Topp 5 hotell i Al Arz, Libanon

Oppdag de beste hotellene i Al Arz, Mount Lebanon Governorate, inkludert White Cedar Hotel, Le Notre Hotel & Ski Resort, Aquarius Touristic Resort, Chalets Saint Michel, Mountain View Cedars.

1. White Cedar Hotel

Cedars of Libanon Al Bcharre Nord-Libanon, Al Arz Libanon

Utmerket - 86 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 28 anmeldelser

  White Cedar Hotel

For den moderne familien som foretrekker substans med en unik, tilbakelent stil, kombinerer White Cedar Hotel kult med eksklusive luksus, begeistring på fjellet med en koselig atmosfære. Minutter fra Cedars-bakkene White Cedar Hotel er et reisemål på vei oppover. Komfort og avslapning er din når du bor på våre vakkert ferdige gjesterom og hytter. Vår restaurant på stedet tilbyr deilig klassisk mat sammen med cocktailer etter eget valg. Nyt en drink med vennene dine i den avslappende salongen vår, eller i fred på ditt eget rom med våre nattlige romtjenester. De som kommer til White Cedar Hotel vet hva de ser etter. Noen ganger er det eventyr, noen ganger er det å lære, noen ganger er det å slappe av på et innbydende sted med familie og venner. Uansett hva den opplevelsen er, vil de finne at den er akkurat slik den burde være.

Føles som hjemme

Anmeldt av W0rldTravelerZ

Vi tilbrakte to dager på dette hotellet, en familie med venner og barn under en snøstorm, anlegget er for all del koselig. Ryddig, rent og ryddig. GF-rommene er litt smale, mens rommene i øverste etasje er romsligere og med balkonger som har en fantastisk utsikt. Hele hotellet er varmt, vannet er alltid varmt, med barn fant vi dette som et stort pluss. Tjenesten er utmerket, vennlige mennesker og veldig hjelpsomme. Vi kjørte i to minutter for å nå skibakkene fra hotellet, resepsjonisten hjalp oss med kontaktinformasjonen til en skiskole også. Restauranten serverer libanesisk frokost med en flott atmosfære. Shisha er også tilgjengelig for shishaelskere, du kan bestille en eller ta din og bruke den. Hele opplevelsen var hyggelig, og dette hotellet gjorde det lettere for oss som foreldre, og mer moro for vennekveldene.

2. Vårt hotell og skianlegg

The Cedars, Nord-Libanon, Al Arz 1377 Libanon

Utmerket - 44 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 16 anmeldelser

  Vårt hotell og skianlegg

Hotell og skianlegg beliggende i The Cedars of God, Libanon med utsikt over skogen, og noen få minutters kjøring fra bakkene.

Eksklusiv service (selv utenfor skisesongen!)

Anmeldt av Jay3449

Bodde her som en del av en turgruppe i september (dvs. ikke skisesongen) og var glad vi gjorde det. Nydelig personale, store og veldig rene rom kombinert med veldig god mat (frokosten er spesielt sjenerøs!) alt sammen for å gjøre dette til et opplagt valg for alle som går gjennom!

3. Aquarius Touristic Resort

Old Sea Side Minieh Road, Al Arz 2308 1100 Libanon   Aquarius turiststed

4. Chalets Saint Michel

Al Arz 1377 Libanon   Hytter Saint Michel

5. Mountain View Cedars

Ehden - Ariz Road Arez Bcharre hovedvei mot den libanesiske hærens offisererklubb, Al Arz Libanon   Mountain View Cedars

Mountain View Cedars. Vender mot den historiske Cedars-skogen. Perfekt for din moderne familie og venner Med både fjellene og sedertre å se rett fra din private balkong. Det er en behagelig kombinasjon av hygge, praktisk og høy standard. Sammen med felles terrasse og hageområde for en perfekt uteopplevelse.