Topp 5 ferger i Wisconsin, USA

Når du tenker på «eventyrreiser», tenker du sannsynligvis på fjerntliggende steder som Belize og Alaska – ikke Wisconsin. Men hvis du er en utendørs eventyrer, vil du finne mange steder å utforske i Wisconsin. En ferie i Wisconsin kan sette deg nær Kettle Moraine State Forest, som har utmerkede sykkelstier. Eller velg Wisconsins Apostle Islands - kajakkpadlere vil elske å utforske Lake Superiors mange grotter og skipsvrak.

Packers-fans bruker ikke disse oste-kile-hattene for ingenting! Matelskere vil elske å smake så mange av Wisconsins håndverksoster som mulig. Enten kjør fra ostemaker til ostemaker, eller velg en Wisconsin-ferie i en by med et godt bondemarked - så bringer ostemakerne varene sine til deg. Og hva passer bedre med håndverksost enn håndverksøl? I Milwaukee kan du besøke Lakefront og Sprecher Breweries for turer og smaksprøver.Wisconsin Dells er et klassisk feriemål for familier. En ferie i Wisconsin Dells vil bringe deg nær all spenningen – du må rive barna vekk fra fornøyelsesparkene, bølgebassengene og badeparkene i Wisconsin Dells!

Genfersjøen har rene strender, golf og en småbyfølelse som definitivt appellerer til byboere – det er et populært tilfluktssted for innbyggere i Chicago.


Restauranter i Wisconsin

1. Washington Island Ferry Line

Washington Island, WI 54246 +1 800-223-2094 http://wisferry.com

Utmerket - 66 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 625 anmeldelser

Anmeldt av LeitGerz - La Crosse, USA

Det var veldig enkelt å finne, få billetter og gå ombord med kjøretøyet vårt. Pass på å gå ut av kjøretøyet før fergen fylles opp, ellers er det vanskelig å komme seg ut av bilen på den lille plassen! Dekk og lugar tilbyr vakker utsikt over Death's Door og de mindre øyene.

2. Merrimac Ferge

Merrimac, WI 53561 +1 608-246-3872 http://wisconsindot.gov/Pages/travel/water/merrimac/default.aspx

Utmerket - 76 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 187 anmeldelser

Anmeldt av LFL101 - Chicago, USA

Dette ville vært en flott familietur med små barn. En gratis båttur. Under pandemien må du holde deg inne i bilen, men det er fortsatt gøy. Du kan åpne bilvinduene og få en bris. Lagt til pluss at det er en iskrembutikk ved bryggene.

3. Madeline Island Ferry Line

La Pointe, WI 54850 +1 715-747-2051 http://www.madferry.com/

Utmerket - 60 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 175 anmeldelser

Anmeldt av W1548KLryanm

Fergen til Madeline Island var flott og enkel. Vi tok en bil. Hvis du gjør det, vil du være ved fergekaien minst 20 minutter før avgang for å stå i kø. Du trenger ikke kjøpe billetter på forhånd hvis du ikke vil. De tar kontanter/kort i kø. Deretter forteller de deg hvor du skal kjøre på og av deg. Turen tar 30 minutter. Du trenger en maske hvis du går ut av bilen.

4. Cassville bilferge

Prime Street, Cassville, WI +1 608-725-5180 http://www.facebook.com/pages/Cassville-Car-Ferry/222503077861763?fref=ts

Utmerket - 74 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 31 anmeldelser

Anmeldt av 269reenb

Vel verdt en tur til denne Cassville-fergen. Vi krysset den vakre Mississippi-elven fra Iowa, så Eagles og forlatte lektere, og en tunnel som går under byen Cassville. Hyggelig dekkshånd ga oss en turprat. Reiste langs Wisconsin-siden av elven for å krysse ved Prairie du Chien. Stoppet ved den unike Glen Haven-baren ved Mississippi-elven for en øl og hjemmelaget pizza. Vidunderlig dag.

5. Lake Express

2330 S Lincoln Memorial Dr, Milwaukee, WI 53207-1055, USA +1 866-914-1010 http://www.lake-express.com/

Utmerket - 47 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 305 anmeldelser

Lake Michigans eneste høyhastighetsbil-passasjerferge. Tilbyr praktiske 2-1/2 times løyper mellom Muskegon og Milwaukee. Besøk nettsiden vår for en fullstendig plan for daglige kryssinger og for å bestille reisen din. Kutt hundrevis av miles med kjøring og nyt timene du sparer når du tar fergesnarveien til Lake Michigan som tilbys av Lake Michigans hurtigferge, Lake Express.

Anmeldt av davidhK2456PP - Bradenton, USA

Du trenger reservasjoner for denne fergen, som vi hadde. Milwaukee-terminalen er superenkel å finne, godt merket på I-794 som kommer inn. Etter å ha sjekket inn parkerer du og kan bruke terminalen for en matbit eller toalett før ombordstigning kalles. Sjåføren er den eneste i bilen for lasting; eventuelle andre passasjerer går videre. Ombordstigningsprosessen gikk raskt med mange mennesker som dirigerte kjøretøyene. Sitteområdet var ganske rent med god plass selv om bildekket var helt fullt. Vi hadde en flott dag med veldig jevnt vann og en fin tur. Når du forlater Milwaukee er det ikke mye å se i 2 timer, så mange av oss hadde en slumring. Det er en kafé om bord som mange passasjerer brukte. En flott måte å unngå å kjøre gjennom eller rundt Chicago!