmeldt av Davidjellis - Lowestoft, Storbritannia

Jeg besøkte Isfanbul med en gruppe berg-og-dal-bane-entusiaster, og vi brukte dagen på å nyte turene og attraksjonene. Parken pleide å hete Vialand, men siden 2018 er den nå kjent som Isfanbul. Det er to berg-og-dal-baner: en liten barne-og-dal-bane og deretter hovedattraksjonen, Nefeskesen, som starter ryttere opp til 108 km/t og snur deg opp ned to ganger, samtidig som den gir deg fantastisk utsikt over området rundt. Bortsett fra berg-og-dal-banene er det en vanntur kalt Viking, forskjellige spinningturer (som den store Zierer Star Shape kalt 360), et drop-tårn med fint tema og en stor båtbasert mørk tur som ikke er ulik stilen til Pirates of den karibiske turen på Disney. Parken dekker et ganske stort område og er på flere høydenivåer slik at du kan gå mange bakker på en dags besøk. De har 'road trains' som tar gjester fra de nedre (parkeringsplassene) nivåene til den høyeste delen, men det kan fortsatt være hardt arbeid å klatre opp og ned bakkene. På toppen av parken er det et stort kjøpesenter, og ytterst i kjøpesenteret er det en utmerket interaktiv hjemsøkt attraksjon, samt en akvarium / jungel safari utstilling med slanger, edderkopper, fisk, øgler osv. vel verdt å gjøre. Alt i alt er det en flott dag ute, og jeg anbefaler den på det sterkeste.

5. Babalu Park

Mimar Sinan Caddesi Arterium seksjon 2. Nr: 13/A Arterium Shopping Caddesi, Basaksehir, Istanbul Tyrkia +90 212 485 17 75 http://www.babalu.com.tr/index.php

Utmerket - 27 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 26 anmeldelser

6. Bostanci Gosteri Merkezi

Mehmet Sevki Pasa Cad. Bostanci, Kadikoy, Istanbul, Tyrkia 3621161 http://www.bgmonline.net

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 20 anmeldelser

7. Vanndalen

Basaksehir, Istanbul 34490 Tyrkia

Utmerket - 14 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 14 %

Fryktelig - femten %

Totalvurderinger

3.5 basert på 7 anmeldelser

8. Bostanci Lunaparki

Mehmet Sevki Pasa Cad. Bostanci, Kadikoy, Istanbul, Tyrkia +90 216 410 11 11 http://www.lunalunapark.com

Utmerket - tjue%

God - 29 %

Tilfredsstillende - 33 %

Fattige - 1. 3%

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 45 anmeldelser

9. ViaSea

Cami Mah. Balikcilar Sok. No: 20 Tuzla, Istanbul 34940 Tyrkia +90 216 560 18 00 http://www.viasea.com.tr

Utmerket - 31 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 18 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 59 anmeldelser

Korsan Adası fornøyelsespark som ligger i Viaport Marina, ansett som verdens første 5-funksjons marina og boligsenter og fullstendig designet på havet, betjener sine kunder i Tuzla på den anatoliske siden av Istanbul, ved knutepunktet mellom Istanbul, Kocaeli, Bursa , Yalova og Adapazari. På Korsan Adası Theme Park, som lover sine besøkende i alle aldre å oppleve en uforglemmelig morsom opplevelse og tilbringe en hyggelig dag, er det totalt underholdningsenheter sammen med den fenomenale Red Fire, en av de mest spennende berg-og-dal-banene i verden.

10. Aqua Club Dolphin

Cemal Pasa Cad. Bahcesehir, Basaksehir, Istanbul, Tyrkia +90 212 672 61 61 http://www.aquaclubdolphin.com

Utmerket - femten %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 30 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 100 anmeldelser