Topp 5 ting å gjøre bra for par i Cashiers, North Carolina (NC)

Cashiers er et folketelling-utpekt sted og ikke-inkorporert landsby som ligger i det sørlige Jackson County, North Carolina. Fra 2010-folketellingen hadde samfunnet en total befolkning på 157. Kasserere uttales lokalt som om det ble stavet 'kasserere', og er et av flere samfunn i området som er populært blant turister og eiere av feriehus.
Restauranter i Cashiers

1. Lake Glenville Scenic Waterfall Cruises

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 102 anmeldelser

  Lake Glenville Scenic Waterfall Cruises

Bøtteliste? Cruise komfortabelt ombord på den største båten, på den høyeste innsjøen, i de eldste fjellene på jorden! Den fantastiske innsjøen Glenville er 'Appalachians juvel.' Med 3492 fot over havet er Lake Glenville den høyeste innsjøen i det østlige USA. Majestetisk. Bli med Lake Glenvilles eneste USCG Licensed Master Sea Captain, Captain Mark Wise, mens han piloterer, navigerer og guider denne superlative Scenic Waterfall Cruise. KLIKK PÅ LINKEN VÅR NETTSTED OVER OG BESTILL DIN CRUISE I DAG!

2. The Village Green

160 Frank Allen Road, Cashiers, NC 28717 +1 828-743-3434 http://www.villagegreencashiersnc.com/index.php

Utmerket - 64 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 66 anmeldelser

The Village Green er en 12,5 mål stor privateid park som er åpen året rundt for offentlig bruk og nytelse for hele samfunnet. The Village Green ligger i hjertet av Cashiers, i krysset mellom Highway 64 og Highway 107. The Village Green er arenaen for samfunnsarrangementer som konserter og festivaler. Parken har også en gigantisk lekeplass i tre.

Anmeldt av MSH28 - Plantation, USA

Min mann og jeg har kommet til Highlands / Cashiers i årevis med våre 4 barn. Nå alle på college adopterte vi en valp og tok ham med oss. Vi har gått tur med ham i denne parken nesten hver dag. Det er så nydelig. Kunstskulpturer, fargerike blomster, hager, broer, benker, piknikbord, griller, paviljonger, stort samfunnshus og et fantastisk skogkledd lekeområde som barna våre ville ha ELSKET. Så mye åpen plass som er veldig godt vedlikeholdt. Perfekt sted for våre daglige turer.

3. Panthertown Valley

Breedlove Road, Cashiers, NC http://panthertown.org/trails/

Utmerket - 79 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 33 anmeldelser

Anmeldt av tumbleweedchris - Asheville, USA

Jeg besøkte Panthertown og tok en hel dagstur opp, ned og rundt fjell og fossefall. Jeg kjøpte kartet du kan finne på nettet av Burt Kornegay, og har vanskelig for å forestille meg fotturer uten det. Stiene har lite flammende og det er mange sosiale stier. Du kan lett bli snudd om du ikke er forberedt. Som en ekstra bonus vil kartet inneholde de sosiale stiene som vil føre deg til skjulte fosser som svært få besøker. Jeg har mye mer å utforske i denne parken, men det er det morsomste jeg har hatt utendørs i West Carolina. Det beste er at denne parken er mindre besøkt av andre, og du vil sannsynligvis ikke se mange mennesker i løpet av dagen. Dette er et must når du begir deg ut i naturen i området.

4. Silver Run Falls

Cashiers, NC 28717 http://www.ncwaterfalls.com/silver1.htm

Utmerket - 58 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 113 anmeldelser

Anmeldt av 776sharin

Sist gang jeg var i stand til å svømme i et iskaldt svømmehull i fossen, var jeg på Hawaii! Visste ikke at jeg kunne gjøre det her i NC. Helt nydelig og fantastisk opplevelse. Vann er ISKALDT ... hadde vært enda bedre hadde det vært supervarmt ute! Så spennende .. og super enkel tur til det! Parkering kan være farlig fordi det i utgangspunktet er på siden av en motorvei.

5. Gorges State Park

976 Grassy Ridge Rd Pisgah National Forest, Cashiers, NC 28774-8511 +1 828-966-9099 http://www.ncparks.gov/gorges-state-park

Utmerket - 72 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 58 anmeldelser

Anmeldt av H5858CHmichelec - Las Vegas, USA

Velholdte turstier med nydelig natur! Sørg for å bruke solide sko og parkvann. Hunder tillatt på Rainbow Falls-stien.